Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Iyi aksamlar kizlar..Ben de carsamba gunu saat 15 e kaan beye randevu aldim.gecen ay asilama yapilacakti manisa cbu tedavi iptal edildi.yumurtarim yeteri kadar buyumuyormus..bende yasim 37 oldugu icin tupe karar verdik esimle..cok tedirginim korkuyorum hic olmayacakmis gibi hissediyorum..sonra da sizlerin paylastiklarinizi guzel haberlerinizi alinca biraz rahatliyorum.Allahim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin ins.dualarim sizlerle ...

[QUOTE="kuzucum2006, post: 44808021, member: 72iyi aksamlar kizlar..Ben de carsamba gunu saat 15 e kaan beye randevu aldim.gecen ay asilama yapilacakti manisa cbu tedavi iptal edildi.yumurtarim yeteri kadar buyumuyormus..bende yasim 37 oldugu icin tupe karar verdik esimle..cok tedirginim korkuyorum hic olmayacakmis gibi hissediyorum..sonra da sizlerin paylastiklarinizi guzel haberlerinizi alinca biraz rahatliyorum.Allahim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin ins.dualarim sizlerle ...[/QUOTE]
Aramıza hoşgeldin. Emin ol yaşadığın korkuları hepimiz yaşıyoruz. Kaan bey' inde dediği gibi moralini yüksek tutmalısın. Inan stres herşeyi olumsuz etkiliyor. (Kendimden biliyorum )Hayırlısıyla de. Elinden geleni yap gerisi artık allahın takdiri

yumurta rezervimde sorun yok pco var bende eşimde şükür bişy yok tüp bebek o yüzden korkutuyo zaten zorlu bir süreç olduğu için
Canım merhaba yazını okuyunca yorum yapmadan geçemedim ben de kaan beyin hastasiydim bende de pko vardı ve biz hiç aşılama düşünmeden direk tüp bebek yaptırdık zaman kaybetmeye gerek yok bence bak daha önce yazdığında arkadaşlarının çocukları olduğunu soylemissin ben de senle aynı duyguları yasardim önce Rabbimin sonra kaan beyin sayesinde aslanlar gibi 2 oğlum oldu allah razı olsun ondan ve seninzorlu dediğin süreç inan bana çok kolay geçti Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin inşallah en kısa zamanda isteyen herkes cennet kuşlarına kavuşur

Maaşallah cnm Allahım evlatlarina uzun uzun ömürler versn ins bende çok kararsız kaldım ne yapcagimi şaşırdım cnm eşinde sorun varmiydi?

Selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim malesef ben hiç yol alamadım rahim inceliği zorlu bir sıkıntıymış bunu anladık şimdi biraz ara verdik tedaviye
doğum yapan arkadaşlar var sanırım hepsine hayırlı olsun diyorum allah analı babalı büyütsün diğer tedavisi devam eden arkadaşlarada en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını almanız dileklerimle

Merhaba kızlar biz bugün itibariyle 24. Haftaya girdik ikizlerimizle. Gidip gelmek zor oluyor diye bi süredir bodrum acıbademe başlamıştık ama Kaan bey 6 aylık olunca bana haber ver yeni ilaç başlicaz demişti. Bugün sordum ve merkezden arayıp Adalat Crono ile Klacid tablete yarın başla progestana da aynen devam dediler. Aramızda başka kullanan var mı? Kaan beye çok güvendiğim için zararı olacak bir şeyi zaten vermeyeceğinden eminim ama size de verip vermediğini merak ettim.

Selam arkadaşlar. Geçen hafta 2 .tüp bebek tedavime başladım. cumartesi günü kontrolüm vardı. yumurtalarım tedaviye hiç cevap vermemiş. kaan bey tedavimi 6 gün daha uzattı. ama yine yumurtalarım da bir gelişme yok. bu tedavim iptal olacak gibi görünüyor. ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum. ilk tedavimde yumurtalarım çok iyi gelişmişti.

Cokmu stres yaptinki baska problemlerde yasayip uzulduysen o yuzdende olabilir.

Maaşallah cnm Allahım evlatlarina uzun uzun ömürler versn ins bende çok kararsız kaldım ne yapcagimi şaşırdım cnm eşinde sorun varmiydi?
TSK ederim canım rabbimhepimizin evlatlarını bize bagislasin ne bende nede esimde sorun yoktu ama biz yaştan dolayı beklemek istemedik

Canım bana da vermişti protestani sonuna kadar kullandım ikinci benimde 6.aydan sonra acayip tansiyonun yükseldi ve vücudum çok sisti sana tavsiyem yeni doğan ünitesi olan hastanede yap dogumunu

Canım Kaan beyin bilgisine ve tecrübesine güven derim. Ben henüz hamile değilim fakat ezbere ilaç vermediğini biliyorum. Senin durumuna özeldir ilaçlar. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Aramıza hoşgeldin. Emin ol yaşadığın korkuları hepimiz yaşıyoruz. Kaan bey' inde dediği gibi moralini yüksek tutmalısın. Inan stres herşeyi olumsuz etkiliyor. (Kendimden biliyorum )Hayırlısıyla de. Elinden geleni yap gerisi artık allahın takdiri[/QUOTE]
Hosbulduk tesekkur ederim verdigin destek icin bu gun irenbedeydim ilk muayenemizi olduk yas 37 olunca biraz sikinti tabiki.Ama sukurler olsun 5 yumosum varmis ..antioksidan ve igneye basladik gelecek ay ne yasayacagim ne olacak bilmiyorum ..benim ilk tup denemem olacak ..beni aydinlatabilirmisiniz biraz lutfennnn

selam 37 yasindayim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…