- 26 Temmuz 2015
- 49
- 49
- 8
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.121
Canım insallah çok saolunnn hepimizin yüzünü allahım güldürsünİnsallah canim insallah rabbim ol deyiversinsinde olsun artik
Amin canım hepimizin birbirimiz icin dilediklerini rabbim ol deyiversin de olsunCanım çok tesekkürler allahım hepimizin yüzünü güldürsün
amin cümlemizeCanım çok tesekkürler allahım hepimizin yüzünü güldürsün
canım çok üzüldüm senin adınaEvet canım hamile kaldım değerim 1200 dü en son üçüzlerimin kalp atışlarını da duyduk ama son anda sebepsiz Rahmi'm yırtıldı,düşük yaptım,sabah bir kalktım kanlar içindeyim
yumurta rezerv ve yaş problemin yoksa bekleyebiilirsin tabi.. Tüp bebek tedavisi sabır isteyen bi süreç maddi olarak ta hazır olman gerek yani üç aşağı beş yukarı fikrin vardır mutlaka ama ne bileyim bekleyesim var diyorsan vardır elbet seninde bir bildiğin. Ne diyelim şimdiden hayırlısı olsunben 2 aşılama yaptım Medikal park hast tutmadı 1 aydir hiç bişy yapmıyom tüp yaptrsammı yoksa 3. aşılamammı yapsam karar veremiyorum biraz bekleyesimde var ama
bende senin gibi karmaşık duygular yaşıyorum böyle. yakın arkadaşlarımdan 7 kişi benim tedavi gördüğüm süreçte hamile kalıp doğurdular. her bebek tebriğine gittiğimin akşamı evde hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim. sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi gelir iyice içime çökerim o anlarda.. çok zor karmakarışık duygu hali yaşamayan bilmez. Anlatsan da bilmez. zaten çevrene çok ta anlatamazsın.Kızlar merhaba beni hatırladınız mı?rahmim yırtılmıştı,kanamalı düşük yapmıştım 2 ay önce,kardeşim aradı hamile olabilirmiş,1 tane de yeğenim var,allahım hem çok sevindim hem içim burkuldu,nsl tuhaf bir duygu bu ya
Buyusunde Elif ablası gibi kocaman olsun insallahh birlikte yiyelim4 gr olmuş kuzun yerim onu bak
Buyusunde Elif ablası gibi kocaman olsun insallahh birlikte yiyelimşimdi dişimizin kovuguna yetmez
yumurta rezervimde sorun yok pco var bende eşimde şükür bişy yok tüp bebek o yüzden korkutuyo zaten zorlu bir süreç olduğu içinyumurta rezerv ve yaş problemin yoksa bekleyebiilirsin tabi.. Tüp bebek tedavisi sabır isteyen bi süreç maddi olarak ta hazır olman gerek yani üç aşağı beş yukarı fikrin vardır mutlaka ama ne bileyim bekleyesim var diyorsan vardır elbet seninde bir bildiğin. Ne diyelim şimdiden hayırlısı olsun
Kızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
Kızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
Can'ım çok sevindim... Gözün aydın... :) Allah analı babalı büyütsün....
Allah analı babalı büyütsünKızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
cnm naptın test yaptınmı çok merak edyorum? Dualarım seninle canmCanim sen bilirsin de ucuncu asilana yapacagina tup bebek yaptir derim
Allah razı olsun sizden ben sadece araştırıyorum acaba kullanan var mi diye merak ettim artık herşey kafama takar oldum paranoyaya bağladımMerhabalar transferden sonra balık yağını içmemiştim ve diğer vitaminleri de sadece folik aside ve doktorumun verdiği diğer ilaçlara devam etmiştim Ama siz doktorunuza danışarak kullanırsanız daha iyi olur
Benim bugün sonucum belli oldu sonuç negatif. Rabbim nelerse güzel eyler...Bu gün test yaptıracak bir arkadaşımız vardı sanki... Kim olduğunu hatırlayamadım ama inşallah güzel haber veriri bize!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?