vallahi tak etti canıma... hamiş olmak çok güzel bir duygu, biz kadınlarda dünyanın en güçlü varlıklarıyız. bunu anladım ben. acı çektik üzüldük, hangi erkek katlanırdı ki bunlara di mi ya.... valla kızlar herşeyin üstesinden gelebilecek güç var bizde...
ben hemen başlıcam çalışmalara, hemen olmaz zaten bebiş, bir an önce çalışmalara başlamakta fayda var delikafadulden-tatlicadiarzu-:lepi:
egede prof necmettin çıkılı var canım bu işin ehli yaşlı bir hoca ben dayımı ona götürdüm asla çocuğu olamaz dedi hiç boşuna paralar dökmeyin başka yerlere dedi dinlemedi bizimkiler parayı harca harca doktorlara ama çocuğu hiç olmadı
yani bu işi iyi bilir güvenebilirsiniz
oglakcım eşime necmettin çıkılıdan randevu aldım
yarın gidecez
umarım tedavisi iyi gelir
oglakcım eşime necmettin çıkılıdan randevu aldım
yarın gidecez
umarım tedavisi iyi gelir
canım benim inşallah çok yaşlıdır ama güvenebilirsiniz zaten yanında uzman yardımcısı o da çok iyi hayırlısı olsun
kız çok yaşlı derken muayene edemeyecek kadarmı yaşlı :roflol: :roflol:
kızlar herşey çok güzellllllllll........yumurtamı bile ölçünce çok beklemicezz bebeği dedi hüseyin bey...hemen folik başlayalım benden izin çıktı dedi.. kan değerlerine idrara falan bakıcaz bi ara..sağlıkocaklarındada yapılıomuş sanırım bunlar. bide adet olduğum zaman hormonlarıma bakıcak, önümüzdeki hafta kan vericem, o kadar...
kısacası benden tamamdır, hatta birbirinizi çok hırpalamaın, canınız isteyince birlikte olun dedi..gün sayma artık dedi bana. adetlerimin düzensizliğide benden kaynaklıymış, dediğine göre, istemedende stres yapıyormuşum kaydirigubbakcemile3
çok mutluyum, otrup ağlayabilirim. yeni bir sayfa yeni bir başlangıç bugün sanki...opuyorumnanaktan
kızlar herşey çok güzellllllllll........yumurtamı bile ölçünce çok beklemicezz bebeği dedi hüseyin bey...hemen folik başlayalım benden izin çıktı dedi.. kan değerlerine idrara falan bakıcaz bi ara..sağlıkocaklarındada yapılıomuş sanırım bunlar. bide adet olduğum zaman hormonlarıma bakıcak, önümüzdeki hafta kan vericem, o kadar...
kısacası benden tamamdır, hatta birbirinizi çok hırpalamaın, canınız isteyince birlikte olun dedi..gün sayma artık dedi bana. adetlerimin düzensizliğide benden kaynaklıymış, dediğine göre, istemedende stres yapıyormuşum kaydirigubbakcemile3
çok mutluyum, otrup ağlayabilirim. yeni bir sayfa yeni bir başlangıç bugün sanki...opuyorumnanaktan
kızlar biz gittik bugün doktora
çok şükür necmettin hoca çok güzel konuştu
tüp bebek falan değil normal olacak normal dedi
çok şeker adam ya bayıldım
oğlak canım çok sağol iyiki tavsiye etmişsin bu doktoru
eşimi muayene etti varikosel varmış orta derecede
ama en önemlisi sperm kültürü bakmak bakteri olabilir dedi
ben tabi hemen sordum :) mikrop kapınca sperm değerleri bozulurmu diye
inanılmaz etkiler dedi
kızlar adam çok matrak ve şeker bide bize kızdı
eşime sordu nasıl korundunuz diye
eşimde o malum korunma yöntemi (türk usulü) dedi :roflol:
adam kızdı o çok tehlikeli idrar kanallarını daralttığından bakteri oluyormuş
yani keyfim yerinde süperim çok mutlu oldum
eğer bakteri gibi ufak bir problemse antibiyotik vercekmiş
yok eğer değilse varikoselini alırız düzelir dedi
birde o malum tüp bebek merkezine çok kızdı oradaki üroloji doktorları tüp bebek merkezine çalışıyor dedi
zaten bende onu hissettim adam bize hiç uğraşmayın boşa tüp bebek yaptırın falan dedi
neyse kızlar süper süperrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:
solgar ın folik asidine başla bence.17-18 tl şişesi ve 100 tane var içinde.folbiol 1tl ama benim kanım ısınmadı ona.ucuz yaa sankim kötü gibi geliyo:)))))
şimdiden salam sucuk sakatat yemeyi kes bence.ilkinde toksoplasma bakılmıştır ama yine bakılacak aktif virüs var mı diye.saçını yeni boyamıştın sanırsam.onu da boyama artık:))))ne çok ysak yazdım değilmi:))))
benim saçı görseniz:)))yarısı röfleli,tepesi bembeyaz:))))oğluşum için feda olsun saçlarım:)))
yüce rabbim senin ve ronyanın yar ve yardımcısı olsun....herşey gönlünüzce olsun.
oğlumu yalnız bırakmayın,arkadaşları da peşine gelsin işallahhhkaydirigubbakcemile
hadi bakalım hayırlısı
ne mutlu sana bak sana güzel şeyler olacak demiştim aslında en iyisi gün saymamak ama elinde değil insanın yapıyorsun yinede gözünaydın ne başlıyorsun folbiol mü
pembecim sağol hayatım
ama ilk güzel haberi senden bekliyoruz
bizim süreç daha uzun önce eşimin değerleri yükselcek sonra ben hüseyin beye gidicem
ben malum pko var yumurtlama tedavisi başalrız ancak öyle gebiş olabilirm
canım sen neden folbiol almıyorsun
en iyisi o hatta bir çok doktor folic plus çok daha etkili olduğu için onu tavisye ediyor
ayrıca anomali önlemedede en etkili folik asit ilacıymış
ucuz olmasına aldanma canım
ben yine sayarım :kedi: dayanamam ki...
adetlerinde senin yüzünden dedi bana, olabilir mi acaba
neyse canım yaaaa hep beraber dalıyoruz deriiiin çalışmalara...:içelim:
tickerın 30 gün olmuş canım nasıl geçiyor zaman
biz yumurtlama günümüzü bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?