İnşallah herşeyden önce allahım nasip etsin bebeklerimizi. evet doktor çok iyi olabilir ama, merkezde sorun var gibi geliyor bana. bide 23 yaşındakinede, 31 yaşındakinede, 39 yaşındakinede, 43 yaşındakinede hep aynı tedavi yöntemi uyguluyor. bunu bende biliyorum. birde masasında hep bir ikiz bebek tahlili duruyo, laf arasında onu söylüyor, bak tahlil kesin ikiz çıktı haber vereceğiz daha diyorlar. ama ben yemiyorum artık bunu, 3 defa yaşadım negatifi aynı yerde. kapıda hep açık başka hastalarada aynısını söyleniyor. doktorun iyi olması beni ilgilendirmiyor, merkezin daha iyi olup doktoruyla iletişimi olup, pozitif sonuç almak beni ilgilendiriyor. keşke her gittiğimizde doktorum beni dövsede ben tedavi sonucu hamile kalıp bebeğimi kucağıma alabilsem. biz ne yapıyoruz ki doktor yada hemşireler çok iyi deniyor, kuzu gibiyiz valla her dediklerini harfiyen uyguluyoruz. bir eksi negatif yönümüzü göstermiyoruz. ağızlarına bakıyoruz resmen.
evet benim doktorum iyi, ama ben kendi adıma bende çok iyiyim. diğer hastalarıda görüyorum, onlar bendende iyi.....