cnm böyle kafan karmakarışıkken çocuk sahibi olmak istediğine eminmisin eşinden
bilemiyorum kafamı karıştıran onun davranışları ve ciddi anlamda bunaldım ve anne olmamın verdiği stres onun rahatlığı rahat tavırları beni iice çileden çıkarıyo tek dualar kurtarıyo rabbim hayırlısını versin diyorum başkada bişey demiyorum ama beynim çok yoruldu kalbimde
tubişimmm kuzum noldu sana
aman boşver delüü erkeklerin hepsi aynı
canımcım bunu unutma erkeklerle kadınların beyinlerini kullanmaya şekli bile farklı
bizler sağ lobumumuzu kullanıyoruz herşeyi duygusalla bağlıyoruz
herşeyi didikliyoruz birşey üzerine saatlerce konuşuyoruz
neyin var diye soran kocamıza çok kızgınsak bile yok bişey diyoruz
ama o yok bişeyin altında yüzlerce şey var
ama erkekler bizim gibi değil onlar sol lobunu kullnıyor bizim tam tersimiz yüzeysel düşünürler
yok bişey dediysek onlar için yoktur bişey
onlar öyle derin ve ince düşünmezler yormazlar beyinlerini
canım kocandan seni anlamasını ince düşünmesini istiyorsan zor biraz
öyle erkek çok az yani beyninin hem sağını hem solunu kullanan
hatta bulursan bana yolla olurmu anında şutlarım adamı
tubişimmm kuzum noldu sana
aman boşver delüü erkeklerin hepsi aynı
canımcım bunu unutma erkeklerle kadınların beyinlerini kullanmaya şekli bile farklı
bizler sağ lobumumuzu kullanıyoruz herşeyi duygusalla bağlıyoruz
herşeyi didikliyoruz birşey üzerine saatlerce konuşuyoruz
neyin var diye soran kocamıza çok kızgınsak bile yok bişey diyoruz
ama o yok bişeyin altında yüzlerce şey var
ama erkekler bizim gibi değil onlar sol lobunu kullnıyor bizim tam tersimiz yüzeysel düşünürler
yok bişey dediysek onlar için yoktur bişey
onlar öyle derin ve ince düşünmezler yormazlar beyinlerini
canım kocandan seni anlamasını ince düşünmesini istiyorsan zor biraz
öyle erkek çok az yani beyninin hem sağını hem solunu kullanan
hatta bulursan bana yolla olurmu anında şutlarım adamı
taşımak sorun değil eşim bebek olsa delirir de bazen oda bi istekli bi isteksiz böyle bebek olmayınca oda üzülüyo tabiki benim gibi değil dışarı yansıtmazz neysem bu günlerde geçeer bebek olursa düzelcek amaanladım canım ama kalbin bukadar yorgunken bide bebeğin psikolojik ve fiziksel yüklerini taşıyabilecekmisin tek başına.insan zor dönemlerinde eşinden destek ister bulamazsan hem hendini hem bebeğini yıpratırsın
teyzoşlar, 19. haftamıza adım attık, yarın hematoloğumuza gidicez, bakalım oğluşum kanımı ne kadar emmiş :))))
haftayada Hüseyin beydeyim...her hafta gidicem sanırım bundan böyle...dayanamıyorum yaww
merhabalar bende hüseyin beyin hastasıyım 19 haftalık hamileyim.Doğum için hastane araştırıyorum siz karar verdiniz mi?
iyi akşamlar yarın egede gebelik öncesi testlerimi yaptırmak için randevu alıcam ama aklıma takılan birşey oldu.hüseyin beyin yazdığı tahlilleri hemen yazarlarmı yoksa muayene edicez derler mi.okuldan birkaç arkadaşım muayene etmeden tahlil yazmazlar dedide kafam karıştı.size bi danışayım dedim:18::18:
en azından ultrason ile bakabilirler.direk bu tahlilleri yazın bana dersen ters tepebiliyor bazen.doktorum bu tahlilleri yaptırmak gerektiğini söyledi de bence.sularına git biras.bazısı çok iyi oluyor hemen yazıyor bazısı da ben sekretermiyim diyor(((tanıdığın bir doktor varsa başka branşta bile olsa yazabilir bence tahlilleri.
olmassa bi hıfzısıhhayı git sabahtan.direk yazıyor ordaki doktorlarda.biras nazlansalarda yazıyorlar.ama önce ara bi kere hıfzısıhhayı.bi ara haberler çıkmıştı gazatelerde artık kan tahlili yapmayacaklar diye
hıfzısıhhaya randevuyla mı gitmek gerekiyo peki şuan aramak için geç kaldım sanırım
sevgili pembadana erken deme bence araştırmaya başlamak lazım hastanelerle telefonda da görüştüm gazi hastanesini bende kimseye önermiyorum.iyice ticarete dökmüşler işi benim özel sağlık sigortam yok çok pahalıya kaçmadan nasıl yapabilirim diye araştırıyorum.Çınarlı hastanesini düşünüyorum ama Hüseyin beyden net bir cevap alamadım fiyat konusunda ama çınarlı da olsa ege sağlık da olsa 3500 ü gözden çıkarmak gerekiyormuş.Kafam çok karışık =( senin özel sigortan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?