İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

tşk ederim canım inşallah bende memnun kalırım sizinle paylaşırım gittikçe burdan .. bide bişey daha sorucam ziyaret saati akşam kaça kadar canım ... merak işte benimkiside ayy inşallah zaman çabuk geçerde hayırlısıyla bende alırım kuzucuğumu kucağıma daha çok var

benim dün hakan beyle randevum vardı hakan beyde çok iyi ilgilendi ben mmnun kaldım herşeyi ben sormadan söyledi...

benim dün hakan beyle randevum vardı hakan beyde çok iyi ilgilendi ben mmnun kaldım herşeyi ben sormadan söyledi...

canım banada dilek hanımdan randevu verdiler ona gidicem artık daha tam karar vermedim hastaneye bi gezicem şimdilik bakalım inşallah içime siner.. çok kalabalık diyorlar doğrumu ? Tam randevu saatinde girebildinmi ?

22.00'ye dek ziyaretçi alınıyor.22.00'den sonra sadece refakatçi kalıyor.refakatçi ücreti doğum için ödenen 690 liraya dahil. bir kişi daha isterseniz 100 lira daha ekleniyor. biz isrtemedik.o geceyi ben, eşim ve kızım,çekirdek aile olarak geçirmeyi tercih ettik.bu arada, cd de veriyorlar, doğum sonrası bir sürü foto çektiler. biz kontrole gittiğimizde istemeyi unutmuşuz,artık bir dahaki gidişte alırız.

canım banada dilek hanımdan randevu verdiler ona gidicem artık daha tam karar vermedim hastaneye bi gezicem şimdilik bakalım inşallah içime siner.. çok kalabalık diyorlar doğrumu ? Tam randevu saatinde girebildinmi ?

tam randevu saatinde ben bir kez girebildim.
dr. doğuma filan çıkıyor arada,saatler aksıyor o yüzden.
bu arada, hakan bey'in yanındaki hemşire çok tatlı, ben gökalp bey izinliyken bir kez hakan bey'e gittim. her şey normal vs derken şeker hastası gebe olduğumu öğrenince ve gökalp bey de izindeyken neredeyse oradayken sezaryene alacaktı beni.ki gökalp bey'in izni 3 gün sonra bitecekti zaten. yarın aç gel bir daha nst yapılsın vs dedi. nst için neden aç gideyim ki?gitmedim.kızım iki hafta daha kaldı içimde.doğum için prim alıyorlar sanırım
hakan bey'in hemşiresi gökalp bey'de olsa keşke

benim 11.30 daydı randevum 12 de girebildim canım biraz yoğun ooluyor

Burada bizi bilgilendiren herkese çok teşekkür ediyorum.Ben de dün hamile olduğumu öğrendim ve hemen Gökalp beyden randevu aldım 23 Eylül'e:))inş. bundan sonra ben de paylaşacağım burada tecrübelerimi

Aryam merhaba,
Ben de senden 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim yani bugün benim 5+1
Ayrica ben de egepolden 23 eylüle Gökalp beye randevu aldim. Hepimiz icin hayırlı olur inşallah.

Aryam merhaba,
Ben de senden 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim yani bugün benim 5+1
Ayrica ben de egepolden 23 eylüle Gökalp beye randevu aldim. Hepimiz icin hayırlı olur inşallah.
merhaba cnm tebrik ederimdün bilmiş(!)bi arkadaşım bana egepol hiç iyi değilmiş doktorları çok kötüymüş dedi.kendi prof a gidip her seferinde 200tl bayılıyo da....sinirlerimi bozdu nerden duydun dedim büyük ihtimalle doktoru söyledi ya da attı.ben tabi inanmıyorum onun lafına ama cidden sinirlendim.insanlar her şeye maydanoz olmaya bayılıyor.....

yanlış duymuşsun canımcım..bnde 14 haftalık hamişim..egepole dilek hanıma gidiyorum.gayet memnunum.doğumu sordum sezaryan istemiyorum normal istiyorum ama olup olmayacağı son haftalarmı anlaşılır diye sordum oda evet öle dedi zaten 40 haftaya kadr bile takip ediyoruz bekliyoruz doğumu çok aksi bir durum olursa ancak ozaman sezaryane alırız dedi bana..

merhaba arkadaşlar
gökalp beyden 23 eylüle randevu aldım.bu ilk gidişim olacak.5 haftalık hamileyim.2. randevu tarihimi doktor kendisi mi belirler?yoksa ben kendim 2.randevuyu da alayım mı?kendim almam gerekiyorsa ne zamana alayım ilk randevudan 1 ay sonrasına mı alayım?23 eylülde 2 ay 1 haftalık hamile olacağım.

dr belirleyecek, bundan sonra randevu derdin yok:)

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bende dilek hanıma gidiyorum ve size böyle bir cevap vermiş olması beni gerçekten rahatlattı çünkü bir sorun olmadığı sürece normal doğum yapmak istiyorum ve inşallahta öyle olur.

çok geçmiş olsun canım darısı başımıza

ben de egepol hakan sabırlı ya gidiyorum, genel olarak memnunum ama çok yoğun ve kalabalık oluyor tlf la ulaşması biraz sıkıntılı olduğundan tereddütlerim
var.

ben de egepole gökalp beye başlamak istiyorum ama çok yoğun oluyor diyorlar.
egepole gidenler gerçekten memnunmusunuz hastaneden? bana çok uzak olmasına rağmen doğumu orda yapmayı düşünüyorum ama memnun kalırmıyım diye tereddütlerim var.. drlarımıza istediğimiz zaman ulaşabiliyormuyuz bu çok önemli???

merhaba arkadaşım bnde egepole gitmeyi düşünüyorum henüz hamile değilim ama olunca işlhh bu ayın 20 sine nezahat hnma randewu aldım gökalp bey aşırı yoğun oluyo bnm 3 arkadaşım gökalp beye gitti 3üde memnundu ama hep sezeryan yanlısı deniyo... walla bn geçen sene bi hamilelik geçirdim we 22. haftamda kaybettim kızlarımı özel dra gidiyodum her dk arayıp ulaşabiliyodum ama bni son dkka yarı yolda bıraktı adaam
hee bu demek değil tabi özel drlar ii değil tabiiki çok ii drlar war ama bn artık bi hastaneye gitmeye karar werdim en azından her istediğin zman weya bi aksilik olduğunda dra ulaşamasan bile acili bakıyo gebeler we sürekili nöbetçi k.doğumcu oluyomuş eğer o hastanenin hastasıysan bakıyolar her ürlü ilgileniyolarmış gerekirse yatış yapıyolarmış
yanii egepol doğum hasr-tanesi gibi bşy oldu zaten artık

haklısın cnm. ben de şuan özel bi dra gidiyorum ve memnunum ama onunla egepolde doğum yapmaya kalksam sgk işe yaramıo ve baya maddi külfetli bişey oluyor. ben de egepolün drlarından birine gitmeyi düşünüyorum artık 16. haftamdayım ve sürekli bi dr bulmam şart geç kalmadan. gökalp bey yoğunmuş die kafam karıştı gerçekten. hakan bey varmış birde. belki ondan randevu alrm bilemiorum, bugün arycam hastaneyi

17 ekim için gökalp beyden randevu aldım, inşallah severim doktorumu ve hastaneyi..
bayan drlardan nezahat hanımı mı dilek hanımı mı tavsiye edersiniz? hani bişey olurda gökalp bey dışında birine gitmem gerekirse die. 1 buçuk ay sonraya randevu alabildim ancak

merhaba
bende 2 ay önce egepolde doğum yaptım gökalp bey doktorumdu
randevu konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız 1 aylık randevularınızı hep önceden alın mesela daha radevunuzun zamanı gelmeden bir sonraki randevunuzu almış olun ve dr ben şu güne aldım uygun mu diye sorun
çünkü sadece son ay dr veriyor tarihi nst zamanı önemli diye ama ondan öncekileri hep çalışanlardan alıyorsunuz dr size almanız gereken ortalama zamanı söylüyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…