kesinlikle katılıyorum bende 6 aydır nezahat hanımın hastasıyım ve çok memnunum.asla terslemez ve hep güleryüzlüdür.hatta bazen benim evham yapıpda saçma sapan kuruntularıma bile sakinlikle ve bi abla gibi cevap verir.sanırım bu dilek hn ile ilgili bir problem herkezden duyuyorum aksi ve sinirli olduğunu.gökalp bile o kadar yoğunluğa hep güleryüzlüdür.bence şikayet edin yönetime.bu en telaşlı ve en özel zamanınızı moralinizi bozanlarla geçirmeyin
slm cnmm bnd bgn itibariyle nezahat hnmın hastasıyım 5 haftalık hamileym we bgn ilk kontrolümüz wardı ii bi dr ama brz mesafeli we soğuk gibi geldi bana acaba daha yeniyiz diyemii ama genelde iyiydi 15 gn snr gene çağırdı kalp atışı için acaba ozmnda muayene ücreti wericekmiyiz?
hadi yaaaaben sgk ya bağlıyım, 10 günü geçince yeniden ücret ödüyorum.
bende 34 haftalık hamileyim ve nezahat hanıma gidiyorum..ama benimle hiç dogum seklini konusmadı daha..sizce nezahat hanım normal dogummu cok yapıyor sezeryan mı..yani nasıl bilinir
slm cnmm bnd bgn itibariyle nezahat hnmın hastasıyım 5 haftalık hamileym we bgn ilk kontrolümüz wardı ii bi dr ama brz mesafeli we soğuk gibi geldi bana acaba daha yeniyiz diyemii ama genelde iyiydi 15 gn snr gene çağırdı kalp atışı için acaba ozmnda muayene ücreti wericekmiyiz?
benim de bir çok arkadaşım geçen yıl doğum yaptı Egepol'de. çok memnun kaldılar. şimdi ben hamileyim ve ben de oraya gideyim diye heveslendim. dilek hanımı tercih ettim. etmez olaydım. ilk ve son gidişim oldu. randevu saatimden 45 dk. sonra girebildim. o gün ikili test yaptırmam gerekiyormuş. hastanede yoktu. dilek hanım beni alsancaktaki kliniklere yönlendiriyor. avrupa standartlarındaki bir hastanede olmamasına çok şaşırdım. basit bir poliklinikte,tıp merkezinde bile ikili test varken..neyse benim test kaldı tabikii.ertesi gün kan tahlili vermeye gittim. bana 1-2 saat sonra sonuçlar çıkar dediler. 1 saat geçti..YOK.2 saat geçti YOK. ha çıktı ha çıkacak.. akşam saat 17 :30 a yetiştirdiler şikayet edince tabiki.. doktora göstermek için da bir yarım saat bekledim. doktor dilek hanım gelmeyen bi doktorun hastalarına bakıyor kendi randevulu hastaları bekliyor. böyle bi rezillik olur mu? niye randevu alıyorum. biz çalışan insanlarız.her şeyimiz planlı. içeri girip sonuçları göstermek istedim Dilek hanım beni azarladı... bekleyin diye.. zaten sabahtan beri bekliyorum dedim.aç sefil oldum oralarda. bana testin geç çıkacağını söylemiyorlar ki oyalıyorlar..bir saat sonra..bir saat sonra.. devlet hastaneleri bile daha düzenli.paramla rezil olmaya gidemem Egepol'e.. haa ilk zamanlar gerçekten iyi bi yer olabilir ama şu an çok kalabalık ve bence değmez. başka hastane mi yok. ben de g.emir şifa diye düşünmüştüm ama sonra yine eski doktoruma gidiyorum.Tınaztepe Hastanesine.. bu hastaneyle ilgili bildikleriniz varsa olumsuz söyleyin de geç olmadan bi karar verebileyim..
slm kızlar bn nezahat hna gidiyodum yani hamile değilken yazıyodumda buraya we dün allahıma şükürler olsun ahmile olduğumu örendim hmn hastaneyi aradım drla görüşmek için
görüştüremeyiz çok acil deyilse ddiler
bnde bgn hamile olduumu örendim değerimi söleyip ona göre randewu günü alıcaktım dedim ama sekreter görüştürmedi drla....
daha çok küçüktür gözükmez zaten dedi 2 hafta snrya werdi randewuyu bende tmm dedim ne diiim...
ama snr sinir oldum yaaaa ilerki zamanlarda ne biliim bişey olsa weya aklıma bi soru takılsa görüşemicekmiyiz drumuzla
günaydın arkadaşlar...sabah sabah yazmak istedim hemen sizlere...bilin diye..dün 05.10.11 de saat 5 te aylık rutin kontrolüm vardı egepol dilek hanımda..gittim girişte kayıttaki kız randevumun dün oldğunu söyledi..her ayın 5 inde olması gereken randevum 4 üne yazılı görünüyor..çalışan biriyim üst üste izin alamam rica ediorum dedim dedim doktoru aradı hanımefendi çıkıcam demiş kız öyle sölüor..bnde gittim dr nin yanına rica ettim bana tripli bir şeklde yüzüme bakmadan hayır bakıcak olsam zaten sölerdm telefonda yukarıda anesteziye çıkıp müdahelede bulunmam gerek dedi..bnde tabi başhekimliğe çıkmak istedim..halkla ilişkiler danışmanını getirdiler hastaneyi karıştırdım iice..kadın baktı ben susmucam doktoru aradı demişki beklesin ozaman yarım saat sonra bakıcam..varmı böyle bir saçmalık yaa paranla rezil oluosun üstelik diğer özellere göre daha fazla ücret alıyorlar..ve ücretli muayneden sonra 10 günlük hakkımız var muayne içn..burda bakmıolar üstün körü cvp verip gönderio doktor..ayrıcada acil bi durum olsa doktora ulaşmak mümkün değil..zatn doğuma girme garantiside vermior...ama ben bu işin peşini bırakmam hastane sahiplerine kadar arıcam şikayet edicem...
Arkadaşlar merhaba ben 13 haftalık gebeyim ikil tarama testi için sabahtan beri kaç hastane aradım yorumları okudum . Farkettim ki herkes egepol için iyi diyor. Telefonla bilgi almak istedim . Sadece muayene ücret bilgisi verdi. Ikili test yaptıran arkadaşlar varsa fiyatını yazarlarsa çok sevinirim.
Evet ya haklısın hic konuşmadı acaba hic konuşmaması normal dogum yapacagı icin mı konuşmadı ben normal dogum istiyorum dua edin bana
ya inşallah dediklerinde samimidir nezahat hanım..bende doktorumdan cok memnunum..nezahat hanımla devam et ve ona güven derim..ama ne bileyim türkiyede bütün doktorlAR NEDENSE NORMAL DOGUM YANLISI OLUYOR AMA sıra doguma gelince dünyadaki en cok sezeryan yapma oranı türkiyede gibi bi şey..inşallah allah normal ve hayırlı bir dogum nasip edr.sana da bana da..normal düsün bence..ama tabi ki herseyin hayırlısı..dedim ya beni hala ne muayene etti ne de konustu dogumla ilgili 35 haftada gidicem sana dönerim o zaman..
evet hanımlar, dün öğlen saat 15,00 deki randevuma gittim, giittiğimde kapının girişindeki gişeden 28,00 tl para ödeyerek muayene fişimi aldım (sgk lıyım ) bu paranın 12 lirasını sgk ya ödüyorlarmış, 16 lirada hastaneye gidiyor.. Toplam 28,00 tl.
Doktorun muayenehanesinin olduğu kat giriş katında idi, kapının önüne gittiğimde 13,45 randevusu daha yeni giriyordu,
15 dk ara ile hasta alıyor doktor bey, bazen 20 dk yı buluyor.. Koridorda hafiften bi yoğunluk vardı , oturup bekleyebileceğim bir sandalye aradı gözüm, ama kan alma ünitelerinin olduğu yerler dışında koridorda sandalye yada bank yoktu malesef, hamile kadınları bu şekilde ayakta bekletmek ne kadar doğru bilmiyorum..
Gökalp bey....
İnanılmaz tatlı ve sempatik bir adam, son derece ilgili ve nazik davrandı, kapının önündeki 45 dklık bekleyişe değdi diyebilirim , zira girmeden önce bu hastaneye ilk ve son gelişimdir demiştim.
Gidip muayene olunması konusunda tavsiyede bulunabilirim, ama doğum konusunda araştırmalara devam edeceğim..
evet hanımlar, dün öğlen saat 15,00 deki randevuma gittim, giittiğimde kapının girişindeki gişeden 28,00 tl para ödeyerek muayene fişimi aldım (sgk lıyım ) bu paranın 12 lirasını sgk ya ödüyorlarmış, 16 lirada hastaneye gidiyor.. Toplam 28,00 tl.
Doktorun muayenehanesinin olduğu kat giriş katında idi, kapının önüne gittiğimde 13,45 randevusu daha yeni giriyordu,
15 dk ara ile hasta alıyor doktor bey, bazen 20 dk yı buluyor.. Koridorda hafiften bi yoğunluk vardı , oturup bekleyebileceğim bir sandalye aradı gözüm, ama kan alma ünitelerinin olduğu yerler dışında koridorda sandalye yada bank yoktu malesef, hamile kadınları bu şekilde ayakta bekletmek ne kadar doğru bilmiyorum..
Gökalp bey....
İnanılmaz tatlı ve sempatik bir adam, son derece ilgili ve nazik davrandı, kapının önündeki 45 dklık bekleyişe değdi diyebilirim , zira girmeden önce bu hastaneye ilk ve son gelişimdir demiştim.
Gidip muayene olunması konusunda tavsiyede bulunabilirim, ama doğum konusunda araştırmalara devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?