Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar yaşım 34 ilk denememde kak tane transfer ederler yardimci olursanız sevinirim :)

çok iyi kaan beyin sözünden çıkma o derse doğrudur
yok unutmuş değilsin canım seninle daha önce bir konuşma hiç geçmemişti sadece ben sayfayı takip ediyordum ve senin yazılarınıda hep okuyordum ne durumda olduğunu merak ettim gelelim bizi :)
bende bir ay sonra Allah ın izni ile dondurulmuş minik yavrularıma kavuşmak için transfer hazırlıklarına başlayacağım şimdilik aylık iğnem var onu yaptırıyorum

yok sözünden çıkmıyorum. yeterki herşey yolunda gitsin kaç tane dondurulmuşun var? ay sen yolum sonuna gelmişsin. umarım bebeklerin sana tutunur ve hiç bırakmaz gelişmeleri öğrenmek isterim. paylaşırsan sevinirim. bu arada sizin sorun ne idi? birde bu iğneler zor mu yapması. aklım buna takılıyor kaç gündür.

evet az kaldı yolun sonuna geldik sayılır canım 6 tane dondurulmuşum var inşallah anneciklerine sıkı sıkı tutunurlar
bende endometriyozis var canım tek sorunumuz bu

kayraizmir, ne durumdasınız merak ettim. kan verecektiniz? herşey yolundadır inşallah

evet az kaldı yolun sonuna geldik sayılır canım 6 tane dondurulmuşum var inşallah anneciklerine sıkı sıkı tutunurlar
bende endometriyozis var canım tek sorunumuz bu
6 tane dondurulmuş çok iyi. endometriyozis, çikolata kistiydi yanılmıyorsam. ne olursa olsun. umarım mutlu sona erişirsin, erişeceksin inşallah. birde bu iğneler? çok mu oluyorum acaba

kızlar merak ediyorum ben cumartesi kaan bey ile görüşmeye gidicem ultrasonl bakıcak tahlil isticem falan dedi...merak ettiğim muayene ücretleri ne kadar oluyor bilgi verirseniz sevinirim

6 tane dondurulmuş çok iyi. endometriyozis, çikolata kistiydi yanılmıyorsam. ne olursa olsun. umarım mutlu sona erişirsin, erişeceksin inşallah. birde bu iğneler? çok mu oluyorum acaba
ayy evet ben iğneler ile ilgili sorunu yanıtlamayı unutmuşum iş yerinde açmıştım bi kaç kişiye daha cevap yazdım kapattıktan sonra yaa biri iğneleri sormuştu diyorum unutum
canım ben bugüne kadar tek bir iğnemi bile kendim yapmadım açıkçası yapmaktan ziyade iğneyi yapamam canım acır çekerim ilaç boşa gider diye korktum benim hepsini eşim yaptı sağolsun. haa korkulacak birşey varmı yok en fazla acıtanı menopurdu benim ama oda çok değil sadece biraz yakıyordu başka sorun varsa seve seve..

teşekkür ederimbenimde iğne fobim var. aslında anneme karnından bacağından iğneyi gözüm kapalı yapıyordum (insülün) ama iş kendime gelince bende sanırım eşime yaptıracağım gibi gözüküyor. hayırlısı artık. sağol canım başka sorum yok ama gelişmeleri mutlaka yaz

kızlar merak ediyorum ben cumartesi kaan bey ile görüşmeye gidicem ultrasonl bakıcak tahlil isticem falan dedi...merak ettiğim muayene ücretleri ne kadar oluyor bilgi verirseniz sevinirim
selam, muayene ücreti cycas.ın dediği gibi 200 tl ama tahlil isterse devlette yaptırabilirsin. zaten Kaan Bey.de bu şekilde yönlendiriyor. ben hepsini devlette yaptırdım. eşimle ilgili olanları da özelde ve irenbe.de yaptırdık.

Oncelikle hepinize Merhaba. Ben de kaan bozkurt un hastasıyım. 24 yaşında düğünume iki ay kala rutin bi kan testi kontrolünde ca 125 değerinin çok yüksek çıkmasıyla çikolata kisti hastalığıyla tanıştım. Daha önce adını bile duymadığım bu hhastalık aslında hepimizin bildiği gibi çok tatsız bi hastalıktır. Sol tarafında6 cm asağ tarafında 10 cmd. Eşim doktor olduğu iiçin çok doktora görünüm ve devlette bi hastanede 1 ay içinde ameliyat oldum. Orada kistler kapalı ameliyatla alındı ve cok iyi degiyilip gönderildim. 6 ay iğne tedavisi gördüm bu esnada hastalandı. Bu tedavide amaç adet gormeyerek hastalığı engellemek. daha sonra bu tedavi bitti ve 4 ay kadar denedik çünkü ilk ameliyatını yapan doktorlar hiç bi sıkıntıyok dediler ve cçocuğun olur diye söylediler ama biz gene doktorları gezmeye başladıkbu arada fsh ve lh ddeğerlerin gayet iyiydi. Bir başka doktor hsg istedi. Hsg raporunda 1 Tüpte hidrosalpinks var yazıyordu ama doktor ikisinde de olduğunu söyledi neyse geçen sene temmuzda gene ameliyat oldum yani her yıl bir ameliyat.... iki tupu de aldılar. Ve 25 yaşında normal yolla anne olma umidimbitti. Ve nasıl olduysa fsh 7 iken 52 oldu. O doktor bana kaanbozkurt a gitmemi sosöyledi. Geçen sene ekim ayında tanıştık kaan bozkurt hocayla. Ultrason baktı ve ben de hiç yumurta yoktu. 6 ay takviye kullanmamı söyledi bu arada ben duygusal olarak güçlü bi değilim kolay Demolition olurum ve cok ağladım ve kendimi eşimi mahvettigim zamanlar oldu aslında çok oldu. 6 ay dhea bemikc balık yağı ve bunun gb ilaçlar kullandım ggeçtiğimiz martta 1 tane yumurta ve nisan ayında da ikinci yumurta alınarak dollenmis ve 1. Kalite 2 adet embriyo oldu. Temmuz ayındahistereskopi iişlemi ile rahime bakıldı. Çok şükür onda b sıkıntı çıkmadı ve kuşum bi isaretlwmeyle embriyo ların konulacak olan yer belirlendi aslında hepiniz çok uzman oldunuz araştırmaktan ama ben işte size ayrıntılı anlatıyorum. Ağustos 25 te 2 embriyo transfer edildi. Dün 10. Gündü eşim dayanamadı bakalım dedi ve baktık. B hcg değerin 116 çıktı. Bunları size hem kaan abinin ne kadar iyi bir hekim ve ne kadar iyi bir insan olduğunu anlatmak için anlatıyorum ve ümidiniolsun diye yyazıyorum eşim doktor olduğu için çokdoktor ttanıyorum.Herkez doktor ddeğil bunu bilin zaten o kadar zor bir süreç ki geçen sene temmuz ayından beri bir günüm yoktu ki ağlayıp uzulmedigi m bi tek dün gece. Allah tamamına erdirilmesi. Inşallah ama ben de kader tabiki var ama akıllıcasseçimler yapmalıyız. O nedenle ben kıbrıs gideyim yumurta bile yok diye ağladığını zamanlarda kaan abi bekle bi kere dene diye sakinleştirici şekilde konusu. Bu nedenle doktora güven çok önemli inşallah allah hepimize nasip eder amadedigim gibi bir kere gelip şansınız deneyin zaten çok masraflı bir tedavi manevi hasarları saymıyorum. Dün eşim arayıp söylediğinde o gün 8 transfer yaptığını ve 8 i de olduğunu söylemiş artık ben sie bir şey demiyorum çünkü sayı da ortada allah hepinizin yardımcısı olsun.

MEB arkadasim öncelikle seni tebrik ederim inşallah saglikla kucagina alirsin bebisini bende kaan beyin hastasiyim Bugün transferin 9.günü ve bende çok duygusalim ya olmadiysa diye düşünüp agliyodum senin msjini okuyana kadar çok sağol cnm paylastigin için helede ogün transfer olanların hepsi tutmuş zaten doktoruna çok inandim ama bu benim ikinci denemem o yüzden belki de çok korkuyorum birde belirti arayip durdum ilk günler klasik agrim vardi sonra o da geçince umutsuz oldum cnm seninde dondurulmuş 3.gün embriyosu muydu ve hic belirtim oldumu inşallah pzartesiye bende güzel haberini paylasirim buradan

="moonface84, post: 36783512, member: 441501"]MEB arkadasim öncelikle seni tebrik ederim inşallah saglikla kucagina alirsin bebisini bende kaan beyin hastasiyim Bugün transferin 9.günü ve bende çok duygusalim ya olmadiysa diye düşünüp agliyodum senin msjini okuyana kadar çok sağol cnm paylastigin için helede ogün transfer olanların hepsi tutmuş zaten doktoruna çok inandim ama bu benim ikinci denemem o yüzden belki de çok korkuyorum birde belirti arayip durdum ilk günler klasik agrim vardi sonra o da geçince umutsuz oldum cnm seninde dondurulmuş 3.gün embriyosu muydu ve hic belirtim oldumu inşallah pzartesiye bende güzel haberini paylasirim buradan[/QUOTE]
Canim yüce Rabbim inşallah yüzünü gul durur senin için de dua edeceğim çünkü bizim halimize biz anlarız ancak. Benim de 3. Gün embriyo şuydu. Inan üzülmek yada heyecan yapmamak elde değil çünkü ucu sonsuz bir boşlukta yürüyen kişileriz. Belirti aradım siteleri dolandı m. Ancak net bir belirti bulamadım. Ama heycanliydim ve kaygılı idim. 12. Güne az kalmış ama olabileceğine inanıyorum çünkü benim kaan abinin hastası olup da başarılı olan başka tanıdıkları da var. Senin de tutma ihtimalin tutu manasına daha yüksek . Ve senin başına bir olay gelirse % 100 olur ve benim olduysa çoğu kişinin olur. Ben ve eşim çoktan olmayacağına inanmış çünkü benim durum baya kritik ve bu kaan abinin de lafı işimiz çok zor demişti. Ama olabilir yani senin Allahın izniyle tutma ihtimali daha yüksek.

CNN OTE="inspector, post: 36785297, member: 454757"]="moonface84, post: 36783512, member: 441501"]MEB arkadasim öncelikle seni tebrik ederim inşallah saglikla kucagina alirsin bebisini bende kaan beyin hastasiyim Bugün transferin 9.günü ve bende çok duygusalim ya olmadiysa diye düşünüp agliyodum senin msjini okuyana kadar çok sağol cnm paylastigin için helede ogün transfer olanların hepsi tutmuş zaten doktoruna çok inandim ama bu benim ikinci denemem o yüzden belki de çok korkuyorum birde belirti arayip durdum ilk günler klasik agrim vardi sonra o da geçince umutsuz oldum cnm seninde dondurulmuş 3.gün embriyosu muydu ve hic belirtim oldumu inşallah pzartesiye bende güzel haberini paylasirim buradan[/QUOTE]
Canim yüce Rabbim inşallah yüzünü gul durur senin için de dua edeceğim çünkü bizim halimize biz anlarız ancak. Benim de 3. Gün embriyo şuydu. Inan üzülmek yada heyecan yapmamak elde değil çünkü ucu sonsuz bir boşlukta yürüyen kişileriz. Belirti aradım siteleri dolandı m. Ancak net bir belirti bulamadım. Ama heycanliydim ve kaygılı idim. 12. Güne az kalmış ama olabileceğine inanıyorum çünkü benim kaan abinin hastası olup da başarılı olan başka tanıdıkları da var. Senin de tutma ihtimalin tutu manasına daha yüksek . Ve senin başına bir olay gelirse % 100 olur ve benim olduysa çoğu kişinin olur. Ben ve eşim çoktan olmayacağına inanmış çünkü benim durum baya kritik ve bu kaan abinin de lafı işimiz çok zor demişti. Ama olabilir yani senin Allahın izniyle tutma ihtimali daha yüksek.[/QUOTE]
Cnm çok sağol hamilelerin duasi daha çok kabul olurmuş burda bile o kadar çok hastasi varki hamile olan ona insallsh bende onlardanbiri olurum sende keseyi kalp atislari sonrada saglikli bi hhamilelik doğum olur inşallah bende senin için dua etcem Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Merhaba, inanın çok sevindim. Yazdıklarınızı okurken içim ürperdi. Çünkü umudun kaybolduğu yerde umut oldunuz. Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inş.

canım senin transferin olmuş hayırlısı olsun hatta artık gün sayıyormuş inşallah Rabbim yüzünü güldürür

canım gözünaydın mutlu son olmuş inşlah kucağına aldığın günleride görürsün..benim sorunumda aynı rezerv az..bende 2 gün önce gittim hem görüşme hem muayene oldu ilk defa bende 4 folikül görüldü 1 den fazla görülmüyodu ama 2 ay verdiği ilaçları kullanıcam sonrasında inşallah tedaviye başlıcaz..allahım hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi hayallerimizi boşa gidermesin..

Hayırlısı olsun. Umarım herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun

Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar. Bu ilaçları saati saatine kullanıp dua etmeli ve doktora güvenmek gerek. Ben telefonun alarmı kuruyorum. Sonra çok Kahveci biriyim nefs imi körelen kadar içtim abartmadan. Bir de arı sütü ama orjinal arıssütü demişti doktorum kaan bey. Ama ben de alerji yaptı yüzüm gözüm kocaman oldu. Ama bence o çok faydalı çünkü eşimin başka doktor arkadaşı 40 yaşında anne oldu bu arı sütü fayda etti. Mesela arılar da Kraliçe arı sütünü içer ve cok yavru yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…