- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
Hayır gerek yok. Acılı bir işlem değil çünkü. Esasinda Kaan Bey bana hiçbir zaman rezervin az demedi. Sadece çikolata kisti ameliyatından dolayi sol yumurtaligin islevinin büyük ölçüde gittigini belirtti. Sağ yumurta işimizi görür demişti. Bende cok ilac kullandım. Hemen ignelere başlamadık yani. Icini ferah tut ve Kaan Bey'e güven. Çünkü ufacik bir detayi bile atlamiyor. Bir problem varsa onu halletmeden asla tedaviyi sürdürmüyor. Allah bin kere razı olsun ondan. Güzel sonuçlar alacaksın sende insallah buna insn lütfen. Kaan hocamla sende sonuca ulasirsin Allahin izniyle. Takip edicem seni. Kafana takılan herseyi sorabilirsin banada elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım. SSevgiler :)[/QUOTE]Hayır gerek yokOTE="purplelife34, post: 36534046, member: 497769"]S
Anladim diger gune gerek yok yani bir gun sonrasina. Peki yumurtalik rezervi az oldugu icin ignelerden once 15 gun ilac kullanacagiz dedi Kaan Bey. Sen de kullanmis miydin ?
Cok tesekkur ederim. Ne guzel moral verdin bana. Umarim hayallerumize kavusuruz annelik duugusunu yasariz saglikla.[/QUOTE]Hayır gerek yok. Acılı bir işlem değil çünkü. Esasinda Kaan Bey bana hiçbir zaman rezervin az demedi. Sadece çikolata kisti ameliyatından dolayi sol yumurtaligin islevinin büyük ölçüde gittigini belirtti. Sağ yumurta işimizi görür demişti. Bende cok ilac kullandım. Hemen ignelere başlamadık yani. Icini ferah tut ve Kaan Bey'e güven. Çünkü ufacik bir detayi bile atlamiyor. Bir problem varsa onu halletmeden asla tedaviyi sürdürmüyor. Allah bin kere razı olsun ondan. Güzel sonuçlar alacaksın sende insallah buna insn lütfen. Kaan hocamla sende sonuca ulasirsin Allahin izniyle. Takip edicem seni. Kafana takılan herseyi sorabilirsin banada elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım. SSevgiler :)
Kizlar amh hormonunun dusuklugu tup bebek sansi azaltan bi faktor mu ?Yani benim 0.014 cikmisti. 4 ay ilac kullandim deger degismedi. Yasim 35. Kontrollerde taslak olarak toplamda 5 yumurta gorunuyor. bu sonucun degismemesine de moralim bozuldu acikcasi..
Ulasmak.istedigim sonuc :) harlkaa.. peki iki kez yumurta toplami islemi olmus tam olarak yumurta toplanmasi dondurulmasi ve transferi ne kadar sureyi aldi ? Benim eylul sonu gibi yumurta toplama islemi baslayacak insallah.evet amh hormonunun düşüklüğü başarıyı etkileyebilir ama sadece buna bakarak başarısız olacağını düşünüp benim gibi hata yapma ben neredeyse 1 yıl oyalandım yükselicek diye 0.2 den ancak 0.4 e yükseldi sonra Kaan Beyle görüştük ve o sadece buna bakarak değerlendirilmez dedi. benimde 5 yumurta görünüyordu sonra tedaviye başladık önce 4 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu devamında da 5 yumurta toplanıp 3 embriyo oluştu ve şu an 12 haftalık ikiz annesi adayıyım :) moralini bozup bu değerlere takılıp kalma derim ben :)
Canim toplamda 6 ay surdu once vitaminleri kullandim sonra ilk yumurtalarim gelismedi yarim biraktik sonra iki kez yumurta toplandi martdi sanirim sonraki ay rahim cizildi 28 mayista adet oldum ve 16 haziranda da transfer oldu.. Umarim sende en kisa zamanda mutlu sona ulasirsin :)Ulasmak.istedigim sonuc :) harlkaa.. peki iki kez yumurta toplami islemi olmus tam olarak yumurta toplanmasi dondurulmasi ve transferi ne kadar sureyi aldi ? Benim eylul sonu gibi yumurta toplama islemi baslayacak insallah.
Cok tesekkur ederim canim. Benim de 4 ay oldu bile onumuzdeki ay toplama islemi baslanacak. Ins her sey yolunda gider.Canim toplamda 6 ay surdu once vitaminleri kullandim sonra ilk yumurtalarim gelismedi yarim biraktik sonra iki kez yumurta toplandi martdi sanirim sonraki ay rahim cizildi 28 mayista adet oldum ve 16 haziranda da transfer oldu.. Umarim sende en kisa zamanda mutlu sona ulasirsin :)
Canim toplamda 6 ay surdu once vitaminleri kullandim sonra ilk yumurtalarim gelismedi yarim biraktik sonra iki kez yumurta toplandi martdi sanirim sonraki ay rahim cizildi 28 mayista adet oldum ve 16 haziranda da transfer oldu.. Umarim sende en kisa zamanda mutlu sona ulasirsin :)
Canim toplamda 6 ay surdu once vitaminleri kullandim sonra ilk yumurtalarim gelismedi yarim biraktik sonra iki kez yumurta toplandi martdi sanirim sonraki ay rahim cizildi 28 mayista adet oldum ve 16 haziranda da transfer oldu.. Umarim sende en kisa zamanda mutlu sona ulasirsin i kez yumirta toplama islemi:)
Iki kez yumurta toplama islemi arasindaki sure ne kadardi ? birer ay arayla mi toplandi yunurtalar dondurulmus muydu ?evet amh hormonunun düşüklüğü başarıyı etkileyebilir ama sadece buna bakarak başarısız olacağını düşünüp benim gibi hata yapma ben neredeyse 1 yıl oyalandım yükselicek diye 0.2 den ancak 0.4 e yükseldi sonra Kaan Beyle görüştük ve o sadece buna bakarak değerlendirilmez dedi. benimde 5 yumurta görünüyordu sonra tedaviye başladık önce 4 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu devamında da 5 yumurta toplanıp 3 embriyo oluştu ve şu an 12 haftalık ikiz annesi adayıyım :) moralini bozup bu değerlere takılıp kalma derim ben :)
Amin insallah. Sonucu buraya da yaz ama merak ederim :)
Merhaba sonuc belli oldu mu ?tamam yazarım hayırlısıyla inşallah:)
Ayni adet doneminde mi toplaniyor ,iki kez yumurta olusumu mu oluyor o kisa donem icinde ?Aynı adet dönemi içerisinde iki kez toplanıyor oluşan embriyolar donduruluyor..
merhaba.evet tek kese gördük. kahverengi bir lekelenme oldu çok korktuk ama Allaha şükür bir sıkıntı yok. Tahliller iyi çıktı.1 eylülde de kalp atışları için gideceğiz tekrar.Bakalım hayırlısıyla onu da görürüz inşallah:)Merhaba sonuc belli oldu mu ?
Evet aynen öyle ilk yumurtalar toplandıktan 3-4 gün sonra tekrar bakılıyor eğer taslak varsa ilaçlara tekrar başlanıyor onlar geliştikten sonra da tekrar toplanıyor..Ayni adet doneminde mi toplaniyor ,iki kez yumurta olusumu mu oluyor o kisa donem icinde ?
Tesekkur ederim bilgi icin. Biraz sabirsiIm da gerci 4 ay oldu tedaviye baslayali. Merak ediyorum sonucu :)Evet aynen öyle ilk yumurtalar toplandıktan 3-4 gün sonra tekrar bakılıyor eğer taslak varsa ilaçlara tekrar başlanıyor onlar geliştikten sonra da tekrar toplanıyor..
Hayirlisi olsun insallah her sey yolunda gider. Hepimize tum kalbimle dua ediyorum..merhaba.evet tek kese gördük. kahverengi bir lekelenme oldu çok korktuk ama Allaha şükür bir sıkıntı yok. Tahliller iyi çıktı.1 eylülde de kalp atışları için gideceğiz tekrar.Bakalım hayırlısıyla onu da görürüz inşallah:)
Merhabalar siz sebus09 muşsunuz önceden yazdıklarınıza göre de kaan kocanın hastasısınız ve hamilesiniz. Neden Kaan bozkurt sayfasında böyle bir şey paylaşma ihtiyacı hissettiniz ki? Kaan bozkurt un hastasıyım ben ve şahsen oldukça memnunum. Yani amacınızı tam olarak anlayamadığım için sordum. Hamile olmasanız ve doktor arayışı içinde olsanız anlarım da hamileyken böyle bir şeyi yazmak pek mantıklı gelmedi bana :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah emek veren isteyen herkese nasip eder rabbim.Hayirlisi olsun insallah her sey yolunda gider. Hepimize tum kalbimle dua ediyorum..
Kaan Bey çok doğru bir tercih. Kesinlikle pişman olmazsınız. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize.merhaba arkadaşlar; tedavide olan ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de irenbe de ahmet beyin hastasıyım ama kendisi ay sonu itibariyle buradan ayrılıyor ve irenbeden ayrılmak istemediğim için Kaan beyle devam etmeye karar verdim.açıklayıcı anlatımlarınız ve paylaşımlarınızın bunda çok katkısı oldu hepinize çok teşekkürler :)
ben 36 yaşında,14 senelik evli ve erken menapoz hastasıyım.İrenbede yapılan tedaviyle uzaktan yakından alakası olmayan,en küçük bir vitamin desteğinin bile verilmediği saçma sapan tedavilerle yıllar geçti ne yazık ki.Şubat ayından beri irenbedeyim ve şuan için daha yumurta görülmedi ama zaten daha başlarken en az 1 yıllık bir ön hazırlık süresini göz önüne almam gerektiğini söylemişlerdi.buradan okuduklarımla şuan daha umut doluyum kimbilir belki benim meleğimde kaan bey sayesinde nasip olur.
teşekkür ederim, dileyen herkes kavuşur yavrusuna inşallah...Kaan Bey çok doğru bir tercih. Kesinlikle pişman olmazsınız. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?