- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 37
300 tl canımNe kadardı peki? Sakıncası yoksa. Hazırlıklı gideyim
On görüşmede ücret ödememiştik biz ve muayne etmedi önceki tetkiklerimize bakıp nerden baslayacagimizi anlattı karar verdikten sonra gittiğimizde tüp bebek hastası olduğumuz için transfere kadar ücret odemedik sadece iğne ve ilaç ücretleri odemistikNe kadardı peki? Sakıncası yoksa. Hazırlıklı gideyim
Hastaya göre değişiyor o zaman ocakta gittim ilk 250 tl muayne ücreti verdimOn görüşmede ücret ödememiştik biz ve muayne etmedi önceki tetkiklerimize bakıp nerden baslayacagimizi anlattı karar verdikten sonra gittiğimizde tüp bebek hastası olduğumuz için transfere kadar ücret odemedik sadece iğne ve ilaç ücretleri odemistik
Belki de benim muaynelik bir durum kalmamıştı direk tüp bebek için gitmiştik bilgi almak için gidip görüşünce karar vermiştik başlamayaHastaya göre değişiyor o zaman ocakta gittim ilk 250 tl muayne ücreti verdim
Benim tup bebek belli değildi ondan demekki ali bey önerdi bana tup bebeğiBelki de benim muaynelik bir durum kalmamıştı direk tüp bebek için gitmiştik bilgi almak için gidip görüşünce karar vermiştik başlamaya
Evet irenbede yaptı benim durumumdan dolayı öyle oldu demekki olsun ben şükür pozitifi gördüm ya hiç takılmıyorum seninde tedavin hayırlı olsun canımBen de ücret ödemedim. Muayene de olmadım. Süreç hakkında konuştuk. Tüp bebek öncesi bazı testler yapılacak ondan sonra tüp bebek yapılacak. Yumurta toplama günü ücret ödeniyor dedi bana hemşire. 3750 lira oraya, 3250 de işlemin yapıldığı yere ödeniyormuş. Sanırım irenbede yapılıyor
Aynı şekilde oldu benimde hayırlısı olsun tedavin inşallah sende Olumlu sonuçlar alıcaksınBen de ücret ödemedim. Muayene de olmadım. Süreç hakkında konuştuk. Tüp bebek öncesi bazı testler yapılacak ondan sonra tüp bebek yapılacak. Yumurta toplama günü ücret ödeniyor dedi bana hemşire. 3750 lira oraya, 3250 de işlemin yapıldığı yere ödeniyormuş. Sanırım irenbede yapılıyor
Evet irenbede yaptı benim durumumdan dolayı öyle oldu demekki olsun ben şükür pozitifi gördüm ya hiç takılmıyorum seninde tedavin hayırlı olsun canım
Allah razı olsun kızlar, bu arada sizin de fazla kilonuz var mıydı? Vermeye uğraşıyorum ama sadece 2 kilo verebildim. Doktor da biraz ver dedi ama veremezsem diye korkuyorumAynı şekilde oldu benimde hayırlısı olsun tedavin inşallah sende Olumlu sonuçlar alıcaksın
Evet canım banada dedi ama ben hastalığım nedeniyle veremiyorum 95 kiloyla başladım tedaviye hala aynı kilodayım korumaya calisiyorumAllah razı olsun kızlar, bu arada sizin de fazla kilonuz var mıydı? Vermeye uğraşıyorum ama sadece 2 kilo verebildim. Doktor da biraz ver dedi ama veremezsem diye korkuyorum
Ben de 85 im. Demekki kilo engel değil bak senin olmuş sonuçta.Evet canım banada dedi ama ben hastalığım nedeniyle veremiyorum 95 kiloyla başladım tedaviye hala aynı kilodayım korumaya calisiyorum
Aynen canım olcagi varsa oluyor ben zayifken 2 aşılama yaptırdım tutmadı sonra kilo aldım ilk tup bebekte tuttuBen de 85 im. Demekki kilo engel değil bak senin olmuş sonuçta.
Tüp bebek fiyatları nasıl acaba ali bey de yardımcı olabilir misinizBenim tüpün biri hidroselpenksliymis diğeri tıkalı kapalı ameliyat etti ali bey ve tüpünün biri alındı diğeri açıldı sonra tup bebek denedik oldu çok şükür ilk seferde tuttu daha önce 2 kere denedik başka dr ile tutmamisti
Tüp bebek fiyatları nasıl acaba ali bey deBenim de doktorum ilk denemede pozitifi gördüm çok şükür çok iyi bir doktor 9 yıl ugrastim sonunda iyi bir doktor buldum bazı doktorlar çok acımasız tavsiye ederim ali öner erdoğdu beyi
Canım ben agustos ayında yaptırdım 12 milyar tuttu ama benim ilaç dozlarım yuksekti hastaya gore degisirTüp bebek fiyatları nasıl acaba ali bey de
1.deneme olumsuz olur ise 2.deneme de de aynı fiyatlar mi geçerli oluyor bilginiz var mıCanım ben agustos ayında yaptırdım 12 milyar tuttu ama benim ilaç dozlarım yuksekti hastaya gore degisir
1.deneme olumsuz olur ise 2.deneme de de aynı fiyatlar mi geçerli oluyor bilginiz var mı[QUOTE="mavis97, post: 61544384, member:
Canım bildiğim kadarıyla donmuş embriyon varsa transfer ücreti ödüyorsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?