İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

ben sabah akşam arıyorum...ilk hamile kaldığımda nezle olmuştum, hapşuruyorum naapiiim diye aradım mantıksız bile olsa garibimin ses tonu hiç değişmiyo
inanılmaz bir adam, ben çok sewiyorum ve o kadar güveniyorum ki kendisine... hakkını hala ödeyemem diye düşünüyorum. en zor günümde elimi tuttu benim.
oğlumun isim babası olacak ama, ön adı hüseyin olacak!!!!

sende abartmışsın hapşurmak ne cevap verdi bende düşük yaptım ya kokruyorum hamıle ilk zamanlar hapşurursam sanki düşcek gibi geliyo gerçi daha varmı bişey bilmiyorumda inş sağlıklı olur bakalım evet çok naif yumuşak konuşuyo karşısındakiyle

kızlarr ben bir kere aradımm ama utana çekili rahatsız etmek istemiyom
adamcağız ne kadar yoğun görüyorumm ve o arada bizle konuşurken muhakkak yanında hastası oluyor
ama hamile olursam bilemiyom :111:

kızlarr ben bir kere aradımm ama utana çekili rahatsız etmek istemiyom
adamcağız ne kadar yoğun görüyorumm ve o arada bizle konuşurken muhakkak yanında hastası oluyor
ama hamile olursam bilemiyom :111:

hamıle kalırsak yandı bizden hüseyin bey

iyi günler haftaya cuma için randevu almak istiyorum.sizce nezaman aramam lazım öğleden sonraya randevu alabilmek için?

2iz hatta 3üzüm vardı o ara benim. sürekli hapşurunca korkuyor insan, zaten düşük tehlikesi vardı....
bişey demedi ne dicek , o güldü en güldüm, hiçbişey olmaz dedi bol bol taze meyve suyu al dedi, hakikaten ilaçsız geçirdiğim ilk nezleydi ama hamileler daha mı güçlü oluyo ne? anlamadım... çabuk atlattımm

meşhur olduk kızzzz pembedanam:)))))) bizi nasıl karıştırdılar ki????nerden tanışıyonuz diye sormuşlardı karşılaştığımızda bizde netten demiştik hatırladınmı:))))

herkes için yorum yaptıkta nazlı hanıma yorum yapmadık bak:))))nazlı hanım sigorta işlerini para işlerini halleden bayan.benim ultrasona girmişti.cümbür cemaat:))))ilk defa görüyorum ne güzel demişti.severim kendisini:)))))japon balıkları duruyormu acaba:)))))
çookkk seviyorum doktorumu ben çokkkkkkkkkk:))))

doğumda hocam 2 şey istiyorum dedim.buyrun dedi.biri kameraya çekelim dedim.ooo kolay,,ok dedi.ikinciside göbek adları 3 tane unutmadan söyleyim dedim.hay hay dedi.neydi isimler dedi.muzaffer bilgin(rahmetli dedem ve dayım) hüseyin dedim....nasıl sevindi.çok naziksiniz,her zaman da öyleydiniz dedi.

bi ctesi oğlanı götüreceğim doktorumuza.belkim birinizle karşılaşırız orada.pembedanacıkla sözleşmiştikte tanışmıştık.sonrasında ben 40 kımda kontrole gidince sözleşmiş gibi karşılaştık ve şaşırdık

hamıle kalırsak yandı bizden hüseyin bey

ben ultrasonda iken aradılar mı "ben dönücem hemen tlfdakine"dedirtiyordu yardımcılarına.bende acil bişey vardır hocam baksaydınız derdim hep.olmazzz sizde önemli durumdasınız konsantrasyonumuz bozulmasın derdi.zaten tlf nu açanda genelde konu neydi diye soruyor.acil durum olduğunda kesin hüseyin beye verirler tlfnu sanırsam

ultrasonda hiç almıyor telefonu gerçekten... bendede almadı, ama odada alıyor, alsında...bizde arıyoruz..hele ben!! ismimi söyler söylemezde hatırlıyor, beni nasıl mutlu ediyor...
ne çok paralar döküyor insanlar proflara bilmem kimlere... her gidişinde geçmişi hatırlatıyorlar, doktor hatırlamıyor hastasını! ne kadar moral bozucu bir durum...

bu arada bizi takip eden nazlı hanım zaten
bana çok kilo almışsın dedi moralim bozuldu ama 1 beden büyük hamiş pantalonu giydim napiiiimmmm!
öyle görünüyordum yoksa 5. ayda 5 kilo almışım çok mu neyse ama işe yaradı artık azar azar yiyorum 2 gündür... bende sewiyorum nazlı hanımı... çok cici bi bayan di mi

kızlarr para alan bayanın adınıda öğrenmiş olduk nazlı demek :97::97::97:
soğuk bir ifadesi var ilk bakışta ama zamanla çok şeker bulmaya başladım
yaaa hepsi şeker seviyorum hepsini
bi gebiş olsam daha bi sevcemm

yani bencede hastası varken telefon etsem sonra ararım derim çok acil olmadıktan sonra

pemboşş kuzum sen bir ara gebüşünü çekmişsin gördüm bencede maşşalahın var
fazla kilo almayaya bak sonra gebelik bitince onlar yapışıp kalır

evet bende seviyorum nazlı hanımı , seboş hemşireyi sert görnümde ama tatlı biri bi hemşire vardı o ilk gittiğimde benle ilgilenmişti ismimden de çok etkilenmişti kızının adıymış çok şekerdi sıcak kanlıydı ama bi daha karşılaşamadık

canım nazlı hanımdan başka 3 bayan var bir gri küt saçlı hemşire :94:
bir diğeri bekleme salonunda oturan kısa sarı saçlı maşallah çokda konuşan abla
birde orta boylu kumral saçları omuzlarında bir bayan sanırım onun adı afet bende onu çok seviyom
ama çoğu zaman o yok yada banada denk gelmiyor
bu arada sanırım hemşire olan gri küt saçlı bayan diğerleri hemşire değil diye biliyom

afetmiydi acaba olabiler evet bilmiyorumki ilk defa gittiğimde denk gelmiştim sıcak kanlıydı bi daha denk gelmedim
gri küt saçlı dediğin seboş hemşire sebahat hemşire
ben 3 ay gittim bi daha gitmedim bide ocakta hamıle kalınca gittim işte inş bu sefer sağlıklı gebelikle giderimm

tek hemşire sabiha hemşire... diğerleri sağlık memuru! bende hepsini sewiyorum, çok şanslıyız kızlar bence...
hadi hamiş kalında denk gelmesi kolay olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…