İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

ben de egepolde doğum yapmayı düşünüyorum. şuan gittiğim doktorum da egepolle anlaşmalı. bu şekilde olursa hastanede sskdan faydalanabiliyormuyum yoksa özele mi giriyor??

malesef ssk dan faydalanamazsın canım tamamen özele girer 2000-2500 den aşağı mal olmaz sana zaman varken doğum yapabileceğin bi hastane dr una geç derim canım

ablamdan biliyorum dr u özel poliklinikteydı egepolde ameliyat oldu 2850 ye mal oldu doğum deıldı ama durum aynı

elbette bilgilendiririm canım ama acele etme derim önce bi bebiş gelsin didim hakikaten uzak bi de normal doğum diyosan son haftalarını sürekli izmirde geçirmen gerek ki daha testler kontrol ıvır zıvır ...fikrin daha cok değişir cnm

evet cnm uzak ama öyle bi isteğim var işte :) inş. gerçek olur:)
bi de tatlm yeni doğan yoğun bakım sadece kentte ve egepolde var sanırım.aydında yok.yeni bi doğum hastanesi açıldı gerçi ama orayı çok beğenmiyorlar

Son düzenleme:
inşallah canım ama hep diyorum bende bi gariplık var dıye ne dogum dusunuyorum suan ne doktor bebiş bıraz geriden geliyo bıde böbrekte buyume cıktı kontrolde hersey ıyı cıksın yeter dıyorum hele nıde mıde sıkıntıları ... :)

cnm beniim ben bilmiyordum bunu çok geçmiş olsun tatlm.haklısın tabii bunları düşünmek için acele ediyorum.her şeyin başı sağlık öncelikle.inşallah her şey yoluna girer tatlm.önceden hiç kendini göstermeyen rahatsızlıklar gebelikle ortaya çıkabiliyor.ama moralini yüksek tut cnm Allahın koruduğunu kimse korumaz.bebişin sağlıkla gelsin inş.

eyvahlar olsun cnm ya ben de bundan endişe duyuyordum işte.. şuanki drum çok güven verdi bana. ikide birde dr değiştrmek istemiorum aslında. ama bu durumda doğum fazla maliyetli olur. en iisi ben de bi süre sonra egepolün drlarından birine geçeyim.

gökalp bey hakkında hep olumlu şeyler duydum ama randevuları baya geç tarihlere veriliomuş bu konuda sıkıntı yaşanıyormu bilen varmı?

gökalp bey çok yoğun cnm şimdi arasan 1 ay snraya weriyolar randewuyubn de nezahat hnmı düşünüyorum egepolde daha gebelik yokta olunca tabii bide burda bi foruma nezahat hnma normal doğum olmuş çok memnundu bilmiyom bakalım nasip

nezahat hanımı düşünmenin sebebi nedir canım? ona giden yakınların flnmı oldu? ben hiç bi drunu tanımıorum egepolün sadece bi arkadaşım gökalpe başladı daha yeni. memnun gayet. ben de ondan yola çıkarak düşündüm. kendi drumla egepolde doğum yapsam biraz tuzlu oluyor anladıım kadarıyla. nezahat hanım hakkında bilgilerini benmle paylaşırsan sevinirim. gökalp bey okadar yoğunsa herkesle tek tek yeterince ilgilenemeyebilir gibi gelio bana açıkçası

Egepole giden ya da orada doğum yapmış arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyoruz.Dr lar ve hastaneyle ilgili.Sesimizi duyan var mııııııııııı?

cnm çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.Peki Gökalp bey normal doğumda gecenin kaçı olursa olsun nöbetçi olmasa da ücret karşılığı geliyor mu doğuma?Bununla ilgili bilgin var mı tatlım?
o konuda hiç bir bilgim yok canım yarıdmcı olmak isterdim ama bilmiyorum
ama bildiğim şu eğer senin doktorunun nöbet haftası değilse kim nöbetçi ise gece o doğum yaptırıyor ama gündüz olursa kendi doktorun girebiliyor
canım son zamanlar daha zor emin ol adım atmak bile zor gelecek ki bırak o kadar yolu çekip hastaneye gelmek Allah kolaylık versin

başkent dediğin gibi çok kalabalık ve muayene 42 tl oda özlem hanım hiç bişey anlatmıyo bende dğişicem..mesut bey iyi dediler karasız kaldım hem evime yakın hemde doğumuda aynı hastane olur uğraşmayız diye istiyodum..kordon hastanesinde mete beyi çok duydum çok met ediyolar aklım ordada kaldı doğum yokmuş orda onu nasıl yapıcaz peki nerde yapıyolar ne fiyat veriyolar bilgisi olan varmı???????

ben kordon klinikte mete beye gidiorum memnunum. sen nerdesin manisada flnmı?

slm cnm mete beyin anlaşmalı olduğu hastane hangisi hastaneye ve doktora ayrı ayrımı ücret veriliyo fiyat hakkında bilgi varmı...doktorundan memnunmusun açıkcası kalabalık olunca doktorda baştan savma yapıyo muayenesini uyuz oluyorum..

ben çok memnunum mete beyden, fazlasıyla ilgili ve anlayışlı. doğumu istediğin hastanede yaptırıyor, egepol, şifa, çınarlı, karataş, kent... dilediğini seçeblrsn. ücreti şuan konuşmadık biz çünkü devlet üzerinden anlaşma yapılma aşamasındalarmış bazı özel hastanelerle. yakında belli olur bekleyelim biraz dedi. olmiycak gibi olursa 6. aya doğru gökalp beye geçerim. ama keşke olsa...

Egepole giden ya da orada doğum yapmış arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyoruz.Dr lar ve hastaneyle ilgili.Sesimizi duyan var mııııııııııı?

selam kızlar hamileliğimin 6ıncı ayından beri egepole gökalp beye gidiyorum o kadar memnunumki yok öyle moral verici ve herşeyi güzelce izah eden bi doktor . 12sinde doğumumuz var kısmetse doğumdan sonra size daha detaylı bilgi veririm inşallah. gökalp beyin ewet randevuları çok yoğun oluyo ben hep gittiğimde diğer gideceğim randevuyu alıyodum bi ay sonrakini yani bi problem olmadı yalnızca biraz bekliyosunuz . beklememk için ben 10 15 dak geç gidiyodum randevuya daha ii oluyodu sizde öyle yaparsınız bi problem olmaz sanırsam :)

1 ağustosta egepolde doğum yaptım. doktorum gökalp beydi. hastaneden de doktorumdan da gayet memnunum.özellikle anestezi uzmanı remzi bey çok iyiydi.beni en çok rahatlatan o oldu.ona yardımcı olan bayanın kim olduğunu bilmiyorum ama o da çok tatlı biriydi. emzirmeyi öğreten hemşire derya hanım da işini gerçekten severek yapan ve bunu belli eden biri.epidural sezaryen oldum ve 690 lira ödedik.

bu sene sezeryan patlamasımı var herkes kesiliyo doktorların daha kolayına geliyo galiba sezeryan sonrası bebeğe nasıl adepte oluyosunuz kesik acısı bi yandan emzirmek uykusuzluk bi yandan sezeryanla toparlanmanız ne kadar sürüyo kızlar...

benimkisi zorunlu sezaryendi, gebeliğim riskli gebelikti zten. ve yılların hasreti ile tüm vücudumu uyşturmadan kesseler acımazdı. kucağıma aldığım an, her şeye değerdi.ayaklarımın uyuşukluğu geçti,yürüdüm ve doğru düzgün hiç yatmadım. hala dinlenemedim evet. ama zaten uykusuz geceleri göze alarak doğurmuyor muyuz?bebeğin doğunca anlayacaksın, hamileyken duyduğun sevgi solda sıfır...bebeğe adapte olmak doğamızda var zaten.

Çok teşekkürler cnm. Allah sağlıkla doğumunu yapmanı ve kucağına evladını almayı nasip etsin.

cnm sana da çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Bu arada odalar nasıl?ben hastanenin tanıtımında gayet güzel ve temiz buldum ama sen nasıl buldun?refakatçi için yatak var mı?tek kişilik odalar var mı?

oda tek kişilikti zaten ve gayet temizdi.birkaç kez itemizlendi.rafakatçi için açılabilen ve yatak olan tek kişilik bir koltuk var.benim yanımda o gece eşim kaldı, üçümüz baş başa olalım istedik, o yatak hiç açılmadı, sabaha dek minişimizi izledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…