Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım dualarım seninle iyi düşün iyi olsun :)

herşey yolunda giderde maksimum 3 yada 4 ayda trasferde dahil herşey bitmiş olur

İnşallah her şey yolunda gider de bebeğime kavuşurum. Herkes için inşallah. Sizin de amh mi sorun?
amin isteyen herkes inşallah rabbim nasip eder.. tüp bebek maddi ve manevi anlamda çok yıpratıcı çünkü sadece siz değil bu yolda uğraşanların kucağını rabbim boş bırakmasın inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız... evet amh düşüklüğü var benim 2.denemem

Canım inşallah herşey gönlüne göre olur..sağlıkla,mutlulukla gelir bebeklerin...benimde cuma günü transferim,çok heyecanlıyım.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Canım inşallah herşey gönlüne göre olur..sağlıkla,mutlulukla gelir bebeklerin...benimde cuma günü transferim,çok heyecanlıyım.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı Haberlerimizi de burdan vermek nasip olur

Evet benimde çikolata kistim var.o yüzden demek ki iğneyle geçici menepoza soktu.ben herkese yaptıkları bi işlem sanmıştım.yarın kontrolüm var zaten transfere hazırmıyım görücez.
Merhablar canim benimde cikolata kistim var embriyolar subat ayinda toplandi bende 2. Decapeptyl Igneyi kullandim nisan ayinda kontrol var. Senin kac embriyo donduruldu herhalde yarin gidiceksin kaan bey neler dicek yazarsan sevinirim

Canıım, iyiyiz çok şükür 12+3 olduk bugün 2 li test yapıldı perşembe de sonuçlar çıkıcakmış stresliyim anlıcağın :)) sen nasılsın, bebişin nasıl ?
Hayırlı haberler alacaksın canım rahat ol büyüdü artık annesini üzmez bebişin:)
Bizde iyiyiz çok şükür 8.haftamız bitmek üzere hayırlısıyla...
Cmt. kontrolümüz var bende heyecanlıyım herzamanki gibi:)

E eylulnazli nasılsın canım?bebişin nasıl herşey yolundamı?
krc05 canım sen nasılsın,ne kadarlık oldun şimdi
Özledim sizi kızlar:)
selam canıım:)
iyiyim çok şükür canım. bebiş de büyüyor 26. haftadayız Allah'ın izniyle:)
ben de sizleri özledim çok:) senin de 8 bitmiş canım maaşallah, zaman nasıl geçiyor şaka gibi valla... sağlıkla devam etsin inşalllahhh

R Ruyambebegim canım senin de transferin olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallahh.. Allahım yüzünü güldürsün emeklerinin karşılığını versin, dualarım seninle, güzel haberler ver bize inşallah haftaya:)
R Realist-20 canım benim siz devam değil mi, inşallah yolunda gitsin herşey, meleğine kavuş sağlıkla..

krc05 evet canım devam ama hala tüp bebek aşamasına geçemedik 1,5 aydan fazla oldu saizen ve vitaminlere devam ediyorum..kontrol için adetimi bekliyorum canım hayırlısıyla dört gözle bekliyorum maşallah canım sende yolun yarısını geçmişsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler veririm. Bu kez olur artık inşallah. Sende maşallah baya buyutmussun, az kalmis çok şükür sagsalim al kucağına arkadaşım inşallah

Canım çok sevindim çok büyüdü senin oğluşun maşallah abi oldu :)Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Evet Can'ım Zaman dediğin gibi su gibi akıyor,hergüm heyecanla ve dualarla geçiyor...
Hergün Netden bebeğimin gelişimini gün ve gün okuyorum:)Allahım mucize varoluş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…