ben de egepolde doğum yapmayı düşünüyorum. şuan gittiğim doktorum da egepolle anlaşmalı. bu şekilde olursa hastanede sskdan faydalanabiliyormuyum yoksa özele mi giriyor??
cnm bnm çok mutlu olurum.seni arkadaş olarak da ekledim.kontrole gittikten sonra özel mesaj da yazabilirsin.belki unuturum konuyu takip etmeyibakalım bu ay çalışma yapmıştık kimbilir belkide önümüzdeki ay başlarız izmire gelmeye
bu arada şimdiki gözlemlerin nasıl hastane ve doktorla ilgili?
evet cnm uzak ama öyle bi isteğim var işte :)elbette bilgilendiririm canım ama acele etme derim önce bi bebiş gelsin didim hakikaten uzak bi de normal doğum diyosan son haftalarını sürekli izmirde geçirmen gerek ki daha testler kontrol ıvır zıvır ...fikrin daha cok değişir cnm
cnm beniim ben bilmiyordum bunu çok geçmiş olsun tatlm.haklısın tabii bunları düşünmek için acele ediyorum.her şeyin başı sağlık öncelikle.inşallah her şey yoluna girer tatlm.önceden hiç kendini göstermeyen rahatsızlıklar gebelikle ortaya çıkabiliyor.ama moralini yüksek tut cnm Allahın koruduğunu kimse korumaz.bebişin sağlıkla gelsin inş.inşallah canım ama hep diyorum bende bi gariplık var dıye ne dogum dusunuyorum suan ne doktor bebiş bıraz geriden geliyo bıde böbrekte buyume cıktı kontrolde hersey ıyı cıksın yeter dıyorum hele nıde mıde sıkıntıları ... :)
malesef ssk dan faydalanamazsın canım tamamen özele girer 2000-2500 den aşağı mal olmaz sana zaman varken doğum yapabileceğin bi hastane dr una geç derim canım
ablamdan biliyorum dr u özel poliklinikteydı egepolde ameliyat oldu 2850 ye mal oldu doğum deıldı ama durum aynı
gökalp bey çok yoğun cnm şimdi arasan 1 ay snraya weriyolar randewuyubn de nezahat hnmı düşünüyorum egepolde daha gebelik yokta olunca tabii bide burda bi foruma nezahat hnma normal doğum olmuş çok memnundu bilmiyom bakalım nasipeyvahlar olsun cnm ya ben de bundan endişe duyuyordum işte.. şuanki drum çok güven verdi bana. ikide birde dr değiştrmek istemiorum aslında. ama bu durumda doğum fazla maliyetli olur. en iisi ben de bi süre sonra egepolün drlarından birine geçeyim.
gökalp bey hakkında hep olumlu şeyler duydum ama randevuları baya geç tarihlere veriliomuş bu konuda sıkıntı yaşanıyormu bilen varmı?
gökalp bey çok yoğun cnm şimdi arasan 1 ay snraya weriyolar randewuyubn de nezahat hnmı düşünüyorum egepolde daha gebelik yokta olunca tabii bide burda bi foruma nezahat hnma normal doğum olmuş çok memnundu bilmiyom bakalım nasip
o konuda hiç bir bilgim yok canım yarıdmcı olmak isterdim ama bilmiyorumcnm çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.Peki Gökalp bey normal doğumda gecenin kaçı olursa olsun nöbetçi olmasa daücret karşılığı geliyor mu doğuma?Bununla ilgili bilgin var mı tatlım?
canım son zamanlar daha zor emin ol adım atmak bile zor gelecek ki bırak o kadar yolu çekip hastaneye gelmek Allah kolaylık versinmuayene ücreti 20tl. drumdan şimdilik çok memnunum. ben bi kaç ay snra egepole gökalp beye geçmeyi düşünüyordum aslında şimdilik bu dra başlamıştım ama memnun kaldıım için aklm karıştı. egepol bize çok uzak. en azından bi süre yakında bi dra gideyim dedim.
merhaba
ilk doğumumu egepolde yapmıştım fatma ipek hanım vardı
hastaneden inanılmaz memnun kaldım ama doktor tam fiyaskoydu
36. haftada kontrole gittiğimde beni plesenta yaşlanması olmasına rağmen beni 4 hafta sonra çağırdı
ama kızım kontrolden 5 gün sonra dünyaya geldi
suyum gelip hastaneye gittiğimizde sizin bebek zaten problemliydi dedi
ve nst, açıklık kontrolü, ultrason vs hiçbirşey yapmadan doğrudan sezeryana aldı ki suyum birden gelmemişti
sadece sızıntı olmuştu
neyse çok hatırlamak istemiyorum
şimdi yine hamileyim bornovada süheyla topaloğluna gidiyorum doğum da çınarlıda olacak ve mecburen yine sezeryan olacağım
karşıyaka civarında oturanlariçin bir tavsiyede bulunmak istiyorum
eğer sezeryan yapsalardı kesinlikle oraya devam ederdim
çiğli istasyonaltında kordon un hastanesi açıldı biliyorsunuzdur
orda mete tarcan var süper bilgili ve de ilgili bir dr
normal doğum yaptırıyorlarmış sadece acil bir durum olduğunda sezeryana dönüyorlarmış
hastanede fazla kalabalık değil özellikle sabah saaatlerinde çok rahat
muayene ücreti 20 tl
ben başkent 'e de gitmiştim yeni poliklinik binasına geçmeden önce
ama hiççç sevmedim dr iyiydi ama devlet hastanesi bile o kadar kötü değil bence ve 35 tl fark alıyorlardı hem de çok kalabalıktı kordon da mete beyi denemenizi tavsiye ederim hem normöal ultrasonla hem de dopplerle bakıyor ve bebeğin bir sürü renkli fotosnu veriyor
ben kordon klinikte mete beye gidiorum memnunum. sen nerdesin manisada flnmı?
slm cnm mete beyin anlaşmalı olduğu hastane hangisi hastaneye ve doktora ayrı ayrımı ücret veriliyo fiyat hakkında bilgi varmı...doktorundan memnunmusun açıkcası kalabalık olunca doktorda baştan savma yapıyo muayenesini uyuz oluyorum..
Egepole giden ya da orada doğum yapmış arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyoruz.Dr lar ve hastaneyle ilgili.Sesimizi duyan var mııııııııııı?
bu sene sezeryan patlamasımı var herkes kesiliyodoktorların daha kolayına geliyo galiba sezeryan sonrası bebeğe nasıl adepte oluyosunuz kesik acısı bi yandan emzirmek uykusuzluk bi yandan sezeryanla toparlanmanız ne kadar sürüyo kızlar...
Çok teşekkürler cnm. Allah sağlıkla doğumunu yapmanıselam kızlar hamileliğimin 6ıncı ayından beri egepole gökalp beye gidiyorum o kadar memnunumki yok öyle moral verici ve herşeyi güzelce izah eden bi doktor . 12sinde doğumumuz var kısmetse doğumdan sonra size daha detaylı bilgi veririm inşallah. gökalp beyin ewet randevuları çok yoğun oluyo ben hep gittiğimde diğer gideceğim randevuyu alıyodum bi ay sonrakini yani bi problem olmadı yalnızca biraz bekliyosunuz . beklememk için ben 10 15 dak geç gidiyodum randevuya daha ii oluyodu sizde öyle yaparsınız bi problem olmaz sanırsam :)
cnm sana da çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Bu arada odalar nasıl?ben hastanenin tanıtımında gayet güzel ve temiz buldum ama sen nasıl buldun?refakatçi için yatak var mı?tek kişilik odalar var mı?1 ağustosta egepolde doğum yaptım. doktorum gökalp beydi. hastaneden de doktorumdan da gayet memnunum.özellikle anestezi uzmanı remzi bey çok iyiydi.beni en çok rahatlatan o oldu.ona yardımcı olan bayanın kim olduğunu bilmiyorum ama o da çok tatlı biriydi. emzirmeyi öğreten hemşire derya hanım da işini gerçekten severek yapan ve bunu belli eden biri.epidural sezaryen oldum ve 690 lira ödedik.
oda tek kişilikti zaten ve gayet temizdi.birkaç kez itemizlendi.rafakatçi için açılabilen ve yatak olan tek kişilik bir koltuk var.benim yanımda o gece eşim kaldı, üçümüz baş başa olalım istedik, o yatak hiç açılmadı, sabaha dek minişimizi izledik.cnm sana da çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Bu arada odalar nasıl?ben hastanenin tanıtımında gayet güzel ve temiz buldum ama sen nasıl buldun?refakatçi için yatak var mı?tek kişilik odalar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?