İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Ne kadardı peki? Sakıncası yoksa. Hazırlıklı gideyim
On görüşmede ücret ödememiştik biz ve muayne etmedi önceki tetkiklerimize bakıp nerden baslayacagimizi anlattı karar verdikten sonra gittiğimizde tüp bebek hastası olduğumuz için transfere kadar ücret odemedik sadece iğne ve ilaç ücretleri odemistik

Hastaya göre değişiyor o zaman ocakta gittim ilk 250 tl muayne ücreti verdim

Ben de ücret ödemedim. Muayene de olmadım. Süreç hakkında konuştuk. Tüp bebek öncesi bazı testler yapılacak ondan sonra tüp bebek yapılacak. Yumurta toplama günü ücret ödeniyor dedi bana hemşire. 3750 lira oraya, 3250 de işlemin yapıldığı yere ödeniyormuş. Sanırım irenbede yapılıyor

Evet irenbede yaptı benim durumumdan dolayı öyle oldu demekki olsun ben şükür pozitifi gördüm ya hiç takılmıyorum seninde tedavin hayırlı olsun canım

Aynı şekilde oldu benimde hayırlısı olsun tedavin inşallah sende Olumlu sonuçlar alıcaksın

Evet irenbede yaptı benim durumumdan dolayı öyle oldu demekki olsun ben şükür pozitifi gördüm ya hiç takılmıyorum seninde tedavin hayırlı olsun canım
Aynı şekilde oldu benimde hayırlısı olsun tedavin inşallah sende Olumlu sonuçlar alıcaksın
Allah razı olsun kızlar, bu arada sizin de fazla kilonuz var mıydı? Vermeye uğraşıyorum ama sadece 2 kilo verebildim. Doktor da biraz ver dedi ama veremezsem diye korkuyorum

Allah razı olsun kızlar, bu arada sizin de fazla kilonuz var mıydı? Vermeye uğraşıyorum ama sadece 2 kilo verebildim. Doktor da biraz ver dedi ama veremezsem diye korkuyorum
Evet canım banada dedi ama ben hastalığım nedeniyle veremiyorum 95 kiloyla başladım tedaviye hala aynı kilodayım korumaya calisiyorum

Evet canım banada dedi ama ben hastalığım nedeniyle veremiyorum 95 kiloyla başladım tedaviye hala aynı kilodayım korumaya calisiyorum
Ben de 85 im. Demekki kilo engel değil bak senin olmuş sonuçta.

Banada kilo vermemi söyledi 5 kilo kadar 2 kilo verebildim 76 ile hamile kaldim ama olacağı varsa oluyor hayırlısı ile tum isteyenlere nasip etsin inşallah

Tüp bebek fiyatları nasıl acaba ali bey de yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…