İzmir de tüp bebek doktoru

Merhaba allah sağsalim kucağinıza aldirsin insllh.bende funda h daydım funda h gidince ayşin hanımla devamettim transfer oldum şuan 5.günüm....siz nezaman pozitif sonuç aldıniz? Ayşin hanım en başından beri mi sürecinizde vardı sadece transfer mi oldunuz .Evet dediginiz gibi bazı yerler devamlı zam yaptığı halde zam yansıtmadılar ve hemsireler çalışanlar vs cok ilgililer sağolsunlarherkesin biyerde nasibi var...herkese iyi gelen doktor klinik farklı oluyor.

Temmuzda transfer oldum. Gülin Hanım takip etti. Transferimde Ayşin Hanım da vardı. Klinik ve ekip olarak çok ilgilendiler. İnşallah çok güzel haberler alırsınız. Heyecanlı bir süreç.

Merhaba benim de 2 tane sil baştan tedavi oldum irenbe de alper bey de. 1.sin de 1 tane kaldı 2. De tedavi çöp oldu. 4 tane embriyom illa 5. Güne gidecek diye 4. Gün ölmüş yolda. Bende İstanbul düşünüyorum şişli memorial in laboratuvar ı iyi diyorlar . Aret kamer le şişli arasında kaldım bakalım kısmet artık umarım hiç gerek kalmaz kendiliğinden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…