- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #18.061
Merhaba,Hayırlı olsun transferin,güzel haberlerini bekliyoruz:)Dualarım seninle...İnşallah busefer olur
Amin canım darısı başımıza seninde 8 haftalikmis maşallah size nasıl zor geciomu hamileliğin? ?Merhaba,Hayırlı olsun transferin,güzel haberlerini bekliyoruz:)Dualarım seninle...
Teşekkür ederim canım,8haftamız bitti bugün 9+1 olduk çok şükür...Amin canım darısı başımıza seninde 8 haftalikmis maşallah size nasıl zor geciomu hamileliğin? ?
Aa 8 hafta oldu demek zaman ne çabuk geçiyor tabi bunu bir de sana sormak lazım :) seninde kocaman olmuş bebişin aramız tam 1 ay var inşallah arka arkaya doğuralımHayırlı haberler alacaksın canım rahat ol büyüdü artık annesini üzmez bebişin:)
Bizde iyiyiz çok şükür 8.haftamız bitmek üzere hayırlısıyla...
Cmt. kontrolümüz var bende heyecanlıyım herzamanki gibi:)
Evet maşallah ikimizede...Yanlış yazmışım ama 9haftalık olduk çok şükür...Aa 8 hafta oldu demek zaman ne çabuk geçiyor tabi bunu bir de sana sormak lazım :) seninde kocaman olmuş bebişin aramız tam 1 ay var inşallah arka arkaya doğuralım
Çok sağol canım dualarımız karşılıklı Allahım kabul etsin...Ah canım etmez miyim hiç dualarla ayaktayız çok şükür. Kalp atışını duymuştun dimi ?
Kaan Bey 25dk Nasıl bekledi yani o kadar Zamanı hiç olmuyorda doktorumuzun:)Kalp atışını duyduysan hiç korkma risk önemli oranda geçti. Ben çok stres yapmıştım çok pişmanım :))) canım dün baktık fakat bacaklarını bi kitledi açmadı ultrason bitine kadar. 25 dk ultrasonla baktık inatla açmadı :)
canım slm benimde çikolata kistim var istanbulda farklı bir merkeze gidiyorum benimde havuz işlemi yapıldı ve 2 ay menopoza soktu dokturm iğneyle benim 4 negatif tüp denenem var bu transferim farklı mrkezde olucak inş..benim aklıma takılan canım kaan bey herkeze histerskopı yapıyor sana yapılmıycak galiba bende transfer öncesi histerskopi yapılsın istemiştim konuşcaktım doktorumla şimdi kaan beyde sana yapmadığını okuyunca mutlaka bldiği bişey vardır diye düşünüyorum sana bu konuda açıklama yapmışmıydı canım..Sizde Kaan beyin hastasımısınız?benim yumurtalarım yılbaşında toplandı.3aydırda devopeptyl diye bi iğne yapıyorum.adet görmüyorum.ne histom nede transfer hazırlığım adete göre yapılmadı.herkese farklı bi yol mu izliyolar acaba?
Yapıldı canım bana histeroskopi 25 şubatta.onu anladığım kadarıyla irenbedeki her hastaya yapıyolar.işlem sıradında rahime çizik atıyolarmış oda tutunma ihtimalini arttırıyomuş.cuma günü transferim var artık.hayırlısı diyorum hepimiz içincanım slm benimde çikolata kistim var istanbulda farklı bir merkeze gidiyorum benimde havuz işlemi yapıldı ve 2 ay menopoza soktu dokturm iğneyle benim 4 negatif tüp denenem var bu transferim farklı mrkezde olucak inş..benim aklıma takılan canım kaan bey herkeze histerskopı yapıyor sana yapılmıycak galiba bende transfer öncesi histerskopi yapılsın istemiştim konuşcaktım doktorumla şimdi kaan beyde sana yapmadığını okuyunca mutlaka bldiği bişey vardır diye düşünüyorum sana bu konuda açıklama yapmışmıydı canım..
Benim 7 embriyom var canım dondurulmuş.cuma transferim olacak nasipse.herşey yolunda şimdilik dedi.biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası nasip,kısmet.Rabbim isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.Merhablar canim benimde cikolata kistim var embriyolar subat ayinda toplandi bende 2. Decapeptyl Igneyi kullandim nisan ayinda kontrol var. Senin kac embriyo donduruldu herhalde yarin gidiceksin kaan bey neler dicek yazarsan sevinirim
Meraba canım,öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.bişey sormak istiyorum.kaan bey gebelik takibinde nasıl?memnun musun?anladığım kadarıyla pek gebe takibi yapmak istemiyo yoğunluğundan dolayı.Kalp atışını duyduysan hiç korkma risk önemli oranda geçti. Ben çok stres yapmıştım çok pişmanım :))) canım dün baktık fakat bacaklarını bi kitledi açmadı ultrason bitine kadar. 25 dk ultrasonla baktık inatla açmadı :)
Canım kaan beyi bıraktık biz bulunduğumuz ilçedeki bi dr a gidiyoruz. Amin emekleri çok üstümüzdeKaan Bey 25dk Nasıl bekledi yani o kadar Zamanı hiç olmuyorda doktorumuzun:)
Kaan Bey demişken Allah ne muradı varsa versin...
Canım benimle açık açık konuştu sana çok zaman ayıramam baştan söyliyim sonra bana küsme dedi. Sen de bu yollardan geçtin tüp bebek hastalarına daha çok zaman ayırıyorum sen artık işin eğlence kısmına geçtin dedi ben de düşündüm ve dr değiştirmeye karar verdim çünkü ben çok evhamlıyım küçücük bi sancım olduğun da bile koşarak doktora gidiyorum be şu an ki dr umu gece bile arayıp saatlerce endişelerimden bahsediyorum kaan bey baştan bunları yapamıycağını söyledi ultrason kontrolleri maksimum 1,5 dk sürüyo o yüzden ben de tüp bebek yaptırıcak arkadaşların önünü açıp kalabalık yapmak istemedimMeraba canım,öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.bişey sormak istiyorum.kaan bey gebelik takibinde nasıl?memnun musun?anladığım kadarıyla pek gebe takibi yapmak istemiyo yoğunluğundan dolayı.
Anladım canım.Allah nasip ederde gebelik olursa bende öyle yapmayı düşünüyorum.teşekkür ederimCanım benimle açık açık konuştu sana çok zaman ayıramam baştan söyliyim sonra bana küsme dedi. Sen de bu yollardan geçtin tüp bebek hastalarına daha çok zaman ayırıyorum sen artık işin eğlence kısmına geçtin dedi ben de düşündüm ve dr değiştirmeye karar verdim çünkü ben çok evhamlıyım küçücük bi sancım olduğun da bile koşarak doktora gidiyorum be şu an ki dr umu gece bile arayıp saatlerce endişelerimden bahsediyorum kaan bey baştan bunları yapamıycağını söyledi ultrason kontrolleri maksimum 1,5 dk sürüyo o yüzden ben de tüp bebek yaptırıcak arkadaşların önünü açıp kalabalık yapmak istemedim
Bende 3ayım dolsun başka bi doktora devam etmeyi düşünüyorum kızlar Kaan beyden tüp bebek hastaları fayda görsün bencede mantıklı olanı bu ama kime gitçem hangi hastaneyi doktoru seçicem çok kafam karışık varmı tavsiyeniz?Anladım canım.Allah nasip ederde gebelik olursa bende öyle yapmayı düşünüyorum.teşekkür ederim
İrenbedeki diğer dr lar nasıl acaba?Refik bey çok sempatik duruyo ama hiç bilmiyorum tabi nasıl biri.Bende 3ayım dolsun başka bi doktora devam etmeyi düşünüyorum kızlar Kaan beyden tüp bebek hastaları fayda görsün bencede mantıklı olanı bu ama kime gitçem hangi hastaneyi doktoru seçicem çok kafam karışık varmı tavsiyeniz?
Mrb canım bende 3 aydan sonra başka doktora geçtim doktorum karataş hastanesine Arzu Akara devam ediyorum çok memnunum düşünürsen tavsiye ederim.çok tatlı sevecen ilgili her istediğini rahatça sorabiliyosun sormadan bile herşeyi söylüyo kendisiBende 3ayım dolsun başka bi doktora devam etmeyi düşünüyorum kızlar Kaan beyden tüp bebek hastaları fayda görsün bencede mantıklı olanı bu ama kime gitçem hangi hastaneyi doktoru seçicem çok kafam karışık varmı tavsiyeniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?