sadece bizim burayımı ekodom topiğinimi okuyolar kim miş nickleri bilelim sohbet edelimhüseyin beye bende telde arıyorumda bazen çekiniyorum vallla telden ne arıyon diycek diye gerçi demezde çekiniyorum hamile kalırsam soluğu alcam gene orda
ben sabah akşam arıyorum...ilk hamile kaldığımda nezle olmuştum, hapşuruyorum naapiiim diye aradımmantıksız bile olsa garibimin ses tonu hiç değişmiyo
inanılmaz bir adam, ben çok sewiyorum ve o kadar güveniyorum ki kendisine... hakkını hala ödeyemem diye düşünüyorum. en zor günümde elimi tuttu benim.
oğlumun isim babası olacak ama, ön adı hüseyin olacak!!!!
kızlarr ben bir kere aradımm ama utana çekili rahatsız etmek istemiyom
adamcağız ne kadar yoğun görüyorumm ve o arada bizle konuşurken muhakkak yanında hastası oluyor
ama hamile olursam bilemiyom :111:
iyi günler haftaya cuma için randevu almak istiyorum.sizce nezaman aramam lazım öğleden sonraya randevu alabilmek için?
2iz hatta 3üzüm vardı o ara benim. sürekli hapşurunca korkuyor insan, zaten düşük tehlikesi vardı....sende abartmışsın hapşurmak ne cevap verdibende düşük yaptım ya kokruyorum hamıle ilk zamanlar hapşurursam sanki düşcek gibi geliyo gerçi daha varmı bişey bilmiyorumda inş sağlıklı olur bakalım evet çok naif yumuşak konuşuyo karşısındakiyle
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE
inan okadar sevindim ki....gözün aydın...seninle aynı gün güzel haberler aldık...benimde o gün otopsi sonucum çıktı....çok sükür baska bi rahatsızlığı yokmuş bebeğin...tabi iki gündür bi tuhaf oldum...hatırlamak............
hamıle kalırsak yandı bizden hüseyin bey
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE
inan okadar sevindim ki....gözün aydın...seninle aynı gün güzel haberler aldık...benimde o gün otopsi sonucum çıktı....çok sükür baska bi rahatsızlığı yokmuş bebeğin...tabi iki gündür bi tuhaf oldum...hatırlamak............
bi hamile kal sen bak hatırlıyo musun? o kadar rahat kıyaslamalar yapıyorsun ki... ilki böyleydi bu böyle diye...canın acımıyor yani...
sonuçlarınada çooook sewindim hadi bakalım kızlarrrrrr, havalar tam bebek havası
ben ultrasonda iken aradılar mı "ben dönücem hemen tlfdakine"dedirtiyordu yardımcılarına.bende acil bişey vardır hocam baksaydınız derdim hep.olmazzz sizde önemli durumdasınız konsantrasyonumuz bozulmasın derdi.zaten tlf nu açanda genelde konu neydi diye soruyor.acil durum olduğunda kesin hüseyin beye verirler tlfnu sanırsam
ben ultrasonda iken aradılar mı "ben dönücem hemen tlfdakine"dedirtiyordu yardımcılarına.bende acil bişey vardır hocam baksaydınız derdim hep.olmazzz sizde önemli durumdasınız konsantrasyonumuz bozulmasın derdi.zaten tlf nu açanda genelde konu neydi diye soruyor.acil durum olduğunda kesin hüseyin beye verirler tlfnu sanırsam
ultrasonda hiç almıyor telefonu gerçekten... bendede almadı, ama odada alıyor, alsında...bizde arıyoruz..hele ben!! ismimi söyler söylemezde hatırlıyor, beni nasıl mutlu ediyor...
ne çok paralar döküyor insanlar proflara bilmem kimlere... her gidişinde geçmişi hatırlatıyorlar, doktor hatırlamıyor hastasını! ne kadar moral bozucu bir durum...
bu arada bizi takip eden nazlı hanım zaten
bana çok kilo almışsın dedi moralim bozuldu ama 1 beden büyük hamiş pantalonu giydim napiiiimmmm!
öyle görünüyordum yoksa 5. ayda 5 kilo almışım çok muneyse ama işe yaradı artık azar azar yiyorum 2 gündür... bende sewiyorum nazlı hanımı... çok cici bi bayan di mi
evet bende seviyorum nazlı hanımı , seboş hemşireyisert görnümde ama tatlı biri bi hemşire vardı o ilk gittiğimde benle ilgilenmişti ismimden de çok etkilenmişti kızının adıymış çok şekerdi sıcak kanlıydı ama bi daha karşılaşamadık
canım nazlı hanımdan başka 3 bayan var bir gri küt saçlı hemşire :94:
bir diğeri bekleme salonunda oturan kısa sarı saçlı maşallah çokda konuşan abla
birde orta boylu kumral saçları omuzlarında bir bayan sanırım onun adı afet bende onu çok seviyom
ama çoğu zaman o yok yada banada denk gelmiyor
bu arada sanırım hemşire olan gri küt saçlı bayan diğerleri hemşire değil diye biliyom
canım nazlı hanımdan başka 3 bayan var bir gri küt saçlı hemşire :94:
bir diğeri bekleme salonunda oturan kısa sarı saçlı maşallah çokda konuşan abla
birde orta boylu kumral saçları omuzlarında bir bayan sanırım onun adı afet bende onu çok seviyom
ama çoğu zaman o yok yada banada denk gelmiyor
bu arada sanırım hemşire olan gri küt saçlı bayan diğerleri hemşire değil diye biliyom
tek hemşire sabiha hemşire... diğerleri sağlık memuru! bende hepsini sewiyorum, çok şanslıyız kızlar bence...
hadi hamiş kalında denk gelmesi kolay olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?