Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

SWALLOW09 kocam oyle ıstıyo 5.gün olsaydı tek transfer yaptıracaktım ama 3.gün olacağı ıcın ıkı embrıyo transferi istiyorum inşallah 15 kasımda "kızzzlarrrrr hamileyiiimmmmm" yazabilirim.. Allahım hepimize nasıp etsın bu duyguyu yasamayı..

Hayirli haberler insallah

Olur olur kalbini temiz tut bende cift embiriyo tranferi istedim insallah Allahin izniyle

urtalarım toplanacak arkadaşlar şimdilik bir heyecan yok bende geçen seferde böyle olmuştu son gün heyecanım tavan yapmıştı :) 8-9 adet toplanacak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun inşallah.[/QUOTE] hayirli olsun arkadasim Insallah hepimiz bebislerimize kavusacagiz yeni yilda :)

sakin ol canım gayet güzel bir opun olacak Allah ın izni ile hem belki görünenden daha fazla toplanır benimde 8 tane falan gözüküyordu 11 tane toplanmıştı gerçisonra 7 si döllenip 6 tanesi dondurulmuştu

[QUOTE="cycas, post: 37530919, member:ediyorum ]kızlar hepiniz birden nereye kayboldunuz ama ben çok sıkıldım sanki dakikalar saatler geçmiyor çok az kaldı 2 gün sonra Allah ın izni ile transferim var [/QUOTE]
Burdayım canım senin için bol bol dua ediyorum

Sağol.canım Allah razı olsun :) bende bekledim bekledim kimse gelmeyince bilgisayarı kapattim telefondan bakoyorum :)

Sağol.canım Allah razı olsun :) bende bekledim bekledim kimse gelmeyince bilgisayarı kapattim telefondan bakoyorum :)
1 kasımmıydı transferin bende 13ü gibi gidicem kontrole inşallah seni orda hamile olarak görürüm

agapo canım benim ne güzel dedin yaa inşallah Allah ın izni ile kasımın 13 de hamileyim diyebilirim :) SWALLOW09 tesekkur ederim canim Rabbim.senden de razı olsun :) bugün prolutan iğneme basladim okuduğum kadarıyla çokagri yapan bir igneymis ilk yapildiginda bbirşey yoktu ama simdi enjeksiyon yeri hafif agriyor

cycas canım transferin yarındı sanırım heyecanlısındır sen şimdi insallah bebeklerin annesine sımsıkı tutunurlar canım senin için bol bol dua ediyorum bol şanslar

agapo canım cycas ın transferı cumartesı benım ıslerımın yoğunluğu yüzünden bırlıkte olacamayak transferımız bende bu aksam prolutan iğneye baslıyoum korkudan ölücem sanırım hıc ıgne yaptımdım da kalçadan bana da dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…