- 8 Nisan 2013
- 2.142
- 1.984
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.101
Mergaba canim yaklasik iki ay kadar tedavim surdu tedavilerde hic olumsuzluk yasamadik cok sukur ilactir vitamindir histeroskobidir yakasik bize8000buldu canimarkadaşlar mrb bende 2aşılama yaptırdım Medikal park hast 2side olumsuz sonuçlandı. bende pco var eşimde bi sorun yok 3. aşılamayı Kaan beye mi yaptrsam yoksa tüp bebek tedavisinemi başlasak karar veremiyorum şaştım ne yapacağımı. ve Kaan beyde tüp bebek yaptıran arkadaşlarım ne kadar tuttu bilgi verirmisiniz?
cnm sorun neydi sizde. hamile kalabildinmi cnmMergaba canim yaklasik iki ay kadar tedavim surdu tedavilerde hic olumsuzluk yasamadik cok sukur ilactir vitamindir histeroskobidir yakasik bize8000buldu canim
Sorun yok canim bizim sebepsiz cumartesi gunu tahlil gunum bakalim tutunacakmi bebeslerimcnm sorun neydi sizde. hamile kalabildinmi cnm
arkadaşlar çok şükür doğumum gerçekleşti. Allah.ım bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip eder inşallah. Kaan beye ve bu süreçte beni yalnız bırakmayan hep destek olan irenbe ekibine ve burdan tanıyıp arkadaş olduğum bir çok arkadaşıma buradan sonsuz teşekkür ederim. Hamile arkadaşlarım, Allah tamamını erdirsin inşallah.
@izmirdilek canım ne desem senin rahatlatmayacak. inşallah kendini toparlarsın ve rabbim gönlündekini bir an önce verir.
Dualarım Sizinle....
aşılamamı tüp bebekmi cnm Allahım yuzunu güldürsun inş cnmSorun yok canim bizim sebepsiz cumartesi gunu tahlil gunum bakalim tutunacakmi bebeslerim
Hadi bakalım transferin sorunsuz geçerde tez zamanda hamilelik haberini alırızRezzan0606 .!.:Kızlar mrb pazarteside benim transferim var hayırlısıyla 3tane yımurta koncak 2. Kalite kızlar banada dua edin allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn
Hayirli olsun insallah...sağlıkla artsın değerin..8. Gun için gayet güzel bi değer massalllahh gözün aydin
Evet canım hamile kaldım değerim 1200 dü en son üçüzlerimin kalp atışlarını da duyduk ama son anda sebepsiz Rahmi'm yırtıldı,düşük yaptım,sabah bir kalktım kanlar içindeyimcnm sorun neydi sizde. hamile kalabildinmi cnm
Tüp bebek canımaşılamamı tüp bebekmi cnm Allahım yuzunu güldürsun inş cnm
İnsallah canim insallah rabbim ol deyiversinsinde olsun artikKızlar mrb pazarteside benim transferim var hayırlısıyla 3tane yımurta koncak 2. Kalite kızlar banada dua edin allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn
ayyy kıyamam ya Allahım sabır versn çok zorlu bi sınavdan geçiyozEvet canım hamile kaldım değerim 1200 dü en son üçüzlerimin kalp atışlarını da duyduk ama son anda sebepsiz Rahmi'm yırtıldı,düşük yaptım,sabah bir kalktım kanlar içindeyim
cnm müjdeli haberlerini bekliyorum Allahım yardımcın olsunTüp bebek canım
İnsallah canim cok sagol allah razi olsun senin sorun neydi tedavi asamasindamisim canim sendecnm müjdeli haberlerini bekliyorum Allahım yardımcın olsun
Canim sen bilirsin de ucuncu asilana yapacagina tup bebek yaptir derimben 2 aşılama yaptım Medikal park hast tutmadı 1 aydir hiç bişy yapmıyom tüp yaptrsammı yoksa 3. aşılamammı yapsam karar veremiyorum biraz bekleyesimde var ama
çoğu kişi öle diyo ama açıkcası korkuyorum tüp bebekten biraz daha ertelesemmi diyorum kestiremedim hiç olmadı bahara kadar beklerimCanim sen bilirsin de ucuncu asilana yapacagina tup bebek yaptir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?