İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

pembedana annesinde istirahatte kızlar:)))))kalp atışlarını sanırsam önümüzdeki hafta göreceklermiş.
ters bir durum yok meraklanmayın.annesinde internet yoktur sanırsam

bir baktım ki çok boşlamışım burayı...nerdesiniz bayanlarrrr...
3 keseyi görünce bir haftdır, şoklardaydık ailecek.(hüseyin beyde beraber...) neyseki bir kesemiz kanamışşşş...diğerindende pek olumlu bişey beklemiyor Hüseyin bey. anlayacağınız şu an iki bile olsa, sonunda teke düşecek bir hamilelik yaşıyorum. tabii bu keselerin yok olması kanama dmek, günde 200lük 3 progestan alıyorum.3 hafta daha istiraatteyim.
sabah bulantılarım başladı bile bugün...aç kalmaya dayanamaz oldum,gece erken yiyoruz diye mi bilmem, sabahları tansiyonum mu şekerim mi düşüyor anlamadım???
ronyaaaa??? nerdesinn? son durumlar nedirrr?

Son düzenleme:

canımm maşallah sana tanemi yumurtan olmuş hemde doğal süperrr
canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir demekki kısmette tek varmış olsun tek olsun
canım bol bol dinlenki bebişin tutunsun
bendeki durumları biliyon adet olmak için sabırsızlanıyom
gelmedi bekletiyor yine kırmızılar

hüseyin bey 3 hafta sonra gel dedi ama sanırım o kadar uzun dayanamayacağım. önümüzdeki haftayaı atlatayım, hemen gidicem yine. çok küçükler ve neler olduğunu merak ediyorum. sağlıklı olana bişey olmasın. iyice tedirginim zaten şu kanama olaylarından.
banada kız olacak gibi geliyor yaa...

oya abla(hüseyin beyin yardımcısı) sorar: arnavut hanım,siz pembedana hanımla nerden tanışıyorsunuz??biriniz izmirin bi ucunda diğeriniz öteki ucundasınız

arnavut hanım cevap verir:)))) İNTERNETTEN diye:)))))))))

iyi günler 1. 5 yıllık evliyim bizde yavaş yavaş ailemizi genişletme yolunda ilerleyelim diyoruz.yalnız şöyle bi sorunum var.evlendiğimden beri fitil kullanmama rağmen bitmeyen bi akıntım var.bu durum hamile kalmama engel olurmu sizce.hüseyin beye yorumlarınızdan sonra kesinlikle gitmeye karar verdim hamilelik öncesi bu konuda bana yardımcı olabilirmi dersiniz.şuan başka bi sorunum varsa bilmiyorum ama varsa bian önce çözmek istiyorumda.benimle konuşacak yapılacakları izah edecek bi doktor arıyordum sanırım buldum.

bencede mutlaka denemelisin Hüseyin beyi. sorcağın birşey olursa bize çekinme tatlım. smear testleri falan yapar muhtemelen.muayene olursun. tamam derse hemen başlarsınız inşallahhh çalışmalara... gzüel haberlerini bekliyoruzzz

eweetttt!!! ben nasıl yakaladım seni kapıda asıl o kısım güzeldi :)))))
kızlar sağlık ocağı tansiyonumu yanlış ölçtüğü için soluğu hüseyin beyde aldım cuma günü...
kapıya geldim ne göreyim, aaaa...arnavuttt gidiyoooor.
neyse girdik içeri benim tansiyon 12-8 !!! sabiha hemşirede her zaman ultrason olmaz gibi bi laf etmesin mi üstüne. delirdim ben tabiii. neyseki hüseyin bey, geldi hemen olaya el attı, bebişimiz artık tek ve sapasağlım. kalbi atıyor mu deyince ben hüseyin bey gülmeye başladı. ne oluyor sana dedi??? niye bu kadar pank oldun bugün sen dedi. naaapiiiiyım dedim, sağlık ocağında korkuttular beni dedim bende. yasakladı bana oraya gitmeyi...bendeki değerler her zaman baz alınacak dedi. sakın onların lafına uyup bebeği dinlemeye falan kalkma seni orda daha fena hale getirebilirler, bilmezler dedi.
tabiii sewgili arnavutcuuum bebişimizi göremedi çünkü uykucu şirin uyanmış ve acıkmıştııııı...çok fazla kalamadı bizimle. artık bi daha ki sefere şekerim

Son düzenleme:
smear testi yaptırdım geçen kasım ayında yara vardı ilaç kullandım geçti.sizce tekrar smear testine gerek varmı.buarada akıntımıda söylemiştim gittiğim doktora yine aynı fitili verdi kullandım ama işe yaramıyo bende ne yazıkki.bu akıntıyı geçirmenin başka yolu yokmu acaba.?eşim şuan şehir dışında ama gelir gelmez hüseyin beyin kapısını çalıcam.bianda aklımıza girdi bebek fikri daha yapacağımız şeyler var diyorduk ama hiçbişeyi ertelemek istemiyorum artık.

vardır bir çaresi eminim. çok sewindim siizn için, dediğim gibi bizede haber ver mutlaka...

inşallah:)daha regl günüme 4 gün var ama nedense bir haftadır aklımda sürekli bi soru var olabiirmi acaba diye.hemde hiç planlamadığımız konuşmadığımız halde.sabırsızlıkla ayın 27 sini bekliyorum eğer hamile değilsem hemen kontrollee başlıcam.hamilelil dönemi,doğum yapılacak en uygun hastane ve doğum şekli hakkındada fikirlerinize ihtiyacım olacak tabiki. sizde sağ salim bebeğinizi kucağınız alırsınız inşallah

allah gönlünüze göre versin işallah..
benimde hamileliğimin son dönemlerinde fitil kullanmam gerekti ve kullandım hüseyin beyin yönlendirmesiyle.allaha şükür bi sorun yok bebişimde.bi dene derim bende doktorumuzu.sakin bilgilidir kendisi.kendi yapamayacağı bişey olduğunda(amniyosentez gibi mesela)başka doktorlara yönlendirir hep.bana bile 1,5 aylık lohusa olmama rağmen daha önceki tiroid problemimden dolayı "tahlil yaptır müsait bi zamanında ama benide mutlaka bilgilendir"dedi.ki istese bana ne yaaa arnavutun tiroidinden ,benim kontrolümden çıktı artık doğurdu nasılsa der.ama demedi işte mutlaka bilgilendir benide dedi.
önce akıntı tedavisinie alacak seni mereklanma.sonra sırasıyla yumurta geliştiricileri uygular sanırsam.bende hani hocam yumurta iğnesi falan demiştim de önce seni tedavi edelim demişti.
allahıma şükür oğluşuma kavuştum önce allahın izni sonra hüseyin beyin sayesinde.
hastane konusuna kadar gelinde nasipse yardımcı olurum(oluruz).ben kentte doğum yaptım.eski msjlarımı okursan daha net bilgin olur

eski mesajlarınızı okuduktan sonra zaten karar verdim hüseyin beye gitmeye.gerçekten yönlendirici oldunuz.dediğim gibi eşim şehir dışından döner dönmez başlayacağım tedaviye.bebeğinizi sağşıkla sıhhatle büyütün inşallah nazar değmesin

Merhaba . Hüseyin Bey hakkında çok güzel şeyler yazmışsınız. Bende tüpbebek uzmanı ve riskli gebelik uzmanı arayışındayım. Hüseyin Bey riskli gebelikler konusunda nasıl? Özellikle tüp bebek yöntemi ile gebe kalmış ve pıhtılaşma sorunu olan gebeliklerde....

riskli gebelik benimkide canım... hatta üçüzleri vardı ilk baştaa... organik üçüz ama
şimdi tek dewam edioruz, az önce aradım konuştum kendisiyle. nezle oldum ben diye. bol bol sıvı almamı meyve yememi ateime dikkat etmemi söyledi. nasıl konuşuyor bir duysan, seninle aynı heyecanı yaşıyor sanki... bence bir kere ziyaret et kendisini...

kızlar nasılsınız pemboş arnavut nasılsın
arkadaşlar ben bu pazartesi hüseyin beye gittim ben bu doktoru inanılmaz seviyom
her ne kadar yanında çalışan hemşirelerden arada bir şikayetçi olsamda
sağolsun hüseyin bey yine tüm pozitif enerjisini hissettirdi
bu ay doğal yumurta takibi yapıcaz en son adetin 2.günü yaptığım hormon değerlerini beğendi
yani baya düzelme var dedi bakıcaz büyücekmi benim yumoşlar
güzel dileklerinizi ihtiyacım var arkadaşlar
hepinizi öpüyorum

o sabiha benide deli etti ama yeri gelince sölicem ben hüseyin beye tekrar. bugün zonguldaktan bi arkadaş gelmiş izmire ve hüseyin beyde randevusu var. sorunu kan pıhtılaşmasıymış, öğleden sonra görüşücez kendisiyle, annemlere çok yakınmış ewi.
bu arada bugün hüseyin beyin doğumgünüymüş...
kendisine uzun ve sağlıklı bir ömür diliorum, ona daha çok ihtiyacımız var bizim
kızlar bende cumartesi gidiyorum kontrole ne durumda bebiş bakalım, çok heyecanlıyım yaaa... umarım sorun yoktur...
ronyacım artık büyük performans istiyoruz senden bu ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…