Merhaba dediklerine birebir katılıyorum. İrenbede bir negatifim var ve lablarının ve takibin iyi olduğunu düşünmüyorum.Merhaba bende izmirde 2 kere denedim tüp bebek ilki medikalpoint 2 embriyo 5.gün transfer ikincisi irenbe hiç embriyo.medikalpointte kendi çıkarımlarımı anlatacağım tabiki laboratuvarı çok iyi son teknoloji ama doktorum bence transferi biraz haldır huldur yaptı rahim kalınlığı uygunmuydu herşey hazırmıydı tam yapılmadan bence transfer yapıldı ilk denemem olduğu için sonradan tabiki anlıyorum bunları. İrenbede de dışardan israel hocaya gitiim doktorum iyiydi ama bence raboratuarı yetersiz ki medikalde 8 embriyo oluşup burda hiç oluşmamış olması düşündürücü. Ben evdede yapamıyorum onu niye ozaman o kadar paralar veriyoruz tüp bebeğe daha bir tane bile embriyo olumuyorsa tüp bebekten bahsedilemez (teknoloji epey ilerledi insanlar 150 yaşına kadar yaşayabilecek ve hayvanlardan kalp nakli felan yapılacak.) o kadar yüksek paralar alıpta işini hakkıyla yapmayan her kurum ve kişiyi Allaha havale ediyorum.Çok büyük emekler ve paralar harcıyoruz sonuç hüsran olunca tabiki insan neden arıyor onca çabaya.Gittiğim 2 yerde de bir sürü çift vardı biri gidiyor biri geliyor. Bankalara bu kadar kişi girmiyordur.Yani mübala yapıyorum ama çok büyük paralar dönüyor ve çok kişiye bakılıyor bu kadar hasta nasıl takip edilebilir ki. Bir süre sonrada seni insan olarak görmekten çıkıyorlar herhalde. Şuanda 3. arayışımdayım hem doktor hemde laboratuarı iyi olan bir yeri tercih etmek istiyorum. İrenbe tüp bebek merkezine de eğer o kadar para kazanıpta bir laboratuvarlarını yenilemiyorlarsa hakkımı ve paramı helal etmiyorum.Önerisi olan var mı
Ben de İzmirin bu konuda yetersiz olduğunu okudum bir kaç yerde ama çalışınca tabi başka şehir biraz zor geliyor.Merhaba dediklerine birebir katılıyorum. İrenbede bir negatifim var ve lablarının ve takibin iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ben de baska bir doktor arayısındayım. Ama artık izmirden ziyade istanbul düşünüyorum.
evet ben de çalılşıyorum hatta bu süreçte izmirde bile cok fazlaca izin almak zorunda kaldım. ama ben sallamasyon yapıldığını düşünüyorum bazı şeylerin. ki kendimde sonrasında bunu destekleyecek seyler oldu acıkcası.Ben de İzmirin bu konuda yetersiz olduğunu okudum bir kaç yerde ama çalışınca tabi başka şehir biraz zor geliyor.
Bizde sorun eşim kaynaklı benimde rahim duvarım inceymiş onu 2. sinde rahim filminde gördük ilkinde rahim filmi bile istenmedi. Siz izmirde nerelere gitiniz kaçıncı deneme.evet ben de çalılşıyorum hatta bu süreçte izmirde bile cok fazlaca izin almak zorunda kaldım. ama ben sallamasyon yapıldığını düşünüyorum bazı şeylerin. ki kendimde sonrasında bunu destekleyecek seyler oldu acıkcası.
siizin sorun neydi ?
İnşallah güzel sonuç elde edersin.Araştırayım bende.Ben İzmir’de Emre başer’e gidiyorum. Aralığın ilk haftasıda sürece başlayacağız. Bir sürü şeye baktı bende ve benim o yüzden inancım var. En azından tedavi yöntemini mantıklı bir şekilde açıkladı neler yapılacağı vs. Tanıdıklarımdan da ilk kez tüp bebek deneyip tutan oldu Emre bey’de. Eğer özel sağlık hastanesine gitmediyseniz bir görüşme yapın bence.
İrenbeden sonra medikalpointe gitmiş olsaydım waww burası çok iyi derdim kesin laboratuvar ve hastane olarak evet çok yeterli ama doktorum Ayşin hocaydı ve onun için aynı şeyi ben söyleyemiyorum kendi tecrübem sonucunda.Ege Üni, Tepecik, İrenbe... çok yer denedim. Uzun süredir sonuç alamıyorduk. İzmir Medikal Point tüp bebek kliniğinden çok memnun kaldım. Funda hanım çok iyiydi. Funda hanımdan sonra Ayşin Akdoğan geldi Tavmergen'den. Ayşin hanım da çok iyi. Gülin Okay da çok iyi. Benim embriyom ve kaliteleri sıkıntılıydı. Kistlerim ve başka hastalıklarım vardı. Eşim de morfoloji ve dna hasarı problemi yaşıyordu. Bir yıla yakın tedavi gördük. Nokta atışı ilaçlar ve takviyeler verdiler. Operasyon da geçirdim. Embriyolarımın kalitesi gelişti, 5. güne ulaştılar. Çok şükür pozitif sonuç aldık. Laboratuvarları teknik olarak çok iyi. Maliyet olarak özel olduğu için zorlandık ama yeni dönemde zam yapmadılar. Düşünenlere tavsiye ederim.
Benim 12 yıllık çok zorlu bir sürecim vardı. Hastalıklarım, olumsuzluklarım çoktu. Bu süreçte birçok klinikten arkadaşlarım oldu. İkinci gün embriyosu ama çöp embriyo dedikleri embriyoyu transfer ettikleri hastanın çok sağlıklı bir bebek doğurduğunu da gördüm, beşinci gün en iyi kalite embriyo ile pozitif sonuçlanmayanları da gördüm. Bu yüzden Medikal Point benim sürecimi güzel yöneten ve takip eden bir klinik oldu. Herkesin bir nasibi ve doğru zamanı var diye düşünüyorum. Sizin için en doğru zamanda çok güzel haberler almanızı diliyorum. İnşallah en kısa zamanda her şey hayallerinizden daha güzel olur.İrenbeden sonra medikalpointe gitmiş olsaydım waww burası çok iyi derdim kesin laboratuvar ve hastane olarak evet çok yeterli ama doktorum Ayşin hocaydı ve onun için aynı şeyi ben söyleyemiyorum kendi tecrübem sonucunda.
Çok sağolun inşallah güzel dilekleriniz olurBenim 12 yıllık çok zorlu bir sürecim vardı. Hastalıklarım, olumsuzluklarım çoktu. Bu süreçte birçok klinikten arkadaşlarım oldu. İkinci gün embriyosu ama çöp embriyo dedikleri embriyoyu transfer ettikleri hastanın çok sağlıklı bir bebek doğurduğunu da gördüm, beşinci gün en iyi kalite embriyo ile pozitif sonuçlanmayanları da gördüm. Bu yüzden Medikal Point benim sürecimi güzel yöneten ve takip eden bir klinik oldu. Herkesin bir nasibi ve doğru zamanı var diye düşünüyorum. Sizin için en doğru zamanda çok güzel haberler almanızı diliyorum. İnşallah en kısa zamanda her şey hayallerinizden daha güzel olur.
Merhaba benim ilk denememdi. İrenbede alper beyde oldu. Pko var bende. Sonra başka bir doktora gttim adenomyozis olduğumu öğrendim.Bizde sorun eşim kaynaklı benimde rahim duvarım inceymiş onu 2. sinde rahim filminde gördük ilkinde rahim filmi bile istenmedi. Siz izmirde nerelere gitiniz kaçıncı deneme.
Bende ileri evre çikolata kisti, adenomyozis ve başka rahatsızlıklar var. Medikal Pointte Gülin Okay, Zoladex ile transfer öncesi baskılama tedavisi yaptı. Sonra transfer gerçekleştirildi. Zor bir hastalık ama yöntemler var. Siz de antioksidan ağırlıklı beslenerek destek olabilirsiniz. Doktorum Redostim ve başka takviyeler de verdi. Acai berry tozu ve çörek otu yağını da beslenmeme ben eklemiştim. Doktorunuza danışıp bir beslenme ve tedavi süreci oluşturabilirsiniz.Merhaba benim ilk denememdi. İrenbede alper beyde oldu. Pko var bende. Sonra başka bir doktora gttim adenomyozis olduğumu öğrendim.
Teyit etmek için baska bir doktora gttim bugün o da aynı seyi söyledi maalesef.
Yani adenomyozisin bahsi bile geçmemişti. İlk kez duydum ve transfer sürecini de negatif etkilermiş.
Bilemiyorum benim de kafam cok karıştı acıkcası.
Teşekkür ederim cevabınız ve önerileriniz için. Şuan ben de bi üreme diyetisyeniyle çalışıyorum. Benzer seyler üzerine düşüyoruz biz de.Bende ileri evre çikolata kisti, adenomyozis ve başka rahatsızlıklar var. Medikal Pointte Gülin Okay, Zoladex ile transfer öncesi baskılama tedavisi yaptı. Sonra transfer gerçekleştirildi. Zor bir hastalık ama yöntemler var. Siz de antioksidan ağırlıklı beslenerek destek olabilirsiniz. Doktorum Redostim ve başka takviyeler de verdi. Acai berry tozu ve çörek otu yağını da beslenmeme ben eklemiştim. Doktorunuza danışıp bir beslenme ve tedavi süreci oluşturabilirsiniz.
Çikolata kisti ultrasonda görünüyordu ve adet ağrılarım çok artmıştı. Adenomyozis başladığı için adet ağrım ve kasılmalarım artmış. Ultrasonda adenomyozis de görünmeye başlayınca ilaçlı tomografi ile tam teşhis kondu.Teşekkür ederim cevabınız ve önerileriniz için. Şuan ben de bi üreme diyetisyeniyle çalışıyorum. Benzer seyler üzerine düşüyoruz biz de.
Benim şaşırdğım nokta tüp bebek öncesinde de tedavi süreçşlerim oldu ovitrelle femaraa gibi o zaman da histeroskopi ve hsg çekildi.
Ama hiç bi zaman böyle bişiyden bahsedilmedi. Sizde belirtiler var mıydı ?
Sonucunuzu paylasabilir misiniz benimde Emre başer var aklımda ama labaratuvar kısmında biraz kararsız kalmıştımBen İzmir’de Emre başer’e gidiyorum. Aralığın ilk haftasıda sürece başlayacağız. Bir sürü şeye baktı bende ve benim o yüzden inancım var. En azından tedavi yöntemini mantıklı bir şekilde açıkladı neler yapılacağı vs. Tanıdıklarımdan da ilk kez tüp bebek deneyip tutan oldu Emre bey’de. Eğer özel sağlık hastanesine gitmediyseniz bir görüşme yapın bence.
Benim doktorum da Emre hoca. İlk denemem negatif. Otoimmün hastalıklarım ve pcos dışında sorunumuz yok. Doktorumu hemşireleri herkesi çok seviyorum kendimi evimde gibi hissediyorum ama bu yeterli değil tabii:) şimdi 2. denemeye başladık 26 kasımda transfer olacağım yine de emre hocayı önerir miyim evet. En azından ne olacağını bilmediğim bir sürece girmeye tereddüt ederken bile beni rahatlatıp destekledi. İlk denememden sonra gittiğimde beni sakinleştirdi. Bunlar benim için önemli şeylerdi. Umarım 2. denememizde pozitife ulaşacağızSonucunuzu paylasabilir misiniz benimde Emre başer var aklımda ama labaratuvar kısmında biraz kararsız kalmıştım
Tabiki paylaşırım olumlu yada olumsuz bir durum olursa. Emre bey güven veriyor. Ekibi de iyi. Yani ilk denemem olacak , tutmazsa yine Emre beyde devam ederim diye düşünüyorum. Çünkü bu bir süreç, doktorunda bizim vücudumuzdaki durumu tanıyıp bilmesi zaten ilk tedaviden sonra anlaşılıyor gibi ve bence ilk başta tutmayanların birazda bundan oluyor gibi. Hakkımızda hayırlısıSonucunuzu paylasabilir misiniz benimde Emre başer var aklımda ama labaratuvar kısmında biraz kararsız kalmıştım