Düşüğünüzün sebebi belki rahimle ilgiliyse o yüzden de yapıyor olabilir. Transfer olamadım ben, çünkü kalınlaşma sağlanamadı bi türlü. 2 defa transfer ertelendi. Adet olunca tekrar başlicaz. Eğer kalınlaşma problemi yaşamasaydım prp den yaklaşık 15 gün sonra transferi yapacaktı.Hiç ayrıntısını bilmediğim icin nereye yapılacağını sormadım ama hemşiresine soracağım. Ama benim kalınlaşmaya gibi bi sorunum yoktu rezervlerim de düşük degil neden yapılıyo anlayamadım.. transfer oldunuz mu peki ne zaman transfer okuyor biliyo musunuz
Adetin 21. Günü randevu al dedi dr kaç gün sonra yapılıyo adettenDüşüğünüzün sebebi belki rahimle ilgiliyse o yüzden de yapıyor olabilir. Transfer olamadım ben, çünkü kalınlaşma sağlanamadı bi türlü. 2 defa transfer ertelendi. Adet olunca tekrar başlicaz. Eğer kalınlaşma problemi yaşamasaydım prp den yaklaşık 15 gün sonra transferi yapacaktı.
Hmm sizinki farklı olacak sanırım. Bana adet bitiminde yaptı. 8.gündüAdetin 21. Günü randevu al dedi dr kaç gün sonra yapılıyo adetten
Inşallah zorlu bir şey değildir başka bi dr a da gözükmek istiyorum aslında yaHmm sizinki farklı olacak sanırım. Bana adet bitiminde yaptı. 8.gündü
Bisey daha soracağım işlemi ırenbe de mi oldunuzHmm sizinki farklı olacak sanırım. Bana adet bitiminde yaptı. 8.gündü
Hayır anestezisiz olduğu için kendi kliniğinde yaptı. Zor bi işlem değil. Transfer olur gibi düşününBisey daha soracağım işlemi ırenbe de mi oldunuz
Başka doktora da gitseniz kafa karışıklığı olmayacak mı bu sefer? Sonuçta donmuş embriyolarınız var doktor değiştirme şansınız yokInşallah zorlu bir şey değildir başka bi dr a da gözükmek istiyorum aslında ya
Benim smdi dondurulmuslarim olduğu icin yumurtalıkta yapmayacak gibi düşünüyorum . Smdi hemşiresine yazacağımHayır anestezisiz olduğu için kendi kliniğinde yaptı. Zor bi işlem değil. Transfer olur gibi düşünün
Bence de. Rahime yapılır tahminim. Sorun bakalım. Fiyatı da söylesin hattaBenim smdi dondurulmuslarim olduğu icin yumurtalıkta yapmayacak gibi düşünüyorum . Smdi hemşiresine yazacağım
Geç oldu smdi yazmayayım aslında yazsam da olur ama ah ince düşünmek;() neden 21 gün sonra ona da takildim. Soramadım da doktora. Sinir oluyorum kendime aklıma takılanları soramıyorum sonradan aklıma gelince de yazamiyorumBence de. Rahime yapılır tahminim. Sorun bakalım. Fiyatı da söylesin hatta
Sabah yazarsınız o zaman. Ben de öyleyim, hep sonradan aklıma gelir soracaklarım. İlk başlarda doktor da pek konuşmuyordu ama şuan daha iyiyiz. Mesele en son 1 hafta önce oradaydım. Transferi yapmayı uygun görmedi ve güzelce de açıkladı banaGeç oldu smdi yazmayayım aslında yazsam da olur ama ah ince düşünmek;() neden 21 gün sonra ona da takildim. Soramadım da doktora. Sinir oluyorum kendime aklıma takılanları soramıyorum sonradan aklıma gelince de yazamiyorum
Evet çok konusmasada doktor bey ama stresi azaltıyo konuşmasıyla ama daha çok konussun anlatsın isterdim hemşiresine de pek alışamadım daha doğrusu kafamda güvenilir gelmiyo belki de tam tersi ama öyle hissediyorum :/Sabah yazarsınız o zaman. Ben de öyleyim, hep sonradan aklıma gelir soracaklarım. İlk başlarda doktor da pek konuşmuyordu ama şuan daha iyiyiz. Mesele en son 1 hafta önce oradaydım. Transferi yapmayı uygun görmedi ve güzelce de açıkladı bana
Doktor eğer bişey sormazsak muayeneyi yaptığı gibi arkasını dönüp çıkıyor. Ben çıkmadan yakalamaya çalışıyorum artık:) hemşire de şu genç olan kızı diyorsunuz dimi. O çok sıcakkanlı aslındaEvet çok konusmasada doktor bey ama stresi azaltıyo konuşmasıyla ama daha çok konussun anlatsın isterdim hemşiresine de pek alışamadım daha doğrusu kafamda güvenilir gelmiyo belki de tam tersi ama öyle hissediyorum :/
Evet aynen doktoru guzel tarif ettiniz valla :)) Evet sıcakkanlı ama çok küçük tecrübesiz gibi geliyo belki oyle değildir ama işte benimki önyargı sanirimDoktor eğer bişey sormazsak muayeneyi yaptığı gibi arkasını dönüp çıkıyor. Ben çıkmadan yakalamaya çalışıyorum artık:) hemşire de şu genç olan kızı diyorsunuz dimi. O çok sıcakkanlı aslında
Benim onunla baya bi sohbetim oldu. 3 yıldır bu doktorun yanındaymış. Ondan önce de smyrna tüp bebekte çalışıyormuş. Yaşı 22. Tecrübesi var ama büyük ihtimalle lise mezunu bi hemşire gibi. Lise mezunları hemşire olabilir mi onu da bilmiyorumEvet aynen doktoru guzel tarif ettiniz valla :)) Evet sıcakkanlı ama çok küçük tecrübesiz gibi geliyo belki oyle değildir ama işte benimki önyargı sanirim
Bir zamanlar oluyolardi ya da ebe ama lise mezunu gini evet. Siz samimiyeti ilerletmissiniz o zaman:)Benim onunla baya bi sohbetim oldu. 3 yıldır bu doktorun yanındaymış. Ondan önce de smyrna tüp bebekte çalışıyormuş. Yaşı 22. Tecrübesi var ama büyük ihtimalle lise mezunu bi hemşire gibi. Lise mezunları hemşire olabilir mi onu da bilmiyorum
Ben aslında ilk karşılaştığım insanlara karşı acaip soğukkanlı dururum. Kendisi zorla konuştu benleBir zamanlar oluyolardi ya da ebe ama lise mezunu gini evet. Siz samimiyeti ilerletmissiniz o zaman:)
Ben de merak ediyorum bi bilgi alabildiniz mi? Transfer sürecine girecektim adet oldum ama sanırım ertelenecek yine..Alı beye yakın zamanda giden var mı açık mi poliklinik durumlar ne
Bugün hemşirenin hikayesini gördüm whatsapta tedaviler durdurulsa da guz3l haberler geliyor falan yazmıştı. Sormadım hiç. Zaten ben de erteleyecektim dün prp olmam lazımdı. Ama adet olmuşsunuz estrofem falan başlanması lazımBen de merak ediyorum bi bilgi alabildiniz mi? Transfer sürecine girecektim adet oldum ama sanırım ertelenecek yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?