İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

balık konusunda seçiciyim diye bana da GNC nin balık yağını vermişti hüseyin bey .biliyorum o yüzden.
follik asitte önce solgar içtim.hamile kalınca önce megadyn e başlattı ama gaz problemi yapınca multibionta ya çevirdi.şimdi rahatım.her sabah multibionta,GNC balık yağı ve kalsiyum alıyorum.birde captafer diye balık kıkırdağı verdi.

ikiniz adına da sevindim inanın:)))))kaydirigubbakcemile3

ronyacım sen de bir an önce hüseyin beye git bence.eşinin tahlilinde bakteri çıkarsa ilaç kullanacaktır,sende bu arada hazırlık yaparsın.belki yumurta geliştirici verir yine.koordineli gider ikinizinde tedavisi.

pembedanacım sen de gün saymayı bırak,koyun say:))))sempatiksalakcinni

ikinizden de çok ümitliyim

haydi kolay geleeeeee:CüvCüv:

canişkom eşimin durumu netleşsin ona göre gidicem
bende pko var yani klomen vercek yumurtlamam için
oda spermler normale dönmeden kullanmak istemiyorum
klomeninde belli bir süresi varmış

ilk foliğimi yuvarladım, hayırlı uğurlu olsun, cuma günüde troid falan tahliller için randevu aldım, ohh onlarıda yaptırıyorum ... bu arad pembe pembe bişiler var bende sankiiii adet oluyorum , ay tam zamanında hemde... maşallahım var yaaaaaaaaaaaa ekim bana iyi geldi sankiiii:lepi:

Son düzenleme:

ohhh bak ne güzel öbür ay görmezsin belki o pembelikleri canım hayırlısı sağlıkla

şekrler ben dün 28. günümde regl oldum. çok başarılı oldu vallahi bu ay :dance: doktordan mı korktu neee??? salı öğle hüseyin bey'deyim yine...hormon testleri yapılacak... ondan sonrada başlayayım çalışmaya yaaaaa, otur otur sıkıldım böleee :asigim:

troidler ve kan değerlerim normal arkadaşlar... yarında hüseyin bey de yapılacak hormon testlerim var. son hızla giriyorum kulvara kaydirigubbakcemile

kızlar verdim kanımı, 5 tane test yaptırdı hüseyin bey, arnavut dediğin gibi österojen progesteron falan... yarın çıkar sonuçlar sanırım, umarım bi problemde olmaz... bunlarda okeylenirse, gelsin minik bebeğim....opuyorumnanaktan

had, hayırlısı biz kulvarda son hız gidiyoruz ama biz çok heyecan yaptık yaaa sanki ilk kez bebek yapıyoruz öyle kastımki kendimi sen rahat ol canım benden sana tavsiye

ya hüseyin bey aradı mı dün acaba??? şarjım yoktu kapandı telefonum öğleden sonra....
Bugün 13:00 a kadar müsaade ona... ya arasın çabuk, bişiii mi var acaba?

slm kızlar ;
bende salı günü ekadoma gittim ve yumurtlamadığım için tedaviye başlıcaz adetimin 3. günü gidicem acaba o zaman ilaç vericekler şimdi vermediler bilginiz varmı

slm kızlar ;
bende salı günü ekadoma gittim ve yumurtlamadığım için tedaviye başlıcaz adetimin 3. günü gidicem acaba o zaman ilaç vericekler şimdi vermediler bilginiz varmı

canım arnavut ve ronya yumurtlama takibinde bulundu, onlar sana söylesinler... tez zamanda bebeişin olur umarım, topiğimiz ve ekodom hastalarımız bu konuda çok şanslı...
sende bizi yalnız bırakma, beraber hamiş haberini kutlayalım burda...opuyorumnanaktan

canım hayırdır bir habermi bekliyon CADIARZU

ewet canım ya...hormon testlerim vardı salı günü yapıldı hüseyin beyde... dün aramışlar tabii şarjım bitti benim.

kızlar hiçbişeyim yokmuş, herşey yolundaymış, sıra bebek yapmakta artık!!!!!!!:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…