İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

ay kuzum ya sana katılıyorum en sona almalıydı hemşireler onu nedemek 1 saat geç kalmak ben randevu aldımda bigeçen sefer yazmamışlar takip yazmışlar ay ne sınır olmuştum dediğin gibi 5 dk ultroson baktı vs. bide hemşireler acele ettiriyo ayyy bende o konuda rahatsızım senin gibi haklısın paramızı veriyoruz özele gidiyoruz yani hüseyin bey ii biri ama bazı şeyler dikkat edip özen gösterilmeli çok hasta var bide aslında hüseyin beyde ne yapsın bi ona bi ona ama kural koymalılar mesela 1 saat geç kalmak ne demek geç kalan en son muayene olcak demeliler kurallar olmaz ise daha çok senin sıranı gasp ederler. bide ben hüseyin beye mesela dedim çalışan biriyim işten izin alamıyorum elemanlarınız bana 6 dan sonra alamayız diyo hayır sen gel dedi ben alıcam ne demek işinden olma bide dedi öylelikle geç 6-6,30 da gidiyordum ama yinede 7 -8 buluyodu

ben hüseyin beyin hekimliğinden çok memnunum çok iyi bir insan
ama bende aynı durumu yaşadım bu sefer.ben randevu aldım ama bayan bana sizinki takip nasıl olsa diyor.gerçekten biz devlet hastanesine gitmiyorsak eğer hizmet almak amaç ben dün kafamdaki hiç bir soruyu soramadım.yani adamın telaşlı olduğu o kadar belliydiki ben gerildim açıkcası
ayrıca senin dediğin gibi kural koymalılar hepimiz çalışan insanlarız
benim kimsenin hakkını gasp etme gibi bir lüksüm yok adam gibi ya saatimde gelirim
yada en son saate kadar beklerim bide pişkin pişkin geciken kadını çağırdılar
umarım bu duruma bir çare bulurlar

inş cnm üzülme stres yapma malesef böyle

tatlım bi daha olup olmamasını beklemeye gerek yok. bunu çok açıkça ifade et hüseyin beye. hemşireler acele ettiriyor, randevu almıyorlar de. söyleyin ki rahatsızlıkları bilsin oda. konuşulur ve ona göre ayarlamalar yapılır...bende ilk gittiğimde söliycem kızlar şikayetlerinizi, merak etmeyin.... haa şunu söylüyimmmm... ben bırakmam doktorumuuuuuu yaaaa

canım bende çok seviyorum doktorumu
öyle hemen bırakayım diye bir düşüncemde yok ama bu süreç çok zor canım
yani bilmiyorum gebe kalmakta zorlandınmı ama bizim durumumuz normalden birazda daha zor
hem bende sorun var hem eşimde yani bizim tedavimizin biraz daha sıkı olması gerek
yani sadece sizinki takip denilip geçiştirilmesi sevimsiz geldi bana
bende hüseyin beye bunu ileticem.eleştirilerim asla ama asla doktorumuza değil
kendisi çok sıcak kanlı titiz sevecen bir doktor
sende topiğimizin kurucusu olarak ilet pemboşcum

sonuçta dediğin gibi para veriyor insan. az değil yanii...çünkü belirli periyodlarla gitmemiz gerekiyor, bir kere iki kere değil.
ama dediğim gibi bu söylenenlerden haberi olduğunu sanmıyorum Hüseyin Bey'in. hepimiz ilgi bekliyoruz gidince, moral depolamamız lazım değil mi

neyse artık canişkom bu seferlik böyle olsun
onlar dua etsinlerki hüseyin bey gibi şeker bir hekimle çalışıyolar

ctesileri almaya çalış randevunu.bi ctesi hüseyin bey bi ctesi ahmet bey çalışıyor.gerçekten sakin oluyor.ben hep öle gittim son zamanlara kadar.

çalışmaları bitirdik biz bu ay. çokta zorlamadık açıkçası. geçen ay çok sıkılmıştım, yüzüm gözüm sivilce dolmuştu... bu ay gayet rahatım. beklenmeyen adet tarihim 1-2 ocak! yılbaşı sabahı bir test yapıcam. eğer bebiş geldiyse çıkar zaten diye düşünüyorum... çok fazlada heyecan yok bu ay bendeeee

merhaba arkadaşlar.bende hüseyin beye muayene olmak ve gebe kalmak istiyorum.ama ekadom hakkında pek bilgim yok açıkcası.bildiğim kadarıyla sgk anlaşması yok artık ekadomun.yapılan bütün testler için ücret mi ödüyoruz tamamen özel mi oluyor? birde doğuma hüseyin bey giriyor mu doğum nerede gerçekleşiyor?yardımcı olursanız sevinirim.öpüldünüz

öncelikle sgk yok tatlım. testleri istediğin hastanede yaptırıp, sonuçları hüseyin beye getirebiliyorsun. doğuma kendisi giriyor tabiiiki, hatta birlikte çalıştığı Ahmet beyle beraber giriyor çoğu zaman. hastane konusundada tercih hakkımız çok, kent, çınarlı,gazi ve birkaç yer daha var sanırım.
yerini biliyorsundur, ekadom, bornova manavkuyuda...
güzel haberlerini bizimlede payşaş tatlım, hayırlısı olsun.

ekadomun sgk ile anlaşması yok.bi çok özel sigortayla var ama.muayene ücreti 100 tl.kredi kartı da geçiyor.testleri istersen orda istersen dışarıda yaptırabilirsin.ben bi çoğunu dışarıda yaptırdım.2li ve 4lü taramada dışarıda oldu.sonuçları fakslaman yeterli hüseyin beye.en geç 1 saat içinde dönüyor sana tlf la.ama 1 saati bulduğu pek vaki değil:)))genelde 30-45 dk içinde dönüyor.çok iyi sakin bilgili ve soğuk kanlı bir doktor.
benim doğumuma hem hüseyin bey hemde ahmet bey beraber girdi kentte tam 26 gün önce:))))tansiyonum 16 çıkmış telaşlanmışlar ama ben hiç bişey anlamadım.çünkü hepsi gülerek konuşuyordu ameliyathanede zyenep casallini nin şarkısı eşliğinde:)))epidural sezeryan oldum kentte.bakım mükemmel öteki.eski msjlarımı okursan ayrıntılar orda daha iyi anlatılmıştır.kente 1720 tl ödedi özel sigortam.üzerini biz hüseyin beyde tamamladık hemde doğumdan bi hafta sonra:))yani paragöz biri değil kendisi.toplamda 3700 tl civarına geldi doğum bize.bütün işlemler yenidoğan muayenesi de dahil olmak üzere.
şiddetle tavsiye ederim doktorumu:)))hatta oğlumun göbek adlarından biride hüseyin dir:))))
aklına bişey takılırsa sor lütfen.
yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin istediklerini

sevgili doktorum ve doktorumun hastaları
sevgili ekadomlular...

nice nice sağlık dolu ve bebişli yıllar bizimle olsun,
topiğimizi yalnız bırakmayalım, çok gerilere düşmüşüz...

test yaptınmı bugün???????????????????

2 gün önce yaptım, hiiiç bişey yoktu canım. şaşı oldum silik bişey var mı diye ama...
şimdi sabahı bekliyorum, bi test daha yapıcam. zaten regl olmam lazım bugün benim. stresten kaçıyorsada yarın anlıycazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…