Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

m
merhaba, hoşgeldiniz. umarım hayırlısı olur ve güzel haberler alırız sizden. Kaan Bey gereken ilgiyi ve tüm tecrübesini size aktaracaktır. herşey söylediklerini yapmanızla alakalı. tekrardan hayırlısı olsun.

teşekkür ederim.evet dediğiniz gibi sanırım birazda bu duruma konsantre olmak gerekiyor.ben son iki aydır kendimde ve etrafımla olan ilişkilerimde farkettiğim sıkıntılar yüzünden bir psikoloğa gitmeye başladım ve sağolsun inanılmaz olumlu etkileri oldu bende.Artık kendimi daha hazır hissediyorum ve hayırlısı neyse o olsun demeyi öğrendim galiba.geçtiğimiz aylardaki ilaç uygulamalarımı bile nasılsa olmayacak,ya da 14 senedir olmamış şimdi mi olacak diyerek yaptım.Şu an manevi olarak kendimi hazır hissediyorum mücadele edecek gücü kendimde bulmaya başladım o yüzden önümüzdeki hafta Kaan beyden randevu alıp ilk görüşmemi gerçekleştirmeye karar verdim.aslında niyetim 1-2 ay biraz dinlenmekti ama okuduğum kadarıyla ön hazırlık aşamaları oluyor o yüzden vakit kaybetmeden gideyim.

:):) bende neden bebeğim olmuyor diye doktor doktor gezip durumumu öğrendiğimde büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşamıştım. çok ağladım. karanlığa düşer gibi oldum ama eşimin desteğiyle ayağa kalktım. 2 aydır ilaç kullanıyorum ve bir gün bile olumsuz düşünmedim yani Kaan Bey.le konuştuktan sonra. moral önemli. olumsuz düşünüp neden negatif yüklenelim ki. olacak buna inanmak bence bu yolun yarılanmasına neden olur. moralinizi yüksek tutun. çalışıyorsanız kafanızı ne güzel. evdeyseniz kitap okuyun spor yapın, oyalanabileceğiniz birşeyler yaratın. yeterki olumsuzluklardan uzaklaşın ben mesela olumsuz hiçbirşey okumamaya çalışıyorum okusamda etkisinde kalmamaya gayret ediyorum. etrafımda kimse bilmiyor tüp bebek tedavisini. bu beni biraz zorlasa da en iyi bu deyip sıyrılıyorum. Allah ol derse olacak. umarım sizin için herşey yolunda gider. haberlerinizi bekliyorum.

Çok teşekkür ederim,çok haklısnız Allah izin verirse olacak bize de hayırlısı deyip isyan etmeden mücadele etmekten başka birşey düşmüyor. Artık bu durum eşim ile benim aramda sorun yaratmadığı sürece geriden gelen tüm seslere kulağımı tıkadım.Eskiden fikirsiz insanların ettiği sözlere günlerce eve kapanıp ağlarken şimdi gülüp geçiyorum cevap vermeye bile gerek duymuyorum.Sanırım sahip olduklarımın kıymetini anlamaya başladım.
ve yine çok haklısınız bende aileme ve yakın çevreme bu sefer söylemeyi düşünmüyorum hatta şimdiden çok yoruldum en az 5-6 ay ara vericem demeye başladım.Çünkü kötü niyetli olmadıklarını bilsem de sürekli ne oldu nasıl oldu filancaya mı gitsek bunu mu yesen şunu mu içsen gibi muhabbetler beni geriyor.aaa tabi bide olur olmaz ortamlarda filanca hanım filanca dr a gitmiş sen gitsen olur belki diyenleri,hafta sonu evde yokuz dediğimde ahhhh çıkın tabi evde oturup napçanız çoluk çocuk yok diyenleri,işyerimin ortasında kapıdan kafasını uzatıp yokmu daha bişey diyenleri saymıyorum :) :) bu hafta randevu alıp gitmeyi planlıyorum, mutlaka paylaşırım gelişmeleri.

Doktorum Kaan Bozkurt'un hakkında ne yazsam az ona ne kadar teşekkür etsem az biliyorum,sayesinde Cumartesi günü kan testimin sonucunu aldığımda 4 senedir hasretle beklediğim o netice ve o müthiş duyguyu yaşıyorum.HAMİLEYİMMM:)
Kaan Bozkurt a gitmeden önce hakkında çok araştırma yaptım tesadüfen gitmedim,buradaki yazıları ,başarı öykülerini okudum,tüp bebek için tek isim başarı oranı en yüksek doktor diyordu herkes şimdi bizzat yaşıyorum bende..
Eğer birileri şuan buradan okuyorsa aynı benim gibi:)hiç tereddüt etmeden vakit kaybetmeden randevunuza alın derim başka adreslerde vakit kaybetmeyin kendinizi doğru güvenilir ellere teslim edin.
Ben 37 yaşındayım tedavimin başında önce düşük Amh sonra rahim kalınlaşması tedavi edildi,dondurulmuş embriyo transferi ile İLK TRANSFER imde bu sonuca ulaştım.Bu kadar hassas bir süreci sayesinde hep mutlu ve stressiz geçirdim.KAAN BOZKURT tüp bebekte tek isim artık bunu bende söylüyorum yaşayarak...binlerce kez teşekkürler ..Allahım isteyen herkese nasip etsin

kayraizmir, tebrik ederim. ne yalan söyleyeyim yazını okurken heyecanlandım. umarım bende bu duygulara sahip olurum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. kucaklarımız boş kalmasın. sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah daha çok yeni hamilesin.ikiz olma ihtimali var mıdır ki acaba?

kalbimintoz; merhaba..
sizin tedaviniz ne aşamada şuan merak ettim uzun zamandır tedaviniz hakkında birşey yazmadınız hala vitaminlere devam mı?

[QUOE="Kayraizmir, post: 36721797, member: 543725"]Doktorum Kaan Bozkurt'un hakü

a ne yazsam az ona ne kadar teşekkür etsem az biliyorum,sayesinde Cumartesi günü kan testimin sonucunu aldığımda 4 senedir hasretle beklediğim o netice ve o müthiş duyguyu yaşıyorum.HAMİLEYİMMM:)
Kaan Bozkurt a gitmeden önce hakkında çok araştırma yaptım tesadüfen gitmedim,buradaki yazıları ,başarı öykülerini okudum,tüp bebek için tek isim başarı oranı en yüksek doktor diyordu herkes şimdi bizzat yaşıyorum bende..
Eğer birileri şuan buradan okuyorsa aynı benim gibi:)hiç tereddüt etmeden vakit kaybetmeden randevunuza alın derim başka adreslerde vakit kaybetmeyin kendinizi doğru güvenilir ellere teslim edin.
Ben 37 yaşındayım tedavimin başında önce düşük Amh sonra rahim kalınlaşması tedavi edildi,dondurulmuş embriyo transferi ile İLK TRANSFER imde bu sonuca ulaştım.Bu kadar hassas bir süreci sayesinde hep mutlu ve stressiz geçirdim.KAAN BOZKURT tüp bebekte tek isim artık bunu bende söylüyorum yaşayarak...binlerce kez teşekkürler ..Allahım isteyen herkese nasip etsin[/QUOTE]
Çok g
Çok sevindim senin için... Ben de ikinci bebeğim için yine Kaan Bey'i tercih ettim... Yarın randevum var... Umarım ben de ikinci bebeğime tez zamanda kavuşurum....
Kızlar merhaba benimde bir oğlum var bizde ona kardes olsun istiyoruz

Kızlar merhaba bende araniza yeni katildim benimde 10 yasinda bir oglum var onun ısrarlarina dayanamayip bir kardes yapmak istiyoruz kaan bozkurtun methini cok okudum oglum ege üniversitesinde olmuştu şimdide merkez arastiriyorum hamile olan arkadaslar inşallah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin allah bana yardimci olursaniz sevinirim

hoşgeldin aramıza ben kaan beyi tereddütsüz tavsiye ederim henüz tedavim sonuçlanmadı ama birçok kişinin burada tedavilerini okuyoruz kendi tedavilerimizle yani kaan beyin bizlere uyguladığı tedaviyle kıyaslıyorum bana diğer yerler fabrikasyon tüp bebek gibi geliyor standart bir işlem adetin 2-3 gel ilaçlara başla topla hooop transfer sonra bekle.. kaan bey bekleme kısmını öncesinde yaptırıyor bir kaç ay sadece doping yapıyoruz daha sonra hazır olduğumuzda ve hissettiğimizde başlanıyor asıl tedaviye ki olması gereken bu yani sana tavsiyem artık daha fazla düşünme sabah bir telefon aç ve ilk görüşmene git hakkında ve hakkımızda hayırlısı...

Çok teşekkürederim

Çok teşekkürederim

Canım mesajin icin cok tesekkur ederim ben çanakkale de oturuyorum eşimin işlerini ayarlamasini bekliyorum senin tedavin ne aşamada?

Canım mesajin icin cok tesekkur ederim ben çanakkale de oturuyorum eşimin işlerini ayarlamasini bekliyorum senin tedavin ne aşamada?
rica ederim senin içini biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana :)
benim şuan dondurulmuş 6 tane nur topum var beni bekliyorlar. bende endometriyozis olduğu için şuan sunni menopoz ile onları baskılıyoruz bu yüzden ayda bir iğne vuruluyor cuma günü son iğnemi yaptıracağım ve ekim başı gibi kontrole gideceğim kaan bey tamam derse transfer için start vereceğiz hayırlısı ile

İnsallah bebişlerine kavusursun belki ikiz olur senin kacinci denemen

İnsallah bebişlerine kavusursun belki ikiz olur senin kacinci denemen
ilk olacak canım daha önce iki kez aşılama denemiştim başka bir yerde olmamıştı bu ilk tüp denemem hayırlısı bakalım çevremde ki herkes aynı şeyi söylüyor sağlıklı gelsinde anneleri onları bağırlarına basar

kalbimintoz; merhaba..
sizin tedaviniz ne aşamada şuan merak ettim uzun zamandır tedaviniz hakkında birşey yazmadınız hala vitaminlere devam mı?

Çok teşekkür ederim,umarım siz ve isteyen herkes bu duyguyu yaşasın Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok yeni yarın tekrar kan vericem sonra kese oluşuyormuş sonraki randevumda onu görücez ikiz tahmini için sanırım çok erken,ihtimal tabiki var:)hayırlısı bakalım.

kalbimintoz; merhaba..
merhaba, yaklaşık 15 gün önce gittim kaan beye. usg.de 6 yumurta gördü ve 1 ay daha ilaçları kullanmaya devam etmemi önerdi. aslında başlarım iğnelere dedi ama bende bu işte bir hayır vardır diyerek bir ay daha erteledim. eylül.ün 12.si gibi adet olacağım. o zaman iğnelere başlayacağız. bakalım hayırlısı. siz ne durumdaydınız? fazla aktif olmadığı için unutmuş olabilirim

merhaba arkadaşlar bende yarın kaan beyle görüşmeye gideceğim uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı yaşadığım olumsuz tedaviler sonrası cesaretimi toplayıp kaan beyle telden görüşebildim ve randevu aldım ilk izlenimim güzel içimdeki sıkıntı şimdi daha az inşallah yarın tamamen yok olur allahın izniyle benimde bebek sahibi olmama vesile olur inşallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…