İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

şıp diye takan anestezi hekimi şişmanca bir erkek miydi canım
gelmiş geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşallah

dedim yaa tansiyonumun yüksekliğini hissetmedim bile:)))başımdaki anestezist sürekli konuştu benle.şunu yapıyorlar bunu yapıorlar.şimdi üşüyceksin ama sonra ayakların ısınıcak gibisinden sürekli konuşturdu beni:))))tabi bende onlarla maytap geçtim:))))bi yandan power fm çalıyordu:)))
ağrı için iğne oldum 3 gün boyunca.sonrasında minoset verdi içmem için.dikiş yerin sadece yatıp kalkarken acıyor.sırtüstü yatarken sorun yok.hemen ertesi gün ayakta banyo bile yapabiliyorsun.acayip bi yapışkan bi şey yapıştırmışlar.dünde pansuman oldum.yara yerim açıkta şu anda.bi problemde yok muşşşş:))))muşşş diyorum henüz aynayı elime alıp bakmadım bile yara yerime:))))
odama dönerken ağladım habire.ilk defa doğru dürüst görecektim oğlumu.zira gözlüklerimi bile aldılar sezeryanda:)))))anlatılamaz bi duygu bu:)))
dün gece bi arkadaşım doğum yaptı.onu duyunca bile ağladım kendim aklıma gelip.
kentten aradılar geçen gün müştri memnuniyeti adına.tek şikayet edebileceğim konu lavabolardaki çeşmelerin boyu dedim:))) kız güldü.neden dedi.ameliyatlılar uzanamıyor.uzun boyunlu çeşmeler yaptırın dedim.kız tekrar güldü:))ileticem isteğinizi dedi.düşün artık tek şikayet edebileceğim konu buydu hastane adına.haaa belki bizim şansımıza öle denk geldi ama cidden ilgi mükemmeldi.3-4 saatte bir tansiyon ve ateş ölçüldü.benim ayrı,demirin ayrı.
ege sağlık 1500 tl istedi arkadaşlardan.biz 1720 verdik.devasa bi fark yok yani arada.

ayyy süper vallaaa...dikişler eskisi gibi alınmıyo di mi;? estetik mi oluyo ki? ben taktım dikişlere:18: çok korkarımmmmmda

arnavut canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebişin
oğlakcım sen nasılsın durumlar nasıl benim üyeliğimde teknik bir sorun olmuştu
yani bir problem yok

ayyy süper vallaaa...dikişler eskisi gibi alınmıyo di mi;? estetik mi oluyo ki? ben taktım dikişlere:18: çok korkarımmmmmda

ne dikişi kızzzz:))))yapıştırma sanırsam.ince bi çizgi iştee.iç çamaşırı mankeni mi olacan???bi sen görücen bide eşin:))))))

sen bi o durumu kadar gelde bak bakalım takacanmı dikişlere:))))bi hafta sonra baktım ben.hamileykende bi sürü çatlağım oldu ve hiç bi krem kullanmadım bilerek.oğlumu kucağıma almışım allahın izniyle sağlıkla.çatlak olsa ne olur dikiş olsa ne olur:)))))saçlarımı gördün geldiğinde.bembeyaz:))))halen de öyle:)))oğluşuma feda olsun her şey

kızlar valla ben sezeryan doğum yaptım
ama iç çamaşırı mankeni olabilecek kadar fitim
arnavutum keşke göbeciğine bol bol bebe yağı sürseydin iyi gelirdi
canım annelik fedakarlık demek ve dünyanın en güzel duygusu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

kız ben dikişten falan korkarım ondan diyorummmm... yoksa sende beni gördün 6 ay sonra bile aldığım kilolar duruyodu bende...fit falan olmak değil derdim
hele o aşamaya kadar geleyimde dediğin gibi

arnavut canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebişin
oğlakcım sen nasılsın durumlar nasıl benim üyeliğimde teknik bir sorun olmuştu
yani bir problem yok
iyiyiz allaha şükür canım progestan kullanıyorum kasık ağrılarım var ve çok evhamlıyım her konuda hiç rahat değilim

kızlar naparsınız yaa
arkadaşlar ben bugün adet oldum perşembe gününe randevu aldım hüseyin beyden
aaşılamayı konuşcam bide eşimde lökosit bitmemiş hala
eşim ilaç içiyor eğer biterse bu ay aşılama olcak
umarım sizlere güzel haberler veririm kızlar

aman amannnn ne güzel bir haberrrr...bizde bugn çalışmalara başlıyoruz...10 gün kamptayız

kızlar ben bugün ekadomdaydım
ama bugün çok gerildim randevu saatinde gelmeyen hamile bir kadın bütün hastaların zamanını çaldı
kadının birde umrunda değil bir rahatlık.ben her zaman randevularıma zamanında gittiğim için acayip kızdım.bide benim girmem gereken saate hem o kadını hem beni aldılar
ama bugünki muayenem toplamda 15 dakika bile olmadı
hüseyin bey her zamanki gibi çok şekerdi ama durumu idare etmeye çalışır bir hali vardı
yani ben bir daha randevu alırken lütfen dar vakitlere yazmayın beni diye uyarcam
yani bizim durumumuz zor hem eşde hem bende sorun var
ve hüseyin beyden sağlıklı fikirler alamadığımı hissettim.
son iki aydır bekleme modundayım randevularım malesef verimsiz geçiyor
tabi bu hüseyin beyle alakalı değil güleryüzü ve hekimliği çok iyi bir doktor
tamamen hastaların ve randevu veren çalışanların özensizliği ve hasta yoğunluğunun çok olması.
randevu saatinde gelmeyen hasta ya en son saate kadar beklemeli yada arada gelmeyen olursa o saatte alınmalı.yani resmen kadın benim vaktimi çaldı çok kızgınım

Merhaba arkadaşlar. Hüseyin Bey tüp bebek ve riskli gebelik konusunda uzman mı? Benim için yorumlarınız çok önemli tşk ederim.

canım inan o konuyla hiç karşılaşmadım etrafımda , aşılama yapıyorsa tüp bebekte yapıyordur sanki?? arayıp ekadomu bi sorsan? Riskli gebelik takibi yapıyor, onu biliyorum yaniii....

kızma tatlım, bazı insanların gevşekliği bu işte... adamcağız çok sıkışıyor böyle durumlardaa...ben hamileykende doğumu yakın bi kadın vardı... ay annemle dalacaktık kadına az kaldı...suratsız ve tuhaf bi kadındııı...bi randevuya 1 saat geç kalınır mı???? aslında en iyisi 12 civarı ilk sıraları almak yada akşam 6-7 son zamana denk gelmekkk

canım ben akşam 5 buçuğa almıştım
ayy artık randevuyu alırken lütfen sakin bir zamana verin dicem
çünkü çok bunaldım
en çok kızdığım birinin bir başkasının hakkını gasp etmesi
bence hasta sayısını azaltmalılar
hüseyin beyden çok memnun olmama ve çok sevmeme rağmen
bir daha böyle bir durum yaşarsam gitmicem
hepimiz paramızı veriyoz 10 dakika içinmi
doğru düzgün soru bile soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…