hüseyin beyde normal dicek mi bakalım hele :))) gidince konuşucam erkenden. bizde babalar 7 aylık
kızlar yarın büyük gün.... vallahi içim içimi iyorrrrrr
ablamin dogumunun her saniyesinde oldugum icin tum ayrintilari ile biliyorum :)) ama o yurtdisinda dogum yapti, once rahmin acilmasini beklediler 4 sandim falan acikti ama gerisi gelmedi cok sancisi olunca hemen verdiler epidurali normalda sancin yoksa vermiyolar, sonra bekledik bekledik acilmiyo daha fazla, once suni sanci verdiler sonra suyunu patlattilar en sonunda 7.5 santim falan oldugunda galiba dogum basladi ve 20 dakika icin dunyaya geldi :) bebek cikarken mecburen biraz yirtilma oluyo ama 1 ay icerisinde hemen kendini toparladi buz pedleri var onlardan koydular daha cabuk toparlamasi icin.suni sancı mı verdiler canım yaa? bende çok istiyorum normal doğumu? korktuğum şey dikiş işte...
canim bide ablamin disarda bi yirtigi yoktu gozle gorulen icerden yirtilmis ablamda korkuyodu kesikten doktorda ben kesmem kendi yirtilabilir ama demisti, ben dikislerine falanda baktim disaridan bisey gozukmuyodu :)
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canımm gözün aydınn
teşekkür ederiz teyzesi, sizlerden haber bekliyoruz güzel güzel şimdi.... hadi bakalım ekadomcular uyanınııııııınnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!! bahar geldiiiiii, bebek mevsimi!!!!!
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süper bi haber buuuuuuuuu
çooooookk sevindimmmmmmmm
şimdi sen bizi sevindirdin inş Allah ın izniyle bizde seni sevindiricezz
wayyy süpersin...cesarete bak sendekide! bide ablan yani bi başkası değil. nasıl dayandın yahu o kadar şeyi görmeye izlemeye...
bakalım yarın hayırlısıyla güzel haberleri alayım, Hüseyin beyle konuşucaz bakalım o ne diyecek?
kızlar bu arada bugün ekadomda bi baktım biri pembedana ve arnavutu soruyorrrrrrr....hahahaayt dedim yaaa, girip okuyolarmış ordan bizi çözmeye çalışıyorlarmış, kim kim diye
sabiha hemşire'de yorumları okudu mu acaba ???
kızzz pemboşş sabiha o bizimkisimi hani hemşire olmayannn :44:
hemşire olan tombik, yeşil ceketli....
Hihooo okucak mı tombik dediğimi acaba. Olsun bende tombiğim.
Bu arada dün oğlumun pipisini gördüm...
Hüseyin bey 1 kilo fazlan var dede 5 kiloyu aldım çünkü ben...göbeğim kocaman ve bu gazdanmış...
Yine bi kan testi zamanıymış...off kolum çok fena oldu aynı damardan üstüste kan vermekten, kasılıyor vallaaaa...
Ben doğurmadan bi kk günü mü yapsak ekadomda ne?
Burayımı okuyolarmış biz çok memnunuzz her defasında hüseyin beyden memnuniyetimizi anlatıyoruz ronya ile
Beni kolay çözerler
walla çözememişler...hoş hüseyin bey bakmamış zaten hemşire ve memurlar okumuşlar...tabii söylüyorlardır HüseyinBeye de!!!arnavutla beni karıştırmışlar, çok yaklaşmışsınız ama yanlış dedim
Ya ben kabuslar görüyodum ya, söyledim dün Hüseyin Beye! niye korkuyosun ki, ben hep yanındayım dedi, bana ulaşamadığın zaman olmayacak dedibenden tabi aktı gözyaşlarıııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?