İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

dilek hanımı şikayet ettim elbet ama oranın sahibiymiş kadın.kimi kime şikayet edicez? ilk ve son gidişim oldu.ben çalışan bi insanım .saatinde randevuma girmeliyim. rahat etmek için özele para veriyorum.niyer bekleyim ki?başka hastane mi yok?

Son düzenleme:
[COLOR=#000080]ben ilk doğumumu epidural yaptım.gayet iyi geçti. herkese tavsiye ediyorum. hem normal doğum yapıyosun hem de ağrı duymuyorsun. şimdi ikinci geliyo. onu da inş. öyle doğum yaparım. hemen ayağa kalkıyorusun. geziyorsun. ben memnun kaldım.[/COLOR]

Son düzenleme:
hakan bey e giden yok mu aranızda? o da çok ilgili gibi duruyor gidince ama sanki bazı şeyleri atlıyor mu, merak ediyorum.

hakan bey e giden yok mu aranızda? o da çok ilgili gibi duruyor gidince ama sanki bazı şeyleri atlıyor mu, merak ediyorum.

bende hakan beye gidiyorum 33 haftalık hamileyim ve son 3 aylık kontrollerimde hakan beye gidiyorum,gökalp beyi çok istemiştim ama randevu almak bayağı bir problem;hakan beyden çok rahat oluyor..ben çok samimi ve ilgili buluyorum kendisini sabırla bütün sorularımızı cevaplıyor...hatta dün sadece tahlil sonuçlarımı göstermek için gittim gelmişken gel bebişede bakalım deyip ultrasonla tekrar baktı... ve burda yazılan randevu bekleme şikayetlerini ben hiç yaşamadık daha hastanede.enson gittiğimde randevum 11:20 deyken beni 11:00 de aldılar.. ben hastaneden de doktorumdan da çok memnunum kızlar...laboratuvar sonuçlarının alındığı kısımdaki hatunu saymıyorum ama..

hakan sabırlı çok ilgili bir doktordur sırf o hastanede diye oraya gidiyorum 7-8 yıldır benim doktorumdur kendisi.İçiniz rahat olsun derim

merhaba kızlar,ben de 17 haftalık hamileyim.üçyolda oturuyorum ve doktorum nezahat hanım.bu cuma 3.randevum var kendisiyle.gayet memnunum doktorumdan..

hakan sabırlı çok ilgili bir doktordur sırf o hastanede diye oraya gidiyorum 7-8 yıldır benim doktorumdur kendisi.İçiniz rahat olsun derim

ben de kendisinden memnunum, ama yapılacak her şeyi ben sordum bu zamana kadar, şu haftada gel şunu yapalım demedi daha, 25 haftalığım bu arada baştan beri de ona gidiyorum. bir de ben hep çok bekledim, bana hep yoğun günleri rastladı herhalde yine de her soruma cevap veriyor ama işte yeterince takip etmiyor sanki. ama içimi rahatlattınız teşekkürler

EGEPOL DEVLET :) HASTAHANESİ - KADIN DOĞUM

ben de 24 haftalık hamileyim kontroller için egepol hastahanesine gidiyorum doktorum gökalp bey. çok iyi bir doktor ama adama resmen acıyorum bukadar yoğun stresli bir ortamda hastaları geçiştirdiğini düşünüyorum. 5dk da ultrasona bakıp yolluyor kilomu tansiyonumu ölçmeyi bırak sormuyor bile. en çok da okadar para veriyorum bebişime doya doya bakamıyorum ya buna çok sinir oluyorum. arkadaşlarımdan başka hastahanelerde kontrollerinin daha uzun sürdüğünü duydukça doktorumu değiştirsemmi diye düşünüyorum. doğuma da az kaldığı için sabredeyim diyorum ama sonuç göstermek için bile 1 saat kapıda bekledim. karnı burnunda hamişler de kapıda bekliyordu benle beraber, yazık bu insanlara ya doktorum da dahil yazık bize. bi insana bukadar yüklenmek adil değil. burdan duyduğum kadarıyla hakan bey dilek hanım ve nezahat hanım bukadar yoğun değilmiş. istediğiniz tarihe randevu almak için 1,5 ay önceden aramanız gerekiyor. randevuyu alıp hataneye gittiniz diyelim 1 saat de bekleme salonunda sıra bekliyorsunuz. acil bi durum olsa Allah korusun doktora gözükmek mümkün değil, kapıda doğuracakmışım gibi geliyor. hele son haftalarda her hafta yapılan nst sonuçlarını nasıl gösterecem şimdiden bunun derdi sardı beni.

sonuç: gökalp beyi çok methettiler iyi adam güven veren bi tip ama bu yoğunluktan o da bıkmış belli, elinin ucuyla muayene edip sıradaki hastayı almak için dakikalarla yarışıyor. ben olsam ben de öyle yapardım doktoruma kızamıyorum. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
ben de gökalp bey'e üzülüyorum. doğumumu onda yaptığım için pişman değilim, gayet başarılı bir operatör. benim gebeliğim riskli idi, belki o yüzden, hiç geçiştirildiğimi hissetmedim.
benim asıl sıkıntım çocuk doktorundan yana oldu. hatta bunu yönetime bildirecektim ama kızım huysuzlandığı için çıkmak zorunda kaldım.neşe yar adlı bayan bahsettiğim doktor.yaklaşık 1 saat gecikmeli olarak odaya girdik, tarttı,boyunu ,baş çevresini ölçtü ve kontrol bitti. e bu kadarını sağlık ocağı da yapıyor. üstelik onlar 29 lira almadan, bedava yapıyor.gözüne, kulağına bak, ne bileyim kalbini, ciğerlerini dinle.yok! sadece anne sütüyle besliyorum kızımı ve bu ay 900 gr almış ki normal sınırlar içinde kilo alımı. mamaya başlamak gerek dedi 3 aylık bile değil bu bebek, masasının üstünden bir mama broşürü uzattı. bana sen de omega 3 takviyesi almalısın dedi, yine masasının üstünden bir broşürün üstündeki bir ilacı işaretledi bunu al dedi. resmen ilaç firmalarıyla ortak çalışıyor! sonra da kızının bacakları problemli gibi, kalça çıkığı var herhalde ultrason çekilsin dedi. ama bunu herhangi bir muayene yapmadan söyledi.o an o kadar kötü oldum ki...neyse, gittik ultrason için randevu aldık, 91 lira dediler. ben randevu gününü bekleyemedim ve behçet uz çocuk hastanesi'ne götürdüm ertesi gün. gayet güleryüzlü bir doktor, sevip okşayarak bebeğimi hiç ağlatmadan muayene etti. orada 91 liraya mal olacak işlem ücretsiz halloldu. sadece 15 dakika bekledik.
ben maalesef neşe yar'ın iyi niyetle değil para için herkesi ultrasona yönlendirdiğini ve hastanenin de bunu istediğini düşünüyorum. az para değil, günde 10 çocuk gelse, 3 dakika süren bir işlem için iyi para!

canım ben de gökalp beye gitmeye yeni başladım. 1 kez gittim henüz ve ilk izlenimim olumluydu. 23. haftamdayım şuan ve artık doğumumu yapmak istediğim hastaneye geçeyim istedim. ancak gerçekten dediğiniz gibi gökalp bey çok yoğun. benm de aklım karıştı acaba gökalp beye devam etsem mi? bu konuda ne düşünüyorsun, beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum.

ben memnundum ama benim iki doktorum vardı. gökalp bey'e sadece doğumu egepol'de yapabilmek için başlamıştım. diğer doktorumun çok gelişmiş ultrason cihazı vs vardı ve riskli gebeliklerde uzmandı. doğumu egepol'de yaptığım için hiç pişman değilim çünkü çok ilgiliydi herkes, anestezi uzmanı çok çok iyiydi. gökalp bey çok ilgilendi hep. geçiştirildiğimi düşünmedim. doğum yapmak için ideal bir hastane. ama çocuk doktorunu asla önermiyorum!

slm herkese bnm nezahat hnmda 2. kontrolüm wardı çok ii bi dr gibi ilgili açıklayıcı konuşuyo allah tamamına erdirsin işlhh ona dwm etmey düşünüyorum

merhaba kızlar..bende egepole gidiyorum..dilek hanımdı ilk başlarda doktorum gökalp beye bir türlü randevumu denk getirememiştim aklımondaydı yani..neyse şans eseri dilek hanıma gitmiştim kötü şeyler yaşadım onuda yazdım geçmiş sayfalarda zaten 1 hafta sonrada gökalp beye alınmış randevum vardı 1 ay öncede.ve ona gittim geçen hafta..evet çook yoğun çalışan biri fakat bunu hissettirmior size.bütün muayene boyunca çok güldük çok ilgili davrandı biz çok memnun kaldık diğer doktorlardan çok çok farklıydı şahsen..ve ben doğumuda gökalp beyde yapmayı istiorum allah nasip ederse eğer..yani gökalp beye devam ediorsanız bırakmayın derim onun yaşamış oldğu yoğunlukla size gösterdiği ilginin alakası yok

arkadaşlar benim de doktorum gökalp bey,.niçin üzülüyosunuz gökalp beye anlamadım ? adam işini harika yapıyor asla öle baştan savma hareketleri yok çok güleryüzlü tatlı bi adam ve profosyonel.,inanın çok kişi tavsiye etti gökalp beyi o yüzden bende zorda olsa randevumu aldıum ve başladım,.bence gökalp beyin yoğunluğu onu bezdirmemiş.,çok ilgili olduğu için yoğun ve hakkı da.,bence artık sadece sorunlu hamilliklere baksa bile kimsenin sesi çıkmaması lazım,..yanii yoğunluğu azalsın bize kalsın die doktoruma en ufak laf bile sölemem böle bi insandan herkesin yararlanması lazım keşke hherkes böle olsaa

benm de gökalp beyle ilgili ilk izlenimim gayet olumluydu. 17kasımda ikinci randevum var bakalım onda daha da netleşir fikrim. inşallah herşey ii gider. tekrar dr değiştirmek istemiyorum çünkü. hastane de yoğundu ama güzel gibiydi. odalar fln nasıldır bilmiyorum ama. doğuma yakın onlarada bakmayı düşünüyorum

Bir de bildigim kadarıyla Gokalp Bey'e cep telefonundan ulasmak oyle kolay degil. Siz mesaj atiyomussunuz da, o eger musaitse ve sizin sikayet konunuzu begenirse size donuyormus. Hamileliginizin sonlarinda cok fazla cepten arayip soru sormaniz gerekecek, bu konuyu da goze alip doktorunuza karar verin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…