- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #18.041
canım dualarım seninle iyi düşün iyi olsun :)Kızlar Merhaba. Beni hatırlayanlar bilir. Geçen aralık ayında kaan beyde ilk toplamda 3. Transferimde hüsranla sonuçlanmışti. Bugün 4. Transferim yapılacak nasipse. Artık yoruldum. Bu son olacak. İnşallah hersey çok güzel geçer. Benim ve bebeklerim için dua edin kader arkadaşlarım. Şimdiden Allah razı olsun.
herşey yolunda giderde maksimum 3 yada 4 ayda trasferde dahil herşey bitmiş olurSelam arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben de Kaan bey de tedaviye başladım. Bana bir ay kullanmam için vitamin destekleyici ilaçlar verdi. Bi de iğne verdi yumurtaları eşit büyüklüğe getirelim diye daha sonra gerekli görürse iğne kullandırıp, yumurta toplama işlemine geçecek amh düşğklüğü olan arkadaşlarımızda ne kadar sürede yumurta toplama ve transfer işlemlerine geçti yardımcı olursanız sevinirim.
İnşallah her şey yolunda gider de bebeğime kavuşurum. Herkes için inşallah. Sizin de amh mi sorun?herşey yolunda giderde maksimum 3 yada 4 ayda trasferde dahil herşey bitmiş olur
amin isteyen herkes inşallah rabbim nasip eder.. tüp bebek maddi ve manevi anlamda çok yıpratıcı çünkü sadece siz değil bu yolda uğraşanların kucağını rabbim boş bırakmasın inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız... evet amh düşüklüğü var benim 2.denememİnşallah her şey yolunda gider de bebeğime kavuşurum. Herkes için inşallah. Sizin de amh mi sorun?
Teşekkür ederim canım inşallah herseyin hayırlısı olsun. Sen naptin?canım dualarım seninle iyi düşün iyi olsun :)
trasfer kaçta canım? bizde şubatın ilk haftası vitamin ve saizene başladık hala aynıyız ilerleyemedik malum rezerv az olunca kontrol için adeti bekliyorumTeşekkür ederim canım inşallah herseyin hayırlısı olsun. Sen naptin?
Canım transferim oldu.hayırlısı artık sıra beklemede ..trasfer kaçta canım? bizde şubatın ilk haftası vitamin ve saizene başladık hala aynıyız ilerleyemedik malum rezerv az olunca kontrol için adeti bekliyorum
Canıım, iyiyiz çok şükür 12+3 olduk bugün 2 li test yapıldı perşembe de sonuçlar çıkıcakmış stresliyim anlıcağın :)) sen nasılsın, bebişin nasıl ?E eylulnazli nasılsın canım?bebişin nasıl herşey yolundamı?
krc05 canım sen nasılsın,ne kadarlık oldun şimdi
Özledim sizi kızlar:)
Canım inşallah herşey gönlüne göre olur..sağlıkla,mutlulukla gelir bebeklerin...benimde cuma günü transferim,çok heyecanlıyım.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.Kızlar Merhaba. Beni hatırlayanlar bilir. Geçen aralık ayında kaan beyde ilk toplamda 3. Transferimde hüsranla sonuçlanmışti. Bugün 4. Transferim yapılacak nasipse. Artık yoruldum. Bu son olacak. İnşallah hersey çok güzel geçer. Benim ve bebeklerim için dua edin kader arkadaşlarım. Şimdiden Allah razı olsun.
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı Haberlerimizi de burdan vermek nasip olurCanım inşallah herşey gönlüne göre olur..sağlıkla,mutlulukla gelir bebeklerin...benimde cuma günü transferim,çok heyecanlıyım.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Merhablar canim benimde cikolata kistim var embriyolar subat ayinda toplandi bende 2. Decapeptyl Igneyi kullandim nisan ayinda kontrol var. Senin kac embriyo donduruldu herhalde yarin gidiceksin kaan bey neler dicek yazarsan sevinirimEvet benimde çikolata kistim var.o yüzden demek ki iğneyle geçici menepoza soktu.ben herkese yaptıkları bi işlem sanmıştım.yarın kontrolüm var zaten transfere hazırmıyım görücez.
güzel haberlerini bende bekliyorum...Canım transferim oldu.hayırlısı artık sıra beklemede ..
İnşallah busefer olurgüzel haberlerini bende bekliyorum...
Hayırlı haberler alacaksın canım rahat ol büyüdü artık annesini üzmez bebişin:)Canıım, iyiyiz çok şükür 12+3 olduk bugün 2 li test yapıldı perşembe de sonuçlar çıkıcakmış stresliyim anlıcağın :)) sen nasılsın, bebişin nasıl ?
selam canıım:)E eylulnazli nasılsın canım?bebişin nasıl herşey yolundamı?
krc05 canım sen nasılsın,ne kadarlık oldun şimdi
Özledim sizi kızlar:)
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler veririm. Bu kez olur artık inşallah. Sende maşallah baya buyutmussun, az kalmis çok şükür sagsalim al kucağına arkadaşım inşallahR Ruyambebegim canım senin de transferin olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallahh.. Allahım yüzünü güldürsün emeklerinin karşılığını versin, dualarım seninle, güzel haberler ver bize inşallah haftaya:)
R Realist-20 canım benim siz devam değil mi, inşallah yolunda gitsin herşey, meleğine kavuş sağlıkla..
Canım çok sevindim çok büyüdü senin oğluşun maşallah abi oldu :)Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...selam canıım:)
iyiyim çok şükür canım. bebiş de büyüyor 26. haftadayız Allah'ın izniyle:)
ben de sizleri özledim çok:) senin de 8 bitmiş canım maaşallah, zaman nasıl geçiyor şaka gibi valla... sağlıkla devam etsin inşalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?