İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

pembecim ben bişey sorcam sana porgestan ben içtimde geçen ay da önceki ayda 15 ncı günden itibaren bu ay içmesem mi alsammı hüseyin beyemi sorsam karar veremedim ya kendi haline mi bıraksam
sağlıklı gebelik olursa zaten kanama başlamazki dimi ay bu bende korku olarak kaldı ya ya sağlıklı gebelikde kanama olmaz vs diye biliyroum senceee :26::26::26::26::26:

benim her 2 hamileliğimde hep içeride kanamam vardı. ben bişey anlamıyordum. bunu niye verdiki sana, onu bilmek lazım? bence en güzeli hüseyin beyi ara sor şekerim. ben böyle konuşarda çok hassasımdır. asla dr.la konuşmadan bişey kullanmam. hatta inanırmısın, ilk doğumdan sonra 7 ay beklicez demişti hüseyin bey, ben o 7 ay boyunca bir aspirin bile içmedim. vucudum tamamen hamileliğe hazırlanmıştı yani...

işte bana düşük yaşamıyım diyemi verdiki progestan verdi sanırım :26::26::26:

neysem bu ay kullanmıycam allahım inş sağlıklı gebelik olurda sorunsuz bi dr sitesinde okudumda sağlıklı hamılelik de her değer güzel artarmış o yüzden progestanda artar ve bebek tutunur diyodu neysem
bu ay böyle olsun hamıle kalırsam hemen ararım sorarım hüseyin beye inş değerlerim çok çok ii olurda sorunsuz olur allahım ben gibi olanlara yardım et yarabbim

sen bana umutsun zaten, esime de bahsediyorum, ''bugun sonucları çıkcaktı, temiz çıkmış, 18.haftadalar, 19.a girdiler'' diye :=) yarın kan sonuçlarını alıcam insallah iyi haber alırsam korunmayı bırakıcam Allahın izniyle...2. kere adet oldum, bitiyo son günleri bugunler. korunmayı bırakıcam, dua edicem...hayırlısı artık...hemen hamile kalınıyo diye bişiy yokki...beklerken de zaman gecer biraz daha toparlanır vucudum...

ama artık sorunun yok şekerimmmm....
hadi haber verin bana müjdeli haber bekliyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

canımm eşim varikosel ameliyatı oluyor haftaya asıl sorun şimdi başlıyor
en az 3-6 ayda değerler düzeliyormuş
y ani ben epey beklicem gibi :97:

hamile kaldığım gibi vajinal uygulanan crinone diye bir ilaç kullandım progesteron içeren.3 ay kullandım tam olarak.sonrasında 4.ayın başında kanamam olunca ağızdan alınan progestan içtim 4 gün boyunca.
hüseyin beyi ara lütfen ve sor devam edeyimmi yoksa bırakayımmı diye.kendi kafana göre iş yapmasan iyi olur bence.
laf olrak 4 gün içip sarhoş gibi gezmeye başlayınca aradım doktorumuzu.başım dönüyor hocam dedim.güldü:)))kanaman geçtiyse içme ded tlfda.bende içmedim daha fazla.çok şükür bişeyde olmadı.

ara sen güzelim doktorcuğumuzu

allah bilir güzelim.sen umudunu isteğini kaybetme sakınnnn.

eşinide motive et.ne biliyon belki bir ay sonra değerleri düzelir.

topiğimizin 2.ci bebeğinin hediyesi bilem hazırr
işallah doğum yaptığı gün hastaneye gidip vericez hediyemizi oğluşumla. o zamana nasipse 9-10 aylık olacak boklu Demir im

kızlarrrr

Medela elektrikli süt sağma makinası www.unnadocom da 119 tl.
dün kemeraltında 135 e sordum ben.benimkide aynı model.kuzeni,m verdmişti bana kullanmam için.güzel bir model.tavsiye ederim

kaçırmayınn derimmmmmm

ama ocakda en son gittim bi daha gitmedim şimdi bi ilaç içinmni arıycam utanırım bide progestan 15 nci gün içmiştim geçen ay oyle demişti acaba devam mı etsem aynı şekilde yada hamıle kalırsammı hemen arasam :26::26::26::26:

benim bi rkadaşımın kardeşinin kocasıda ameliyat oldu :)))))) şimdi kızları olucak inşallahhhh hem 6 y falan beklemediler şekerim... 2 ay sonra geliyo kızçemiz...
ben senden yana umutluyum zaten , kocanı düzeltte adam kaçacak delik arıcak senden
benim ki her akşam soruyodu bu akşam çalışcaz mı diye... yazıkkkkk

6 aylık tedavi sonunda bende 3 ay hiç gitmemiştim doktoruma.arkadaşıma sormuştu beni arnavut hm neden gelmiyor diye:)))
en son adet olmayınca randevu almıştım.oysaki 15 gün önceki betahcg negatif çıkmıştı.randevudan 1.5 saat öncede annemin zoruyla yaptırdığım beta hcg 58 çıkmıştı
uçarak gitmiştim doktoruma hemde tam 1 saat önceden

bence bir kere daha git muayene ol.bakarsın başka bir ilaç verebilir.belkide benim gibi uçarak gidersin önümüzdeki ay

rabbim hepimizin gönlündekini versin hayırlısıyla.

lisedeyken düşünür hayal ederdim üniversitede hangi bölümü okuycam diye.allah şükür 3 tane bitirdim
üniversitedeyken ne iş yapıcam derdim.10 senelik bir mesleğim oldu.
çalışırken kimle evlenicem acaba derdim.tosun kocamı buldum sonunda.
evlendim, balayının 3.günü başladım çoçuk diye.acaba ne zmaan olacak çoçuğum dedim.
hamile kaldım kız mı erkek mi diye düşünmeye başladım.
boklu oğluşumu kucağıma aldım allahın izni ve hüseyin beyin yardımıyla.
şimdi de sizi düşünüyorum.oğluşumun topik kardeşleri ne zaman gelecek diye:44::44:

haklısın düşünmek bitmiyo

anne adaylarına tavsiyeler 2
1)mothercare in indirim günlerini takip edin.güzel şeyler yakalabilirsiniz.
2)hello baby de bazı şeyler ucuz oluyor.her tarafı gezdikten sonra liste yapın ne nerde ucuz diye.ona göre alın.
3)kipa da F&F marka tulumlar var 3lü paketlerde.biras ince penyesi ama kullanışlı.zira 3 tanesi 25 tl.çarşıda en ucuz tulum 15-20 arasında
4)önlüklerde ucuz kipada.1,39 tl idi tanesi bir ara
5)sallanan tip ana kucakları var yaa evde kullanılan(pusetlere konulandan değil) onlardan da alın bi tane.bi süre sonra yatmaktan sıkılıyorlar çünkü
6)kangurularda kullanışlı ama 9 kiloya kadar taşıyor
7)emzirme önlükleri var.kemeraltından 10 tl ye aldım.ama dikiş geliyorsa elinizde sizde yapabilirsiniz aynısından.bi tane görmeniz yeterli.iyi oluyor sokakta falan.kış bebekleri içinde ideal zira tek oda ısınıyorsa evinizde bi sürü insan içinde emzirmek zorunda kalabilirsiniz.
8)chicco göğüs pedleride güzel.60 lısı 15 tl civarında.ben akılsızlık edip bu sefer bebedor aldım ucuz diye.tek tek paketlenmemiş çıktı tabiki.chicconunki tek tek paketlenmiş.
9)bebek odası yerine bi bebek karyolası almanız daha mantıklı bence.3-5 sene sonra beğenmeyecekler zira mobilyayı.at sonra 2000-2500 tl parayı sokağa.normal yatak odası kadar pahalı bebek mobilyaları.yok su bazlı boyası varmış yok şu varmış hikaye demişti benim marangozum.siz anlamazsınız bile su bazlı mı değil mi diye boya demişti.
10)bebek şekerlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.hem hastanedekinleri hemde mevlütte dağıttığımız şekerleri kardeşimle beraber yaptık biz.çınarlıdaki çiçek marketlere bakın.kafayı yersiniz malzemelri görünce:))))foto yüklemeyi bulursam koyarım bizimkinlerin fotolarını buraya
11)doğumda çok sakin olun.zira epiduralden dolayı hiççç bişey hissetmiyorsunuz.benim sedyede giderken dilimi çıkardığım fotolarım var:))))tabi çok sakin olmama rağmen tansiyonum 16 ya çıkmış.uyuturuz yoksa sakinleş dediler:))))))
12)kent hastanesi kamera alıyor doğuma.baştan sona çekmiyorlar tabiki.boklu oğluşum kocaman göbeğimden çıkarken başlıyor kayıt.sonrasında hep oğluşuma odaklı kamera.bi ağlatıyorlarki sormayın.çiğerleri açılsın diye.ama kokusunu duyunca unutuyorsun herşeyi
13)doğumdan sonra bilhassa ayaklarımda çok ödem oldu.spor ayakkabılarımı giyemedim bile.terlikle döndüm eve.bol bol su içmeye alışın şimdiden.suyu sevmiyorum halan demeyin.sütünüz olsun istiyorsanız bolbolllll su içeceksiniz
14)aklıma başka bişey gelmiyor şu an:44::44:

boklu oğluşum zırlıyor gene her zamankigibi
yazarım gene aklıma gelen bişey olursaa

şu dediğin ana kucakları daha mantıklı onda uyuyorlar mı peki??? yoksa gündüz oyalamak için mi yatırıorsun?
ay çok iyi oluyo arnavut yaz yazzz...

uykusun gelince uyur tabiki ama oturur pozisyonda biliyon onlar.ama bahsetiğim ana kucakları bebek arabalarına yerleştirilenden değil haaaa...

bide aklıma gelmişken azayım

bez alırken her zmaan birim fiyata bakın.yok 74 lü paket yok 100 lü paket diye geçiriyorlar insanlara.
yani paket fiyatını içindeki bez adetine bölün her zaman.

birde altını değiştirirken hasta alt örtüleri var onlardan kullanırsın.10 lü paketi (60x90 boyutunda canped marka) marketlerde 8 tl civarında ama kemeraltındaki medikalcilerde 5 tl aynı paket.kullan at yani.kumaş tan dikilenlerin yıkaması kuruması dert oluyor sık sık sltına yattığında.bunları kullanıyon atıyon hemen.doğumdan sonra yatağa serilince görürsünüz zaten aynılarından uçuk yeşil renginde.bi bebe markasınında varda şimdi adı aklıma gelmiyor.onun boyutu 60x60 ama.ilk aylarda 60x60 yeter ama biras büyüyünce kusma sorunuda başlıyor biliyonuz.yani hem kusuktan hem kakadan koruyor.

ama yine de 60x90 lıklardan almanızı öneririm.zira ilk aylarda sizi nişangah olarak kullanıyor veletler:))))
boklu oğlum 4-5 kere resmen üstümüze yüzümüze yataklara koltuklara fışkırttı kakasını.katı olmayacak yaa ilk 6 ay kakaları

birde bebek telsizi edinin bir tane.ilk zamanlar yapışık ikizler gibi birlikte olacaksınız ama bi süre sonra evdeki yardımcılarınız gidince bir süre yalnız kalmak durumunda kalacak bebişlerimiz.
ben kraft ın bm147 modelini aldım 2 hafta önce hello baby den.99 tl fiyatı.memnunumda ilk anneme gidince kullandık.akşam yemeğinde mutfağa gidince çalıştırdım.tv nin sesini kıstım direk Demir in sesini duymak için.gayet güzelde çalıştı allahtan.1 ay kadar sonra odasını ayırmayı düşünüyorum Demir in.o zaman daha da işime yarayacak sanırsam.şu an eşim annesiyle kaldığı için sorun olmuyor ama kendisi yangınlı olduğu için(kışın bile tişörtle gezer de)klima açmak durumunda kalıyoruz yazın uyurken.
kayınvalideme yatılı bir bakıcı ayarlayabilirsek eve dönecek nasipse.şu an sadace akşamları 1-2 saat görebiliyor Demir i((((((
ileride biz uyanıkken odasında uyumak durumunda kalacakları için zaten lazım bir telsiz.ev ne kadar küçük olursa olsun tv sesinden,makina sesinden duyulmuyor ağlamaları.kraft ı alırken chicconunda vardı en basit modeli.şimdi aklımda değil model numarası ama kraft tan pahalı olmasına rağmen(115 tl idi)çalışan kız almayın onu parazit çok yapıyor dedi.bende kraft ı aldım.ama bizim evde telsiz tlf yok.daha doğrusu ev tlfnumuz yok:)))kablosuz modemide kapatıyoruz pc kullanmadığımız zaman.hiç parazit yaşamadık yani.
kablosuz modemlerinizi mutllak kapatın çoçuk varken evde.kullanmanız gereke zaman açın,işiniz bitince hemen kapatın zira zararlı çoçuklar için.

posta posta aklıma geliyor yazacaklarım kusura bakmayın artık

bak gene aklıma bişey geldi şimdi:)))

izmirdeki ünlü bir tüp bebek merkezinde tanıdığımız bi kadın doğumcu var.adını vermiyorum zira kesinlikle suçlu kendisi değildir bu konuda.
geçen yaz sonu bir tanıdığınızn kızının doğumunu Özel SAğlık ta yaptırmış. ama pişman olmuş kendi deyimiyle.normal doğum yaptırmak için suni sancı vermişler kızcağıza.(ki 2.çoçuğu bu ve amerikada yaşıyorlar normalde)
açıklığı yeterli konuma gelince doğumhaneye almışlar anneyi.daha tekerlekli sandalyeden doğum masasına kalkarken bebek ellerine gelmiş.zor yakalamışlar bebeği.eldiven bile giymeye fırsatı olmamış doktorun.aceleyle hem anneyi hem bebeği kurtarmak için çabalarken kocaaaa doğumhanede bebeğin kordonunu kesecek neşter bile bulamamışlarrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doktor tövbe etmiş bir daha özel sağlık ta doğum yaptırmam diye!!!!!!!! ya kent ya çınarlı diyormuş olayı bana anlatan arkadaşıma.ki adını söylesem kesin bilirsiniz doktoru da .deneyimli iyi eğitimli bir kadın doğumcudur kendisi.
tabi bu işler şans meselesi.benim arkadaşımda çok memnun kalmıştı özel sağlıktan.ama bir doktorun ağzından bu şekilde cümlşeler duymak endişelendiriyor insanı. bu arada 2 gece kalmış özel sağlıkta doğum yapan anne.suit oda diye 2 gece için tam 6000 tl almış hastane!!!!!!!!
biz beyler paşalar gibi bakındık kentte hemde sezeryan olup ameliyat malzemesi kullandık 1722 tl ödedik.
bilginizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…