- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.961
canım ben belirti arayan oldu mu hemen yazma gereği duyuyorum. ben transferimin 5. günüydü sanırım, artık ailelere "olmadı"yı nasıl sölicez diye depresyona girmiştim:)) buraya da zırt pırt yazıyodum hatta belirtim yok da yok diye:) sağolsun herkes çok yardımcı oldu bana. tekrarlıyım gene de, ben 0 belirti ile hamileliğimi öğrendim. hatta öğrendikten sonra akşamları bastıran uykum dışında çook uzun süre hiçbirşeyim olmadı belirti anlamında:) forumda ani hareketlerde kasıkta batma oluyor dye bişi okudum, saf gibi ani kalkıp oturdum kaç kere olcak mı diye batma falanherkeze günaydın arkadaşlar transferimin bugün 5,günü bugün işe başladım artık hayırlısıyla bakalım ama hiç bir belirtim yok aynıyım biliyorum belirti arama diceksinizzzzz ama yok..
canım ben belirti arayan oldu mu hemen yazma gereği duyuyorum. ben transferimin 5. günüydü sanırım, artık ailelere "olmadı"yı nasıl sölicez diye depresyona girmiştim:)) buraya da zırt pırt yazıyodum hatta belirtim yok da yok diye:) sağolsun herkes çok yardımcı oldu bana. tekrarlıyım gene de, ben 0 belirti ile hamileliğimi öğrendim. hatta öğrendikten sonra akşamları bastıran uykum dışında çook uzun süre hiçbirşeyim olmadı belirti anlamında:) forumda ani hareketlerde kasıkta batma oluyor dye bişi okudum, saf gibi ani kalkıp oturdum kaç kere olcak mı diye batma falanlütfen takılma buna çok haklısın çok zor ama lütfen dene. bi de bebişlerle konuş arada, ben onu da burdan duyup yapmıştım iyi hissettiriyordu:)
canım bu başlık altında yazan herkesin İrenbe'de oldu transferi, hepimiz Kaan Hoca'nın hastasıyız:) sağol amin, darısı başına olsun inşallah..transferin nerde oldu ya cnm.. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
yok canım valla histodan önce hiçbişi yapmadım. bi opudan önce bal arı sütü kullandım, onun dışında pozitif olmak dışında hiçç bişi yapmadım:)) ay az kaldı senin de hadi bakalım valla:))krc05 canım histo öncesi ya da sonrası dikkat etmem gereken yapmam gereken birey varmı?
Teşekkür ederim canım,stresten uzak durma mümkün değil ama Kafayı rahat tutmak oluruna bırakmak olumlu etkiliyor çok...canım bu başlık altında yazan herkesin İrenbe'de oldu transferi, hepimiz Kaan Hoca'nın hastasıyız:) sağol amin, darısı başına olsun inşallah..
yok canım valla histodan önce hiçbişi yapmadım. bi opudan önce bal arı sütü kullandım, onun dışında pozitif olmak dışında hiçç bişi yapmadım:)) ay az kaldı senin de hadi bakalım valla:))
o ayrıntıyı unutmuşum cnm paardon.. başka konudayım sandm heraldecanım bu başlık altında yazan herkesin İrenbe'de oldu transferi, hepimiz Kaan Hoca'nın hastasıyız:) sağol amin, darısı başına olsun inşallah..
yok canım valla histodan önce hiçbişi yapmadım. bi opudan önce bal arı sütü kullandım, onun dışında pozitif olmak dışında hiçç bişi yapmadım:)) ay az kaldı senin de hadi bakalım valla:))
Merhaba,Balparmağın ARI sütü bal polen propolis karışımı var eczaneden alabilirsin.Biz çoğumuz onu kullandık ve ben faydasını gördüm yumurta kalitesini arttırıyor...Incir kürünüde uyguladım ben,Saraçoğlunun tarifi ile...krc05 canım bal arı sütünü aktardan mı aldın yoksa eczaneden mi? artık yavaştan benimde içmem gerek.. birde incir kürü yapmışmıydın?
tamam canım teşekkür ederim ben tekrar başlıycam da biraz ara vericem o süreçte kürlere başlayayım diyorum..Merhaba,Balparmağın ARI sütü bal polen propolis karışımı var eczaneden alabilirsin.Biz çoğumuz onu kullandık ve ben faydasını gördüm yumurta kalitesini arttırıyor...Incir kürünüde uyguladım ben,Saraçoğlunun tarifi ile...
canım meleklerini kucağına alacağın günleri düşün... pozitif olmaya çalış hep.. inşallah canım benim inşallah kavuşacaksın sen de meleklerine hayırlısıyla:))Teşekkür ederim canım,stresten uzak durma mümkün değil ama Kafayı rahat tutmak oluruna bırakmak olumlu etkiliyor çok...
Aynen canım inşallah hayırlısıyla transferimde olur ve hayırlısıyla mutlu sonu yaşarım...Çok istiyorum bebişlerime kavuşmayı:)
canım benim bebitomun söylediği gibi eczaneden almıştım o marka arı sütü-bal-polen-prop. karışımını. valla bence de faydası oluyo baya, kesinlikle kullan canım... Bol bol yumurtan olsun, yumurtalar bebişlere dönsün inşallahh...krc05 canım bal arı sütünü aktardan mı aldın yoksa eczaneden mi? artık yavaştan benimde içmem gerek.. birde incir kürü yapmışmıydın?
Teşekkür ederim amin inşallah cnmMerhaba,hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım...Şimdiden tebrik ederim:)
Çok sağol cnm senin de hayırlı olsun bakalım güzel haberler senden gelir inşallahÇoook teşekkür ederim cevap için.
I izmirdilek inşallaaah pozitif haberlerini alırız veee 5 gün sonra hep birlikte seviniriz çılgınca
Bu arada hemşire ile konuştum, sgk kabul etmiyor bizim raporu dedi.
Yaa bu konuyu nasıl aşacağım bilmiyorum hiç
Pazartesi aile hekimine gitsem verir mi acaba rapor...
Çok güzel yazmışsın güldürdün beni valla batma falan inşallah benimde öyle olur cnm çok istiyorum çok bugün eve geldim ve kasıklarım ve belim çok ağrı yaptı sanki adet olacakmışım gibi korktum ve çok ağladım anlamadım bugün çok duygusallık dokunsalar ağlıyorum günler azaldıkça korkuyorum herhalde bilmiyorum anlayacağınız kötüyüm yanicanım ben belirti arayan oldu mu hemen yazma gereği duyuyorum. ben transferimin 5. günüydü sanırım, artık ailelere "olmadı"yı nasıl sölicez diye depresyona girmiştim:)) buraya da zırt pırt yazıyodum hatta belirtim yok da yok diye:) sağolsun herkes çok yardımcı oldu bana. tekrarlıyım gene de, ben 0 belirti ile hamileliğimi öğrendim. hatta öğrendikten sonra akşamları bastıran uykum dışında çook uzun süre hiçbirşeyim olmadı belirti anlamında:) forumda ani hareketlerde kasıkta batma oluyor dye bişi okudum, saf gibi ani kalkıp oturdum kaç kere olcak mı diye batma falanlütfen takılma buna çok haklısın çok zor ama lütfen dene. bi de bebişlerle konuş arada, ben onu da burdan duyup yapmıştım iyi hissettiriyordu:)
Canım transfer olduğun gün doktorun fitil kullanıyor işlem sonrası. İlk 3-4 gün kabız olmamaya çalış. Bol sıvı gıda :) vücuduna yüklenmediğin sürece günlük hayatına devam.rapor onayı için doktoruna sor derim.Kızlar günaydınnnn dahasfer günü de progestan fitili kullanıyor muyuz? Benim transferim 13:30 da.
Birde ne kadar dinlenmemizi öneriyorlar ve verdikleri raporlarıabul ediyor mu?
Teşekkkürler şimdiden cevaplarınız için :)
Oncelikle hayirli olsun tedavin bence dogru adrestesin kaan hoca gercekten alaninda uzman biri sorularina bildigim kadariyla cvp vereyim oncelikle istedigi testler kisinin hastaligina gore degisiyor ornegin ben pko hastasiyim benden amh testi istemedi bende uzak bi yerdeyim merkezi aramistim hazirlikli gideyim diye saolsunlar kaan hoca durumuma gore benden istedigi testleri faks yoluyla gonderdiler benim icin cok iyi oldu hazirlikli gittim rahim filmine gelince istiyolar diye biliyorum ben onceden yaptirmistim onun sonucunuda gosterdim yeterli dedi bidaha cektirmedim ama bu konuyuda bence merkezi arayarak ogrenebilirsin Rabbim yardimcin olsun canimHerkese merhaba.Uzun süredir sessiz takip ediyorum sayfayı ve katılıp desteğinizden faydalanmaya geldim artık.
Benim negatif bir tüp denemem oldu, sperm hız ve morfoloji sorunumuz var.İkinci deneme için İrenbeyi düşünüyorum.Aslında ilk denememden önce gidip görüşmüştüm ama uzak bir şehirde olduğum için süreç zor olacak diye vazgeçmiştim ama aklım orada kaldı ki zaten bu sayfayı içten içe takip etmeye hep devam ettim :)
Şimdi ben hazırlık yapıp gideceğim tedavi için, yazın görüştüğümüzde Kaan bey eşim ve benim için kan testlerini ve kullanmamızı istediği vitaminleri yazmıştı zaten.Bunlar dışında klasik kan-hormon testlerinden başka amh yada kromozom testi falan başka var mı yaptırmamız gereken ve sizin şunu da ister mutlaka halledip öyle gidin diyebileceğiniz şeyler?Başka önerileriniz?
Bu arada aklıma takılan en önemli sey ben hiç rahim filmi çektirmedim, bende her şey normal göründüğü ve esas sıkıntı sperm oldugu için zaten tüp bebek olacak tüplerle işimiz yok, gerek yok demişlerdi.
Ama Kaan bey tüp bebek için mutlaka rahim filmi istiyor mu tedavi öncesi?
Bana lütfen yardımcı olun kızlar, çok uzaklardan geleceğim, cesarete, desteğe ve bilgiye çok ihtiyacım var gerçekten.
Canımm Âmin inşallah çok teşekkür ederim duaların için...canım meleklerini kucağına alacağın günleri düşün... pozitif olmaya çalış hep.. inşallah canım benim inşallah kavuşacaksın sen de meleklerine hayırlısıyla:))
canım benim bebitomun söylediği gibi eczaneden almıştım o marka arı sütü-bal-polen-prop. karışımını. valla bence de faydası oluyo baya, kesinlikle kullan canım... Bol bol yumurtan olsun, yumurtalar bebişlere dönsün inşallahh...
valla yaşadıklarımı anlattım okuyunca ben de güldüm hhe:) canım bak ağlamak bu zamanda yapılması gereken en son şey bile değil yazık değil mi sana ve sana tutunmaya çalışan bebişlerine:) kötü olmanı gerektircek bi durumun yok ki çok şükür, güzelhaber almak için gün sayıyorsun öyle düşün. 12si mi senin test günü canım, bak az kaldı ay çok heyecanlı inşallah yarabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün..Çok güzel yazmışsın güldürdün beni valla batma falan inşallah benimde öyle olur cnm çok istiyorum çok bugün eve geldim ve kasıklarım ve belim çok ağrı yaptı sanki adet olacakmışım gibi korktum ve çok ağladım anlamadım bugün çok duygusallık dokunsalar ağlıyorum günler azaldıkça korkuyorum herhalde bilmiyorum anlayacağınız kötüyüm yani
ohh hadi geçmiş olsun canım benim. en güzel kısma geri sayım başladı:))Canımm Âmin inşallah çok teşekkür ederim duaların için...
Dün histomuda oldum çok şükür,iyiyim.
Sende dikkat et kendine ve bebişine:)
merhaba hoşgeldiniz aramıza,Herkese merhaba.Uzun süredir sessiz takip ediyorum sayfayı ve katılıp desteğinizden faydalanmaya geldim artık.
Benim negatif bir tüp denemem oldu, sperm hız ve morfoloji sorunumuz var.İkinci deneme için İrenbeyi düşünüyorum.Aslında ilk denememden önce gidip görüşmüştüm ama uzak bir şehirde olduğum için süreç zor olacak diye vazgeçmiştim ama aklım orada kaldı ki zaten bu sayfayı içten içe takip etmeye hep devam ettim :)
Şimdi ben hazırlık yapıp gideceğim tedavi için, yazın görüştüğümüzde Kaan bey eşim ve benim için kan testlerini ve kullanmamızı istediği vitaminleri yazmıştı zaten.Bunlar dışında klasik kan-hormon testlerinden başka amh yada kromozom testi falan başka var mı yaptırmamız gereken ve sizin şunu da ister mutlaka halledip öyle gidin diyebileceğiniz şeyler?Başka önerileriniz?
Bu arada aklıma takılan en önemli sey ben hiç rahim filmi çektirmedim, bende her şey normal göründüğü ve esas sıkıntı sperm oldugu için zaten tüp bebek olacak tüplerle işimiz yok, gerek yok demişlerdi.
Ama Kaan bey tüp bebek için mutlaka rahim filmi istiyor mu tedavi öncesi?
Bana lütfen yardımcı olun kızlar, çok uzaklardan geleceğim, cesarete, desteğe ve bilgiye çok ihtiyacım var gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?