bir baktım ki çok boşlamışım burayı...nerdesiniz bayanlarrrr...
3 keseyi görünce bir haftdır, şoklardaydık ailecek.(hüseyin beyde beraber...) neyseki bir kesemiz kanamışşşş...diğerindende pek olumlu bişey beklemiyor Hüseyin bey. anlayacağınız şu an iki bile olsa, sonunda teke düşecek bir hamilelik yaşıyorum. tabii bu keselerin yok olması kanama dmek, günde 200lük 3 progestan alıyorum.3 hafta daha istiraatteyim.
sabah bulantılarım başladı bile bugün...aç kalmaya dayanamaz oldum,gece erken yiyoruz diye mi bilmem, sabahları tansiyonum mu şekerim mi düşüyor anlamadım???
ronyaaaa??? nerdesinn? son durumlar nedirrr?
iyi günler 1. 5 yıllık evliyim bizde yavaş yavaş ailemizi genişletme yolunda ilerleyelim diyoruz.yalnız şöyle bi sorunum var.evlendiğimden beri fitil kullanmama rağmen bitmeyen bi akıntım var.bu durum hamile kalmama engel olurmu sizce.hüseyin beye yorumlarınızdan sonra kesinlikle gitmeye karar verdim hamilelik öncesi bu konuda bana yardımcı olabilirmi dersiniz.şuan başka bi sorunum varsa bilmiyorum ama varsa bian önce çözmek istiyorumda.benimle konuşacak yapılacakları izah edecek bi doktor arıyordum sanırım buldum.
oya abla(hüseyin beyin yardımcısı) sorar: arnavut hanım,siz pembedana hanımla nerden tanışıyorsunuz??biriniz izmirin bi ucunda diğeriniz öteki ucundasınız
arnavut hanım cevap verir:)))) İNTERNETTEN diye:)))))))))
smear testi yaptırdım geçen kasım ayında yara vardı ilaç kullandım geçti.sizce tekrar smear testine gerek varmı.buarada akıntımıda söylemiştim gittiğim doktora yine aynı fitili verdi kullandım ama işe yaramıyo bende ne yazıkki.bu akıntıyı geçirmenin başka yolu yokmu acaba.?eşim şuan şehir dışında ama gelir gelmez hüseyin beyin kapısını çalıcam.bianda aklımıza girdi bebek fikri daha yapacağımız şeyler var diyorduk ama hiçbişeyi ertelemek istemiyorum artık.
haber vericem mutlaka bundan sonra hep burdayım
inşallah:)daha regl günüme 4 gün var ama nedense bir haftadır aklımda sürekli bi soru var olabiirmi acaba diye.hemde hiç planlamadığımız konuşmadığımız halde.sabırsızlıkla ayın 27 sini bekliyorum eğer hamile değilsem hemen kontrollee başlıcam.hamilelil dönemi,doğum yapılacak en uygun hastane ve doğum şekli hakkındada fikirlerinize ihtiyacım olacak tabiki.sizde sağ salim bebeğinizi kucağınız alırsınız inşallah
Merhaba . Hüseyin Bey hakkında çok güzel şeyler yazmışsınız. Bende tüpbebek uzmanı ve riskli gebelik uzmanı arayışındayım. Hüseyin Bey riskli gebelikler konusunda nasıl? Özellikle tüp bebek yöntemi ile gebe kalmış ve pıhtılaşma sorunu olan gebeliklerde....
kızlar nasılsınız pemboş arnavut nasılsın
arkadaşlar ben bu pazartesi hüseyin beye gittim ben bu doktoru inanılmaz seviyom
her ne kadar yanında çalışan hemşirelerden arada bir şikayetçi olsamda
sağolsun hüseyin bey yine tüm pozitif enerjisini hissettirdi
bu ay doğal yumurta takibi yapıcaz en son adetin 2.günü yaptığım hormon değerlerini beğendi
yani baya düzelme var dedi bakıcaz büyücekmi benim yumoşlar
güzel dileklerinizi ihtiyacım var arkadaşlar
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?