- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #18.081
Rica ederim canım aklına ne takılırsa sorabilirsinAnladım canım.Allah nasip ederde gebelik olursa bende öyle yapmayı düşünüyorum.teşekkür ederim
merhaba cnm cuma günü transferin kaçta benimde cuma günü hayırlısı olsun..Benim 7 embriyom var canım dondurulmuş.cuma transferim olacak nasipse.herşey yolunda şimdilik dedi.biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası nasip,kısmet.Rabbim isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.
Selam arkadaşlar. 2 kez aşılama tedavisi ardından pkos hastası olarak kaan Bey'le tedaviye başladık. Vitamin ve antioksidanlardan sonra bir dahaki ay tüp bebeğe geçtik. Dün 13 yumurtam toplandı ve bu gün sadece 2 tanesi döllendi. Cuma günü tekrar arayacaklarını söylediler. Çok üzgün ve umutsuzum. Bir yanda karnım ağrısı biraz baş Dönmesi var onun sıkıntısı bi yanda az yumurtam döllenmiş diğer yanda.Allah yardımcımız olsun.
Anladım canım.Bizde İzmir den taşındık,Kaan Beye çok ağladım her ay uçakla gelirim kontrole dedim,kendiside burda olsaydında gebelik takibi yapmıyorum o yüzden üzülme dedi ve beni bulunduğum şehirde bir doktor arkadaşına yönlendirdi sağolsun.Canım benimle açık açık konuştu sana çok zaman ayıramam baştan söyliyim sonra bana küsme dedi. Sen de bu yollardan geçtin tüp bebek hastalarına daha çok zaman ayırıyorum sen artık işin eğlence kısmına geçtin dedi ben de düşündüm ve dr değiştirmeye karar verdim çünkü ben çok evhamlıyım küçücük bi sancım olduğun da bile koşarak doktora gidiyorum be şu an ki dr umu gece bile arayıp saatlerce endişelerimden bahsediyorum kaan bey baştan bunları yapamıycağını söyledi ultrason kontrolleri maksimum 1,5 dk sürüyo o yüzden ben de tüp bebek yaptırıcak arkadaşların önünü açıp kalabalık yapmak istemedim
Transferden kaçgün sonra baktırdınRica ederim canım aklına ne takılırsa sorabilirsin
12 de canım.11 buçukta orda olcam.senin??merhaba cnm cuma günü transferin kaçta benimde cuma günü hayırlısı olsun..
Hiçbi fikrim yok benimde.ilk hedefim pozitifi görmek sonra onu araştırırız artıkBende 3ayım dolsun başka bi doktora devam etmeyi düşünüyorum kızlar Kaan beyden tüp bebek hastaları fayda görsün bencede mantıklı olanı bu ama kime gitçem hangi hastaneyi doktoru seçicem çok kafam karışık varmı tavsiyeniz?
İnşallah çok teşekkür ederim elden umut etmekten başka bişey gelmiyor.merhaba. hiç üzülmeyin herşeyin hayırlısı öncelikle. rabbim tek embriyodan ikiz nasip ediyor insanlara. umut hiç bir zaman tükenmemeli. bu işin en can alıcı noktası bu. inşallah 2 embriyonuz kaliteli olur ve mutlu sona ulaşırsınız size.
Şimdi kime gidiyosun??Canım benimle açık açık konuştu sana çok zaman ayıramam baştan söyliyim sonra bana küsme dedi. Sen de bu yollardan geçtin tüp bebek hastalarına daha çok zaman ayırıyorum sen artık işin eğlence kısmına geçtin dedi ben de düşündüm ve dr değiştirmeye karar verdim çünkü ben çok evhamlıyım küçücük bi sancım olduğun da bile koşarak doktora gidiyorum be şu an ki dr umu gece bile arayıp saatlerce endişelerimden bahsediyorum kaan bey baştan bunları yapamıycağını söyledi ultrason kontrolleri maksimum 1,5 dk sürüyo o yüzden ben de tüp bebek yaptırıcak arkadaşların önünü açıp kalabalık yapmak istemedim
Canım hiç üzülme nolur Rabbim çok büyük ol dedikten sonra tek embriyodanda olur.içini rahat tut.hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah.Selam arkadaşlar. 2 kez aşılama tedavisi ardından pkos hastası olarak kaan Bey'le tedaviye başladık. Vitamin ve antioksidanlardan sonra bir dahaki ay tüp bebeğe geçtik. Dün 13 yumurtam toplandı ve bu gün sadece 2 tanesi döllendi. Cuma günü tekrar arayacaklarını söylediler. Çok üzgün ve umutsuzum. Bir yanda karnım ağrısı biraz baş Dönmesi var onun sıkıntısı bi yanda az yumurtam döllenmiş diğer yanda.Allah yardımcımız olsun.
Ayyy insallahh gusel haberler bekliyorumm canim dualarim seninleBenim 7 embriyom var canım dondurulmuş.cuma transferim olacak nasipse.herşey yolunda şimdilik dedi.biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası nasip,kısmet.Rabbim isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.
Çok sağol canım..inşallah güzel hbrler verebilirim.nasıl geçicek o 10 gün bilmiyorum.Ayyy insallahh gusel haberler bekliyorumm canim dualarim seninle
4 de cnm tekrardan hayırlısı olsun..Transferden kaçgün sonra baktırdın
12 de canım.11 buçukta orda olcam.senin??
Sağolasın senin içinde hayırlısı canım4 de cnm tekrardan hayırlısı olsun..
hoşgeldinnnnnnnnnnnn nerelerdesiniz selamlar66.sayfadan girdim bu topiğe:) Aklıma geldi bugün bir bakayım dedim aman Yarabbi nerdeyse 2000 sayfalık bir topik olmuş. Kaan Bey'in çocukları gittikçe çoğalıyor sanıyorum. Bende bu yollardan geçmiş biri olarak ve oğlum doğana kadar bu topiğin aktif bir kullanıcısı olarak herkese bol şans diliyorum. Rabbim çıkmış olduğunuz bu yoldan gönlünüzün muradını alarak dönmenizi sağlasın. Ben KAAN'ıma kavuştum darısı sizlere inşallah güzel anne adaylarım. Emin ellerdesiniz. Sevgiler:)
hoşgeldinnnnnnnnnnnn nerelerdesiniz selamlar
Sağol canım âmin. İnşallah diyelim zor süreçlermiş.Canım hiç üzülme nolur Rabbim çok büyük ol dedikten sonra tek embriyodanda olur.içini rahat tut.hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah.
Canım adetten sonra 18. Gün transfer oluyorMerhaba kızlar tranafer icin adet olmayı bekliyordum erken oldu bugün oldum pazartesi kontrolum var .ve bu arada borca girerek ev almaya kalktik ve olucak nasipse tasinma fasillari fln olucak onbes gün e sanırım. Ayni gunleremi denk gelicek napsam ne etsem cok kararaisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?