İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

inşallah pembecim güzel sonuçlar alırsınızz
arnavut canım inşallah melikede bende güzel haberler veririz

pembecim inş hayırlı sonuçlar alıcaz, inanıyorum benn, bide aynı zamanlarda ben bihABER VERİRİM BAKARSIN ÇİFTE BAYRAM OLUR :)))

yaaa doktorumu çookk seviyorum yaaaa:))))bugün aradım ssk işlemleri için evrak lazım idi.kendisi döndü bana tlfla.nasıl yardımcı olabilirim diye.oğlanı aldın kucağına unuttun bizi diye de şaka bile yaptı:))))
seviyorummmm ben doktorumu yaaaaaaa.allah yar ve yardımcısı olsun doktorumuzun

bende çook sewiyorum ... şimdi hep hamile rüyaları görüyorum, arayıp hüseyin beye ulaşamamak gibi bir korku bastı beni...doğum zamanı gelmiş o yok falan ayyyy kaç oldu vallahi...
sağsalim geçire bilsem şu 9 ayı...

hiç ulaşamazmısın deli:))))) o dışarıda olsa bile ahmet bey var unutmaaaaa....kanamam olduğunda sabah 7:45 de aramıştım.şakk diye açmıştı cebini

hem ne 9 ayı:)))) daha az kaldı kızımmmmm:)))))

haftaya 4 ayımız bitecekkk...5 ayımız kalıyor yani geriye...
İşte rüya bu, hatta kabus oluyor arada... normalmiş hamileler çok rüya görürmüş...

merhaba kızlar...bu japonyadaki olay iyice yıktı beni..tam hastalık hastası oldum...radyasyon yayılıyomusya, kendimi gectim, hamile kalırsam radyasyondan bebek hasta olurmu diye endişeleniyorum...
Allah yardımcım olsun iyi değilim...

korkma canım, zamanında dibimizdeki rusyanın etkisinden çay içerek ne kadar etkilendiysek,
bir o kadar uzak japonya bize... ama dünya bu dengesi altüst olacak tabiii...
ben ordaki insanlara çok acıyorum. böyle akıllı ve zeki bir toplum yok olacak resmen...gözgöre göre...

ya ben troid falan baktırdım biliyorum... ama diğerlerinide yaptıklarını sanıyorum, neden yapılmasın ki? belki fiyatları dahada pahalıdır ondan emin değilim işte...

canım baya bir poliklinik gibiymiş çok güzel
ben sadece ultrosan muayene bakılır diye düşünmüştüm ama süpermişş
canım doktorcuğumuz bir tane bu ay gitmedim özledim onu valla
adam bizim her türlü kaprisimizi çekiyor şeker gibi bir insan maşallah
Allah sağlık versin kendisine

coook sagol canim sabah aradim ogrendim cidden baska yerlere gore uygun geldi bana :)

hem zahmetsiz, sonuçları hüseyin bey arayıp sana söylüyor, değerlendirmesini yapıyor.
bu hamileliğimde bütün testlerimi orda yaptırdım ben... özel sağlık sigortamda olunca süper oldu valla, çok rahat ettim. kanımı verdim ewime gittim, yoksa devlet hastanelerinde süründürüyorlar...

aynen huseyin beye gitmeden once ege universitesine gittim ve 5 saat sadece doktoru bekledim ve dogru duzgun bakmadi bile bide egenin en iyi doktorlarindan biri diyolar...pazartesi gidicem test yaptirmaya umarim bi sorun cikmaz

alsancaktaki lab lara sorun önce fiyatları.hüseyin beyde dışarıya gönderiyor zira.

ben ilk toksoplasmaları falan hıfzısıhhada yaptırmıştım.5 krş vermeden hemde:)))))imkanınız varsa oraya gidin.ama benden size tavsiye hepsini 2şer kere yaptırın farklı yerlerde.kalibrasyonunu tam yapmayabiliyorlarmış makinaların.
bende geçen de yeşilyurt devlette 4 saat bekledim yok yere.yol geçen hanı gibi muayene odası(((((allah kimseyi devlette hast.lerine düşürmesin((((
varsa tanıdık doktorunuz devlette ona gidin direk.her doktor yazar sonuçta her tahlili.benim eski doktorum genel cerrahtı ama adetin 3.günü yapılan tüm tahlillerimi yazmıştı sağolsun:)))))

tabi canım geçen sene bende egede yaptırtırdım herşeyi. 5 kuruş para vermemdim ama ordan oraya koşturdum... şimdi bide kolay değil sıra almak vallahi... zamanı ve beklemeye sabrı olan bencede devletten faydalanmalı sonuna kadar... ben limitsiz sigorta yaptırdığım için kullanmak istedim, hüseyin beyde sigortamı bildiği için hiç sormadı bana zaten, hemen alalım kanını dedi. yoksa 15 e yakın tahlilim vardı geçen sene..dünya paraa vallaa...
yeni bir doktorum daha var şimdi, hüseyin beyin önerisiyle kan hastalıkları uzmanına gidiyorum ayda bir. o kendi makinaları ile ölçüm yapıyor,kalibrasyon sorunu kalkmış oldu yani ortadan...
kanım 9,5 lardaydı 3 hafta ewwel olmuşur 8 sanırım

kızlar...folik asite basladım..folbiol diye bi hap...en az 4 hafta kullanıcam...nisan ayında insallah korunmayı bırakıcaz tabi otopsi sonuçları güzel çıkarsa...insallah...bu arada dualar okuyorum...bizim bi tanıdık var,çocuklugumuzdan beri annem götürür, nazar filan değdi diye..o bazı dualar, sureler söyledi...herseyi yapıyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…