Fuya35 sana kac tane ve kacinvi gun embriyosu transfer edilmisti.
Tekrar tebrik ederim. Nasil gidiyor[/QUOTE
2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi. 1i tuttu. Kismetse oluyor iste. Evdeyim dinleniyrm iştahsızlık var biraz.
320 tl muayene tedavisi ne kadar bilmiyom gidince görcez bakalımMerhabalr İsrail aruhun muanane ücreti ve tup bebek ücreti nekdr bilen varsa lütfen soylesn
Tam nerde acaba ve kendisine ulaşmak Ormu
Valla ben asistanından randevu aldım ulaşmak kolaymı zormu bilmiyom? 16 kasımda randevum var bakalım ne dıcek hayırlısı Allahtan bakarsın ozamana kadar kendiliğimden hamile kalırım Allahın takdiri cnmSiz gittnzmi
bendede pko var eşimde bişy yok şükür normal sayısını bilmiyorum suan. sen tedavi oluyomusun nereye gttin hastaneye?Canm bnde pko var eşimin spermide 1milyon xs
hayrlısı olsun cnm başka bi doktora gorunmende fayda var Israil beyden randevu aldınmı senCnm ben adnan kekliğe gidyodum klomen kullndm eşime bakldi sperm azlgi ckti adnan bey tüp bebek dio nasıl bakalm İsrail bey nedicek
hyrlısı olsun cnm bende kasımda gtcem bakalım ne dicek doktor sana bilgi veririm. bende tepeciğe gidiyordum çok ağır yürüyor tepecikte az çok bilirsn ama ptesi falan bidaha gtcem tepeciğe bakalım ne dicek İsrail beyde çok profesyonel olduğunu sölediler benim arkadaşımın ablası da pco vardı tedevasine başladıktan 2 ay sonra hamile kaldı ikizleri var şuan 9-10 yaşlarındaAlması eşini bidaha doktora cikcam obur hafta gene baklcak spermine keçi boynuzu pekmezi yiuor belki fayda eder yükselir ozaman aşılama olabilir yksa duzelmzse1milyonn spermle tüp bebek dio doktor lar
Ama benm eşimdede sorun var canmhyrlısı olsun cnm bende kasımda gtcem bakalım ne dicek doktor sana bilgi veririm. bende tepeciğe gidiyordum çok ağır yürüyor tepecikte az çok bilirsn ama ptesi falan bidaha gtcem tepeciğe bakalım ne dicek İsrail beyde çok profesyonel olduğunu sölediler benim arkadaşımın ablası da pco vardı tedevasine başladıktan 2 ay sonra hamile kaldı ikizleri var şuan 9-10 yaşlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?