İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

merhaba,

inşallah olumlu sonuçlarla bizede umut olursnuz :) benim ayrıca merak ettiğim ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz kontrollere gittiğinizde çok bekliyormusunuz en başından beri transfer sürecine kadar özel sektörde çalışan bi bayan için çok mu zor olur??

ben de ozel sektorde calisiyorum, ilk tup bebek tedavime yeni basladim. ancak ozel sektorde calisanlar icin gercekten zor. tup bebekten 2-3 gun arayla kontrole gidiyorsun; sabah 8'de sıra aliyorsun, dosyani cikariyorlar, varsa kan tahlili veriyorsun, kontrole giriryorsun, 10-10,30 gibi cikiyorsun, ama aksamustu 3 gibi tekrar gelip (cunku kan tahlili sonucun cıkıyor) sonucu yorumlatip, doz ayarlamasi yapiliyor.
bu raporu alıp tup bebek tedavisi sirasinda olanlar. bir de tup bebek raporu icin epey cok gidilip geliniyor. patronunun esnek olmasi ve acık acık bu tedavıyı anlatman lazım. cunku 2-3 gunde bir hem sabah hem aksam gidince soyleyecek mazeret bulamiyorsun. acik olmak en iyisi. ya da senelik izinlerinden kullanman gerek. dun hastanede karsilastigim bir kisi o da benım gibi tup bebek ilaclarinin ilk gunundeydi, simdiden 10 gun izin kullandim dedi.

canımmm inşallah bebeğim herkese nasip etsin.senin sonucuna da üzüldüm ama ne olur takılma .demesi kolay tabi bende birinci denememde negatifi gördüm çok iyi anlıyorum seni ama vakti saati değilmiş diyelim olurmu tatlım pozitif olmak zorundayız ne olursa olsun...benim yumurta toplama genel anestezi ile oldu doktorlar bir zil takıp oynamıyorlar o kadar neşeli ve pozitifler...şarkı söylüyorlar sizlerle şakalaşıyorlar mükemmel desem az yani....olumsuz olursa yine buradan başlayacağım inşallah allah yaşatmaz ama kesinlikle özel yada başka bir yer düşünmüyorum bile. O kadar memnunum ve tavsiye ediyorum...

canım film olayını bilmiyorum sanırım anestezi vermiyorlar ama dışarda çektirdiğin filmler güncel ise yani ameliyat geçirdiysen sonrası veya yakın tarihli ise kabul ediyorlar..yumurta toplama da genel anestezi altında yani istesende uyuşturmadan uyutmadan toplamıyorlar yumoşları...

canımmmm teşekkür ederim bugün transferim oldu 2 tane 1,kalite 3. Gün embriyosu transfer edildi.bakalım 2 temmuz sonuç günü fazlasıyla pozitifim ama herşey de allahtan canım.hayırlısıyla olur inşallah...
Cnm Benm hadı az kaldı artikkkk insallh kuzuların seninle hiç bırakmasınlar seniiii

Cnm Benm hadı az kaldı artikkkk insallh kuzuların seninle hiç bırakmasınlar seniiii

Amin canım inşallah bu kez o kadar çok istiyorum ki ...ilk tedavide bile bukadar istekli olmadığımı anladım ama bu sefer gerçekten istiyorum allahın izniyle benimledirler inşallah.....

Amin canım inşallah bu kez o kadar çok istiyorum ki ...ilk tedavide bile bukadar istekli olmadığımı anladım ama bu sefer gerçekten istiyorum allahın izniyle benimledirler inşallah.....

İnsallh seninle cnm bebeklerin Rabbim Pazartesi guzel hbr vermeni nasip etsinhayal kur bebeklerinle konus annesi onlarla Uslu'da dursunlar yerlerini kapsınlar :9:Ben cede cnm istemek cok önemli aynen ben de ilk tedavi de aynı şeyi düşünüyorum olursa da olur olmaz sada olmaz diye düşünmüştüm ikinci tedavi de daha pozitif daha inançlı ve isteklimin bebeğime hayrli olsun cnm

Tolunay sana 2 embriyo transfer etmişler sanırım.Yaşın 35 in üstünde mi, yoksa hastane mi böyle karar verdi merak ettim.Biliyorsun egede 35 altına 2 embriyo transferi yapmıyorlar.Ama ben bu forumda bazı devlet kurumlarında 2 embriyo koyduklarını okudum.Acaba tepeciktede böylemi yapılıyor? cevaplarsan sevinirim. Bu arada inşallah ikiside seninledir....

ben de ozel sektorde calisiyorum, ilk tup bebek tedavime yeni basladim. ancak ozel sektorde calisanlar icin gercekten zor. tup bebekten 2-3 gun arayla kontrole gidiyorsun; sabah 8'de sıra aliyorsun, dosyani cikariyorlar, varsa kan tahlili veriyorsun, kontrole giriryorsun, 10-10,30 gibi cikiyorsun, ama aksamustu 3 gibi tekrar gelip (cunku kan tahlili sonucun cıkıyor) sonucu yorumlatip, doz ayarlamasi yapiliyor.
bu raporu alıp tup bebek tedavisi sirasinda olanlar. bir de tup bebek raporu icin epey cok gidilip geliniyor. patronunun esnek olmasi ve acık acık bu tedavıyı anlatman lazım. cunku 2-3 gunde bir hem sabah hem aksam gidince soyleyecek mazeret bulamiyorsun. acik olmak en iyisi. ya da senelik izinlerinden kullanman gerek. dun hastanede karsilastigim bir kisi o da benım gibi tup bebek ilaclarinin ilk gunundeydi, simdiden 10 gun izin kullandim dedi.

zaten bu durum beni iice geriyor birde insanlara laf anlatıp onlarında beklentileri beni daha çok strese sokuyor.. inşallah sonucun her şeye değer..

Tolunay sana 2 embriyo transfer etmişler sanırım.Yaşın 35 in üstünde mi, yoksa hastane mi böyle karar verdi merak ettim.Biliyorsun egede 35 altına 2 embriyo transferi yapmıyorlar.Ama ben bu forumda bazı devlet kurumlarında 2 embriyo koyduklarını okudum.Acaba tepeciktede böylemi yapılıyor? cevaplarsan sevinirim. Bu arada inşallah ikiside seninledir....

hestia cım ben tam 35 değilim yani 4 ay var daha 35 e o yüzden 2 tane koydular zaten devlet te 2, denemem olduğu için sanırım yaşı doldurmamı beklemediler canım.. ama ben ay farkıyla bu hakkı kullandığımı düşünüyorum çünki tedavinin ilk başında konuştuğumda hemşirelere sormuştum yasalar sıkıyor bizi net birşey söyleyemeyiz diyorlardı. bir de 35 in altında olup en az iki tane negatifin varsa yine iki embriyo koyuyorlar tatlım..

hestia cım ben tam 35 değilim yani 4 ay var daha 35 e o yüzden 2 tane koydular zaten devlet te 2, denemem olduğu için sanırım yaşı doldurmamı beklemediler canım.. ama ben ay farkıyla bu hakkı kullandığımı düşünüyorum çünki tedavinin ilk başında konuştuğumda hemşirelere sormuştum yasalar sıkıyor bizi net birşey söyleyemeyiz diyorlardı. bir de 35 in altında olup en az iki tane negatifin varsa yine iki embriyo koyuyorlar tatlım..

Hastane insiyatif kullanmış sanırım.Çok da iyi yapmış bence.Benim 35'e sekiz ay var gerçi ama bende şansımı denedim egede.Israrla 35 i dolduracaksın dediler. 3. denemede de 2 embriyo koyduklarını biliyorum.Ama senin daha ikinci denemen ve 35 i doldurmamışsın.Başka devlet hastanelerinde de duydum kişinin durumuna göre 2 tane koyan.Ege neden bu kadar katı anlamıyorum.2 tane koysalardı belki biri tutardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum zaten iyi kalite de değildi embriyolarım ama artık geçti :( neyse çok sevindim hastanenden memnun olmana. İkiz gelecek inşallah.

Hastane insiyatif kullanmış sanırım.Çok da iyi yapmış bence.Benim 35'e sekiz ay var gerçi ama bende şansımı denedim egede.Israrla 35 i dolduracaksın dediler. 3. denemede de 2 embriyo koyduklarını biliyorum.Ama senin daha ikinci denemen ve 35 i doldurmamışsın.Başka devlet hastanelerinde de duydum kişinin durumuna göre 2 tane koyan.Ege neden bu kadar katı anlamıyorum.2 tane koysalardı belki biri tutardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum zaten iyi kalite de değildi embriyolarım ama artık geçti :( neyse çok sevindim hastanenden memnun olmana. İkiz gelecek inşallah.

inşallah birtanem sağsalim kavuşayım bebeklerime ... ege üniversitesi bu konuda dediğin gibi çok katı.tedavi protokolleri bile kişiye özel değil standart malesef.bende ilk tedavimi ege üniversitesinde yaptırdım canım.hastaneyi kötülemek istemiyorum sonuçta pozitifi gören de çok ama tekdüze sıradan davranıyorlar.ben bir gördüğüm dr u birdaha göremiyordum hep hemşirelerle muhattab oluyorsun gerçi heryerde böyle ama enazından doktorumu tanımak isterdim rahatça soru sormak isterdim bunları yaşayamadım.... bundan sonraki tedavini düşünürsen benim hastaneyi gerçekten tavsiye ediyorum bak ben daha sonucumu almadım allah nasip ederse pazartesi günü belli olacak ama kaderimizde ne yazdıysa onu yaşayacağız tabii ki ve eğer sonucum olumsuz olursa ben yine aynı hastanede parasını verip yine deneyeceğim.herşeyden önce psikolojik olarak rahatlatıyorlar özelden bir farkı yok hatta ilk gittiğimde daha çalışma şekillerini bilmediğim için eyvah dedim burası özel ve bana tedavi farklarını bindirecekler nasıl kalkacağım altından diye çok korktum ve özellikle burası özel mi diye sordum okadar yani:40: zaten piyasayı biliyorsun resmen yemiz özeller için....ben inanıyorum sana da aynı insiyatifi göstereceklerdir düşündüğün anda görüşmeni ayarla derim...nasip kısmetten öteye geçilmiyor tabii ki ama en azından stres yapmadan kafanda kırkbin soru olmadan rahatça geçen bir tedavi de önemli sonuca ulaşmak için.biraz karışık oldu galiba ama :34:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: pazartesi bomba patlayacak ya inşallah bu gülüşlerim devam eder rabbim duysun sesimi inşallahhhh:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar: kimsenin de sesi soluğu çıkmıyor valla nerelerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuu :)))

tolunay hayırlı olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ,:emir_bebek::emir_bebek: günlerin nasıl geçti,belirtilerin oldumu,bende önümüdeki ay 2.aşılamama başlıyacam

tolunay hayırlı olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ,:emir_bebek::emir_bebek: günlerin nasıl geçti,belirtilerin oldumu,bende önümüdeki ay 2.aşılamama başlıyacam

canım hayırlı olsun yeni tedavin..nerede yaptıracaksın ??? benim ilk iki üç gün ağrım oldu o da yumurta toplamadan sonra olan ve devam eden ağrılardı.sonra geçti ve 8.günden itibaren yine ara ara regl ağrısı gibi ağrılar gelip gitmeye başladı ama üç gündür de göğüslerimde farkedilir derecede damarlanma olmaya başladı ama ağrı hassasiyet yok.yine de umutlanmıyorum biraz araştırdım bunları yaşayan herkesde gebelik olmayabiliyormuş tabii ki kişiden kişiye değişiyor ama ben yazayım da ileride durumuma göre yani pozitif olursa fikir olur negatif olursa da ben de dahil boşuna umutlanmayız yani burası bana bir nevii günlük gibi.ileride dönüp dönüp okuyacağım....yarın test günüm bakalım inşallah buralara hayırlı haberlerle dönerim ama içime hiiç birşey doğmuyor nedense kafam bomboş hiç birşey düşünemiyorum.....

canım hayırlı olsun yeni tedavin..nerede yaptıracaksın ??? benim ilk iki üç gün ağrım oldu o da yumurta toplamadan sonra olan ve devam eden ağrılardı.sonra geçti ve 8.günden itibaren yine ara ara regl ağrısı gibi ağrılar gelip gitmeye başladı ama üç gündür de göğüslerimde farkedilir derecede damarlanma olmaya başladı ama ağrı hassasiyet yok.yine de umutlanmıyorum biraz araştırdım bunları yaşayan herkesde gebelik olmayabiliyormuş tabii ki kişiden kişiye değişiyor ama ben yazayım da ileride durumuma göre yani pozitif olursa fikir olur negatif olursa da ben de dahil boşuna umutlanmayız yani burası bana bir nevii günlük gibi.ileride dönüp dönüp okuyacağım....yarın test günüm bakalım inşallah buralara hayırlı haberlerle dönerim ama içime hiiç birşey doğmuyor nedense kafam bomboş hiç birşey düşünemiyorum.....

Demek büyük gün bugün. Belirtilerin hamileliğe de benziyor ben umutlandım o yüzden. İnşallah müjdeli haberler verirsin bugün banada umut olursun. Tüm umudum 2. denemeye kaldı artık, yine olmayacak diye çok korkuyorum.Merakla bekliyorum güzel haberini.....

kızlar Allahım bize acısın ve dualarımızı kabul etsin inşallah ,tedavilerimizden pozif sonuç almayı bizlere nasip etsin........ben egedeyim tolunay

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: pazartesi bomba patlayacak ya inşallah bu gülüşlerim devam eder rabbim duysun sesimi inşallahhhh:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar: kimsenin de sesi soluğu çıkmıyor valla nerelerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuu :)))

Tolunay bize ne zaman hbr vericeksin saat kaç oldu hadı ama surekli özüm burda seniiii ve meleğinin müjdesini bekliyoruzzz

Tolunay bize ne zaman hbr vericeksin saat kaç oldu hadı ama surekli özüm burda seniiii ve meleğinin müjdesini bekliyoruzzz

dünden beri bakıyorum gelmedin

olumsuz diye düşünmeye başladım inşallah öyle değildir

malesef arkadaşlar.1,49 la sınıfta kaldım.....dün çok kötüydüm ve attım kendimi yatağa akşama kadar durup durup ağladım.inşallah 3. de kavuşurum artık destekleriniz ve yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim ikinize de.Allah sizin bebeklerinize sağlık versin canlarım..bana da dualarınızı eksik etmeyin olur mu ??

canım ben ilk defa duydum gerçekten.. ben kent hastanesinde başlayacağım mayıs ayında tedaviye..ama umarım nerde olursak olalım.. bebişlerimize kavuşalım...

Canım tedaviye kent hastanesinde hangi doktora gittin? Bende önümüzdeki günlerde orada tedaviye başlıyacağım ve çok korkuyorum

Back
X