- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
merhaba
bende 2 ay önce egepolde doğum yaptım gökalp bey doktorumdu
randevu konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız 1 aylık randevularınızı hep önceden alın mesela daha radevunuzun zamanı gelmeden bir sonraki randevunuzu almış olun ve dr ben şu güne aldım uygun mu diye sorun
çünkü sadece son ay dr veriyor tarihi nst zamanı önemli diye ama ondan öncekileri hep çalışanlardan alıyorsunuz dr size almanız gereken ortalama zamanı söylüyor sadece
çok ilginç, ben de onun hastasıydım ama en başta bir ay sonraya,daha sonra 15 günde bir ve 34. haftadan sonra haftada bir hatta bazen iki kez hep odasındaki bilgisayara kendi girdi tarihleri. ilk randevum dışında kayıtla bağım olmadı para ödemek hariç.
Arkadaşlar merhaba ben 13 haftalık gebeyim ikil tarama testi için sabahtan beri kaç hastane aradım yorumları okudum . Farkettim ki herkes egepol için iyi diyor. Telefonla bilgi almak istedim . Sadece muayene ücret bilgisi verdi. Ikili test yaptıran arkadaşlar varsa fiyatını yazarlarsa çok sevinirim.
slm kızlar bn nezahat hna gidiyodum yani hamile değilken yazıyodumda buraya we dün allahıma şükürler olsun ahmile olduğumu örendim hmn hastaneyi aradım drla görüşmek için
görüştüremeyiz çok acil deyilse ddiler
bnde bgn hamile olduumu örendim değerimi söleyip ona göre randewu günü alıcaktım dedim ama sekreter görüştürmedi drla....
daha çok küçüktür gözükmez zaten dedi 2 hafta snrya werdi randewuyu bende tmm dedim ne diiim...
ama snr sinir oldum yaaaa ilerki zamanlarda ne biliim bişey olsa weya aklıma bi soru takılsa görüşemicekmiyiz drumuzla
slm kızlar bn nezahat hna gidiyodum yani hamile değilken yazıyodumda buraya we dün allahıma şükürler olsun ahmile olduğumu örendim hmn hastaneyi aradım drla görüşmek için
görüştüremeyiz çok acil deyilse ddiler
bnde bgn hamile olduumu örendim değerimi söleyip ona göre randewu günü alıcaktım dedim ama sekreter görüştürmedi drla....
daha çok küçüktür gözükmez zaten dedi 2 hafta snrya werdi randewuyu bende tmm dedim ne diiim...
ama snr sinir oldum yaaaa ilerki zamanlarda ne biliim bişey olsa weya aklıma bi soru takılsa görüşemicekmiyiz drumuzla
canımcım hiiç sinir olma gerek yok..hemen başka hastane ara kendine..bn vazgeçtim egepole gitmkten artık..arıkan şifaya gaziemire geçicem..ışık hanıma..
basmane şifada bir arkadaşım doğum yaptı, doğum parası haricinde yok mama parası yok bez parası bir sürü masraf çıkarttılar ki o paraya 2 yıllık bez ve mama alınırdı. iyi araştırın. egepolde 690 dediler çıkarken 690 aldılar.
Arkadaşlar merhaba ben 13 haftalık gebeyim ikil tarama testi için sabahtan beri kaç hastane aradım yorumları okudum . Farkettim ki herkes egepol için iyi diyor. Telefonla bilgi almak istedim . Sadece muayene ücret bilgisi verdi. Ikili test yaptıran arkadaşlar varsa fiyatını yazarlarsa çok sevinirim.
günaydın arkadaşlar...sabah sabah yazmak istedim hemen sizlere...bilin diye..dün 05.10.11 de saat 5 te aylık rutin kontrolüm vardı egepol dilek hanımda..gittim girişte kayıttaki kız randevumun dün oldğunu söyledi..her ayın 5 inde olması gereken randevum 4 üne yazılı görünüyor..çalışan biriyim üst üste izin alamam rica ediorum dedim dedim doktoru aradı hanımefendi çıkıcam demiş kız öyle sölüor..bnde gittim dr nin yanına rica ettim bana tripli bir şeklde yüzüme bakmadan hayır bakıcak olsam zaten sölerdm telefonda yukarıda anesteziye çıkıp müdahelede bulunmam gerek dedi..bnde tabi başhekimliğe çıkmak istedim..halkla ilişkiler danışmanını getirdiler hastaneyi karıştırdım iice..kadın baktı ben susmucam doktoru aradı demişki beklesin ozaman yarım saat sonra bakıcam..varmı böyle bir saçmalık yaa paranla rezil oluosun üstelik diğer özellere göre daha fazla ücret alıyorlar..ve ücretli muayneden sonra 10 günlük hakkımız var muayne içn..burda bakmıolar üstün körü cvp verip gönderio doktor..ayrıcada acil bi durum olsa doktora ulaşmak mümkün değil..zatn doğuma girme garantiside vermior...ama ben bu işin peşini bırakmam hastane sahiplerine kadar arıcam şikayet edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?