İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

doğru söylüyosun çabuk kilo alıp veremeyenlerdenim ben...umarım dahada almam yaaaa, resmen ALİEN oldum

nazlı zaten tek başına çalışıyor odasında.sabiha hemşire küt saçlı olan bayan.afet abla ile oya abla (ki yardımcılar kendileri)bi gün birisi geliyor işe bi gün birisi.dönüşümlü çalışıyorlar.oya abla sarışın sakin sakin konuşan.afet abla kumral uzun saçlıydı en son.daha konuşkan olan.ayakkabı numaralarını bilmiyorum bi tek hepsinin
hatta demir in göbek adlarınından birisi hüseyin demiştim yaa.yumurta takibindeyken afet ablayla konuşuyorduk.bana eşimi kazada kaybettim demiş ama ben oğlunu kaybetmiş olarak anlamışım.allahım dedim içimden o gün, bi gün bi oğlum olursa şayet afet ablanın oğlunun ismini koyucam göbek adı olarak.oğlan olduğu belli olunca sordum afet ablaya,eşimdi ölen adıda hüseyin demezmi.bizi 4 göbek adından kurtarmıştı sağolsun.yoksa 3 değil 4 göbek adı olacaktı oğluşumun.

doğru söylüyosun çabuk kilo alıp veremeyenlerdenim ben...umarım dahada almam yaaaa, resmen ALİEN oldum

hamile kalmadan bir sene evvel yasmin i bir aylığına bırakayım demiştim.bir haftada 8 kilo aldımmmmmm.oldum 86 kilo.doktorcum az uğraşmadı benle kilo vereyim diye ama ne içtiysem ne yediysem veremedim hiç.86 kiloyla hamile kaldım(bu kendi tartımdaki kilom)ordaki kantarda(!!!!!)89 çıkmıştım ilk öğrendiğim gün.10 kilo almamız lazım maksimum arnavut hm demişti doktorcum.

ben ebru şallının bilem rekorunu kırıp 8 kilo alarak doğum yaptım.94 kiloydum doğuma gittiğim gün.göğsümü gere gere çıkıyordum tartıya:))))doğumdan 15 gün öncesine kadar bekarmısın dşye soruyorlardı banaalyans takmayı daha doğrusu yüzük takmayı sevmediğim için kimse anlamadı bilem hamile olduğumu.
doğumu yaptım hatsnede gittim gene tartıldım.92 küsür çıktım.hemşireler yazık yüzüme gülerek aman şimdi tartılmayın moraliniz bozulur demişti kent hast.de..ki 94 eksi 3,420=90 civarı çıkmam gerekirdi mantıken.
eve geldim 10 gün kadar sonra tartılmak aklıma geldi .bi çıktım 86 olmuşummm.anaaa bişey oluyor bana acaba yeterince beslenmiyorummu sütüm kesilir demeye başladım.sonra sında 2-3 hafta sonra tartılayım dedim artık.ama bi yiyorumki allah selamet versin.eve gelenler korktu benden duba gibi olacan diye.
doğumdan yaklaşık bi ay sonraki kilomu söylüycem şimdi ama baştan herkes maşallahh desin bi:
79 kiloyu gördüm tartıda şu an için 81-82 arasıyım.ne bulursam yiyorum oğluşumun sütü için.

onun için kafanıza takmayın kiloları hiçççç.evlatlarınızı sağsalim kucağınıza alındaaa.önemli olan o
daha saçlarımı bile boyatmadım ben.bembeyaz saçlarla dolaşıyorum.vakitsizlikten değil haa oğluşuma canım feda:18::18:

ben sen,i son ayında görmüştümde, süperdin gerçekten...ama boyun uzun şekerim senin...ben tıfılım 1.60 ...
artık dikkat ediyorum hoş yazda geliyor, çok sıcakta çok yiyeemem gibi geliyor, zaten çok yemiyorumda bünyem benim çok müsait
aslında dediğin gibi sağlıkla oğlumu kucağıma alayım bende, kilolar zorda olsa verilir...

duyan da beni 1.80 falan sanacak benim boyum 1,68 yavrucummm.
kilo kilo diye kafanıza takmayın diye söylüyorum bunları.hamişlerin beslenmelerine süper dikkat etmeleri lazım.haa ne yemeyeceksiniz onları öğrenin önce.2 tabak değilde bir tabak yemek yiyin.5 tane baklava yiyeceğinize 2-3 tane yiyin.unutun kilolarınızı tabi duba gibi de olmayın sakın:18:
emzirirkende dikkat etmeniz gerekecek sonuçta.aynı vitaminleri şu anda bile kullanıyorum ben.emzirmeniz bitince yediklerinize biras dikkat ederseniz verirsiniz kiloları.

unutmayınnnnn SÖZ KONUSU SAĞLIKLI BİR EVLAT VE SAĞLIKLI BİR ANNE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

bi çatlak kremi aldım ben, hüseyin bey önerdi...ballı bişiii...
sen ne kullandın arnavut yaaa? çatladın mı çook?

bi çatlak kremi aldım ben, hüseyin bey önerdi...ballı bişiii...
sen ne kullandın arnavut yaaa? çatladın mı çook?

hiç bişey kullanmadımmmm
uyuzum kızım ben.hemde o kadar eşantiyon kremlerim vardı elimde.ve çatladım malesefff.ama benim bünyem çatlamaya müsait zaten.yıllardan beri kilolu olduğum için alışmıştım çatlakları görmeye.şimdi çok fazla yok ama karnımda çatlak.kullananda çatlıyor kullanmayanda.çatlıycağın varsa oluyor yani kendiliğinden.
doktorcuğumda sormuştu sanırsamm dikiş yeri nasıl diye:)))))bende bu yaştan sonra bu kiloyla bikini mankeni olmuycam yaa doktorcum demiştim.oğluşumu aldım yaa sağsalim kucağıma boşveerrrr.
kafam çatlak benim vucüdum çatlasa ne yazar

delüüüüsün sennnnn!!!
ya bi nebze belki önleyici olabiliyolardır diye düşünüyorum, benim annemde çok çatlamış...bende henüz bişi yok göbüşüm kocaman ama yinede doktorcuğumun önerdiği bitkisel karışımı kullanıcam ben sanırım.
bikini giyip yüzücemde bu yaz

ilahi

kızlar ben chicco mamma donna nın çatlak kremini kullanmıştım gecen sefer. benim cildim çok kuru,çok erken kaşınmaya baslamıstıi krem çok rahatlttı beni...hem fiyonk bebe de indirim vardı, normalde 40 tl filankeni12.5 almıştım. ambalajları değişcekmiş yeni ürünlerin, eskileri elden çıkarıyolarmış. ama tarihi gecmiş değil...tabi benim karnım çok büyümeden belli bile olmadan hamilelik bitti, ilerde catlarmıydı............bilmiyorum!

oyaa ablaamı sakin konuşuyorr :111:
şu anlamda sakin olabilir evet ağır konuşuyor ama volüm çok fazla enerji desen maşallahı var
afet dediğin bayanın oğlu ve eşi ölmüş diye bahsetmiştin bende kadına hep gözlerim dolarak bakıyordum
çok sevindim en azında evladı hayattaymış tabi eşini kaybetmiş olması çok acı ama
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
canımm hepsi emek veriyor çok tatlılar
bu arada bende hüseyin ismini çok seviyorum ancak benim oğlum var gönlümüzden kız olsun geçiyor
bizde hüseyne koyayırız göbek adını :86::86::86:

herkese merhaba tavsiyeleriniz üzerine bende artık hüseyin beyin hastasıyım:)bugüne kadar geçirdiğim türlü tedaviler 2 kez yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi 2 kez aşılama vs derken suratımı basan sivilceler,bozulan psikolojim ve sürekli değiştirdiğim doktorlar ve hastaneler derken geçen ağustosta son gittiğim doktorum pko teşhisi koymasıyla değişik bir tedavi şekline geçtim baktım olmayacak başladım dogum kontrol hapına..5 kutu yasmin içtim 1 kutu diane 35 ve sonrasında sizin tavsiyelerinizi okuyarak hüseyin beyden randevu aldım..
geçen p.tesi oradaydım adetimin de 3.günüydü çarşamba sabahı testlerimi verdim..fakat bu kez de pko değilim ama fsh yüksek çıktı
hüseyin bey bir an önce anne yapmalıyız seni dedi bu arada benim eşimde de teratospermi var ama onu doktora götürmek başlı başına bir iş..aşılama denemelerinde neler çektim bir ben bilirim:)
her neyse tabii marmariste oldugumuzdan dolayı her an kontrollere gelmek zor oluyor çünkü daha önce de yaşadık uzaklık sorununu o yüzden izmirde bir ev tutmaya karar verdik..şu an ev arama sürecindeyiz hüseyin bey de bu arada yumurta rezervlerini iyi kullanalım diye bu ay gerekirse önümüzdeki ay da diane 35 kullan dedi hazır olunca tedaviye başlayacağız inşallah..
umarım her şey yolunda gider o kadar çok doktor değiştirdim ki artık kimselere güvenim de kalmadı...

öncelikle çok sewindim en azından yumurtlaman düzenli ve yumoşların varmış...elinizi çabuk tutarsanız kucağınıza bebişinizi alacağınızdan eminim.
Kimseye güvenim kalmadı deme, o kadar doğru bir doktora geldin ki.... burda yazacaksın elbet bir gün sende, çok güveniyorum doktoruma diye...
umudunu asla yitirme herşey senden yana olsun ...bizide arada haberdar et...

iyi dileklere ihtiyacım var gerçekten çoookkk teşekkür ederim yazdıkların bana iyi geldi:)yüce Allahım sizinde bebeğinize bir an önce sağlıkla kavuşmanızı nasip eder inşallah...bu arada eşim hala çok rahat olur olur neden olmayacakmış neden acele edelim diyor Allahım yaaa deli olucam

sende rahat ol. rahat ol ki kafanı takmayasın, inan herşey daha zor olur o zaman. erkekler kadarda vurdumduymaz olamıyoruz tabii biz
hadi taşının bakalım hele, güzel haberleri çabuk alıcaz senden ...
güzel kızlar bekliyoruz oğluşuma...

kızlar diyosunnnn:))çifter yapıcam herhalde Allah söyletti:)inşallah hayırlısıyla.salı günü gene izmirdeyim ev işi için evi tuttuk mu tamamdır..

iyi günler bende bugünden itibaren hüseyin beyin hastasıyım.hamilelik öncesi bazı testler istedi devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz dedi ama bikaç arkadaşım devlet hastanelerinde yanlış sonuçlar çıkabildiğini söyleyince soğudum açıkçası.sizce nerede yaprtırabilirim bu testleri?

Hüseyin Bey'de!! :))) çalıştığı labaratuvar var onun, hemşireyi bi ara sor istersen sabahtan kanını verebiliosun beklemeden.

benden baya bi test istedi de hüseyin bey ne kadar tutar peki bi fikriniz varmı hazırlıksız gitmeyeyim bari

canım vallaa bayaa bi tutar... yine sabiha hemşireye bi sor istersen. Muhtemelen hormon testleri falandır istedikleri rahat tanesi 60tl oluyo bu tahlillerin.
bence git egeye,, yaptır bende öle yapmıştım ilk tahlilleri...bedava hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…