İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Allah analı babalı büyütsün cnm darısı bizlerin başına sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.bende başından beri egepole gidiyorum.Hakan beye.Bizden önce doğum yapanlardan böyle bilgi almak çok iyi oluyorBir kaç soru sorucam.Kaç adet fotoğraf çekildi.Nekadar ücret ödeyip çıktınız tabi özel olmazsa.odadan memnun kaldınmı?doktorun ertesi sabah yanına uğruyormu?işitme testi ve kalça kontrolünde ücreti ödedinizmi?çokmu soru sordum ksura bakma cnm ya...
bebişini sağlıkla büyüt cnm

izmir egepolde nezahat hanımın hastası olan var mı arkadaşlar nasıl bi doktor deneyimlerinizi paylaşırmısınız

slm kızlar bu hastanede çok temiz ve çok deneyimli diye duydum benim hastanem başka evime çok uzak diye tercih etmemiştim ama son dakka doğuma gitsem beni kabul ederlermi doğum için..sancıyla gidip sezeryan olabilirmiyim sizce..35+0 da hiçbi doktora randevuda alamam kabulda etmezlermi bilgisi olan varmı

Genelde 28. haftadan sonra kabul etmiyorlar diye biliyorum. Yine de bir şansını dene istersen.

malesef artık kabul etmezler canım muayne ederler uygunsa normal yaptırırlar canım

evet sordum kabul etmiyolarmış yarın tekrar soralım dediler ama en erken randevuda 5 nisan dediler şaka gibiii :))) doğurmuş olurum dedimm

ben merve hanıma gidiyordum ama doğumda nöbetçi olmazsa diğer doktor giriyormuş doğuma merve hanım 1500 diğer doktorun fiyatı ise 2300 dedi fiyat vermede hastaneye olan güenimde sarsıldı herşey ticari yani nezahat hanıma gidicem salı günü doğuma doktorun girmesi bence çok önemli umarım iyi geçer randevu cevaplarınız için teşekkürler

canım ben nezahat hanımla 1,5 ay önce normal doğum yaptım ve herşey süperdi.nezahat hn kesinlikle normal doğum yanlısıdır.eğer sezaryan kararı aldıysa geçerli bir sebebi olur emin ol.çünkü ben kadar onu didikleyip korkuyorum korkuyorum diyen azdır heralde beni her seferinde yatıştırıp normal doğuma hazırladı.doğumum epidural sayesinde adet ağrısı kadar bir ağrı ile oldu.dikişim azdı ve 2 gün sonra evimde çok rahat hareket edip misafir bile ağırladım.banyomu yaptım sütüm çabuk geldi.yani nezahat hanımdan kesinlikle çok memnun kalıcağından eminim ilgilidir ama cıvık cıvık değildir hoş sohbet ve bizi anlayabilen bir doktor.umarım sende hayırlısı ile alırsın bebişini kucağına.

sağol cnm. evet darısı senin ve diğer hamişlerin başına. çok güzel bir duygu gerçekten

esperanzaa veya diğer egepole giden anneler, egepolde 4 boyutlu ultrasona bakılıyor mu? Ben 13 haftalık hamileyim ama daha hiç 4 boyutlu bakılmadım...

çok teşekkür ederim bugün nezahat hanıma gittim gerçekten ilgilendi ve anlayışlı bi doktor dediğin gibi normal doğum yanlısı işallah bi sorun çıkmaz bende senin gibi rahat doğum yaparım allah tüm annelere yardım etsin sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucakların aalsınlar

esperanzaa veya diğer egepole giden anneler, egepolde 4 boyutlu ultrasona bakılıyor mu? Ben 13 haftalık hamileyim ama daha hiç 4 boyutlu bakılmadım...

vardı sanırım cnm. yani ben 29. haftada girmiştim bir ultrasona, bebişimin yüzü fln çok net izleniyordu.. eğer bahsettiğin o ise evet bakılıyor

doğum yapmış olan arkadaşlar,
bebeğinizden kalça çıkığı için ultrason çekildi mi?? bu konuda herhangi bir bilgi verildi mi? sağlık bakanlığı zorunlu tutuyormuş ultrasonu ama bizden istenmedi. merak ettim sizlerden istendi mi die. ya da biz kendimiz mi 1. ayda tekrar randevu alıyoruz bunun için?

canım kendiniz randevu alıyorsunuz.1 aylık olunca çekiyorlar.90 tl 1 gün sonra sonucunu veriyorlar.çocuk doktoruna gösteriyorsunuz.zaten 2 dk süren bi işlem bebeğin bezinin kenarlarını açıp ultrasonla ölçüyorlar çok kolay oluyor.

hmm anladım cnm çok saol. kimse böyle bişey söylememişti bize onun için merak ettm ben de. o zaman ben direkt olarak ultrason için randevu alıyorum değil mi yani öncesinde doktordan randevu almama gerek yok o zaman? yani doktorun filmi yazması fln gerekmio deilmi?

hayır sen kayıttan kalça çıkığı için ultrasaon randevusu alıyorsun.bebişin doğum raporunu isteyebilirler hani hastanenin verdiği yanına almayı unutma.

evet bu işlen 2 sk anca sürüyor ve devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor. 90 lirayı bebeğime harcamayı tercih ettim. bi,r de ben doğumdan çok memnun ayrıldım ama çocuk doktorundan memnun değildim. sadece boy-kilo-baş ölçümü hadi bitti! neşe hanımdı dr ve bıraktım. siz kime götürüyorsunuz?

bende egepolde dilek hanıma gidiyorum şimdilik memnunum..25+6 yım bu arada,kısmetse prensesimiz olacak..bu pztesi 3 boyutlu ultrasona giricem ama açıkçası başka yerde girmeyi düşünüyorum çünkü madem para vericez değsin bari,ama nerde giricem bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…