o sabiha benide deli etti ama yeri gelince sölicem ben hüseyin beye tekrar. bugün zonguldaktan bi arkadaş gelmiş izmire ve hüseyin beyde randevusu var. sorunu kan pıhtılaşmasıymış, öğleden sonra görüşücez kendisiyle, annemlere çok yakınmış ewi.
bu arada bugün hüseyin beyin doğumgünüymüş...
kendisine uzun ve sağlıklı bir ömür diliorum, ona daha çok ihtiyacımız var bizim
kızlar bende cumartesi gidiyorum kontrole ne durumda bebiş bakalım, çok heyecanlıyım yaaa... umarım sorun yoktur...
ronyacım artık büyük performans istiyoruz senden bu ayyyyyy
inşallah canım kısmet :93:
yettim gari:)
turgutlu ya anneme gitmiştim.geldim artıkın:)))
kızlar ne durumdasınız?????
biz minik pandamla iyiyiz ama eşimin babasını kaybettik dün
hastaydı kendisi ist da hastanede tedavideydi.
kuzuma doyamadan gitti((((
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
güzeller nasılsınız
sevgili doktorumdaydım bu ay yine takip yaptırdım
umarım güzel haberlerle dönerim kendisine :44:
fuatla özellikle konuştu eşim, paralı yok artık canım zaten... ssk karşılıyormuş hepsini, maşallahh!!!
dün ekadomdaydım... bademim zıpır zıpır oynuyordu...bende salya sümük ağladım onu öyle görünce zaten... hüseyin beyde sıkılma ağla yabancı yok deyip durdu...çok güçlüsünüz siz dedi, kolay değil yaşadıklarınız ama siz başınız, göğsünüz dik durmayı başardınız dedi... canım benim yaa, nasıl moral veriyor anlatamam...
ense kalınlığımız normal..burun kemiğimiz bile oluşmuş!
%70 temiz demek bu dedi bebek için!!
ben tabi aralarda sümkürüyorumoda peçete verip duruyor bana
salı günü cvs var 2 hafta geçsin öyle gel dedi... ama sonuçları alır almaz beni arayın diye kaç kere tembihledi... ay yine ağlıycam sanırımmm
bu aşamaları 2. kere geçiyorum, kızlar dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrrr, benimde bebeğiminde!!!
benim 570 tl veresim varmış demekki:))))verdim parayı huzurumu satın aldım o günlerde:)))) çıkcağı varmış o paranın o gün için :))))
ssk lı yapalım istersen demişti bana da o gün içinde ama bekleme gibi bi durumumuz yoktu malesef.ssk ile allah bilir ben doğurcağım zamana randevu verirlerdi:))))adama helal olsun verdiğim para.dakika başı yanıma geldi,hoş aynı memleketli olmasam zordu yaa:))))
sen sakin ol öncelikle.inan bu sefer güzel olacak sonuç.gerekirse ağla tabiki.ben halen ağlıyorum doğum videomu izlerken.bazen gece emzirmeye kalktığımda bile gazını çıkarırken sımsıkı sarılıp oğluşuma ağlıyor ve allahıma şükrediyorum
güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz
bende dün Hüseyin beye gittim, çok tatlı bir doktor, pozitif...ben gelinimiz için gttim, birgün tekrar hamile kalırsam insallah kendim için gidicem...pembedanacım, doktorun hakkında yazdıkların çok hoşuma gitti, psikoljik olarak yanında durdurdugunu hissetmek çok önemli,gebeliği sonlandırılan benim ihtiyacım olan sey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?