İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

bana en az 6 a bekliyeceğiz demişti. bekledikte!! 5. ayda kontrole gittim anca zaten denk geldi folik asite başladım 2 ay kullandım, ilk ay hamile kalamadım ama yılbaşında hamileydim... 2. ayda oldu bebişim hemde 3üzdü!!!!! sonra teke düştük ama olsun , mucize bebeğim sağlıklı olsun Allahım!!!! duysun sesimi....
korkum yok, mutlaka bebeğim olacak elbet ama, ikinci kaybı yaşamak zor gelecek, biliorum...Hüseyin Beye güveniyorum, o yanımda olsun yeter!

insallah sonuçların da güzel çıkar pembecim, sen benim umudumsun...

inşallah güzel çıkar şekercim... 13. haftamdayım ama öyle yoruldum kiii...hep bir bekleyiş...
umarım yaşadıklarıma değer güzel sonuçlar alırım...
Bu kadar riskle o zaman gerçekten tüm bebek kaybedenlerin umudu olabilirim sanırım...

haftaya salı günü hüseyin beydeyim...gerek var mıydı kontrole yok daha 10 gün önce ordaydım ama iyi gelir diye düşündüm, gel dedi zaten tel.de konuşunca, bir tek o anlıyor beni
her gün daha zor geliyor beklemek...dayanmak çok zor buna kızlar...psikolojim alt üst oldu resmen, kimse üzülmesin diye ağlayamıyorumda...rol yapıyorum resmen

sen neleri atlattın da ağlamadın arkadaşım.bu tatlı bir bekleyiş. sonucu güzel olacak işallahh.
oğluşuma kardeşler yapacaksınız sırasıyla allahın izniyle:))

hüseyin beye gelinimizi götürdüm, ultrason olan odaya girdiğimde aglamaya başladım...ultrason cihazını görmek bile beni çok kötü yaptı. muayene boyunca agladım, sanki ben kontrol ediliyordum, heran bişiy diycek gibi geldi, klbim durcaktı sanki..anladımki hazır değilim...ki daha 40 gün oldu...sen böyle diyince aylar gecsede korkum gecmicek anladım...ama deniycem tekrar Allah verirse...daha çok dua okuycam, adaklar adıycam...hayırlısını diliycem, kendimi Allaha bırakıcam...

melikecimm geçmişi okumadım ama anladığım kadarıyla zor günler yaşadın
inşallah bu sefer güzel bir gebelik geçirirsin ve sağlıklı bir evladın olur
benim doktorumda hüseyin ceyberi ben kendisini çok seviyorum
gerçekten insan gibi insan iyiki var Allahım kendisine sağlık versin

arnavut canım umarım iyyisindir seni ve oğlunu öpüyorum

biz şimdilik iyiyiz allah şükür.
ama 2 hafta kadar sonra işe başlıycam(((onun sıkıntısı başladı bende yavaştan.allahtan kendi annem bakacak bebişe nasipse de kafam rahat ama aklım evde olacak sürekli(((

arnavut pek yakışıklı oğluşun vallahiiii yaaaa... nasıl dayanacaksın bilmem ama koştura koştura ewe uçacağından eminim... alır koynına yatarsın akşamları...ohhhh mis gibi kokar sıpa şimdi!!!!

sen neleri atlattın da ağlamadın arkadaşım.bu tatlı bir bekleyiş. sonucu güzel olacak işallahh.
oğluşuma kardeşler yapacaksınız sırasıyla allahın izniyle:))

geçecek bugünlerde biliyorum canım ama çok zor bi dönem şu an... yapıcam kardeş ben zaten , hadi kızlarrrr elinizi çabuk tutun, ekadom günleri yapicezzz, bebişleri buluşturucaz dahaa!!!!
ay ticarete atılsam ben fikirlere bakın bendeki

şu an sen "atıl kurt" değil "katıl kurt" modundasın:))))hiç bişeye atılma şimdi.otur totonun üstüne

kızlar br çarpıntı başladı dün gece 10 gibi... sabah saat 5te çıkarınca anca kesildi... ay bu nedir ya benim başıma gelen, çarpıntı herşeyden zormuş... pilimi bitirdi resmen...
sağ gözümde seyiriyor, anlıycağınız gidişatım pek iç açıcı değil!

sağ gözüm sağlığa,sol gözüm varlığa diyceksin:))))

midenden dolayı çarpıntın olmuştur muhtemelen.başarabiliyorsan kendin istifra etmeyi dene bi daha olursa
hoş benim ne bulantım ne kusmam olmadığı için genel bilgilerimle konuşuyorum

benimde gebeliğim sonlandırıldı ronyacım..insallah...sağlıklı hayırlı olur...

sağlık di mi sağ gözzzz.... hala atıyo... psikolojik vakayım vallaa
dediğin gibi kusunca geçiyooo, öyle yapıcam...

kızlarrrrrrrrr
ilk sonuçlarımız temiz çıktı Allahım, ne olur sonumuz güzel olsun......
Allah hepimizi bebek sahibi yapsın, sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi...

kızlarrrrrrrrr
ilk sonuçlarımız temiz çıktı Allahım, ne olur sonumuz güzel olsun......
Allah hepimizi bebek sahibi yapsın, sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi...

canım hadi gözün aydınn
inşallah tüm sonuçlr güzel gelecek dualarım seninlee

Hüseyin Beyi aradım salya sümük...niye ağlıyosun ki diyoooor %90 dedi şu an için kesinliği canım ya, daha 2 hafta incelenecek...
inanılır gibi değil...

hadi işallahhhhh:)))))zaten kötü bişey olsaydı(allahkorusun)ilk sonuçlarda çıkardı sanırsam.sana hep dediğim gibi belki hayırlısı böyleydi sizin için.dünyadaki bir sınavını daha başarıyla atlattın bak.

güzel haberleriizi bekliyoruz hayırlısıylaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…