amin,inşallah siz de sağ salim kucaklarsınız bebeklerinizi. ben ilgiden memnundum, oda tertemiz ve genişti,üç dört kez temizlendi.sabah yatışım yapıldı,ertesi gün öğleyin çıktım.ben pek bir şey yiyemesem de yemekler güzeldi.dilek hanımla ilgili de çok olumlu şeyler duydum,için rahat olsun.anesteziyle ilgili kuşkularım vardı ama remzi bey o kadar rahatlatıcı ki...doğumhanede neşeli bir ortam vardı.
benim dün hakan beyle randevum vardı hakan beyde çok iyi ilgilendi ben mmnun kaldım herşeyi ben sormadan söyledi...
tşk ederim canım inşallah bende memnun kalırım sizinle paylaşırım gittikçe burdan .. bide bişey daha sorucam ziyaret saati akşam kaça kadar canım ... merak işte benimkiside ayy inşallah zaman çabuk geçerde hayırlısıyla bende alırım kuzucuğumu kucağıma daha çok var
canım banada dilek hanımdan randevu verdiler ona gidicem artık daha tam karar vermedim hastaneye bi gezicem şimdilik bakalım inşallah içime siner.. çok kalabalık diyorlar doğrumu ? Tam randevu saatinde girebildinmi ?
canım banada dilek hanımdan randevu verdiler ona gidicem artık daha tam karar vermedim hastaneye bi gezicem şimdilik bakalım inşallah içime siner.. çok kalabalık diyorlar doğrumu ? Tam randevu saatinde girebildinmi ?
Burada bizi bilgilendiren herkese çok teşekkür ediyorum.Ben de dün hamile olduğumu öğrendim ve hemen Gökalp beyden randevu aldım 23 Eylül'e:))inş. bundan sonra ben de paylaşacağım burada tecrübelerimi
merhaba cnm tebrik ederimAryam merhaba,
Ben de senden 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim yani bugün benim 5+1
Ayrica ben de egepolden 23 eylüle Gökalp beye randevu aldim. Hepimiz icin hayırlı olur inşallah.
merhaba hanımlar bende yeni hamişlerdenimilk kez kontrole gidicem haftaya pazartesiye randevu aldım egepolden ama kafamda bir sürü soru var umarım memnun kalabilirim çok doktor değiştirmek istemiyorum çünkü başladığım doktorla gebeliğimi bitirmek istiyorum.. tecrübesi olanlar bana yardım edermisiniz egepol doktorlarının sezeryan yanlısı olduğunu duydum doğruluk payı nedir acaba ???
dr belirleyecek, bundan sonra randevu derdin yok:)merhaba arkadaşlar
gökalp beyden 23 eylüle randevu aldım.bu ilk gidişim olacak.5 haftalık hamileyim.2. randevu tarihimi doktor kendisi mi belirler?yoksa ben kendim 2.randevuyu da alayım mı?kendim almam gerekiyorsa ne zamana alayım ilk randevudan 1 ay sonrasına mı alayım?23 eylülde 2 ay 1 haftalık hamile olacağım.
yanlış duymuşsun canımcım..bnde 14 haftalık hamişim..egepole dilek hanıma gidiyorum.gayet memnunum.doğumu sordum sezaryan istemiyorum normal istiyorum ama olup olmayacağı son haftalarmı anlaşılır diye sordum oda evet öle dedi zaten 40 haftaya kadr bile takip ediyoruz bekliyoruz doğumu çok aksi bir durum olursa ancak ozaman sezaryane alırız dedi bana..
amin,inşallah siz de sağ salim kucaklarsınız bebeklerinizi. ben ilgiden memnundum, oda tertemiz ve genişti,üç dört kez temizlendi.sabah yatışım yapıldı,ertesi gün öğleyin çıktım.ben pek bir şey yiyemesem de yemekler güzeldi.dilek hanımla ilgili de çok olumlu şeyler duydum,için rahat olsun.anesteziyle ilgili kuşkularım vardı ama remzi bey o kadar rahatlatıcı ki...doğumhanede neşeli bir ortam vardı.
merhaba arkadaşım bnde egepole gitmeyi düşünüyorum henüz hamile değilim ama olunca işlhh bu ayın 20 sine nezahat hnma randewu aldım gökalp bey aşırı yoğun oluyo bnm 3 arkadaşım gökalp beye gitti 3üde memnundu ama hep sezeryan yanlısı deniyo... walla bn geçen sene bi hamilelik geçirdim we 22. haftamda kaybettim kızlarımı özel dra gidiyodum her dk arayıp ulaşabiliyodum ama bni son dkka yarı yolda bıraktı adaamben de egepole gökalp beye başlamak istiyorum ama çok yoğun oluyor diyorlar.
egepole gidenler gerçekten memnunmusunuz hastaneden? bana çok uzak olmasına rağmen doğumu orda yapmayı düşünüyorum ama memnun kalırmıyım diye tereddütlerim var.. drlarımıza istediğimiz zaman ulaşabiliyormuyuz bu çok önemli???
merhaba arkadaşım bnde egepole gitmeyi düşünüyorum henüz hamile değilim ama olunca işlhh bu ayın 20 sine nezahat hnma randewu aldım gökalp bey aşırı yoğun oluyo bnm 3 arkadaşım gökalp beye gitti 3üde memnundu ama hep sezeryan yanlısı deniyo... walla bn geçen sene bi hamilelik geçirdim we 22. haftamda kaybettim kızlarımı özel dra gidiyodum her dk arayıp ulaşabiliyodum ama bni son dkka yarı yolda bıraktı adaam
hee bu demek değil tabi özel drlar ii değil tabiiki çok ii drlar war ama bn artık bi hastaneye gitmeye karar werdim en azından her istediğin zman weya bi aksilik olduğunda dra ulaşamasan bile acili bakıyo gebeler we sürekili nöbetçi k.doğumcu oluyomuş eğer o hastanenin hastasıysan bakıyolar her ürlü ilgileniyolarmış gerekirse yatış yapıyolarmış
yanii egepol doğum hasr-tanesi gibi bşy oldu zaten artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?