İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

slm kızlar
sezaryenden sonra dikişleri kendi doktorumuz mu atıyor yoksa çocuğu çıkartıp dikiş için başkalarına mı bırakıyor dr?biliyorsunuz dikiş çok önemli zayıfladıktan sonra orada büzülmüş bir deri yığını kalabiliyor

inşallah memnun kalırsınız

Hakan beyle olan randevum çok güzel geçti,çok memnun kaldım.sagolsun çok ilgili,çok güleryüzlü.hastalarının övdüğü kadar varmış yani:) ve bir kızım olacagını öğrendim:) bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...sizinkinin cinsiyeti ne?

canım bende cok memnunum 20 haftalık olduk biz kızım olcak benimde

KIzlar merhaba. Ben de 10+2 deyim.Egepole gitmek istiyorum ama telefonla randevu alıyım dedim 1 ay sonrasına gün verdiler. 1 ay bekledm diyelim sonra her randevu böyle geç mi verilecek, bu arada daha erken gitmem gereken zamanlar günün gelmesini mi beklicem ? Beni düşündüren bu..

Son düzenleme:

cnm ilk randevu öyle olr.ilkini alırken ikicisini de al hemen.hep bi-iki randevu önden alırsın sıkıntı olmaz.ben öyle yaptım bugüne kdr artık Gökalp bey veriyor 32.haftaya girdiğimiz için.15günde bir gidicez:)

kızlar bu arada egepoldeki beşiğe süs hazırlamak isteyenler için beişğin ölçülerini vereyim uzunkenarı 70,kısa kenarı 44 cm.biz dünkü kontrolden sonra aldık ölçüleri yaptığım süs denk gelicek mi diye:))

esperenza cnm 2 gün sonra bebeğini kucağına alıcaksın inş. tatlm sana hayırlı doğumlar diliyorum.bebişine sağlıkla kavuş inşallah.

esperenza cnm 2 gün sonra bebeğini kucağına alıcaksın inş. tatlm sana hayırlı doğumlar diliyorum.bebişine sağlıkla kavuş inşallah.

çok teşekkür ederim cnm. doğumdan sonra tecrübelerimi paylaşırım buradan. veya sana özelden de yazarım..

bende ilk randevuyu telefonla aldığım için 1ay sonraya vermişlerdi yoğunluktan dolayı.ama artık hakan bey içerden veriyor.birde acil bir durum oldumu doktoruna ulaştığın sürece randevu zamanını beklemen gerekmez.ben egepole geçtiğimde 16haftalıktım.3lü tarama testi yapılması gerekiyordu.gazi hastanesinden doktor yüzünden nefret ettiğimde hakan beye ulaştım ve sağolsun kırmadı.yani anlıycan yardımcı olmaları konusunda çok takdir ettim açıkçası,hem hastaneyi,hem doktorumu:) hayırlısı olsun canım...

Bebek bekleyen arkadaşlara sağlıklı bir gebelik ve hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Bugün forumdan okuduğum tavsiyelerle Egepolde Dilek hanıma gittim ve çok memnun kaldım. İyi ki kadınlar kulübü var İlk jinekoloji muayenemdi ve korktuğum kadar zor geçmedi. Dilek hanım çok tatlı bir bayan. Oldukça güleryüzlü ve canayakın. Muayene odası konforlu ve temiz görünüyordu. Tahmin ettiğim gibi zor olmadı o çatal denilen şeye yatmak. Spektulumda ve vajinal ultrasoundda biraz canım yandı ama dayanılmayacak bir acı değildi. Yalnız eve geldiğimde çamaşırımda kahverengimsi leke gördüm. Normal bir durum mudur acaba

herkese merhaba,

bebişim dünyaya geldi 4 gün önce. şimdi evimizde dinleniyoruz(ne kadar dinlenebiliriz siz düşünün, bu saatte ayaktayım hala)
egepolden memnun kaldım diyebilirim. özellikle hemşireler gerçekten çok ilgiliydi. bebeğim ilk gece emmedi sürekli mızmızlandı. sağolsunlar 2 saatte bir gelip ezirmeme yardım ettiler, çok emek verdiler. gökalp beyden de memnun kaldım tabiki. sezeryanım çok kısa sürdü zaten. odalar çok temizdi, yemekler de fena değildi.. doğum fotolarımız da çooookk güzel çıkmışşş. çok beğendik gerçekten. bugün işitme testine gittik, o da iyi çok şükür.. sorularınız olursa seve seve cevaplarım. sadece çok sık giremiyorum nete. önümüzdeki hafta daha sık girerim büyük ihtimal.
hepinize kolay doğumlar diliyorum...

ALLAH sağlıkla analı babalı büyütsün esperanza ... Senin adına çok sevindim gerçekten.Ben de 3 aylık anne adayı olarak egepole gitmeye başladım, inşAllah senin gibi memnun kalırız ordan. Darısı benim ve tüm hamişlerin başına. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşALLAH ..

sağol cnm. evet darısı senin ve diğer hamişlerin başına. çok güzel bir duygu gerçekten

cnm ömürlü olsun bebeğin Allah uzun ömürler versin.Gökalp bey mi attı dikişleri sezearyenden sonra?doğumfotoğrafları için birini mi getirdin yoksa hastanenin çektiği fotoğraflar mı?

cnm ömürlü olsun bebeğin Allah uzun ömürler versin.Gökalp bey mi attı dikişleri sezearyenden sonra?doğumfotoğrafları için birini mi getirdin yoksa hastanenin çektiği fotoğraflar mı?

cnm ameliyata 2 kişi girdiler ama dikişleri kimin attığını görebilmem mümkün olmadı. önüne gerdikleri o şeyin üzerini bile örttüler yani başım tamamen örtülüydü ve hiç bişey göremiyordum. bir de serumun etkisiyle sersemleşiyorsun o sıra hatta ben uyudum. çünkü seruma daha önce bahsettiğim sakinleştirici maddeler katılıyor ve seni uyutuyor.
fotoğraflar hastanenin çektiği fotoğraflar. biz çok beğendik ve memnun kaldık ama benden önce doğum yapan arkadaşım hiç memnun kalmamıştı doğum fotolarından. belli olmuyor yani.

anladım cnm teşekkür ederm cevap için.bebişin nasıl?bakımına alıştın mı?dünyanın en güzel şeyi artık kollarında ne güzel:)

anladım cnm teşekkür ederm cevap için.bebişin nasıl?bakımına alıştın mı?dünyanın en güzel şeyi artık kollarında ne güzel:)

henüz 1 hfta oldu cnm yeni yeni alışıyorum bakımına. bugün göbeği düştü, ilk banyosunu yaptrdık.. darısı başınıza

canım gözünüz aydın Allah sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah bende egepolden memnun kalırım gökalp beyin hastasıyım bende
doğumdan sonra da şuan ki gb ilgilimiydi normalde çok cana yakın ve esprili biri onu merak ettim birde doğum ücreti ne kadar ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…