- 28 Şubat 2010
- 485
- 642
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.521
Hayirli haberler insallahCuma günü sabah 11 de yumurtalarım toplanacak arkadaşlar şimdilik bir heyecan yok bende geçen seferde böyle olmuştu son gün heyecanım tavan yapmıştı :) 8-9 adet toplanacak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Olur olur kalbini temiz tut bende cift embiriyo tranferi istedim insallah Allahin izniyleSWALLOW09 kocam oyle ıstıyo 5.gün olsaydı tek transfer yaptıracaktım ama 3.gün olacağı ıcın ıkı embrıyo transferi istiyorum inşallah 15 kasımda "kızzzlarrrrr hamileyiiimmmmm" yazabilirim.. Allahım hepimize nasıp etsın bu duyguyu yasamayı..
sakin ol canım gayet güzel bir opun olacak Allah ın izni ile hem belki görünenden daha fazla toplanır benimde 8 tane falan gözüküyordu 11 tane toplanmıştıCuma günü sabah 11 de yumurtalarım toplanacak arkadaşlar şimdilik bir heyecan yok bende geçen seferde böyle olmuştu son gün heyecanım tavan yapmıştı :) 8-9 adet toplanacak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun inşallah.
teşekkürler canım seninde Cumhuriyet Bayramın Kutlu olsunKızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
1 kasımmıydı transferin bende 13ü gibi gidicem kontrole inşallah seni orda hamile olarak görürümSağol.canım Allah razı olsun :) bende bekledim bekledim kimse gelmeyince bilgisayarı kapattim telefondan bakoyorum :)
Burdayiz merak etme kalbimiz hep seninle sadece 14 gunkızlar hepiniz birden nereye kayboldunuz ama ben çok sıkıldım sanki dakikalar saatler geçmiyor çok az kaldı 2 gün sonra Allah ın izni ile transferim var
Hayirli haberler insallah
sakin ol canım gayet güzel bir opun olacak Allah ın izni ile hem belki görünenden daha fazla toplanır benimde 8 tane falan gözüküyordu 11 tane toplanmıştıgerçisonra 7 si döllenip 6 tanesi dondurulmuştu
Hadi Allahin izniyle hayirli habe9rler canim. Ferah tut icini 15 gun sonra annesikızlar hepiniz birden nereye kayboldunuz ama ben çok sıkıldım sanki dakikalar saatler geçmiyor çok az kaldı 2 gün sonra Allah ın izni ile transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?