Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar mrb bende 2aşılama yaptırdım Medikal park hast 2side olumsuz sonuçlandı. bende pco var eşimde bi sorun yok 3. aşılamayı Kaan beye mi yaptrsam yoksa tüp bebek tedavisinemi başlasak karar veremiyorum şaştım ne yapacağımı. ve Kaan beyde tüp bebek yaptıran arkadaşlarım ne kadar tuttu bilgi verirmisiniz?

Mergaba canim yaklasik iki ay kadar tedavim surdu tedavilerde hic olumsuzluk yasamadik cok sukur ilactir vitamindir histeroskobidir yakasik bize8000buldu canim

Arkadaslar bir spru aklima takildi sormak istedim .asilama yaptim ayin 14test gunumdu yaptirmadin pgece odrar testi yaptin silik çizgi vardi.birgun sonra baska marka yaptım cikmadi. Suan adet oldum fakat cok agrim var.sizde bisey olabilirmi.silik cikan ignelerin etkisimidir

kalbiminozu Canım gözün aydın olsun . Kavuştun meleklerine :) Sağlıkla büyüt inşallah .

Rezzan0606 .!.:
Kızlar mrb pazarteside benim transferim var hayırlısıyla 3tane yımurta koncak 2. Kalite kızlar banada dua edin allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn
Hadi bakalım transferin sorunsuz geçerde tez zamanda hamilelik haberini alırız

ben 2 aşılama yaptım Medikal park hast tutmadı 1 aydir hiç bişy yapmıyom tüp yaptrsammı yoksa 3. aşılamammı yapsam karar veremiyorum biraz bekleyesimde var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…