Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba cnm cuma günü transferin kaçta benimde cuma günü hayırlısı olsun..

66.sayfadan girdim bu topiğe:) Aklıma geldi bugün bir bakayım dedim aman Yarabbi nerdeyse 2000 sayfalık bir topik olmuş. Kaan Bey'in çocukları gittikçe çoğalıyor sanıyorum. Bende bu yollardan geçmiş biri olarak ve oğlum doğana kadar bu topiğin aktif bir kullanıcısı olarak herkese bol şans diliyorum. Rabbim çıkmış olduğunuz bu yoldan gönlünüzün muradını alarak dönmenizi sağlasın. Ben KAAN'ıma kavuştum darısı sizlere inşallah güzel anne adaylarım. Emin ellerdesiniz. Sevgiler:)

Selam arkadaşlar. 2 kez aşılama tedavisi ardından pkos hastası olarak kaan Bey'le tedaviye başladık. Vitamin ve antioksidanlardan sonra bir dahaki ay tüp bebeğe geçtik. Dün 13 yumurtam toplandı ve bu gün sadece 2 tanesi döllendi. Cuma günü tekrar arayacaklarını söylediler. Çok üzgün ve umutsuzum. Bir yanda karnım ağrısı biraz baş Dönmesi var onun sıkıntısı bi yanda az yumurtam döllenmiş diğer yanda.Allah yardımcımız olsun.

merhaba. hiç üzülmeyin herşeyin hayırlısı öncelikle. rabbim tek embriyodan ikiz nasip ediyor insanlara. umut hiç bir zaman tükenmemeli. bu işin en can alıcı noktası bu. inşallah 2 embriyonuz kaliteli olur ve mutlu sona ulaşırsınız size.

Anladım canım.Bizde İzmir den taşındık,Kaan Beye çok ağladım her ay uçakla gelirim kontrole dedim,kendiside burda olsaydında gebelik takibi yapmıyorum o yüzden üzülme dedi ve beni bulunduğum şehirde bir doktor arkadaşına yönlendirdi sağolsun.

Hiçbi fikrim yok benimde.ilk hedefim pozitifi görmek sonra onu araştırırız artık

İnşallah çok teşekkür ederim elden umut etmekten başka bişey gelmiyor.

Şi
Şimdi kime gidiyosun??

Canım hiç üzülme nolur Rabbim çok büyük ol dedikten sonra tek embriyodanda olur.içini rahat tut.hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah.

Ayyy insallahh gusel haberler bekliyorumm canim dualarim seninle

hoşgeldinnnnnnnnnnnn nerelerdesiniz selamlar

hoşgeldinnnnnnnnnnnn nerelerdesiniz selamlar

merhabalar:)) evet giremedim uzun süre. oğlum büyüdü artık yaşına girecek 15 gün sonra nasipse. bende artık fırsat yaratıp gireyim dedim siteye. çok özlemişim çok. heyecanlı süreçler,stres,sıkıntı ayyy hepsinin yeri ayrı güzeldi. sizler nasılsınız esas?

Merhaba kızlar tranafer icin adet olmayı bekliyordum erken oldu bugün oldum pazartesi kontrolum var .ve bu arada borca girerek ev almaya kalktik ve olucak nasipse tasinma fasillari fln olucak onbes gün e sanırım. Ayni gunleremi denk gelicek napsam ne etsem cok kararaisim.

Canım adetten sonra 18. Gün transfer oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…