- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.561
aramıza hoşgeldin canım keşke yazsaydın çünkü yazınca aklındakileri sorunca tedavi çok daha kolay geçiyor. ne güzel 7 tane embriyon varmış benimde 6 tane var ve cumartesi transferim var. kasım sonu dediğin ne ki bence hemen geçer ben opuyu temmuzda olmuştum ve kaan bey bana o zaman kasım başı demişti ne kadar uzak gelmişti ama zaman çok çabuk geçti ve beklenen gün geldi. bende tekmiş çiftmi diye çok düşündüm ve en nihayetinde karar verdirdim. iki tane koyduracağım bir aksilik çıkmazsa ve tevekkül edeceğim hakkımda en hayırlısı olması için. sonu.ta eğer kaderimde bir bebek varsa 5 tanede koysam biri tutacak. 2 tane varsa bir tanede koysam rahimde bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali var. en güzeli içinde dert kalmasın diye 2 tane koymak. hayırlı haberlerimiz olsun. histeroskopiden hiç korkma opunun aynısını yaşıyorsun.[
Hepinizi aylardır takip ediyorum..Ama nedense yazmaya cesaret edemedim. Aynı yollardan geçiyoruz. yalnız olmamak güzel.Ve bu kadar umut İnşallah hepimizin biran önce güler.
Bende İrenbe ile mart ayında tanıştım.Ahmet Bey le başladık.Eşimin sperm değerlerinde problem vardı. Tam tüp bebek için başlayacağımız gün, değerlerimiz sınırda çıktı ve Ahmet Bey bizi aşılamaya yönlendirdi. kan tahlillerim yapıldı, hsg çekildi ve 2 aşılama geçirdim ancak olumsuz..Sonrasında hem iş hemde psikolojim açısından ara verdik.Eylül ayında tekrar başlamak istediğimde artık Ahmet Bey yoktu, ama Kaan Beyi her zaman sizlerden okuduğumdan onunla başladık..Ve aradan 6 ay geçtiğinden tekrar kan tahlillerim alındı. İlk başta vitaminler fln sonra iğneler derken, 16 sında opu oldum..10 adet yumurta toplandı, 8 i döllendi.3. gün 7 tane donduruldu diye arandım..
29 Ekimde kaan beyle tekrar görüştük, şuan farklı vitaminlere geçtik, ayın 5inde histeroskopi çekimim ve rahim çizdirme olacakmış..Olmasın diye direndim ama tabi doktor bey en doğrsnu bilir, bunuda yaşayacağım.Kasım sonu gibi transferim olacakmış nasipse. Çok uzak gibi duruyor ama şimdiden tekmi çiftmi konulsanın derdine düştüm.Ama okuduklarımdan sanırım tek için cesaretim yok.
çok sağol canım teşekkür ederim inşallah sizlere umut olurum iHadi Allahin izniyle hayirli habe9rler canim. Ferah tut icini 15 gun sonra annesi
olsun canım ne önemli var öyle yada böyle aynı kaderi paylaşıyoruz doktorlarımız ayrı olsada. maşallah epey yyumurtan olmuş yoksa pkolumuydun inşallah toplama günü toplanırkende bu kadarolur ve güzelgüzel döllenirler.Merhaba arkadaşlar
Kaan bey grubundaki tek refik bey hastasi ben sanirim
Herzmn yazmasamda gün icinde cok sık takip ediyorum sizleri
Bugun kontrulum vardi. Cok sükür 18 yumurtam olmuş ama cumartesiye kadar iğnelere dewam. Bide sanirim taze transfer olmuycak progestranim 1'in az üzerinde.benden simdilik bukdr :)
ben geldim diye mi gittiniz
Aynen hep sonuclar pozitif masallah darisi basimiza cumletencycas: 37547695 .!.:hoşgeldiniz kızlar diğer topiği okdum orada ne kadar çok hamiş haberi varmış bugün
AMİNNAynen hep sonuclar pozitif masallah darisi basimiza cumleten
olsun canım ne önemli var öyle yada böyle aynı kaderi paylaşıyoruz doktorlarımız ayrı olsada. maşallah epey yyumurtan olmuş yoksa pkolumuydun inşallah toplama günü toplanırkende bu kadarolur ve güzelgüzel döllenirler.
vallah canım özellerde isteğe göre oluyor birazcık mesela bir aksilik olmazsa ben çift embriyo transferi yaptıracağımYa bide bisey sormsk istiyorum. Bu tek veya cift embriyo istege göre mi? Ben 35 yas alti tek embriyo diye biliyorum. Beni aydinlatabilirmisinizz bu konuda :)
Allah yardımcın olsun canım ben bi yerden sonra iğnelerin sayısını unutmuştum aynı senin gibi sayıyordum şimdi 5 güne bir yapacağım bir iğnem var gözümde büyüyordu dün ilkini yaptırdım çok şükür korktuğum gibi olmadı.Bende ufak bi yumurtalik kisti vardi.refik bey tüp bebek öncesi dogum kontrol hapi kullandirirak eritmek istedi fakat erimedi inaktif oldugunu söyledi.yaklasik 2 ay kullandim tedaviye başlamaya kalktigimizda bu sefer yumurtaliklarin çok baskilandigini gördük bu yüzden yüksek dozda başladık. Bugün tedavide 13. Günüm ama toplamda 42 igne oldum daha da dewami var ve yuksek dozlarda oldum. Cok şükür gelistiler ins hayirlisiyla kaliteli kaliteli döllenirler :)
Evet 35 yas alti tek embiriyo ama ozelde pek sorun olmuyor bende kaan beyden rica ettim ikiz bebek sahibi olmak istiyorum dedim tamam cift embiriyo transfer ederiz dedi.Ya bide bisey sormsk istiyorum. Bu tek veya cift embriyo istege göre mi? Ben 35 yas alti tek embriyo diye biliyorum. Beni aydinlatabilirmisinizz bu konuda :)
Şimdiden geçmiş olsun inşallah bol bol embriyoların olurYarın OPU var bende uyku yok :)
Bol bol yumoslar toplanir insallahYarın OPU var bende uyku yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?