İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Düşüğünüzün sebebi belki rahimle ilgiliyse o yüzden de yapıyor olabilir. Transfer olamadım ben, çünkü kalınlaşma sağlanamadı bi türlü. 2 defa transfer ertelendi. Adet olunca tekrar başlicaz. Eğer kalınlaşma problemi yaşamasaydım prp den yaklaşık 15 gün sonra transferi yapacaktı.

Adetin 21. Günü randevu al dedi dr kaç gün sonra yapılıyo adetten

Inşallah zorlu bir şey değildir başka bi dr a da gözükmek istiyorum aslında ya
Başka doktora da gitseniz kafa karışıklığı olmayacak mı bu sefer? Sonuçta donmuş embriyolarınız var doktor değiştirme şansınız yok

Bence de. Rahime yapılır tahminim. Sorun bakalım. Fiyatı da söylesin hatta
Geç oldu smdi yazmayayım aslında yazsam da olur ama ah ince düşünmek;() neden 21 gün sonra ona da takildim. Soramadım da doktora. Sinir oluyorum kendime aklıma takılanları soramıyorum sonradan aklıma gelince de yazamiyorum

Sabah yazarsınız o zaman. Ben de öyleyim, hep sonradan aklıma gelir soracaklarım. İlk başlarda doktor da pek konuşmuyordu ama şuan daha iyiyiz. Mesele en son 1 hafta önce oradaydım. Transferi yapmayı uygun görmedi ve güzelce de açıkladı bana

Evet çok konusmasada doktor bey ama stresi azaltıyo konuşmasıyla ama daha çok konussun anlatsın isterdim hemşiresine de pek alışamadım daha doğrusu kafamda güvenilir gelmiyo belki de tam tersi ama öyle hissediyorum :/

Doktor eğer bişey sormazsak muayeneyi yaptığı gibi arkasını dönüp çıkıyor. Ben çıkmadan yakalamaya çalışıyorum artık:) hemşire de şu genç olan kızı diyorsunuz dimi. O çok sıcakkanlı aslında

Evet aynen doktoru guzel tarif ettiniz valla :)) Evet sıcakkanlı ama çok küçük tecrübesiz gibi geliyo belki oyle değildir ama işte benimki önyargı sanirim

Evet aynen doktoru guzel tarif ettiniz valla :)) Evet sıcakkanlı ama çok küçük tecrübesiz gibi geliyo belki oyle değildir ama işte benimki önyargı sanirim
Benim onunla baya bi sohbetim oldu. 3 yıldır bu doktorun yanındaymış. Ondan önce de smyrna tüp bebekte çalışıyormuş. Yaşı 22. Tecrübesi var ama büyük ihtimalle lise mezunu bi hemşire gibi. Lise mezunları hemşire olabilir mi onu da bilmiyorum

Bir zamanlar oluyolardi ya da ebe ama lise mezunu gini evet. Siz samimiyeti ilerletmissiniz o zaman:)

Bir zamanlar oluyolardi ya da ebe ama lise mezunu gini evet. Siz samimiyeti ilerletmissiniz o zaman:)
Ben aslında ilk karşılaştığım insanlara karşı acaip soğukkanlı dururum. Kendisi zorla konuştu benle hep böyle soğuk mu durursun diyerek konu açtı öylelikle baya sohbetimiz ilerledi. Size yapmadı mı böyle? Allah Allah biz niye bu kadar samimi olduk ki

Ben de merak ediyorum bi bilgi alabildiniz mi? Transfer sürecine girecektim adet oldum ama sanırım ertelenecek yine..
Bugün hemşirenin hikayesini gördüm whatsapta tedaviler durdurulsa da guz3l haberler geliyor falan yazmıştı. Sormadım hiç. Zaten ben de erteleyecektim dün prp olmam lazımdı. Ama adet olmuşsunuz estrofem falan başlanması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…