İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

sağolun kızlarrrrr... doktora ne zaman gitsem bilemedim. çok küçük ya daha... 1 hafta beklemeliyim sizce?

sağolun kızlarrrrr... doktora ne zaman gitsem bilemedim. çok küçük ya daha... 1 hafta beklemeliyim sizce?

sabah ilk işin bir beta hcg yaptır:)))))hadi işallahhh kızzzzzz
2 saatte çıkar sonuç.emin ol ve hemen hüseyinciğimden randevunu al.hatta sonuç kesinse direk git randevuyu boşver:))))eminim bir araya sıkıştırır mutlaka seni.
beta hcg düzeyine göre muayene eder seni.benimki 58 çıktığında senin saflığım sonucunda 2 sn kadar bakmıştı ultrasonda vajinal olarak:))))ama daha fazla çıkarsa sonucun hemen bakabilir ultrasonla.

beta hcg sonucu çıkınca ara beni.hoşş oğlan 5-6 dan önce uyumadığı için öğlen kalkıyorum 1 gibi.olmadı msj at tlf na.

Hüseyin bey, pazartesi gel dedi.... düşündü hesapladı, çok erkengeldi sanırım sonra ne içtiğimi sordu. folik asitlerimi bitiricem, sonrada elevite başlıycam....
pazartesi saat 12:30 da EKADOM dayım... yeniden tatlı koşturmacalar başladı...
uykumda geliyor artık, erkenden yatıyorum, tam dana olucam vallahi bu gidişle...

Son düzenleme:
mrb pembe tebrik ederim sana bişey sormak istiyorum ben balıkesirde oturuyorum ama burada fazla dr yok izmirde tedavi olmak istiyorum hüseyin bey çok övülmüş okudum da ona gitmeyi düşünüyorum yalnız bende erken menapoz var 25 yaşaındayım 1,5 yıllık evliyim bilmiyorum acaba bu dr bişeyler yapabilirmi

yapmaz mı canım yaaa... bence mutlaka bir randevu al, bir kere tanış. kapıdan çıkarken adımları 3er 5er atarak çıkmak isteyeceksin neşeden... sonrada gel burda bize anlat... çokta vakit kaybetme tatlım, tercihin her kim olursa olsun. tedaviye başla bir an önce canım... bol şans...
bir şeye ihtiyacın olursa bana özelden ulaşabilirsin, çekinme...

kızlar bebişim çabuk büyüyor sanki yaaaa
pazartesi gidiyorum, doktor amcamız bebişimi gösterecek bana...

çok sağol pembe benim işim çok zor yumurtlama olmuyo bende adetim ilaçlarla oluyo umarım işe yarar tüp bebek de yapıyo mu bu doktor birde tahliller falan ücretlimi özel sigortam yok sgklıyım bir de sen hiç benim durumumda yani erken menapoz olan bir hastasıyla karşılaştınmı

bu arada çok sevindm senin adına sağlıkla gelir inşallah bebişin hayırlısıyla. darısı bizim başımıza

hiç karşılaşmadım ama pco lu bir sürü arkadaşımız var, burda senelerce bekleyip Hüseyin Bey sayesinde kucağına bebeğini alan arkadaşlarımızda var... bence telefonundan bir ulaş kendine...ekadom diye bir arat, sabiha hemşire çıkar telefona. bi sor, öğleden sonra orda olur Hüseyin Bey. pazartesi bende sorucam senin için canım.
bu arada kan tahlillerini egede yaptırdım ben hep. zorla sana biz yapıcaz demiyor. ama muayenesi ücretli canım. değişmediyse 100 tl.

bu arada çok sevindm senin adına sağlıkla gelir inşallah bebişin hayırlısıyla. darısı bizim başımıza

sağol tatlım, ben bir bebeğimi 7 ay oldu kaybettim. ama o kadar iyi bir doktorum varki, inan onun sayesinde sapasağlamım ve 2. bebeğimi taşıyabiliyorum... çok zor zamanlardı, hiç zarar görmeden atlatmamı sağlayan ta kendisi... umarım bebeğim erkektir, yoksa ona olan vefa borcumu asla ödeyemem. bebeğime Hüseyin adını koyucam...

çok sağol canım umut oldun bana ben aslında profesör falan arıyodum izmirde ama herkes çok övmüş bu dr u operatör diye sıcak bakmamıştım ama şimdi gitmeyi düşünüyorum tüp bebek yapıyomu acaba biliyomusun

kendini aşan bir konu olursa seni oyalamaz canım. zaten o isim verir sana emin ol...

çok sağol herşey için ilk fırsatta gidicem tekrar teşekkrlr canım

bende karşılaşmadım hiç tüp bebek olayıla orada.hoş kimseylede muhabbet etmedim orda aslında hiç.ben pco liyim mesela.pembedananında dediği gibi bi kere konuş,eski tahlillerinide götür eğer gidersen.elinden gelen bişey olmassa zaten hemen başkasına yönlendiriyor seni.mesela bi çok doktor kendi amniyosentez yapıp tonlarca para koparırken hüseyin bey beni ege ye perinatologa gönderdi direk.570 tl ye mal olan amniyosentez için 1000-1500 tl isteyen doktorlar duydum izmirde.ama doktorumuz müthiş.muayenesi 100 tl.kredi kartıda geçiyor.tahlilleri ister orda istersen dışarıda yaptır hiç farketmez.zorla yapılan bişey yok.dışarıda yaptırdıklarını fakslarsın olur biter.eski msjlarımı okursan daha detaylı bilgi alablirsin.çünkü 1 aralıkta doğum yaptım hüseyin beycimle:))))))
topiğimizin ilk annesi(sanırsam) benim yani:))))))

pembedanacım isim konusunda geç kaldın malesef:))))))))
Demir ciğimin 3 göbek adından birisi HÜseyin zaten:)))hatta doğumda ilk söylediğimde hocam 3 göbek adı olacak Muzaffer Bilgin Hüseyin diye şaşırdı yazık adamcağız.arnavut hanım jest yapmayı her zaman sever dedi:))))
ama sen bildiğim kadarıyla nüfusunada yazdıracan sanırsam.benim içime doğuyor erkek olacak sanırsam:))))))oğluşumla barlara alemlere akacaklar:))))))))

ayyy kızımda olsa Demir'i yanında yollarız vallahii...Abi olacak yaa :)))
ben nüfusuna yazdırıcam inşallahhh. hala insan kendini borçlu hisseder mi yaaa... ben hala elimden bişey gelsede yapabilsem derdindeyim, düşünün halimi.
Geçen gün aradığımda bu sefer midem bulanıyor kesin hamileyim dedim, ne güzel dedi yaaaa...yok böyle bir düşünce başka doktorda. Hüseyin Bey psikolog olsaymış o zaman randevu alamazdık herhade, full olurdu yineee...

pembedana nerdesin sana bakınıp duruyorum gezme artık gelde bize haber ver
bu arada yarın doktoundayım canım saat bir buçukta inşallah artık doktorumuzdayım demem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…