Tüp Bebek Merkezleri izmir de su hastanesin de (eurofertil )tüp bebek tedavisi gören yada bilen var mı....

Benim daha tanisma firsatim olmadi ins tanisiriz bigun..nuray hocanin gelmiyecegi belli olmus amerikaya yerlesmis ((

arkadaşım ne durumdasınız sanırım ege üni.dede tüp bebek yaptırmışsınız. su hastanesinden memnun kaldınızmı. bende 2 defa ege de yaptrdım ama malesef olumsuz sonuçlandı.

arkadaşım ne durumdasınız sanırım ege üni.dede tüp bebek yaptırmışsınız. su hastanesinden memnun kaldınızmı. bende 2 defa ege de yaptrdım ama malesef olumsuz sonuçlandı.
Canım malesef su hastanesinden memnun kalmadım suan İrenbe Kaan Bozkurt da tedavi görüyorum benım sorun yumurta rezervi az ve bu konuda Kaan hoca cok iyi tavsiye ederim ön görüşme ücretsiz bı görüs istersen rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın insallah

Slm canim su hastanesinde hangi dk la gorusmustun?

Doktorum Nuray hanımdı canım simdi orda mı bilmıyorum almanyadan gelmişti
Nuray hoca amerikaya gitti canim yerine baska bir dk gelmiste o yuzden sordum.ben kizima nuray hoca da kavustum yeni dkla tanismaya gittim erkek bi dk gelmis ama maalesef iletisim sifirdi.dondurulmuslarim var buyuk ihtimal baska bir merkezle iletiisime gecicem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…