- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.541
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah arka arkaya hamile haberlerinizi alıcaz ben kontrol için adetimi bekliyorum vitaminler kullanıyoruz eşimle 2-3ayı bulur tedaviye başlamamız dedi kaan bey beyse 1ayı geçti sabırsızlanıyorum başlamak için sizin sorun neydi yaşın kaç canım
agapo pazartesi 13,30 da canım stres bastı benıde..günler gecmıyor.. sen ne durumdasın canım ?
Aramıza hoşgeldin kaan beye devam ederek çok doğru bir karar vermişsin insallah hayırlısıyla bebeğine veya bebeklerine kavuşursun[
Hepinizi aylardinsap ediyorum..Ama nedense yazmaya cesaret edemedim. Aynı yollardan geçiyoruz. yalnız olmamak güzel.Ve bu kadar umut İnşallah hepimizin biran önce güler.
Bende İrenbe ile mart ayında tanıştım.Ahmet Bey le başladık.Eşimin sperm değerlerinde problem vardı. Tam tüp bebek için başlayacağımız gün, değerlerimiz sınırda çıktı ve Ahmet Bey bizi aşılamaya yönlendirdi. kan tahlillerim yapıldı, hsg çekildi ve 2 aşılama geçirdim ancak olumsuz..Sonrasında hem iş hemde psikolojim açısından ara verdik.Eylül ayında tekrar başlamak istediğimde artık Ahmet Bey yoktu, ama Kaan Beyi her zaman sizlerden okuduğumdan onunla başladık..Ve aradan 6 ay geçtiğinden tekrar kan tahlillerim alındı. İlk başta vitaminler fln sonra iğneler derken, 16 sında opu oldum..10 adet yumurta toplandı, 8 i döllendi.3. gün 7 tane donduruldu diye arandım..
29 Ekimde kaan beyle tekrar görüştük, şuan farklı vitaminlere geçtik, ayın 5inde histeroskopi çekimim ve rahim çizdirme olacakmış..Olmasın diye direndim ama tabi doktor bey en doğrsnu bilir, bunuda yaşayacağım.Kasım sonu gibi transferim olacakmış nasipse. Çok uzak gibi duruyor ama şimdiden tekmi çiftmi konulsanın derdine düştüm.Ama okuduklarımdan sanırım tek için cesaretim yok.
Merhaba arkadaşlar
Kaan bey grubundaki tek refik bey hastasi ben sanirim
Herzmn yazmasamda gün icinde cok sık takip ediyorum sizleri
Bugun kontrulum va
Sayı azlığı derken yumurtamı sperm azlığımı?agapo yasım 27 canım sayı azlığı sorunumuz mayıstan berı tedavı goruyoruz.bızde aynı aşamalardan gectık neden sureklı vıtamın ıcıyorum dıyordum kendı kendıme..sonra iğneler başladı opu falan derken transferımız geldı catdı.. kaan bey emın adımlarla ılerledıgı ıcın hep guvendım ona..dondurulmuş 7 tane mınnakım var hepimiz için Allah hakkımızda hayırlısını versın.. Umutdoluela83 neden hısto ıcın dırendın kı rahme atılan cızık bebıslerımız daha ıyı tutunsun dıye.. hem hıcbır sey hıssetmıyorsun ben cok korkuyordum ben bıle yaptırdıysam herkes yaptırır.histoya gıtmeden oncekı gun yaz bıze mutlaka operasyondan ayrıntılı bahsederız sana.. 7 tane senın de mınnakın var ne güzel..bende 3.gün 2embrıyo transferı yaptırıcam Allah ızın verırse..inşallah bebeklerımız bıze tutunurlar M Mormutfakli aramıza hosgeldın opun ne zaman ınsallah güzel kalıtelı embrıyoların olur..dondurulmuş cok daha ıyı kaan bey hep oyle soyluyor bız kendımızı ona emanet ettık ne derse uygular durumdayız
agapo yasım 27 canım sayı azlığı sorunumuz mayıstan berı tedavı goruyoruz.bızde aynı aşamalardan gectık neden sureklı vıtamın ıcıyorum dıyordum kendı kendıme..sonra iğneler başladı opu falan derken transferımız geldı catdı.. kaan bey emın adımlarla ılerledıgı ıcın hep guvendım ona..dondurulmuş 7 tane mınnakım var hepimiz için Allah hakkımızda hayırlısını versın.. Umutdoluela83 neden hısto ıcın dırendın kı rahme atılan cızık bebıslerımız daha ıyı tutunsun dıye.. hem hıcbır sey hıssetmıyorsun ben cok korkuyordum ben bıle yaptırdıysam herkes yaptırır.histoya gıtmeden oncekı gun yaz bıze mutlaka operasyondan ayrıntılı bahsederız sana.. 7 tane senın de mınnakın var ne güzel..bende 3.gün 2embrıyo transferı yaptırıcam Allah ızın verırse..inşallah bebeklerımız bıze tutunurlar M Mormutfakli aramıza hosgeldın opun ne zaman ınsallah güzel kalıtelı embrıyoların olur..dondurulmuş cok daha ıyı kaan bey hep oyle soyluyor bız kendımızı ona emanet ettık ne derse uygular durumdayız
[
Hepinizi aylardır takip ediyorum..Ama nedense yazmaya cesaret edemedim. Aynı yollardan geçiyoruz. yalnız olmamak güzel.Ve bu kadar umut İnşallah hepimizin biran önce güler.
Bende İrenbe ile mart ayında tanıştım.Ahmet Bey le başladık.Eşimin sperm değerlerinde problem vardı. Tam tüp bebek için başlayacağımız gün, değerlerimiz sınırda çıktı ve Ahmet Bey bizi aşılamaya yönlendirdi. kan tahlillerim yapıldı, hsg çekildi ve 2 aşılama geçirdim ancak olumsuz..Sonrasında hem iş hemde psikolojim açısından ara verdik.Eylül ayında tekrar başlamak istediğimde artık Ahmet Bey yoktu, ama Kaan Beyi her zaman sizlerden okuduğumdan onunla başladık..Ve aradan 6 ay geçtiğinden tekrar kan tahlillerim alındı. İlk başta vitaminler fln sonra iğneler derken, 16 sında opu oldum..10 adet yumurta toplandı, 8 i döllendi.3. gün 7 tane donduruldu diye arandım..
29 Ekimde kaan beyle tekrar görüştük, şuan farklı vitaminlere geçtik, ayın 5inde histeroskopi çekimim ve rahim çizdirme olacakmış..Olmasın diye direndim ama tabi doktor bey en doğrsnu bilir, bunuda yaşayacağım.Kasım sonu gibi transferim olacakmış nasipse. Çok uzak gibi duruyor ama şimdiden tekmi çiftmi konulsanın derdine düştüm.Ama okuduklarımdan sanırım tek için cesaretim yok.
Tedaviniz çok uzun sürmüş canım bayanda problem olmayınca daha kısa sürmüyomuydu tedavi kusuruma bakma canım çok soru sordumagapo sperm sayısı canım
ne demek canım..tedaviye ara verdık bı ara o yüzden bu kadar uzun surdu.. sonucu güzel olsun hepimizin yüzünü güldürsün Allah..Tedaviniz çok uzun sürmüş canım bayanda problem olmayınca daha kısa sürmüyomuydu tedavi kusuruma bakma canım çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?