İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

benim de bir çok arkadaşım geçen yıl doğum yaptı Egepol'de. çok memnun kaldılar. şimdi ben hamileyim ve ben de oraya gideyim diye heveslendim. dilek hanımı tercih ettim. etmez olaydım. ilk ve son gidişim oldu. randevu saatimden 45 dk. sonra girebildim. o gün ikili test yaptırmam gerekiyormuş. hastanede yoktu. dilek hanım beni alsancaktaki kliniklere yönlendiriyor. avrupa standartlarındaki bir hastanede olmamasına çok şaşırdım. basit bir poliklinikte,tıp merkezinde bile ikili test varken..neyse benim test kaldı tabikii.ertesi gün kan tahlili vermeye gittim. bana 1-2 saat sonra sonuçlar çıkar dediler. 1 saat geçti..YOK.2 saat geçti YOK. ha çıktı ha çıkacak.. akşam saat 17 :30 a yetiştirdiler şikayet edince tabiki.. doktora göstermek için da bir yarım saat bekledim. doktor dilek hanım gelmeyen bi doktorun hastalarına bakıyor kendi randevulu hastaları bekliyor. böyle bi rezillik olur mu? niye randevu alıyorum. biz çalışan insanlarız.her şeyimiz planlı. içeri girip sonuçları göstermek istedim Dilek hanım beni azarladı... bekleyin diye.. zaten sabahtan beri bekliyorum dedim.aç sefil oldum oralarda. bana testin geç çıkacağını söylemiyorlar ki oyalıyorlar..bir saat sonra..bir saat sonra.. devlet hastaneleri bile daha düzenli.paramla rezil olmaya gidemem Egepol'e.. haa ilk zamanlar gerçekten iyi bi yer olabilir ama şu an çok kalabalık ve bence değmez. başka hastane mi yok. ben de g.emir şifa diye düşünmüştüm ama sonra yine eski doktoruma gidiyorum.Tınaztepe Hastanesine.. bu hastaneyle ilgili bildikleriniz varsa olumsuz söyleyin de geç olmadan bi karar verebileyim..

gökalp bey'in gözünü seveyim! hamile hastaya bağırmak ha? kadın dr sevmem zaten, bir nedeni de bu kaprisleri işte. her dr.un tarzı farklı mı ki? gökalp bey tahlil ve nst sonuçları için sıraya sokmaz, araya alır.

doktorun da nevri dönmüş kalabalıktan..ama o sabahtan akşama kadar koşturmak için para alıyor. ben bu rezilliği çekmek için para veriyorum.
hiç bir yerde sonuç göstermek için sıraya girmezsin.randevu almazsın.burada sorun şu:
hemşireler organizasyonu sağlayamıyor. sadece masada oturmuş bilg. başında. bi şey yapmıyorlar. doktorun işlrini düzenlemiyorlar.
zaten benim gördüğüm kadarıyla İzmir de sağlık hizmetleri anlayışı pek gelişmemiş.Ankaradaki hastaneleri bi görsünler.öğrenip gelsinler...

kesinlikle katılıyorum bende 6 aydır nezahat hanımın hastasıyım ve çok memnunum.asla terslemez ve hep güleryüzlüdür.hatta bazen benim evham yapıpda saçma sapan kuruntularıma bile sakinlikle ve bi abla gibi cevap verir.sanırım bu dilek hn ile ilgili bir problem herkezden duyuyorum aksi ve sinirli olduğunu.gökalp bile o kadar yoğunluğa hep güleryüzlüdür.bence şikayet edin yönetime.bu en telaşlı ve en özel zamanınızı moralinizi bozanlarla geçirmeyin

slm cnmm bnd bgn itibariyle nezahat hnmın hastasıyım 5 haftalık hamileym we bgn ilk kontrolümüz wardı ii bi dr ama brz mesafeli we soğuk gibi geldi bana acaba daha yeniyiz diyemii ama genelde iyiydi 15 gn snr gene çağırdı kalp atışı için acaba ozmnda muayene ücreti wericekmiyiz?

ben sgk ya bağlıyım, 10 günü geçince yeniden ücret ödüyorum.

bende 34 haftalık hamileyim ve nezahat hanıma gidiyorum..ama benimle hiç dogum seklini konusmadı daha..sizce nezahat hanım normal dogummu cok yapıyor sezeryan mı..yani nasıl bilinir

ben sgk ya bağlıyım, 10 günü geçince yeniden ücret ödüyorum.
hadi yaaaa
bende 34 haftalık hamileyim ve nezahat hanıma gidiyorum..ama benimle hiç dogum seklini konusmadı daha..sizce nezahat hanım normal dogummu cok yapıyor sezeryan mı..yani nasıl bilinir

e doğumuna çok az kalmış konuşmadınızmı hiç bgne kdr.. sorsaydın sen bnm bi arkadaşıma normal doğum yapmış nezahat hnm ama pek tanımıyorum bnde bgn ilk kontrolüme gittim ona

Evet ya haklısın hic konuşmadı acaba hic konuşmaması normal dogum yapacagı icin mı konuşmadı ben normal dogum istiyorum dua edin bana

nezahat hnmm cok sevimli bir bayan. simdiye kadar hiçbir sorum cevapsız kalmadı ve beni hiç terddütte bırakmadı. muayene ücreti yine vericeksin tatlım. öyle agız dolusu kahkahalar atann sıkır sıkırr bi hatun degill tabi ama her gittiginde gülümseyebildigini ve sabırla dinledigini arada espri yapabildigini görüceksin.. tam bi huzur kadını

tatlım dilek hanım genel olarakk problemli bi bayan heralde.. sürekli onunla ilgili sikayetler okuyorum nedense. benim bi arkadasım dilek hanım da dogum yaptı cok da memnundu.. ben kendim nezahat hanıma gitmeyi tercih ettim. keske tahlil sonucunu hastahanede beklemeseydin.. dedigin gibi erken cıkmıyor cünkü ben ya gider geri dönerim yada sonraki gün falan müsait bi zamanda gelirim.. simdiye kadar sonuc göstermek için hiç beklemedim.. hemsiresine veriyorum kagıdı hastadan sonra sırayla hızlıca sonuclara bakıyor. beni azarlasa ben sikayet ederdim.. senin verdigin parayla maas alabildiklerini farkında olmalılar sonucta.. iyi sanslar

evet öyle birsey için görüstürmezler cnm. cünkü bashekimlikten yasak var.. bide sen tlfn a baglanmaya calısırken genelde o baska bir hastayla ilgileniyo oluyor sonucta. 15 gün ideal bi zaman kese görünmesi için. ama su var ben bi sabah kramptan yürüyemedigimde aradım.. görüstüremeyeceklerini söylediler.. hastahaneye gelin aradan alıcaz dediler. bende yürüyemiyorum danısmam lazım diye belirttim. bagladılar hemen.. nezahat hnm bana ilac adı söledi telefonda bi iki soru sordu hafta içi gel dedi. hiç sorun cıkmadı yani. simdi biraz daha sıkı sanırım bu telefon durumu ama acilsenizz hastahaneye gittiginzde kolayca muayeneye girebilirsiniz. hemsiresi de cok tatlı bi kızcaız. doguma yakın telefonla görüsebilirsin sanırım riskli bi dönem oldugundan daha kolay ulastırırlar tatlım

anestezi müdahalesini bilemedim cnm o kadın anestezi yapmıyor cünkü anestezi uzmanı baska. ama eger dogum cıkarsa o dogum bitene kadar beklemek zorundasın. 3 defa doguma denk gelmiş biri olarak gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim. randevuyu sen kendin 5 ine almısmıydın acaba?? niye öyle bi karısıklık olmus anlamadım.. ama ukala bi hatun demekki bu dilek hanım.. böyle dinleyince nezahatı daha bi seviyorum valla. ben yeni randevu için tarihinden bi hafta önce aramöıstım sekreterlik bana bi sonraki aya ancak randevu var dedi. meger muayeneden cıktıktan sonra hemen almak lazımmıs bi sonraki aya ben hiç sıkıntı cekmedigimden son hafta alıyodum.. ben bana öle bişi demediler ama deyince nezahat hanımın hemsiresine bagladılar. kız da anlattı iste cıkarken almanoz lazımdı falan diye. ama 20 gün var digerine nerdeyse 2 ay beklemiş olcam dedim. siz gelin yarın dedi. normal onun verdigi saatte gittim fisimi aldım muaeyene oldum. 24 ünde girdim ama su anda 27 si görünüyor. gelmeyen birinin yerine falan kaydettler demek. ama sonucta benim işimi halletti. hiç magdur olmadım daha. ama dilek hanımın burnunu accık sürtmek lazım

tatlım hastahane ikili test yapmıyor. anlasmaları yokmus. nezahat hanım bana yesilyurt devlet hastanesinin ücretsiz yaptıgını söyledi. ama ben ismini verdigi laboratuarlardan birinde yaptırdım 60 tl ye
ikili testi hastahane yapmıyor cnm

kızlaarr dilek hanım zaten egepolun sahibi ... :) şımarıklığı bu yüzdendir.. eşi de benim doktorum.. mustafa alihanoğlu.. bende doğumu egepolde düşünüyorum... sadece koşulları iyi ve evime yakın diye...

Evet ya haklısın hic konuşmadı acaba hic konuşmaması normal dogum yapacagı icin mı konuşmadı ben normal dogum istiyorum dua edin bana

canım bende 27 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beri şu doğum olayından dolayı çok telaşlıyım.geçen hafta nezahat hn da randevum vardı.bende erken olmasına rağmen dayanamayıp sordum ben nasıl doğurucam çok korkuyorum diye.bana doğum yaklaştıkça çatı muaynesi yaptığını bebeğin kilosu ve annenin çatı müsaitliğine göre karar verdiğini ve normal doğum yanlısı olduğunu söyledi.ama isteğe bağlı sezaryan da yapıyoruz dedi.şimdilik düşünme daha dedi.ayrıca doğumun 10 cm de gerçekleştiğini ve 4 cm oluncada epidural yaptıklarını ve ciddi rahatlama ve ağrı azalması yaşıyacağımı söyledi.hatta benim gittiğim gün nöbetçiymiş ve o gün 3 hastasıda normal doğum yapmış.offff yinede korkuyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz doğum şekliniz hakkında??? bu arada o manyak dilek hnmı şikayet edin ya size dert olucağına ona dert olsun derim

ya inşallah dediklerinde samimidir nezahat hanım..bende doktorumdan cok memnunum..nezahat hanımla devam et ve ona güven derim..ama ne bileyim türkiyede bütün doktorlAR NEDENSE NORMAL DOGUM YANLISI OLUYOR AMA sıra doguma gelince dünyadaki en cok sezeryan yapma oranı türkiyede gibi bi şey..inşallah allah normal ve hayırlı bir dogum nasip edr.sana da bana da..normal düsün bence..ama tabi ki herseyin hayırlısı..dedim ya beni hala ne muayene etti ne de konustu dogumla ilgili 35 haftada gidicem sana dönerim o zaman..

bugün saat 15.00 de Gökalp bey ile randevumuz var, eve gider gitmez hastane ile ilgili bütün detayları yazacağım, allah hepinize hayırlı haberler duymayı, hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin inşallah.. vicdan sahibi doktor ve hemşirelerin ayak ucunuzda olduğunu bilmek gibisi yok..

tamam tatlım mutlaka haberini bekliyorum.hayırlı haberler inşallah umarım normal yaparsın ve benide bilgilendirirsin kendine iyi bak

evet hanımlar, dün öğlen saat 15,00 deki randevuma gittim, giittiğimde kapının girişindeki gişeden 28,00 tl para ödeyerek muayene fişimi aldım (sgk lıyım ) bu paranın 12 lirasını sgk ya ödüyorlarmış, 16 lirada hastaneye gidiyor.. Toplam 28,00 tl.

Doktorun muayenehanesinin olduğu kat giriş katında idi, kapının önüne gittiğimde 13,45 randevusu daha yeni giriyordu,
15 dk ara ile hasta alıyor doktor bey, bazen 20 dk yı buluyor.. Koridorda hafiften bi yoğunluk vardı , oturup bekleyebileceğim bir sandalye aradı gözüm, ama kan alma ünitelerinin olduğu yerler dışında koridorda sandalye yada bank yoktu malesef, hamile kadınları bu şekilde ayakta bekletmek ne kadar doğru bilmiyorum..

Gökalp bey....

İnanılmaz tatlı ve sempatik bir adam, son derece ilgili ve nazik davrandı, kapının önündeki 45 dklık bekleyişe değdi diyebilirim , zira girmeden önce bu hastaneye ilk ve son gelişimdir demiştim.

Gidip muayene olunması konusunda tavsiyede bulunabilirim, ama doğum konusunda araştırmalara devam edeceğim..

canım bende 17 kasıma Gökalp beye randevu alabildim o zamana kaar bekleyemeyeceğim için gaziemir şifaya gittim kesemizi gördük kalp atışımızı duyduk tahlillerim yapıldı
ama aklım Gökalp beyde.... senin görüşlerinide merak ediyordum olumlu olması sevindirdi peki bir daha ki randevunu gökalp beymi verdi yoksa sen kendinmi aldın çok yoğun olduğu için 1- 1.5 ay sonraya veriyorlar

canım sevindim gerçi ben nezahata gidiyorum ama gökalpe daha önce muayne olmuştum.çok tatlıdır.ayrıca gökalp'in odasının hemen solunda büyük bir bekleme salonu var.orda herkez oturup ekrandan isminin ve numarasının yanmasını bekler.bir dahaki sefere öyle yap boşuna ayakta bekleme tatlım.LCD ekranda doktorunun isminin karşısında senin ismin çıkana kadar oturabilirsin.kendine iyi bak hayırlısı olsun

Kizlr 21inde dilek hanimla randevum var.bu 2.gidisim olacak dilek hanima.ilk randevumuz gayet keyifliydi.cinsiyet ogrencektk bizimki gostermedi:)kadin bayagi ugrasti ilgilendi sagolsun.21indn sonra tekrar yazarim goruslerimi.burda okuduklarimdan sonra canim da sikildi ya hayirlisi insallah...

merhaba kızlar bende 8 haftalık hamileyim, egepole gittim bende dilek hanımdan almıştım ilk randevumu, acilden çağırmışlar o yüzden pek bi acele baktı ama hiç ters davranmadı, öle ters soğuk bi hareketi olmadı ama çok ilgilenmedi de.. memnun kalmadığım için 2. randevuyu gökalp beyden aldım, gökalp beyle doğum yapan tanıdıklarımız var çok iyi bi doktormuş,aynı zamanda da alsancakta dr adnan keklik e gidiyorum, adnan bey tanıdık doktor, egepoldekilere güvenebilirmiyim bilemediğim için iki tarafa da bi süre devam etcem karar verinceye kadar.
doğum için allah yardımcınız olsun, artık normal doğumda da iğne yapılıyomuş ağrı sızı olmuyomuş bi nefeste inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…