kızlarrrrr ben çift çizgiyi gördüm, sanıyorum hamileyim!!!!!! o kadar mutluyum kiiiii
kızlarrrrr ben çift çizgiyi gördüm, sanıyorum hamileyim!!!!!! o kadar mutluyum kiiiii
sağolun kızlarrrrr... doktora ne zaman gitsem bilemedim. çok küçük ya daha... 1 hafta beklemeliyim sizce?
mrb pembe tebrik ederim sana bişey sormak istiyorum ben balıkesirde oturuyorum ama burada fazla dr yok izmirde tedavi olmak istiyorum hüseyin bey çok övülmüş okudum da ona gitmeyi düşünüyorum yalnız bende erken menapoz var 25 yaşaındayım 1,5 yıllık evliyim bilmiyorum acaba bu dr bişeyler yapabilirmi
çok sağol pembe benim işim çok zor yumurtlama olmuyo bende adetim ilaçlarla oluyo umarım işe yarar tüp bebek de yapıyo mu bu doktor birde tahliller falan ücretlimi özel sigortam yok sgklıyım bir de sen hiç benim durumumda yani erken menapoz olan bir hastasıyla karşılaştınmı
bu arada çok sevindm senin adına sağlıkla gelir inşallah bebişin hayırlısıyla. darısı bizim başımıza
çok sağol canım umut oldun bana ben aslında profesör falan arıyodum izmirde ama herkes çok övmüş bu dr u operatör diye sıcak bakmamıştım ama şimdi gitmeyi düşünüyorum tüp bebek yapıyomu acaba biliyomusun
çok sağol herşey için ilk fırsatta gidicem tekrar teşekkrlr canım
sağol tatlım, ben bir bebeğimi 7 ay oldu kaybettim. ama o kadar iyi bir doktorum varki, inan onun sayesinde sapasağlamım ve 2. bebeğimi taşıyabiliyorum... çok zor zamanlardı, hiç zarar görmeden atlatmamı sağlayan ta kendisi... umarım bebeğim erkektir, yoksa ona olan vefa borcumu asla ödeyemem. bebeğime Hüseyin adını koyucam...
pembedanacım isim konusunda geç kaldın malesef:))))))))
Demir ciğimin 3 göbek adından birisi HÜseyin zaten:)))hatta doğumda ilk söylediğimde hocam 3 göbek adı olacak Muzaffer Bilgin Hüseyin diye şaşırdı yazık adamcağız.arnavut hanım jest yapmayı her zaman sever dedi:))))
ama sen bildiğim kadarıyla nüfusunada yazdıracan sanırsam.benim içime doğuyor erkek olacak sanırsam:))))))oğluşumla barlara alemlere akacaklar:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?