Merhabalar allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende ali bey e gitmeyi düşünüyorumda nasıl peki hemen sonuca ulaştırıyormu ? , 1 düşüğüm var 9 aydır gebe kalamıyorm başka doktora gidiyordum sadece yumurta takibi yapıyor çok sıkıldmBenim de doktorum ilk denemede pozitifi gördüm çok şükür çok iyi bir doktor 9 yıl ugrastim sonunda iyi bir doktor buldum bazı doktorlar çok acımasız tavsiye ederim ali öner erdoğdu beyi
ali bey e gittiniz mi acaba bende şubatta düşük yaptım ve hamile kalamıyorm 9 ay oldu, ali bey iyi diyorlarMeraba bende 1 sene önce kürtaj oldum. 7 aydır bebek yok. Hormon tahlillerim ve yumurtlama normal görünüyor ama hala olmadi. Bende ali beye muayeneye gitmek istiyorum. Sizin sorununuz neydi acaba
Tüp bebek fiyatı nedir peki?On görüşmede ücret ödememiştik biz ve muayne etmedi önceki tetkiklerimize bakıp nerden baslayacagimizi anlattı karar verdikten sonra gittiğimizde tüp bebek hastası olduğumuz için transfere kadar ücret odemedik sadece iğne ve ilaç ücretleri odemistik
Amin canım teşekkür ederim ben hiç gebe kalamamıştım ali bey sayesinde oğlum olcak insallah bence mutlaka git ali beye çok iyi bir doktorMerhabalar allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende ali bey e gitmeyi düşünüyorumda nasıl peki hemen sonuca ulaştırıyormu ? , 1 düşüğüm var 9 aydır gebe kalamıyorm başka doktora gidiyordum sadece yumurta takibi yapıyor çok sıkıldm
ayyy ne güzel ne kadar sonra sonuç aldınız?Amin canım teşekkür ederim ben hiç gebe kalamamıştım ali bey sayesinde oğlum olcak insallah bence mutlaka git ali beye çok iyi bir doktor
Canım mayısta başladım tedaviye tup bebek yaptırdım 12 eylülde transferim oldu 24 eylülde pozitif i gördüm polikistik over olduğum için 3 ay rahim dinlendirme yaptı yumurta toplama sonrası ondan uzun sürdü tedavimayyy ne güzel ne kadar sonra sonuç aldınız?
Henüz gitmedim hsg çektirip gideceğim maalesef benim de 1 sene oldu hala yok. Oysa ilk bebeğime 2.ay da kalmıştım. Hsg sonrası bende ali beye gideceğim. Olumlu yorumlar okudum. Giderseniz lütfen buradan beni de bilgilendirin.ali bey e gittiniz mi acaba bende şubatta düşük yaptım ve hamile kalamıyorm 9 ay oldu, ali bey iyi diyorlar
Nerde cektireceksiniz hsg yiHenüz gitmedim hsg çektirip gideceğim maalesef benim de 1 sene oldu hala yok. Oysa ilk bebeğime 2.ay da kalmıştım. Hsg sonrası bende ali beye gideceğim. Olumlu yorumlar okudum. Giderseniz lütfen buradan beni de bilgilendirin.
Bnmde iki tüp kapalı çıktı , sağ tarafıni kismi olarak acilmis biraz , Ali bey e mi gitmeliyim irenbeye mi sence ?Evet irenbede yaptı benim durumumdan dolayı öyle oldu demekki olsun ben şükür pozitifi gördüm ya hiç takılmıyorum seninde tedavin hayırlı olsun canım
Hsg mi cektirdiniz ,cektirdiyseniz nerede acaba ?Bnmde iki tüp kapalı çıktı , sağ tarafıni kismi olarak acilmis biraz , Ali bey e mi gitmeliyim irenbeye mi sence ?
Çınarlı doğum Hastanesi'nde Tahir ozguder yaptı hsg mi 1200tl anestezili. Tahir bey tüp bebek yapmıyor o yüzden Ali bey yada irenbeye gidicem sanirimHsg mi cektirdiniz ,cektirdiyseniz nerede acaba ?
Irenbe Umit hanim doktorum ,suan gecici menopozdayim .doktor hsg onermedi 2015te cektirmistim temizdi ama simdi cikolata kisti cikti tekrar cektirmek istiyorum transfer oncesi ,Umit hanim cekmez ise kendim cektirecegim .ali bey de iyi bir doktormus ,Isterseniz Umit hanimlada ucretsiz on gorusme yapin oyle karar verin.Çınarlı doğum Hastanesi'nde Tahir ozguder yaptı hsg mi 1200tl anestezili. Tahir bey tüp bebek yapmıyor o yüzden Ali bey yada irenbeye gidicem sanirim
En uygun su hastanesinden fiyat aldımNerde cektireceksiniz hsg yi
Tesekkur ederimEn uygun su hastanesinden fiyat aldım
su hastanesinde çalışmış biri olarak o kasaplardan uzak dur derim. İnanılmaz para göz hastane ve para için herşeyi yapıyorlar haberin olsunEn uygun su hastanesinden fiyat aldım
su hastanesinde çalışmış biri olarak o kasaplardan uzak dur derim. İnanılmaz para göz hastane ve para için herşeyi yapıyorlar haberin olsun
En uygun su hastanesinden fiyat aldım
sağlık veya egepol nasıl yağ içinsu hastanesinde çalışmış biri olarak o kasaplardan uzak dur derim. İnanılmaz para göz hastane ve para için herşeyi yapıyorlar haberin olsun
Ata sağlık veya egepol nasılsu hastanesinde çalışmış biri olarak o kasaplardan uzak dur derim. İnanılmaz para göz hastane ve para için herşeyi yapıyorlar haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?