İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

teşekkürler yarın sabah için egeden randevu aldım inşallah sorun çıkarmazlar bende alttan alırım artık biraz ikna etmeye çalışırım

canım ben gazide geen sene doğum yaptım ama yeni binadaydım ve el bebek gül bebektim...diğer tarafı bende sewmedim kalabalık ve huzursun bir oratmı var...
bende kenti düşünüyorum şimdi, tabii hüseyin beylerde göüşücez bakalım ne diyecek. benim özel durumum olduğu için özel sigortada yaptırdım ben. en azından para konusunu düşünmüycez ...

canım evet tek fark var muayene ücretleri arttı 150 tl artık

canım evet tek fark var muayene ücretleri arttı 150 tl artık

sende hamile kalmadan sigorta yaptır şekerim ve kafan rahat bir şekilde, bebeğini görmeye gel,, doğum için yer düşünme... bende bide limitsiz doğum masrafları falan... şimdi o kadar rahatım ki...

yaz bunları yaz.... valla alışverişe çıkıcam liste hazırlıyorum şekerim...

sende hamile kalmadan sigorta yaptır şekerim ve kafan rahat bir şekilde, bebeğini görmeye gel,, doğum için yer düşünme... bende bide limitsiz doğum masrafları falan... şimdi o kadar rahatım ki...

ya şimdi yaptırsam geçermi tabıu ne zaman hamıle kalcağım belli değilde geçen yıl yaptırcaktım vazgeçtim
bizde rahat geliyoruzda her ay 150 vercez canım sigortada 150 sanırım dimi :26:

hangi sigorta senin :26::26::26:

hemen başlar muayenelerin. benimki allianz mesela 5 ay sonra hamile kalmana izin veriyoo... çokta makul yani...diğer sigortalarda herşey limitli ve 1 sene sonra doğumu veriyooo...muayene ilaç tahlil hepsi hemen başlıyor ve %20sini ödüyorsun.... ben 15 günde bir gidiyorum hüseyin beye...

Son düzenleme:
merhaba kızlar...pembecim 19.haftan da hayırlı olsun, allah 39. haftaları da göstersin insallah...kucağına almayı nasip etsin...bende ne zamandır yazmadım bişiyler, okudum yazdıklarınızı ama diycek bişiy bulamadım, hem size hem esime aynı seyleri söyleye söyleye yoruldum, yordum... bebek yapsam mı, yine olurmu korkuyorum filan işte................bugun sağlık ocağına gittim, kan tahlili yaptırmaya...hamileliğe hazırmı vucudum diye...dün izlediğim bi çikolata reklamı sanki işaret verdi bana,bekleme diye...ÇIKMAZSAN YOLLARA GİDEMEZSİN UZAKLARA, DENEMEZSEN HAYATI BİLEMEZSİN LEZZETİNİ....

melikeeee...senin hiçbir sorunun yok sağlıklı meleğin olması için....
benim çoktu...neleri aştı oğlum geldi bana bak...mucize diyorum ama gerçekten mucize!!!
öyle güzel bir his bu anlatamam,, heeki bebişin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonrası...tarif edilemez...2-3 haftadır hayatımın en mutlu ve en güzel günlerini geçiriyorum inan bana.
sen hazırsani hazırım diyorsan biz bekleriz bebişi.......

kızz ne zaman 150 oldu
daha iki ay evvel 120 tl oldu dediler :26:

kuzumm pembem sen maşşallah hamile kalcam dedin kaldın
ama ben iyiki yaptırmamışım 2 senedir hamile kalcam diyo uğraşıyom
sigorta ücreti yıllık oluyor diye biliyom habire öde bebek yok napardım

kuzumm pembem sen maşşallah hamile kalcam dedin kaldın
ama ben iyiki yaptırmamışım 2 senedir hamile kalcam diyo uğraşıyom
sigorta ücreti yıllık oluyor diye biliyom habire öde bebek yok napardım

ama artık sorunun yok şekerimmmm....
hadi haber verin bana müjdeli haber bekliyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

kız istiyoruzda çalışıyoruzda ama olmuyo ne yapalım kısmet meselesi allah büyük sağlıklı olsunda inş

OLUCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK pozitif olalımmmmm ben bebek sahibi olduysam sizde olursunuz... bi gidin sorun Hüseyin Beye ben neler yaşadım...
Asla vazgeçmek yok!!!!!!!!!

OLUCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK pozitif olalımmmmm ben bebek sahibi olduysam sizde olursunuz... bi gidin sorun Hüseyin Beye ben neler yaşadım...
Asla vazgeçmek yok!!!!!!!!!

vazgeçmedik zaten allah büyük ya sabır sağlıklı gebelik inş nasıp olur ocakda düşük yaşadım bende inş allahım sağlıklı bebiş gebelik nasıp etsin cümlesine içlerinden banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…