İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

egede nasıl yaptırcaz bende toksoplazma vs bütün düşükle neye bakılıyo baktırmak isteiyorum nasıl yapcazz :26::26::26::26:

egede nasıl yaptırcaz bende toksoplazma vs bütün düşükle neye bakılıyo baktırmak isteiyorum nasıl yapcazz :26::26::26::26:

egede kadın doğuma gidip yazdırcaksın bütün testleri, onlar kodlatıyo seni yolluyor :)) tek tek verceksin kanını... bende vermiştim 13 adet tahlil için, toksoplazmada var tabii içinde.zaten biokimyaya verilen var, endokrin( troidlere bakıyor) var bide toksoplazmayı parazitolojiye weriyosun 3 yerde bitiyo... biraz uğraşıyosun ama bence değer ilk sefer çok fazla tahlil oluyoo...
bu arada bebek isteyenlere özel sigorta tavsiye ediyorum çok karlı oluyosunuz inanın...

çok soru sordum ama randevu almadan gidebiliyomuyuz egeye istediğimiz bi gün.en geç gelecek hafta yaptırmak istiyorum da.bide ben 11. günümde gittim hüseyin beye ve yumurtamın 13 mm olduğunu söyledi ve perşembe çatlar dedi.orada aklıma gelmedi soramadım sizce boyutu normalmi yumurtamın bide tekrar nezaman gitsem uygun olur?

canım ya ben geçen sene bu tahlilleri egede yaptırdım, bu sene özel sigortam var diye hepsini hüseyin beyin orda yaptırdım. onun için bi ara egeye uğrayıp sorman iyi olur bence, sistem değişti sırasız alırlar mı bilmiyorum, sonuçta muayene olmucaksın ama orda boşuna beklememek açısından diyorum.
yumurta işindede hiç anlamıyorum ben, takip yaptırmadığım için. ama belli boyuta gelmezse zaten sorun olduğunu söylerdi hüseyin bey. sen hiç onlara takma kafanı, sen çatlamayı kaçırmada bol bol çalışın

okaar güyüzlü ki benim moralimi bozmamak için söylemeyeceğini düşündüm nedense.bu ay sonunda anne adayı olarak kontrole bekliyorum dedi nekadar mutlu olduysam başka soru sormak aklıma gelmedi

okaar güyüzlü ki benim moralimi bozmamak için söylemeyeceğini düşündüm nedense.bu ay sonunda anne adayı olarak kontrole bekliyorum dedi nekadar mutlu olduysam başka soru sormak aklıma gelmedi

yok öyle düşünme sakın. ben ne kadar kötü zamanlar yaşadım ve hüseyin bey çok soğukkanlıydı. onun işi bu. söylemek zorunda. kesinlikle moral bozmamak için değil yani...
hem banada 2 ay veriyorum sana demişti ben ilaç kullanayım hemen hamile kalayım deyince...
gerçekten 2. ay hamiştim
asıl o zaman gör bebişi ultrasonda nasıl sewiyor... çok şey borçluyum ben ona çoook, hakkını ödeyemem

hüseyin beyi dinleyip bebeğimize kavuşucaz inşallah bizde ilk defa gittim ama çok güvendim.bu ayın sonunda dediği olabilir ozaman bebeğimi görmeye gidebilirim

hüseyin beyi dinleyip bebeğimize kavuşucaz inşallah bizde ilk defa gittim ama çok güvendim.bu ayın sonunda dediği olabilir ozaman bebeğimi görmeye gidebilirim

moralin yerinde olsun yeter...
eveli gün tahlil için beni aradı, oğlun nasıl diye soruyor tel.de? ay nasıl sewindim anlatamammmm... ilk defa doktorumuz bebişimi halini hatırını sordu

moralin yerinde olsun yeter...
eveli gün tahlil için beni aradı, oğlun nasıl diye soruyor tel.de? ay nasıl sewindim anlatamammmm... ilk defa doktorumuz bebişimi halini hatırını sordu

moralim dün 14 30 itibariyle çok düzgün şükürler olsun rahimdede bi sorun çıkmadı.inşallah bende o günleri görürürüm

kızlar merhaba umarım banada yazarsınız, bayağı sıkkın canım izmirdeyim çok ii bir drum(işinde ii) var dı ama maddi anlamda artık onada can dayanmadı demem oki dr ararken sizin siteyi gördüm drunuzu bayağı anlatmış oda yetmemiş hakkında başlık açmışsınız bu bana ümit verdi yorumlarınızın hepsini okuyamadım tabi,yanlız ilgili çok çok ilgili bir dr arıyorum sıcak kanlı çekinmeden aramalıyım birde para canlısı olmamalı gitiklerim azıcık öyleydiler,i(şinin ehli olursun tebrikler ama kalbende ehil olmalısın elini vicdanına koymalısın insanları sömürmemelisin ) madden ve manevi olarak çok yıprandım çok şey yaşadım silbaştan tahliller muaneler istemiyorum çoğu sırf para için tekrar tekrar test yaptılar hep aynı hep aynı,neyse muayane ücreti ne kadar sıkı takip ediyolarmı sizinle ilgili herşey kayıt altına alınıyomu herseferinde siz bilgi verip raporlarınızı yanınızdamı götürüyosunuz böyle yerlerde gördüm ilk seferde götürüsün bilgini alırlar işlemem başlarlar neyse çok sızlandım dediğim gibi çok sıkıldım sizide yordum ama dr konusunda bayağı mağdurum emekli sandığına bağlıyım özel sigortam yok ...

canım hüseyin beyin sgk ,ile anlaşması yok 1 yıl oldu bırakalı... tahlillerini istersen kendin dışarda yaptırabiliyorsun. 15 gün içinde tekrar gittiğinde muayene parası vermiyorsun. herşeyin kayıt altına alınıyor ve 24 saat dr.umuzla görüşebiliyorsun. ayrıca hafızasoı o kadar kuvvetliki kendini azcık hatırllatsan tamam diyor Hüseyin Bey...bu bile memnun ediyor insanı...
şimdi bir git bakalım hele, mağdurum diyecek misin yoksa, keşke daha önce tanısaydım mı diyeceksin psikolojik destek alıyor gibi hafifleyip çıkacaksın kapıdan...
senin sorunun ne canım, pco falan mı var?

iyi geceler yine aklıma bişey takıldı sorayım dedim.salı günü ege de ilk testlerii yaptırmak istiyorumda
sonuçları nezaman verirler acaba 1 2 gün içinde çıkarmı tsh toksoplazma kızamıkçık vs testleri yapılacak

sağol cnm bakalım daha gitmiyorum benim eşim sorunlu biraz bıktım artık evlilikten de bıktım çocuk özlemimi bana zehir eden insandan da bıktım yani resmen beni bıktırdı ben çabalamaktan bıktım neysem çok moralim bozuk kusura bakma canım ya inş testlerimi yaptırırım ama hiç içimden artık bişey gelmiyo

ogün çıkan bile oluyo canım...bi tek toksoplazma 1 hafta bekliyoooo, yanlış hatırlamıyosam. sorarsın yaaa, söylüyolar zaten...

canım hüseyin bey tam senin aradığın doktor dünya tatlısı güler yüzlü güven veren bir doktor
ayrıca ben paracı olduğuna dair hiç bir şey hissetmedim yani öyle gereksiz tetkik istemiyor
yani insan halinden anlayan normal yurdun insanı bir adam
burnu havalarda olan hastasını tanımayan bir doktor değil
ayrıca senin tüm bilgilerin onun bilgisayarında kayıtlı sil baştan her gittiğinde durumunu anlatmıyon
gönül rahatlığıyla git eminim çok memnun ayrılacaksın

hiç öyle deme canım...hepimizn kocası huysuz, çocuk gibiler. hamileliği tek başımıza yaşıyoruz, öncesinide ve sonrasıda öyle olacak eminim... yalnız değilsin...
sen şu çocuk işini bi hallette bak nasıl mutlu oluyor insan, hayatının anlamı oluyor biranda karnındaki...
umutsuzluk yok bizde tamam mı?

ilgilenip cvp veren arkadaşlara çok teşekkür edrim gidicem ama temmuzda birsüre drlardan uzak durup hiç bebek düşünmek istemiyorum temmuzda ekodamdan silbaştan başlayacağım ücret ile ilgili bilgi verirseniz hazırlıklı giderim sağolunnn...

tmm ama bilemiyorum keşke daha nazik daha ılmlı ve çaba haracyan biriyle evlenseymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…