doğru sölüyosun şekerim, çok tırsık kocişler... erkeklere böyle şeyleri bırakmayacaksın, düşünemiyorlarayy benimki okumasın yazdıklarımı :18:
pazartesi en geç salı alıyoruz sonuçları biz... dün konuştu eşim genetiktekilerle, onlarda umutluyuz bu sefer demişler, net bişey sölemiyorlar...çok heyecanlıyım çoook...
topiğimizin ikinci bebişi benim dana olucak sanırım...
hadi bakalım sıradakiiii.....
yaaa doktorumu çookk seviyorum yaaaa:))))bugün aradım ssk işlemleri için evrak lazım idi.kendisi döndü bana tlfla.nasıl yardımcı olabilirim diye.oğlanı aldın kucağına unuttun bizi diye de şaka bile yaptı:))))
seviyorummmm ben doktorumu yaaaaaaa.allah yar ve yardımcısı olsun doktorumuzun
bende çook sewiyorum ... şimdi hep hamile rüyaları görüyorum, arayıp hüseyin beye ulaşamamak gibi bir korku bastı beni...doğum zamanı gelmiş o yok falanayyyy kaç oldu vallahi...
sağsalim geçire bilsem şu 9 ayı...
hiç ulaşamazmısın deli:))))) o dışarıda olsa bile ahmet bey var unutmaaaaa....kanamam olduğunda sabah 7:45 de aramıştım.şakk diye açmıştı cebini
hem ne 9 ayı:)))) daha az kaldı kızımmmmm:)))))
bayanlar merhaba ekadomda hormon testlerini ne kadara yapiyolar biliyo musunuz?
valla dışarıdan pek farkı yok canım ama net şu kadar diyemem... genelde testler 50-60 lira civarında.
burdada öyle...
arar sorarsan söylerler sana...
merhaba kızlar...bu japonyadaki olay iyice yıktı beni..tam hastalık hastası oldum...radyasyon yayılıyomusya, kendimi gectim, hamile kalırsam radyasyondan bebek hasta olurmu diye endişeleniyorum...
Allah yardımcım olsun iyi değilim...
pembe şaşırdım valla ekadomda hormonlarada mı bakıyolar :111:
ya ben troid falan baktırdım biliyorum... ama diğerlerinide yaptıklarını sanıyorum, neden yapılmasın ki? belki fiyatları dahada pahalıdır ondan emin değilim işte...
valla dışarıdan pek farkı yok canım ama net şu kadar diyemem... genelde testler 50-60 lira civarında.
burdada öyle...
arar sorarsan söylerler sana...
coook sagol canim sabah aradim ogrendim cidden baska yerlere gore uygun geldi bana :)
hem zahmetsiz, sonuçları hüseyin bey arayıp sana söylüyor, değerlendirmesini yapıyor.
bu hamileliğimde bütün testlerimi orda yaptırdım ben... özel sağlık sigortamda olunca süper oldu valla, çok rahat ettim. kanımı verdim ewime gittim, yoksa devlet hastanelerinde süründürüyorlar...
alsancaktaki lab lara sorun önce fiyatları.hüseyin beyde dışarıya gönderiyor zira.
ben ilk toksoplasmaları falan hıfzısıhhada yaptırmıştım.5 krş vermeden hemde:)))))imkanınız varsa oraya gidin.ama benden size tavsiye hepsini 2şer kere yaptırın farklı yerlerde.kalibrasyonunu tam yapmayabiliyorlarmış makinaların.
bende geçen de yeşilyurt devlette 4 saat bekledim yok yere.yol geçen hanı gibi muayene odası(((((allah kimseyi devlette hast.lerine düşürmesin ((((
varsa tanıdık doktorunuz devlette ona gidin direk.her doktor yazar sonuçta her tahlili.benim eski doktorum genel cerrahtı ama adetin 3.günü yapılan tüm tahlillerimi yazmıştı sağolsun:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?