canım bende salı günü gitcem net olmadığına üzüldüm nette baktığımda çok net gözüküyodu ümitlendim 50 tl bosa veripte cd cektirmek saçmalık o zaman ve 30 45 dk bakılıyo diye biliyorum arkadaşlarımdan 10 15 dk çok kısa geldi bana bu arada dr kim canım benim hakan bey
10-15 Dakika bile degil en fazla 10 dakika suruyor, zaten sanirim kullandiklari 3 boyutlu cihaz cok kaliteli birsey degil baksana yazicisini bile almamislar, bence cihazin degismesi lazim, bu gidisle kimse girmeyecek 3 boyutlu ultrasona hastane de bu kadar sikayetle insallh degistirir cihazini gercekten goruntu hic net degil hicbirsey anlamiyorsun
Merhaba.egepol hastanesinde nezahat akay yada hakan sabırlı ya giden varmı?
canim diger yerlerde en azindan resim + cd ikisini de veriyorlar, oralarda da resimsiz cdsiz 50 tl ye cekiyorlar
canım bende salı günü gitcem net olmadığına üzüldüm nette baktığımda çok net gözüküyodu ümitlendim 50 tl bosa veripte cd cektirmek saçmalık o zaman ve 30 45 dk bakılıyo diye biliyorum arkadaşlarımdan 10 15 dk çok kısa geldi bana bu arada dr kim canım benim hakan bey
benim doktorum gökalp bay canım istersen başka yerde çektir ben böyle olduğunu bilseydim şifaya giderdim çok bi fark yok en azından verdiğin paranın karşılığını alırsın tabi yine sen bilirsin
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
çok şık olmuş cnm. güle güle kullanın. benm de şerbet bardaklarım kadeh şeklinde. henüz süslemedik. doğumdan sonraya kaldı. kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapsam bilemiyorum. sen kendinmi yatın hazır mı, kendin yaptıysan nasıl yaptığını yazarmısın bana??
vallaha sizin yazdıklarınız arkadaşlarımın yorumlarından snr soğudum hastanenin detaylısından=)) bornova şifaya randevu aldım cd de veriolarmış bide 77 tl bakalım nasıl geçicek pazartesi akşamı yazarım size
bu arada dilek alihanoğlu hastasıyım bn
arkadaşlar doğum ücreti hala aynı mı yeni yıl tarifesi zam geldimi acaba ??
ben hakan sabırlının hastasıyım
Gözdenur hanım,nasıl memnunmusunuz hakan beyden.ben çok araştırmalarımın sonucunda ulaştım kendisine.bir kaç kişi çok met etti.çarşamba nasipse randevum var kendisinde.tercihim bu zamana kadar hep bayandan yana oldu ama 2 bayan doktor tecrübelerimden sonra tabularımı yıktım:)
canım bende daha önceden bayan dr gidiyodum sizin gibi bayandan yanaydım hakan beye tavsiye üzerine gitim 3 aydan beri hastasıyım ilk gittiğimde eski kadın dr sormadığı soruları sordu bana hamileliğimle ilgili sıgara içiyormusun herhangi bir ameliyat oldunmu vs bilgisayarına not aldı önceki tahlillerimi inceledi uzun bir süre ben cok memnunum haftaya cuma günü randevum var gelişmeleri yazarım yine :))
Okuduklarıma çok sevindim:) teşekkür ederim. inş bende memnun olarak çıkıcam oradan...
Benim cumartesi randevum vardi, gitmiskende dogum ucretleri hakkinda bilgi aldim,
bir gece refakatcili,bebegin ilk muayne isitme testi v.s epidural dahil 750 TL, Normal veya sezeryan dogum farketmiyormus, ayrica parayi nakit istiyorlarmis kredi karti istemiyoruz dediler bilginize
Iyi yapmissin arkadasim sifadan randevu almak ile zaten fiyat farkida yokmus, hatta ucuz bile, cektir bakalim yaz merakla bekliyoruz :) bu arada bende Dilek hanimin hastasiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?