hakan bey e giden yok mu aranızda? o da çok ilgili gibi duruyor gidince ama sanki bazı şeyleri atlıyor mu, merak ediyorum.
bende hakan beye gidiyorum 33 haftalık hamileyim ve son 3 aylık kontrollerimde hakan beye gidiyorum,gökalp beyi çok istemiştim ama randevu almak bayağı bir problem;hakan beyden çok rahat oluyor..ben çok samimi ve ilgili buluyorum kendisini sabırla bütün sorularımızı cevaplıyor...hatta dün sadece tahlil sonuçlarımı göstermek için gittim gelmişken gel bebişede bakalım deyip ultrasonla tekrar baktı... ve burda yazılan randevu bekleme şikayetlerini ben hiç yaşamadık daha hastanede.enson gittiğimde randevum 11:20 deyken beni 11:00 de aldılar.. ben hastaneden de doktorumdan da çok memnunum kızlar...laboratuvar sonuçlarının alındığı kısımdaki hatunu saymıyorum ama..
hakan sabırlı çok ilgili bir doktordur sırf o hastanede diye oraya gidiyorum 7-8 yıldır benim doktorumdur kendisi.İçiniz rahat olsun derim
ben de gökalp bey'e üzülüyorum. doğumumu onda yaptığım için pişman değilim, gayet başarılı bir operatör. benim gebeliğim riskli idi, belki o yüzden, hiç geçiştirildiğimi hissetmedim.
benim asıl sıkıntım çocuk doktorundan yana oldu. hatta bunu yönetime bildirecektim ama kızım huysuzlandığı için çıkmak zorunda kaldım.neşe yar adlı bayan bahsettiğim doktor.yaklaşık 1 saat gecikmeli olarak odaya girdik, tarttı,boyunu ,baş çevresini ölçtü ve kontrol bitti. e bu kadarını sağlık ocağı da yapıyor. üstelik onlar 29 lira almadan, bedava yapıyor.gözüne, kulağına bak, ne bileyim kalbini, ciğerlerini dinle.yok! sadece anne sütüyle besliyorum kızımı ve bu ay 900 gr almış ki normal sınırlar içinde kilo alımı. mamaya başlamak gerek dedi 3 aylık bile değil bu bebek, masasının üstünden bir mama broşürü uzattı. bana sen de omega 3 takviyesi almalısın dedi, yine masasının üstünden bir broşürün üstündeki bir ilacı işaretledi bunu al dedi. resmen ilaç firmalarıyla ortak çalışıyor! sonra da kızının bacakları problemli gibi, kalça çıkığı var herhalde ultrason çekilsin dedi. ama bunu herhangi bir muayene yapmadan söyledi.o an o kadar kötü oldum ki...neyse, gittik ultrason için randevu aldık, 91 lira dediler. ben randevu gününü bekleyemedim ve behçet uz çocuk hastanesi'ne götürdüm ertesi gün. gayet güleryüzlü bir doktor, sevip okşayarak bebeğimi hiç ağlatmadan muayene etti. orada 91 liraya mal olacak işlem ücretsiz halloldu. sadece 15 dakika bekledik.
ben maalesef neşe yar'ın iyi niyetle değil para için herkesi ultrasona yönlendirdiğini ve hastanenin de bunu istediğini düşünüyorum. az para değil, günde 10 çocuk gelse, 3 dakika süren bir işlem için iyi para!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?