• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ege üniversitesin de tüp bebek tedavisi görev varmı ?

yumyum_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
454
3
96
İzmir
slm arkadaşlar adetimi bekliyorum inş bu hafta sonu gelir diye ümit ediyorum ağrılarım başladı polikistik over hastasıyım gecen ay gittik bütün evraklar tamam tahliller tamam dosyanız onaylandı diye aradılar adetin 1. günü arayın dediler merak ettim başka arkadaş var mı acaba ege de tüp bebek yaptıran veya aşılama

arkadaşım merhaba,bende egede başlıyacağım inşallah.bize aşılama yapacaklarmış,rahim filmimi yenilememi istediler,cuma çektireceğim,inşallah temiz çıkar da ben de başlarım hayırlısıyla,

şükür 1 kişi varmış:) inş hakkında hayırlısı olur... bundan sonra inş tabi oralardayım ben görüşürüz inş :)

merhaba bende izmirdeyim dokuz eylüle gitmeyi düşünüyorum
egede aklım kalıyor ama eşimde sorun olduğuiçin önce 1yıl tedavii yaparlar deniyorbende tedavii istemiyorum hemen tüp istiyorum
karışık yazdım sanırım biraz
eşimde varikosel var ameliyat oldu geçen temmuzda

yumyum size hangi tedaviyle başlıyacaklar,bizim sebepsiz infertile aşılama dediler yarın filmimi çektireceğim,pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler,herhalde beni aralar bilgi verirler,

mutlu olsun öyle düşünme,egede eğer eşinin değerleri düşükse zaten direk tüp de yapıyorlar,sen bir git bence istenilen evraklar var doktor inceliyor herkezin durumuna göre tedavi yapıyorlar ama yinede tercih senin tabi,

Merhaba yumyum, bende ekim 2011 den beri ege üniversitesine gidiyorum bebek için.Orada 2 aşılama oldum negatif sonuçlandı. sebepsiz infertilite. Şimdi tüp bebek yapacaklar.Mayısta adetin gelince ara dediler.20 mayıs gibi olurum sanırım.Bir aksilik çıkmazsa başlanır tüp bebeğe.Ama sanki bir aksilik çıkacak gibi geliyor.Birde ben tutmayacak diye çookk korkuyorummm.Senin tedavinde hayırlı olsun. Gelişmeleri yaz buradan..

merhaba bende izmirdeyim dokuz eylüle gitmeyi düşünüyorum
egede aklım kalıyor ama eşimde sorun olduğuiçin önce 1yıl tedavii yaparlar deniyorbende tedavii istemiyorum hemen tüp istiyorum
karışık yazdım sanırım biraz
eşimde varikosel var ameliyat oldu geçen temmuzda

mutlu hayırlısı olsun egeden ben memnunum aslın da iyi ilgileniyolar orda 9 eylülü nasıl bilmiyorum orda da aslında araştırıyolar senin rahatsızlığına göre

yumyum size hangi tedaviyle başlıyacaklar,bizim sebepsiz infertile aşılama dediler yarın filmimi çektireceğim,pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler,herhalde beni aralar bilgi verirler,

arkadaşım biz hemen tüp bebeğe başlıcaz bende polikistik över var 2 aşılamamı orda yaptırdım dosyam var her şeyimi biliyolar adetin 1. günü arayın dediler 3. günü gel derler galiba .. pazartesi orda olurum belki bende inş görüşürüz ama nasıl tanıyacaz :)) ben rahim filmimi özelde yaptırım seni mutlaka ararlar dosyana kolarlar onu şugün gelin veya edetin 3 . günü gelin derler

Merhaba yumyum, bende ekim 2011 den beri ege üniversitesine gidiyorum bebek için.Orada 2 aşılama oldum negatif sonuçlandı. sebepsiz infertilite. Şimdi tüp bebek yapacaklar.Mayısta adetin gelince ara dediler.20 mayıs gibi olurum sanırım.Bir aksilik çıkmazsa başlanır tüp bebeğe.Ama sanki bir aksilik çıkacak gibi geliyor.Birde ben tutmayacak diye çookk korkuyorummm.Senin tedavinde hayırlı olsun. Gelişmeleri yaz buradan..

hestia olmucak diye inandırma kendini herşeyin hayırlısı inş. benmde 2 aşılamam orda oldu olmadı ben ümitliyim hakkımızda hayırlısı inş ben ALLAH izin verirse adetim 4 güne gelecek tabi gelirse ozman 3 -4 güne bir orda olurum 20 sinde falan görüşürüz inş. :)

hestia olmucak diye inandırma kendini herşeyin hayırlısı inş. benmde 2 aşılamam orda oldu olmadı ben ümitliyim hakkımızda hayırlısı inş ben ALLAH izin verirse adetim 4 güne gelecek tabi gelirse ozman 3 -4 güne bir orda olurum 20 sinde falan görüşürüz inş. :)

Sen benden önce başlayacaksın sanırım. Allahım inşallah tutar ve hamile kalırsın. Hem de bana umut olursun. Benim izlenimlerimlere göre ege de tüp bebekte başarını oranı yüksek.Ama arada tutmayanda çıkıyor işte. Beni korkutanda onların içinde olmak. Olumlu düşünmeye çalışıyorum biliyorumki moral çok önemli ama bazen elimde olmadan olumsuz düşünüyorum. Senin 2. aşılaman ne zaman oldu? tüp bebek için tekrar rapor çıkarmak için uğraştın mı? bana raporu biz çıkartacağız dediler ama benim içim rahat değil.Sanki aradığımda bir aksilik olacakmış ve tedavi ertelenecekmiş gibi geliyor. Gelişmeleri yaz buradan. Birlikte takip edelim süreci.Şimdiden hayırlı olsun.

Sen benden önce başlayacaksın sanırım. Allahım inşallah tutar ve hamile kalırsın. Hem de bana umut olursun. Benim izlenimlerimlere göre ege de tüp bebekte başarını oranı yüksek.Ama arada tutmayanda çıkıyor işte. Beni korkutanda onların içinde olmak. Olumlu düşünmeye çalışıyorum biliyorumki moral çok önemli ama bazen elimde olmadan olumsuz düşünüyorum. Senin 2. aşılaman ne zaman oldu? tüp bebek için tekrar rapor çıkarmak için uğraştın mı? bana raporu biz çıkartacağız dediler ama benim içim rahat değil.Sanki aradığımda bir aksilik olacakmış ve tedavi ertelenecekmiş gibi geliyor. Gelişmeleri yaz buradan. Birlikte takip edelim süreci.Şimdiden hayırlı olsun.

evet bi aksilik çıkmazsa öyle olucak galiba.. 2 arkadaşım orda yaptırdı tüp bebeği 2 side tuttu tabi tutmayanlarda var inş biz tutanlar kısmında oluruz cnm :) .. tabiki olumlu düşüneceksin baştan umutsuz olma lütfen rapor için bişey demediler daha tadaviye başladığımızda onlarda bi taraftan çıkıyor zaten .. ben aşılama mı 2008 yaptırmıştım peş peşe olmadı ilaçları kaldıramadım birisi 2009 başında olmuş du sanırım.. evet yazalım gelişmeleri burdan ben şuan bekliyorum adet ağrılarım başladı hayırlısı bakalım artık

bu arada kızlar yarın adet olurum herhelde inş yani başlarız artık yarın olursa eğer 2. günü gidicez izmire bi aksilik olmazsa dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş.

hadi hayırlısı olsun bakalım ,hayırlı yolculuk,bende kısmetse yarın egeye gidicem filmimin raporunu bugün aldım,artık bende bir adım atmak istiyorum...

hadi hayırlısı olsun bakalım ,hayırlı yolculuk,bende kısmetse yarın egeye gidicem filmimin raporunu bugün aldım,artık bende bir adım atmak istiyorum...

tşk ederim canm hayırlısı bakalım ağrılarım var ama hala olmadı ya bekliyorum ya ondan mı olmuyo anlamadım gitti sinir ettti beni yaa... hadi hayırlısı eksikler tamamlandığında herşey hemen gelişiyo canm öbür ayımız eksikleri tamamlamakla geçti bizim

derin ne mutlu sana,Allah kucağına almayı nasip etsin,darısı bizim başımıza,inşallah başka bir işleme gerk duymaz dokyorlar da bende en kısa zamanda başlarım,çok hasta var ama sistemi kurmuşlar ve güzel işliyor,

Back
X