Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım hamile kaldım değerim 1200 dü en son üçüzlerimin kalp atışlarını da duyduk ama son anda sebepsiz Rahmi'm yırtıldı,düşük yaptım,sabah bir kalktım kanlar içindeyim
canım çok üzüldüm senin adına Allah tüm bu yaşadıklarını unutturacak evlat nasip etsin inşallah

ben 2 aşılama yaptım Medikal park hast tutmadı 1 aydir hiç bişy yapmıyom tüp yaptrsammı yoksa 3. aşılamammı yapsam karar veremiyorum biraz bekleyesimde var ama
yumurta rezerv ve yaş problemin yoksa bekleyebiilirsin tabi.. Tüp bebek tedavisi sabır isteyen bi süreç maddi olarak ta hazır olman gerek yani üç aşağı beş yukarı fikrin vardır mutlaka ama ne bileyim bekleyesim var diyorsan vardır elbet seninde bir bildiğin. Ne diyelim şimdiden hayırlısı olsun

bende senin gibi karmaşık duygular yaşıyorum böyle. yakın arkadaşlarımdan 7 kişi benim tedavi gördüğüm süreçte hamile kalıp doğurdular. her bebek tebriğine gittiğimin akşamı evde hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim. sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi gelir iyice içime çökerim o anlarda.. çok zor karmakarışık duygu hali yaşamayan bilmez. Anlatsan da bilmez. zaten çevrene çok ta anlatamazsın.

Buyusunde Elif ablası gibi kocaman olsun insallahh birlikte yiyelim şimdi dişimizin kovuguna yetmez

Tabi ya minnakını yedirirmisin sen. anasının rahat karnında büyüsün doğsun sağlıkla Elif ablası bebe diye sevsin onu tetesi de yer oniiii
Maşallah subhanallah barekallah sizeee bize herkese

yumurta rezervimde sorun yok pco var bende eşimde şükür bişy yok tüp bebek o yüzden korkutuyo zaten zorlu bir süreç olduğu için

Can'ım çok sevindim... Gözün aydın... :) Allah analı babalı büyütsün....

Can'ım çok sevindim... Gözün aydın... :) Allah analı babalı büyütsün....

Allah analı babalı büyütsün Allah nazarlardan korusun darısı bizlerin başına artık

Burdaki tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, cevaplarsaniz çoook sevinirim. Merak ettiğim şimdi bazı antioksidanlar kullanıyoruz ya mesela coenzim q 10 ve balık yağı gibi, onları transfer olduktan sonra kullandiriyor mu doktorunuz ya da gebeliginiz kesinlestikten sonra kullanmaya devam ediliyor mu? Çok araştırdım ama bulamıyorum hiç bir veri acaba bana yardımcı olabilecek kimse var mi? Bu arada kaan beyin hastası değilim şimdilik

Bu gün test yaptıracak bir arkadaşımız vardı sanki... Kim olduğunu hatırlayamadım ama inşallah güzel haber veriri bize!!!

Merhabalar transferden sonra balık yağını içmemiştim ve diğer vitaminleri de sadece folik aside ve doktorumun verdiği diğer ilaçlara devam etmiştim Ama siz doktorunuza danışarak kullanırsanız daha iyi olur

Merhabalar transferden sonra balık yağını içmemiştim ve diğer vitaminleri de sadece folik aside ve doktorumun verdiği diğer ilaçlara devam etmiştim Ama siz doktorunuza danışarak kullanırsanız daha iyi olur
Allah razı olsun sizden ben sadece araştırıyorum acaba kullanan var mi diye merak ettim artık herşey kafama takar oldum paranoyaya bağladım , ben de bi danışmak istedim çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…