kızlarrrrrrrrr
ilk sonuçlarımız temiz çıktı Allahım, ne olur sonumuz güzel olsun......
Allah hepimizi bebek sahibi yapsın, sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi...
gece uyandım uyandım ağladım, hala sonuçlar aklıma gelince gözlerim doluyor...
bu sevinç tarifsiz kızlar... belkide dünyanın en mutluluk verici anı...
8 martı unutmuycam, bebeğimin ilk doğum tarihi olucak inşallah...
oğluşlarınızı yada kızçelerinizi kucağınıza alınca ağlamak nedir görücem sizi:))))
gülerek girdim sezeryana hatta sedyeyle giderken dilimi çıkarmış halde fotolarım bile var.yine gülerek çıktım yukarıya.odaya girerken başladım ağlamaya(((açlıktan ıngalayan oğluşumun sesini duymak bile yetmişti bana...
yüce rabbim hepinize böyle ağlamalar nasip etsin işallahhhh.hep sevinçten ağlayalım
insallah...bizde yasayalım nolur Allahım...........
sen benden daha kolay ve acısız atlatacaksın bu dönemleri... inan bana, içinide rahat tut...doktorunada sonsuz güven...
ben şimdi ronyayı bekliyorummm...sırada o var
kızlarrrrr ben çift çizgiyi gördüm, sanıyorum hamileyim!!!!!! o kadar mutluyum kiiiii
canım hayırlı uğurlu olsun
Rabbim tamamına erdirsin ve bizlerede nasip etsin
geçmişi okurken bakın neler buldum :))
pembecim ilk heyecanlar,tatlı telaşlarr ahh ahh nasıl özledim bilemezsin,Allah ım en kısa zamanda hepimize nasip etsin.
hakikaten hamilelik özleniyor şekercim yaa, çok özel bir duygu hamişlik...
amin amin ronyacım,Allah ım bizi de gör artık, biliyorum herşeyin vakti zamanı var ama o zaman gelsin artık hayırlısı ile, inşallah hamiş haberimi bende burdan vericem size en yakın zamanda hissediyorumm :)))
bugun doğum sonrası ilk kontrole gittim, çok şükür hersey yolundaymış. gebelik düşünüyorsan folbiol yazıcam daha yüksek folikasitle baslaman lazım dedi. bi ay daha korunup ilacı içicem yani..yazdı..ilaç yanımda...ama napıcam öyle kararsızımki..korkuyorum bu yola çıkmaktan bile...bana yardım edin kızlar...bu korkunun sonu yok,ama bi yerden baslamam lazım...
asla korkuyorum deme!!!! senin bir sorunun bile yok!!!!!
ben %25 hastalık olasılığından yırttım, şimdi %1 araştırılıyor... vallahi fotomu koyucamda karnımı bi görün... korkcak olan varsa benim oda şekercimmmm... korkmuyorum, eninde sonunda bebeğim olacak onu biliyorum. tabii yıpranmamak adına en kısa zamanda yırtsak bu işten fena olmaz diye düşünüyorum!!!!!!!!
ilacını iç, kendini ve ruhunu kötü şeylerden arındır!!!! kardeş istiyoruz biz hadiiiii
asla korkuyorum deme!!!! senin bir sorunun bile yok!!!!!
ben %25 hastalık olasılığından yırttım, şimdi %1 araştırılıyor... vallahi fotomu koyucamda karnımı bi görün... korkcak olan varsa benim oda şekercimmmm... korkmuyorum, eninde sonunda bebeğim olacak onu biliyorum. tabii yıpranmamak adına en kısa zamanda yırtsak bu işten fena olmaz diye düşünüyorum!!!!!!!!
ilacını iç, kendini ve ruhunu kötü şeylerden arındır!!!! kardeş istiyoruz biz hadiiiii
seni hiç tanımıyorum pembecim ama sanki biliyorum bi yerlerden...tanıdığımsın sanki...yıllardır tanıyorum gibi...güç veriyorsun bana...bugun eşimle konuşucam...ne hissediyo, ne düşünüyo, ne istiyo bilmiyorum...hakkımızda hayırlısı olsun insallahh...
ay onlar çok tırsık oluyolarbenimki çocuk ne kadar istesede, bu sefer hiç ilgilenmedi bu aya kadar bebekle hiç...alı sıra bana destek oluyooo... garip hisleri bizden çok farklılar, ama konuş tabiiii... kocan o..
belkide tanıyorsundur hıı?izmirdeyiz dünya küçükkk.
ne zaman ihtiyacın olursa ben güç veririm sanaaaaaa
göbüşüm nasıllll :))))
:=) çok güzel maşallah...Allah bana da nasip eder insallah...
eşim ben sorunca, olsun tabi filan diyo ama bence istemiyo sanki...korkuyo...çok yeni tabi, 2 ay oldu henüz...onu da anlıyorum...ama hemen hamile kalıcam diye bişey yokki, ne zaman olur ALlah bilir... zaten biay folik asit kullanıcam,korunucam...bugun nöbetçi eşim, gece gelicek, konusalım bakalım...
pembecim kaç yasındasın? ben 26 halkla ilişkiler okudum ama evdeyim hiç çalışmadım..2.5 senelik evliyim. 2 sene korunduk...sonra bebek oldu...sonrasını biliyosun işte...
oooooo adamlara bırakmayın bu işleri hiç:))))
5 yıl oldu biz evleneli.31 yaşında evlendim hemde.tam 4 sene ikna etmeye çalıştım kocamı.dur bugün dur yarın dedi hep.beni paylaşmak istemediğinden hep durdurdu beni.sonunda resti çektim ben seninle ne yapmaya evlendim diye.sonunda sen nasıl istersen öle olsun dedi.
şimdi var yaaaa (pembedana tanıyor bizi yakinen)oğlum diyor başka bişey demiyor:))))beni bile gördüğü yokultrasondalarda bile benden heyecanlıydı.
senin hazır olman önemli aslında melike...folik asit içmeye başla şimdiden.ne kadar içersen o kadar iyi.hem benim saçlarımı güçlendirmişti hamileyken:)))solgar iç bence.hamile kalınca(nasipse)multivitamine geçiceksin nasılsa.ben halen içiyorum megadyn.
oğluşum şu an tükürük üretmekle meşgül
kadınlar külübü kardeşlerini bekliyor 4 gözle:))))))
pembedanacık yola çıktı bile.sırada ronya var hatta belki melike var::))))
allahtan her zaman hayırlısını dileyin kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?