İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

merhaba kızlar epidurel sezeryan ne kadar bilginiz var mı?
birde doğum ekadom da mı yapılıyor yoksa başka hastanede mi?burdaki yorumlarda okudum da başka hastane diye aklım karıştı

birde doğum ekadom da mı yapılıyor yoksa başka hastanede mi?burdaki yorumlarda okudum da başka hastane diye aklım karıştı

canım hüseyin bey birçok hastane ile anlaşmalı... fiyatlarda hastaneye göre değişiyor, ama Hüseyin beyin arada olması fiyatlarda oldukça uygunluk sağlıyor bunu biliyorum...

günaydınn
pembecim bugün hamile arkadaşımla beraber hastaneye gittim, gitmişken bende görüşeyim dedim. Hcg ye baktırdım sonucu bekliyorum, bakarsın Allah ın bir mucizesi olur

iyi günler.3 aydır deniyoruz ancak başarılı olamadık şimdiye kadar.bende diyorumki zaman kaybetmeden doktorumuza gidip takibe başlasammı.yoksa erken deyip geri gönderirmi

iyi günler.3 aydır deniyoruz ancak başarılı olamadık şimdiye kadar.bende diyorumki zaman kaybetmeden doktorumuza gidip takibe başlasammı.yoksa erken deyip geri gönderirmi

asla gei göndermez rahat ol, bi görün takipte olmak iyidir bence... zaten görmeden yapamayacaksın dr.umuzu...

kızlar sonuçlarımızı haftaya salı alıcaz ama, ben oğlumuz olacağını öğrendim...
topiğimizin 2. şehzadesi geliyorrrrrrrrrrr

kızlar sonuçlarımızı haftaya salı alıcaz ama, ben oğlumuz olacağını öğrendim...
topiğimizin 2. şehzadesi geliyorrrrrrrrrrr

ben sana oğlan olacak demiştim hatırlarsan:))))))))

sağlıklı sıhhatli olun ikinizde işallahhhhh.oğlumun kardeşi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1 aralık ta kent hastanesinde doğumumu epidural sezeryanla yaptım.hüseyin bey ahmet beytle beraber girdi doğuma.hastane doktorumuzla anlaşmalı olduğu için 1722 tl aldı.doktorlarıma da 2000tl ödedim .yani toplamda 3722 tl ye mal oldu bize.2000tlsini özel sigortam ödedi,gerisini biz ödedik.hatta doğumdan 1 hafta sonra ödedik hüseyin beye:)))
ama kent hast.sini şiddetle tavsiye ederim.beyler paşalar gibi ilgileniyorlar.her türlü pansumanı elleriyle yaptı hemşireler.

teşekkür ederim çok ayrıntılı yazmışsın artık hamile kalınca ona göre karar veririm.

bi arkadaşım benden bi hafta sonra özel sağlık ta epiduralli normal doğum yaptı.hastane 1300 tl civarında bişey almış.doktoru prof tu onun.2000-2500 civarı bişey almıştı sanırsam.gazi de bi arkadaş doğum yaptı.doktoru yeşilyurttun doktorlarındandı toplamda 3250 istemişti ama gazi nin eski binasında doğum yaptı ve ben hiçç beğenmedim eski binasını gazinin(((hemşireye iyi nöbetler dedim girerken doğum katına .bi tarafını çevirip bakmadı bile yüzüme.annemde aynı hastnede dizinden ameliyat olmuştu o sıralarda eski binada yatmıştı.onlarda beğenmediler gazinin eski binasını ve hemşirelerini.kent hastanesinde sen ne güzel bakındın diyip duruyor halen:))))))
biz hüseyin beye sorduğumuza gazi ile kent arasında 700-800 arası oynar demişti.gazi için 2800-3000 arası,kent için 3500 civarı demişti.

size nacizane tavsiyem mümkünsee (açıklığınız olursa şayet) epiduralli normal doğum yapınnnn!!!!
ben hepatitt b taşıyıcısı olduğumdan sezeryan oldum doğum kanalında oğluma bulaşma riski vardı zira.

minik oğlumla bugün 4. ayımızı tamamlıyoruz...
hadi minik paşam, salı günü güzel sonuçlarla gel bize... inan doğum günü diye bu tarihi kutluycam ben her sene!!!!!

minik oğlumla bugün 4. ayımızı tamamlıyoruz...
hadi minik paşam, salı günü güzel sonuçlarla gel bize... inan doğum günü diye bu tarihi kutluycam ben her sene!!!!!

masallah...adak ada pembecim, yasin okuycam de mesela, yada bi çocugu, bi fakiri sevindiricem de...güzel olucak insallah...

masallah...adak ada pembecim, yasin okuycam de mesela, yada bi çocugu, bi fakiri sevindiricem de...güzel olucak insallah...

adağımı adadım, önceden hallettim ben o işleri bu sefer geçe kalmasın dedik..kanımızı akıttık... yakışıklı oğlum sağlıkla gelecek annesine, inanıyorum ben...

benim ablam bu yaz epidural ile normal dogum yapti ve inanin cok memnun kaldi, dogumdan sonra hemen ayaklandi ve sezeryanin hic bir yan etkisine maruz kalmadi boylece.hemde neredeyse hic dogum sancisi cekmedi gercekten cok guzel bi duygu :)) cook ilerde insallah Allah bana da nasip eder :)

suni sancı mı verdiler canım yaa? bende çok istiyorum normal doğumu? korktuğum şey dikiş işte...

suni sancı mı verdiler canım yaa? bende çok istiyorum normal doğumu? korktuğum şey dikiş işte...

yok be anacım ne suni sancısı:)))
sen önce normal yolla doğurmayı deneyeceksin.1-2 cm açıklığın olduğunda epidurali takıyorlar hemen belden.sezaryanda (kafadan atıyorum) 5 doz veriyorlarsa,normal doğum için 2 doz veriyorlar epiduralden ağrı kesiciyi.sonrası zaten kolaymışş.yeterki açıklığın olsun .normalde genelde L şeklinde bir kesi yaparmış doktorlar.kendilğinden düzensiz yırtılmasın diye.onuda hissetmiyorsun yani hiç.

sezeryanda bikini bölgesinin hemen üstünde bi kesi var .o da baş parmağınla işaret parmağını açtığın kadar bişey işte.8-10 cm arasında.normalde oturmakta kalkmakta sorun oluyormuş dediler.ben sezeryanda sadece yataktan kalkarken sorun yaşıyordum ilk 2-3 hafta.onda da sağa sola dönerek kalkarsan çok acımıyor.

yani kısacası her halükarda epiduralli doğuracağın için ağrı acı hissetmiycen hiç.yoksa eskiden analarımızın doğurduğu gibi doğurmaya kalkarsan halini düşünemiyorum
taktır epidurali rahat et...
oğluşun ahanda bu cümlenin sonundaki bebiş gibi yuvarlana yuvarlana gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…