İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

inşallah canım kısmet :93:

kızlar ne durumdasınız?????

biz minik pandamla iyiyiz ama eşimin babasını kaybettik dün
hastaydı kendisi ist da hastanede tedavideydi.
kuzuma doyamadan gitti((((

kızlar ne durumdasınız?????

biz minik pandamla iyiyiz ama eşimin babasını kaybettik dün
hastaydı kendisi ist da hastanede tedavideydi.
kuzuma doyamadan gitti((((

başınız sağolsun tatlım, en azından gördü torununu...
ben progestanı bıraktım, cumartesi itibari ile normal bir gebeyim artık. herkeste olduğu kadar risk taşıyor hamişliğim...tek bebekle yola dewam, 24 şubatta bir randevum var ve 1 martta cvs tarihim.
kan tahlillerin normal diye ardı dün hüseyin bey, hemoglabin düşük azcık ama talasemiliyim o bile iyiymiş...herşey çok güzel,dahada güzel olacak dedi adam yaaaaaaaaaaaa.....biliyorum bu sefer kucağıma alacağım ben bebeğimiiiii!!!!!!!!

güzeller nasılsınız
sevgili doktorumdaydım bu ay yine takip yaptırdım
umarım güzel haberlerle dönerim kendisine :44:

kızlar nerelerdesiniz??? topiğimiz çok gerilere düşmüş...
bu arada biz 11. haftayı doldurdukkkk!!! perşembe saat 6 da kontrolümüz var.
bu o kadar önemli ki benim için... burun kemiğimi be ense kalınlığı ölçülecek. sonraki salıda egedeyim, fuat beyle cvsteyiz
kabuslar arttı, umutlarım kayboluyor sanki yavaş yavaş...ne kadar normal bilmiyorum bu yaşadıklarım hissettiklerim ama sonucun güzel olmasını diliyorum tüm kalbimle... artık bişeyler düşünmeden koca göbüşümle dolaşmak istiyorum...

amaninnn o kadar oldumu kızz:))))
biz demir beyle oynaşıyoruz habire.bütün günümüz onla geçiyor.son 1 ayım kaldı(((son iş başı malesef((

fuat beye selam söle diycem ama hatırlaması için turgutludan deyip kızlık soyadımı söylemen lazım.belki bi etkisi olur.bu arada paralı muayeneler kalkıyormuş üniveristelerde.bence eşin bi soruştursun.sonra elininz boş dönmeyin.karışıkmış biras durumlar orda.bi arkadaş gitti rica minnet 1 ay önce.o da turgutludan anca anne babasını tanıyınca ok demiş muayeneye.
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

fuatla özellikle konuştu eşim, paralı yok artık canım zaten... ssk karşılıyormuş hepsini, maşallahh!!!

dün ekadomdaydım... bademim zıpır zıpır oynuyordu...bende salya sümük ağladım onu öyle görünce zaten... hüseyin beyde sıkılma ağla yabancı yok deyip durdu...çok güçlüsünüz siz dedi, kolay değil yaşadıklarınız ama siz başınız, göğsünüz dik durmayı başardınız dedi... canım benim yaa, nasıl moral veriyor anlatamam...
ense kalınlığımız normal..burun kemiğimiz bile oluşmuş!
%70 temiz demek bu dedi bebek için!!
ben tabi aralarda sümkürüyorum oda peçete verip duruyor bana
salı günü cvs var 2 hafta geçsin öyle gel dedi... ama sonuçları alır almaz beni arayın diye kaç kere tembihledi... ay yine ağlıycam sanırımmm
bu aşamaları 2. kere geçiyorum, kızlar dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrrr, benimde bebeğiminde!!!

benim 570 tl veresim varmış demekki:))))verdim parayı huzurumu satın aldım o günlerde:)))) çıkcağı varmış o paranın o gün için :))))
ssk lı yapalım istersen demişti bana da o gün içinde ama bekleme gibi bi durumumuz yoktu malesef.ssk ile allah bilir ben doğurcağım zamana randevu verirlerdi:))))adama helal olsun verdiğim para.dakika başı yanıma geldi,hoş aynı memleketli olmasam zordu yaa:))))
sen sakin ol öncelikle.inan bu sefer güzel olacak sonuç.gerekirse ağla tabiki.ben halen ağlıyorum doğum videomu izlerken.bazen gece emzirmeye kalktığımda bile gazını çıkarırken sımsıkı sarılıp oğluşuma ağlıyor ve allahıma şükrediyorum
güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz

ağlamam mı, 1 haftadır salya sümük geziyorum, umarım fuat sinirlendirmez beni, zaten senin soyadını sölücem :))) en kötü ihtimal naapiiim? az kaldı güzel haberlerimizi vericem burdan eminim ben!!!

pembecimm inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle
canım prim kalktı öğretim üyelirinin ücret almadığını biliyorum
bak bakalım para talep etceklermi bende merak ettim

bende dün Hüseyin beye gittim, çok tatlı bir doktor, pozitif...ben gelinimiz için gttim, birgün tekrar hamile kalırsam insallah kendim için gidicem...pembedanacım, doktorun hakkında yazdıkların çok hoşuma gitti, psikoljik olarak yanında durdurdugunu hissetmek çok önemli,gebeliği sonlandırılan benim ihtiyacım olan sey...

sevgili doktorum dün beni aradı, cvs yaptırmıştım bir gün önce, arayamadım, uyumuş kalmışım yorgunluktan...
iyi geçti deyince nasıl sewindi anlatamam. kadın ruhundan anlıyor adam yaa...çocukmuşum gibi tembihliyor, ilaçlarını al ihmal etme diye...
nasıl sewindim bende anlatamam.
melikecim, sana şöyle diyeyim, o doğumdan bir gün sonra hamile kalabilirsin deseydi eğer, inan hiç düşünmezdim. moralim o kadar iyiydi ki...sanki çevremdeki herkes benden çok üzüldü...
inşallah en kısa zamanda sende bebiş yaparsın, doktorumuz sayesindede kendini çok özel hissedersin...

insallah..bende haftaya kontrole gidicem doğum sonrası kontrol..kendi eski doktoruma, çünkü o biliyo benim durumumu.bebek olursa insallah Hüseyin beye gidicem.. bakalım kaç ay korunma vericek, sadece hakkımda hayırlısını istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…