İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

ayyy cnm ya ne güzelll. inşallah ben de egepolde doğum yapmayı planlıorum. umarım memnun kalırım senin gibi. gökalp beyi düşünüorum bende. çok yoğun olması düşündürüyor beni sadece. sen nekadar süre sonra ayaklandın epidural sezeryandan? tavsiye edermisin?

epiduralin uyuşukluğu geçer geçmez yürüttü hemşire.sonra da istesen de yatılmıyor zaten, sütüm gelsin diye saat başı emzirmemi söylediler.ağrı yok mu var elbet.ama katlanılmaz değil.kesilen kısım çok az, dikiş de estetik. sadece o kısım değil,rahim de ağrıyor,adet sancısının şiddetlisi gibi.dayanılmaz bir ağrı değil yani.ben zaten sarhoş gibiydim,ilk gün bir şey anlamadım.4. günden sonra da çok daha rahat geçiyor.bilinmezlikler korkutuyor insanı,yine doğum yapsam yine epidural olur.bebeğin ilk çığlıklarını duymak,hemen onu görmek harika çünkü.

merhaba hanımlar bende yeni hamişlerdenim ilk kez kontrole gidicem haftaya pazartesiye randevu aldım egepolden ama kafamda bir sürü soru var umarım memnun kalabilirim çok doktor değiştirmek istemiyorum çünkü başladığım doktorla gebeliğimi bitirmek istiyorum.. tecrübesi olanlar bana yardım edermisiniz egepol doktorlarının sezeryan yanlısı olduğunu duydum doğruluk payı nedir acaba ???

cnm benim arkadaşım gökalp beye gidiyor ve çok memnun... ben de sezeryan yanlısı olduklarını duydum ama sezeryan istediim için içim rahat. ben de yakında başlamayı düşünüorum egepole

cnm benim arkadaşım gökalp beye gidiyor ve çok memnun... ben de sezeryan yanlısı olduklarını duydum ama sezeryan istediim için içim rahat. ben de yakında başlamayı düşünüorum egepole

epidural sezeryan mı istiyorsun aslında onu bende düşünüyorum ama tam bir bilgiye sahip değilim çevremdeki çoğu insan epidurali öneriyor.bende tijen hanıma gitmeyi istiyordum ama kendisi hakkında duyduklarım beni çok korkuttu hatta bir kaçına burdaki bayanların yazısındada rastladım ama çok iyi bir doktor olduğunuda duydum of ne bilim ya insan çok tedirgin oluyor işte neyse umarım memnun oluruzda tekrar doktor aramak zorunda kalmayız...

inşallah canım. zaten hamilelik yeterince stresli bi dönem. insan içi rahat olsun istiyor, bi de dr kaprisleriyle uğraşmak istemiorum şahsen. sonuçta sağlık bu başka bişeye benzemez.. ama hastaneden memnun çoğu kişi. okonuda içim rahat benim. inş gökalp beyden de memnun kalırım

sana sonuna kadar katılıyorum doktor kaprisi çekebileceğimiz bir dönem değil kesinlikle ve doktor çok önemli bu konuda inşallah memnun kalırız canım :)) pazartesinden sonra tekrar burda olucam ve kesinlikle yazıcam merak edenler olursa die

tecrübelerini paylaşırsan çok memnun olurum tatlmm

çok ii olur cnm. ben pazartesi ve sonrasında bi kaç gün yokum döndüğümde merakla okuycağımdan emin olablrsn. hastane kalabalıkmı deilmi bu soruma cvp verebilirsen sevinirim. yani demek istediğim uzun uzun sıra vs beklemek zorunda kaldıımız sıkıcı bi ortamımı var? her tür test yapılıyormu bilmiorum ama ikili testi yapmıyorlarmış die duymuştm

bende geçen hafta egepolde nezahat hnm a gitmeye başladım 21 haftalık hamileyim.çok tatlı bir bayan ben çok memnun kaldım gayet açıklayıcı her konuda tavsiye ederim

bende geçen hafta egepolde nezahat hnm a gitmeye başladım 21 haftalık hamileyim.çok tatlı bir bayan ben çok memnun kaldım gayet açıklayıcı her konuda tavsiye ederim
bayan olduğu için mi ona gitmek istedin tatlm?nezahat hanımı çok araştırmadım ama gökalp beyi duyuyordum hep o hastaneden

ben de nezahat hanıma gidiyorumm.. olaganüstü degil ama tatlı bi kadınnn. muayene kısa sürüyorr.. ultrasonda söle bi naptıgına bakıyoruzz iyi görünüyor diyor ve cıkıyoruzz.. bu eli bu kafası bu bacagı tamam.. ay gerci daha ne yapcak bilmiyorum da kısa sürüyor yani. hastahaneye her gittigimde 20_25 dk bekliyoruz. muayene 28 tl. ikili testt dısardan gidenler biliyordurr sadece ense ölcümünü nezahat hanım yaptı. sanırım 3 lü yü de yapmayacaklar.. ben 4 boyutluyu sordum daha kücük gitsende bişi göremessin 22_23. haftalarda gönderebiliriz dedi. bunu ekstra fiyat almıcaklar diye mi söledi ( 28 tl ninn dısında 50 tl die biliyorum ama) yoksa kalabalık olmasın diye mi bilmiyorum. sonuctaa temizz ve bi coguna göre iyi bir hastahane. yalnız daha cok dogum hastanesi gibi olmuss durumda. kapıdan girince en az 10 tane bebek görüyorum. her an sedyeye konmuss dogumu yakın bi hamile görmek de mğmkün.

Burada bizi bilgilendiren herkese çok teşekkür ediyorum.Ben de dün hamile olduğumu öğrendim ve hemen Gökalp beyden randevu aldım 23 Eylül'e:))inş. bundan sonra ben de paylaşacağım burada tecrübelerimi

egepolde 2 li test ne kadar acaba bide benim şuan 6 hafta 4 gün oldu ne zamana kadar 2 li testi yaptırmam lazım

egepolde 2 li test ne kadar acaba bide benim şuan 6 hafta 4 gün oldu ne zamana kadar 2 li testi yaptırmam lazım

cnm ultrasonda ense ölcümünü doktor kendisi yapıyorr (28 tl muayene ücretinin içinde) ama kan tahlili hastahanede yapılmıyor. yesilyurt devlet hastanesi ücretsiz yapıyormus. kendin gidip özel bir laboratuarda yaptırıyosun yada. bana nezahat hanım 2 laboratuar adı verdi. biolab 80 di.sim nezahat hanımın hastalarına 60 tl ye yapıyor. oraya yaptırdımm 2 günde sonucu aldım. yesilyurtta yaptırabilirsin para vermeden ama ense ölcümüyle aynı gün olması lazım. yani benim randevum 2 deydi. ondan sonra orda sıra bulammm diye gitmedim cnm. baska bişi varsa sorabilirsinnn. hı bu arada ikili test 11_14 testidir.. yani 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor. ben 12+1 de yaptırdım. erken olması daha ii diye düsünerek

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım çarşamba gidicem doktora bakalım

Burada bizi bilgilendiren herkese çok teşekkür ediyorum.Ben de dün hamile olduğumu öğrendim ve hemen Gökalp beyden randevu aldım 23 Eylül'e:))inş. bundan sonra ben de paylaşacağım burada tecrübelerimi

çok tebrik ederim canım çok sevindim artık telaşlanabilirsin dr hastane falan

bugün gökalp beydeydim her randevumda daha çok memnun kalıyorum çok tatlı sabırlı sıkılmadan cevap veren bi dr ben şahsen ısındım ,bugün cinsiyet öğrenicektik ama doktorumun sabırla uğraşmasına rağmen kesin öğrenemedik kıza benzetti bakalımneçıkacak 3 lü doplerde görücez artık cıkacak ...

pazartesi günü dilek hanımla ilk randevumuz vardı doktorumuz iyi birine benziyor ilk seferde teşis koymak zor tabi ama sorduğum bütün sorulara detaylı bir şekilde cevap verdi kendisi saolsun...hastaneye gelince hastane temiz bir ortama sahip ama kalabalıklık konusunda devlet hastenelerine yaklaşmış neredeyse saat 10:00 daki randevuma ancak 10:45 de girebildim.

canım rabbim sağlıkla büyütsün inşallah darısı başımıza.. bende egepolde haftaya randevum var dilek hn. a verdiler nasıl bir doktor bilgin varmı benimde sezeryan olacak egepol evime çok yakın o yüzden tercih ettim inşallah hayırlısıyla o günleri görürüm fırsat bulursan biraz daha anlatırmısın doğumu sonrasını odayı falan çok merak ediyorum

amin,inşallah siz de sağ salim kucaklarsınız bebeklerinizi. ben ilgiden memnundum, oda tertemiz ve genişti,üç dört kez temizlendi.sabah yatışım yapıldı,ertesi gün öğleyin çıktım.ben pek bir şey yiyemesem de yemekler güzeldi.dilek hanımla ilgili de çok olumlu şeyler duydum,için rahat olsun.anesteziyle ilgili kuşkularım vardı ama remzi bey o kadar rahatlatıcı ki...doğumhanede neşeli bir ortam vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…